Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω παρω εναν ssd γυρω στα 150€. Θα βαλω μεσα windows,games και προγραμματα προγραμματιστικα.

Πιανουν ολα μαζι γυρω στα 85gb.

Έχω στο νου μου:

Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009LI7CKI/ref=nosim/?tag=hotukdeals-21">samsung 840 pro 128gb

Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009LI7C9Y/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B009LI7C9Y&tag=camelcamel-21&linkCode=as2">samsung 840 250gb  

ακουω γνωμες και προτασεις!

Δημοσ.

Απλό είναι, αν θες χώρο, τον 250άρη, αν θες την μέγιστη ταχύτητα τον 128άρη(Pro).

Τα παιχνίδια δεν αξίζει να τα έχεις στον SSD, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που έχουν δύσκολο Loading(Starcraft 2).

Δημοσ.

256αρη προτιμησε. Ο ssd εχει νοημα σε πολλα παιχνιδια, ιδιαιτερα σε αυτα που φορτωνουν δεδομενα χωρις loading screen, οπως το Fallout: New Vegas, The Witcher 2, Skyrim και τα MMO. Ελαχιστοποιουν τα σπασιματα στην δραση.

Δημοσ.

Δες plextor px-125P με 128gb και ocz vector 128gb. Ειναι εξίσου καλοί, στο ίδιο επίπεδο με τον Samsung 840 pro

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κοιταω και τον Mushkin Enhanced Chronos Deluxe στα 120 απο εξωτερικό. Μου βγαίνει 100 €. Πιστεύω οτι είναι η καλύτερη επιλογή .

Δημοσ.

Ειναι καλοι οι Muskin. Αρκει να ειναι 256αρης.

+1 στο 256..

Τελίκα είδα οτι καλύτερος στα 120 είναι ο samsung 840 pro.

Σε αυτον θα καταληξω. Λεω να πληρωσω extra ταχυτητα και οχι χωρο.

Mushkin Enhanced Chronos Deluxe στα 240gb μου βγαινει 180.Δεν αξιζει νομιζω.

• Like 1
Δημοσ.

+1 στο 256..

Τελίκα είδα οτι καλύτερος στα 120 είναι ο samsung 840 pro.

Σε αυτον θα καταληξω. Λεω να πληρωσω extra ταχυτητα και οχι χωρο.

Mushkin Enhanced Chronos Deluxe στα 240gb μου βγαινει 180.Δεν αξιζει νομιζω.

Δεν συμφωνω. Η ταχυτητα ουσιαστικα δεν φαινεται. Τα 5 χρονια εγγυησης αποτελουν πιο σοβαρο θελγητρο, αλλα τα χρυσοπληρωνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν συμφωνω. Η ταχυτητα ουσιαστικα δεν φαινεται. Τα 5 χρονια εγγυησης αποτελουν πιο σοβαρο θελγητρο, αλλα τα χρυσοπληρωνεις.

Λες να χτυπήσω τον Mushkin ?

Ειναι 180 ευρο και ο σαμυ 115... 

Δημοσ.

με "χαλαει" το write στον σαμυ.. 250mb/s. Εκτος και αν δω στην πραγματικοτητα διαφορα απο τον pro που εχει 390.

Δημοσ.

Στο δια ταύτα όποιον και να πάρεις από θέμα ταχύτητας δεν θα καταλάβεις διάφορες. Από θέμα χωρητικότητας όμως οι διάφορες στην εμπειρία χρήσης του pc σου θα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές. Τα παιχνίδια τον χρειάζονται τον ssd τους για να μην σου σπάνε τα νεύρα τα loadings.

Στο δικό μου με 3 παιχνίδια,premiere,photoshop και windows έχει ήδη κοκκινήσει. Και υποτίθεται ότι δεν πρέπει να είναι γεμάτος τέρμα για να αποδίδει σωστά. :(

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...