manosj Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 καλησπερα παιδια.εχω το λαπτοπ acer aspire 6920.εχει θυρα hdmi.αυτο που ηθελα να ρωτησω και να με προτεινετε ειναι αν σηκωνει το λαπτοπ μια οθονη να τη συνδεσω στη θυρα hdmi γτ η αληθεια ειναι πως οι 16 ιντσες δεν μου ειναι αρκετεσ και πολλα λεφτα δεν υπαρχουν για αλλες λυσεις.η χρηση που κανω ειναι ιντερνετ και ταινιες.δεν παιζω καποιο game.αξιξει σαν λυση?θα σηκωνει η καρτα γραφικων μια ακομη οθονη σε μονιμη βαση?λεφτα οσο το δυνατον σε λογικα πλαισια.
XMorsX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Πες μας μεγιστο budget καλυτερα. Αλλιως θα σου ελεγα να παρεις μια τηλεοραση 46 ιντες στα 750-1000 ευρω.
manosj Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Πες μας μεγιστο budget καλυτερα. Αλλιως θα σου ελεγα να παρεις μια τηλεοραση 46 ιντες στα 750-1000 ευρω. μεχρι 130-140 ευρω. ο χωρος στο δωματιο μου για τηλεοραση ειναι πολυ περιορισμενος.δεν εχω καν τηλεοραση στο σπιτι και δεν θελω.
matteus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Φιλε ωραια η ιδεα σου αλλα κοιταξε πρωτου αγορασεις την οθονη αν το το λαπτοπ μπορει να παιζει ταινιες και σε hd που θελεις. Υπαρχει περιπτωση σε πολυ μεγαλες ιντσες να σερνεται και να μην τα καταφερνει .
XMorsX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2096733/LG-IPS234V.html 1
manosj Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Φιλε ωραια η ιδεα σου αλλα κοιταξε πρωτου αγορασεις την οθονη αν το το λαπτοπ μπορει να παιζει ταινιες και σε hd που θελεις. Υπαρχει περιπτωση σε πολυ μεγαλες ιντσες να σερνεται και να μην τα καταφερνει . αυτο φοβαμαι και γω μν σερνεται.εχει ο αδερφος μου 2 οθονες στο σταθερο του αλλα δεν εχουν θυρα hdmi.θα ταν καλη μια δοκιμη με τη θυρα vga του λαπτοπ και μια απο αυτες τις οθονες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα