kostask91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Καλησπεριζω την κοινοτητα Εχω εδω και κατι μερες και παρατηρω οτι εχει πεσει πολυ η ταχυτητα, οχι σε αριθμους αλλα το βλεπω στη χρηση. Συγκεκριμενα παιζω μεσω ενος προγραμματος (gameranger) ενα παιχνιδι online και τρωει ασχημο κολλημα την ωρα που παιζω καθε φορα και παρατηρησα πως και η ταχυτητα οταν κατεβαζω εχει πεσει. Εχω forthnet 24αρα και μια προεκταση καλωδιου ethernet 15 μετρα καθως το router ειναι σε αλλο οροφο. Πως μπορω να δω την ακριβη ταχυτητα κτλ που πιανω καθως ειμαι ασχετος απο αυτα. Τι μπορει να φταιει? Γιατι δε το βρισκω καθολου νορμαλ να ειμαι μονο εγω στο ιντερνετ ( γιατι εχουμε 2 σταθερους και ενα λαπτοπ ) και να μη μπορω να παιξω ενα game της προκοπης.
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μπες στο router και δες την ταχύτητα που εχεις αρχικά... 192.168.1.2 (δεν θυμάμαι ακριβώς πώς είναι στην forthnet...ψάξτο) Επίσης έχεις πολλά μέτρα καλώδιο και είναι λογικά να χάνεις ταχύτητα και απο εκεί (άσχετα απο το τωρινό φαινόμενο) Επίσης κλείσε κανα firewall να δεις μην εμποδίζει τίποτα...
kostask91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.021 / 13.602 Αστειο το βρισκω το παραπανω... Εκανα πριν καμια ωρα reset αλλα τιποτα. Καμια αλλαγη και το firewall κλειστο το εχω. Πριν λιγο καιρο μια χαρα επαιζα και κατεβαζα, μπορει να ειχε απωλειες λογω του καλωδιου αλλα οχι αισθητες
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μαιστα... Τώρα δεν ξέρω ένα αξιοπρεπές speedtest για την forthnet...και δεν ξέρω αν αυτό εδώ κάνει σε εσένα...(otenet) Έγινε κανένα update κάπου..καμια εγκατάσταση ενός προγράμματος που τρώει internet? Ιός?Ή και κόρη... Κάνε το κλασσικό speedtest.net αλλά μην το εμπιστεύεσαι... Όταν κατεβάζεις torrent πόσο τρέχει δηλαδή?
kostask91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δε νομιζω να κανει αυτο που μου εστειλες. Και ουτε εχω κανα προγραμμα που να τρωει ιντερνετ ανοιχτο. Με το speedtest εκανα πριν και μου εβγαζε 1,24Μbps. Tωρα εκανα ενα restart το router και ανεβηκε στο 3,60. Τωρα για το torrent εχω 2-3 μερες να κατεβασω οποτε δε ξερω
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μην το εμπιστεύεσαι το speedtest δεν είναι αξιόπιστο... Sorry ξέχασα να σου πω να δοκιμάσεις να κατεβάσεις κανέναν drivers της amd να δεις πόσο τρέχει...
kostask91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Driver της AMD ? Στειλε λινκ γιατι δε σε επιασε
petros3p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μαλλον ειναι θεμα γραμμης η forthnet η μπορει και τα δυο μαζι. Δοκιμασε και καποιο αλλο router απο φιλο-γνωστο για να σιγουρευτεις οτι δεν φταιει για καποιο λογο το δικο σου. Αν παρολα αυτα δεν βγαλεις ακρη θα προτεινα να τους καλεσεις και να τους πεις οτι κατι δεν παει καλα με τη συνδεση. Με το ethernet μεχρι 100 μετρα δεν εχεις απωλειες.
kostask91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εχω αλλο ενα router, το κλασικο της HOL. Να δοκιμασω με κεινο? Αν και δε νομιζω να φταιει αυτο
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Driver της AMD ? Στειλε λινκ γιατι δε σε επιασε Κατέβασε από εδώ.. Άιντε http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx Μαλλον ειναι θεμα γραμμης η forthnet η μπορει και τα δυο μαζι. Δοκιμασε και καποιο αλλο router απο φιλο-γνωστο για να σιγουρευτεις οτι δεν φταιει για καποιο λογο το δικο σου. Αν παρολα αυτα δεν βγαλεις ακρη θα προτεινα να τους καλεσεις και να τους πεις οτι κατι δεν παει καλα με τη συνδεση. Με το ethernet μεχρι 100 μετρα δεν εχεις απωλειες. Sorry μπορεί να μπερδεύτικα με το utp καλώδιο.... Πρώτα πρέπει να εντοπίσουμε ότι δεν φταίει αυτός (να εγκατέστησε κάτι/να μην τρέχει σωστά σε συγκεκριμένη εφαρμογή κτλπ) και μετά ότι ειναι θέμα γραμμής... Επίσης όπως είπες και εσύ μπορεί να είναι θέμα router... Ποιο router έχεις? Υ.Γ.Είπες ότι έχεις και αλλά pc...εκεί τι γίνεται?
trek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Και μένα η forthnet (πατρα), μου τα έχει κάνει τσουρέκια αυτές τις μέρες. Εχω κάνει ίσα με με 20 restart.
kostask91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Κατεβαζω το Beta με 120ΚΒ/s. Αν ειναι δυνατον. (Αλλα τι σχεση εχει το catalyst με το ιντερνετ ?) Router εχω το κλασικο thomson της forthnet. Τωρα στο αλλο pc δε ξερω τι γινεται , αλλα και οταν ειναι κλειστο παλι δεν εχω καλη ταχυτητα
petros3p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Για να ειμαι ειλικρινης ουτε εγω πιστευω οτι θα φταιει το routerαλλα επειδη το εχω παθει παλιοτερα γι αυτο και το προτεινα(αν δε βαριεσαι βεβαια!)Για μενα παντως ειναι κατα μεγαλο ποσοστο θεμα δικο τους κανε ενα τηλ και δωσε βλαβηκαι αστους να τρεξουν λιγο για την υπηρεσια που ουτως η αλλως πληρωνεις.Κανε και ενα τεστ εδω http://hyperiontest.gr/?v=n&action=dashboard
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Για να δούμε πόσο κατεβάζεις ρε... Οι amd έχουν γρήγορο download για αυτό Πάρε αύριο τηλ και πες του το...μπορεί να είναι θέμα γραμμής τελικά και να μην φταις εσυ...
petros3p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Τσεκαρε και και φιλτρα σου μηπως καποιο τα χει παιξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα