tasos555 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 καλησπέρα παιδιά έχω ένα acer 5920 και έχει καεί η κάρτα γραφικών του χωρείς να είμαι σίγουρος αν σας πω τι προβλήματα κάνει θα μου πείτε τι έχει;;;; λιπών αρχικά έσβησε μονός του αργότερα τον ξανά άνοιξα και έφτανε μέχρι το σήμα τον win τον ανοιγόκλεισα δυο φορές και βγάζε μια γκρι οθόνη μέσα στα win τον ξανά άνοιξα και όλα ήταν κανονικά όταν το έκλεισα και τον αφίσα στην άκρη μετά από δυο ώρες τον άνοιξα και δεν έβγαζε τίποτα όλα μαύρα και ο επεξεργαστής ανάβει λαμπάκι πως δουλεύει
Trigger Happy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 τίποτα δεν κλείνει μόνο του.μήπως πάτησε restart? βγάλτην, καθάρισέ την και ξαναβάλτην στην θέση της (εεεεεεεενοείται. το pc κλειστό και εκτός ρεύματος τελείως) αν βλέπεις κάτι τέτοιο τοτε παρέδωσε....
tasos555 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 λιπών το είχα σε ρεύμα και έσβησε το άνοιξα και έβλεπα γκρι. τώρα ωμός τονίζω δεν βλέπω τίποτα η οθόνη δεν ανοίγει καν το λαπτοπ το έχω ανοίξει και το έχω καθαρίσει το έβαλα και σε εξωτερική οθόνη αλλά τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα