Evoliasmenos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω αν μπορω μεσα απο το router μου να κανω το wlan/wi-fi να ειναι πιο ισχυρο μεσα στο σπιτι...αν υπαρχει τετοια επιλογη εχει καποια επιπτωση???...π.χ ''ακτινοβολιες'' κτλ ...Και κατι ακομα,αν υπαρχει αυτη η διαδικασια μπορει να γινει σε οποιοδηποτε router??? αυτο ειναι το δικο μου router στην φωτο
kostastnt Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ειχε το ιδιο η αδερφη μου και μια στο τοσο την πεταγε επειδη ειχε χαμηλο σημα.. Εβγαλα το καπακι και βελτιωθηκε ελαχιστα η κατασταση.. Αν θυμαμαι καλα δεν μπορουσες να κανεις τιποτα αλλο..
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ειχε το ιδιο η αδερφη μου και μια στο τοσο την πεταγε επειδη ειχε χαμηλο σημα.. Εβγαλα το καπακι και βελτιωθηκε ελαχιστα η κατασταση.. Αν θυμαμαι καλα δεν μπορουσες να κανεις τιποτα αλλο.. εγω δεν εχω καποιο θεμα,ειμαι με το ethernet ακριβως διπλα στο router...απλα η αδερφη μου( )ειναι με το λαπτοπ και ολο κανει παραπονα οτι δεν πιανει καλα και τετοια...(μεσα στο σπιτι)
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 το καθε ρουτερ απο default ειναι συνηθως στα 100mw δηλαδη στο High οπως λεμε.σε καποια δεν μπορεις να κανεις τιποτα σε αλλα μπορεις μονο να μειωσεις.τωρα εσενα να ειναι μειωμενο απο το default το θεωρω δυσκολο.κατα τα αλλα οχι δεν μπορεις να ξεπερασεις τα 100mw.ελαχιστα ρουτερ οχι adsl router με firmware update custom ομως ανεβαζαν τα 100 σε 200.σε linksys wrt το εχω ακουσει δεν το εχω δει με τα ματια μου.οποτε δε μπορεις να κανεις πολλα περα απο το να βαλεις το ρουτερ πιο ψηλα και σε καλυτερο σημειο μακρια απο γωνιες τοιχων μακρια απο εμποδια κτλ.και οσο πιο κοντα γινεται στην αδερφη σου.μεγαλωσε το καλωδιο και μετακινησε το ρουτερ πιο περα 1
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 το καθε ρουτερ απο default ειναι συνηθως στα 100mw δηλαδη στο High οπως λεμε.σε καποια δεν μπορεις να κανεις τιποτα σε αλλα μπορεις μονο να μειωσεις.τωρα εσενα να ειναι μειωμενο απο το default το θεωρω δυσκολο.κατα τα αλλα οχι δεν μπορεις να ξεπερασεις τα 100mw.ελαχιστα ρουτερ οχι adsl router με firmware update custom ομως ανεβαζαν τα 100 σε 200.σε linksys wrt το εχω ακουσει δεν το εχω δει με τα ματια μου.οποτε δε μπορεις να κανεις πολλα περα απο το να βαλεις το ρουτερ πιο ψηλα και σε καλυτερο σημειο μακρια απο γωνιες τοιχων μακρια απο εμποδια κτλ.και οσο πιο κοντα γινεται στην αδερφη σου.μεγαλωσε το καλωδιο και μετακινησε το ρουτερ πιο περα καταλαβα...ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τους 2...
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 καταλαβα...ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τους 2... οτι αλλο χρειαστεις μας λες. 1
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 οτι αλλο χρειαστεις μας λες. σ'ευχαριστω και γι'αυτο...
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 επισης αν η κεραια ειναι αποσπωμενη αν και δεν το νομιζω μπορεις να την αλλαξεις και να βαλεις ενα πανελακι και να σημαδευεις να το πω ετσι προς το μερος που ειναι η αδερφη σου με το λαπτοπ.
Evoliasmenos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 επισης αν η κεραια ειναι αποσπωμενη αν και δεν το νομιζω μπορεις να την αλλαξεις και να βαλεις ενα πανελακι και να σημαδευεις να το πω ετσι προς το μερος που ειναι η αδερφη σου με το λαπτοπ. μπα οχι δεν ειναι αποσπωμενη...
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 εκτος αν καποιος θελει να κανει πατεντα ανοιγοντας το ρουτερ 1
Evoliasmenos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 εκτος αν καποιος θελει να κανει πατεντα ανοιγοντας το ρουτερ μπα δεν παιζει να βαλει χερι κανενας...γιατι θα γινει τιποτα και θα μεινουμε χωρις ιντερνετ...
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 οποτε η το ρουτερ καπου πιο κοντα η μενει ετσι η βαζεις κανα Repeater.
Evoliasmenos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 οποτε η το ρουτερ καπου πιο κοντα η μενει ετσι η βαζεις κανα Repeater. repeater...???μηπως...κατι σαν extra router που διανεμει το σημα και αλλου???(η κατι τετοιο τελοςπαντων)
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 μια συσκευη που πιανει το σημα ασυρματα και το αναμεταδιδει.
Kyrows Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Καλησπερα, Εχω ενα θεμα σχετικα με το ιδιο μοντεμ. υπαρχει τροπος να το ρυθμισω ως ασυρματο repeater? εχω αγορασει ηδη ενα αλλο της tp;link και το χρησιμοποιω ως μοντεμ. μπορω να τα συχρονισω να δουλεψουν μαζι? εχω φαει ολο το ιντερνετ κ ακρη δεν βγαζω! ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα