LUKA TONI Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα , επειδή έχω κατεβάσει πρόσφατα το πρόγραμμα AVIAddXSub με σκοπό να βάλω τους υπότιτλους στις ταινίες, ώστε να τις γράψω σε usb και μετά να τις βλέπω στην νέα μου τηλεόραση Samsung 40" , έχω ένα πρόβλημα που δεν με αφήνει να προχωρήσω στην μετατροπή αυτή. Συγκεκριμένα, ενώ βρίσκω στην droplist τα προγράμματα .avi , δεν υπάρχουν τα αρχεία .srt (οι υπότιτλοι δηλαδή). Οποιος από το forum με βοηθούσε θα το εκτιμούσα πολύ! Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Αν έχει το ίδιο όνομα με την ταινία τότε χρειάζεται να βάλεις μόνο το avi στο πρόγραμμα και βρίσκει μόνο του και τον υπότιτλο και τον βάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LUKA TONI Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ αρχικά για την ανταπόκριση σου, Οι υπότιτλοι είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία , απλά είναι αρχείο srt. οπότε τους διαβάζει... Για παράδειγμα όταν κάνω ενσωμάτωση που πετάει συνέχεια αυτό το μνμ: "the.courier.2011.brrip.xvid-kazan-2.srt" or "the.courier.2011.brrip.xvid-kazan-3.srt" or "the.courier.2011.brrip.xvid-kazan-4.srt" or "the.courier.2011.brrip.xvid-kazan-5.srt" or "the.courier.2011.brrip.xvid-kazan-6.srt" or "the.courier.2011.brrip.xvid-kazan-7.srt" or "the.courier.2011.brrip.xvid-kazan-8.srt"] or "The.Courier.2011.BRRip.XviD-KAZAN.idx"+ "The.Courier.2011.BRRip.XviD-KAZAN.sub" WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above. END OF OPERATION Μπορώ να αλλάξω κάποια ρύθμιση για να μου επιτύχει αυτή ενσωμάτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ξανά δες προσεκτικά το όνομα της ταινίας και του υπότιτλου το μήνυμα αυτό το βγάζει επειδή δεν βρίσκει υπότιτλο με το ίδιο όνομα με την ταινία,για σιγουριά κάνε copy/paste το όνομα της ταινίας και βάλε το στον υπότιτλο για να έχουν σίγουρα το ίδιο όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LUKA TONI Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 To copy/paste το είχα κάνει κατευθείαν που κατέβασα τους υπότιτλους...δεν είναι εκεί το πρόβλημα λογικά...Οι ταινίες μου παίζουν κανονικά στο pc και μέσω του usb (ταινία , ήχος και υπότιτλοι). το πρόγμαμματάκι αυτό μου το συστήσανε για να ενσωματώσω τους υπότιτλους σε ένα αρχείο υπότιτλους με ταινία, ώστε μετά να την κάνω επικόλληση στο usb ,και να την δω στην tv. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα