Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδακια μην κουραζεστε αλλο,το πηγα το motherboard πισω και με ειδοποιησαν να παραλαβω καινουριο.

Αυριο θα δωσω παραπανω ινφος.

Οταν με το καλο ξεκινησει η εγκατασταση...

Δημοσ.

Ουφ!

Τελικα εφταιγε οντως η ολοκαινουρια μητρικη!Μου την αντικατεστησαν (οταν τους ειπα σε ποια θεση βρηκα το τζαμπερακι, μου ψιλοαντιμιλησαν θεωρωντας οτι το εκανα εγω!τεσπα δεν ηθελα να μανουριασω..) και τωρα δε ξερω αν πρεπει να ειμαι εκνευρισμενος που εχω χασει 5 μερες απο τη ζωη μου να βρω τι φταιει η χαρουμενος που λυθηκε το προβλημα...

Αλλα απ'οτι βλεπω θ'αργησω να χαρω γιατι εχω ολοκληρωσει πληρως την εγκατασταση,εχω περασει ολα τα προγραμματα στο πισι,ομως η win xp version (5.1 service pack 3) που εβαλα δεν αναγνωριζει τους audio drivers της μητρικης... :unsure:

Και απ'οτι βλεπω δε βγαζω ακρη και θα κατεβασω τα win7...

Δημοσ.

Το παλευω το driver genius κι εχω κολλησει.Το εχω κανει 6-7 φορες install-uninstall  αφου ακομη και με τορεντ ζηταει κλειδι...

θενκς dimus...

Αλλα τι drivers να κατεβασει αν η εκδοση των windows ειναι παλαιοτερη κι αυτοι δεν υπαρχουν?

Τεσπα..Ξαναπροσπαθω..

Δημοσ.

αφού τους κατεβάζει μια χαρά.μην αγχώνεσαι.κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ.αλλά έπρεπε να βάλεις windows 7 64bit.γνώμη μου.τα σηκώνει άνετα το σύστημα σου

Δημοσ.

Περνας τους driver mobo σε καθαρο pc πρωτους?

Οχι.Πρωτα το os

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα αφου ο audio driver δε λειτουργησε.Επισης ενας απο τους 2 αλλους drivers που προτεινοταν απο το driver genius και που κατεβασα (κατι με usb lan κατι τετοιο) σα να μπλοκαρε τη συνδεση μου και δεν ειχα προσβαση στο διαδικτυο.

Δεν πειραζει,περασα τα win7 και τελος καλα ολα καλα.

Παραλαμβανοντας το oscar τεχνικης βλαβης σε PC θα ηθελα να ευχαριστησω τη μαμα μου,τον μπαμπα μου,τη γιαγια μου,τη γειτονισσα που σκουζει στο σεξ,τον σκυλο μου που σκουζει κι αυτος οταν ακουει τη γειτονισσα,την αξιοθαυμαστη cosmodata και πανω απ'ολους εσας γιατι χωρις το χρονο που σπαταλησατε για αυτη τη μλκια θα ψαχνομουν ακομα.. :-D 

Δημοσ.

Οχι.Πρωτα το os

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα αφου ο audio driver δε λειτουργησε.Επισης ενας απο τους 2 αλλους drivers που προτεινοταν απο το driver genius και που κατεβασα (κατι με usb lan κατι τετοιο) σα να μπλοκαρε τη συνδεση μου και δεν ειχα προσβαση στο διαδικτυο.

Δεν πειραζει,περασα τα win7 και τελος καλα ολα καλα.

Παραλαμβανοντας το oscar τεχνικης βλαβης σε PC θα ηθελα να ευχαριστησω τη μαμα μου,τον μπαμπα μου,τη γιαγια μου,τη γειτονισσα που σκουζει στο σεξ,τον σκυλο μου που σκουζει κι αυτος οταν ακουει τη γειτονισσα,την αξιοθαυμαστη cosmodata και πανω απ'ολους εσας γιατι χωρις το χρονο που σπαταλησατε για αυτη τη μλκια θα ψαχνομουν ακομα.. :-D 

αυτό γίνετε συνήθως σε χρ άμα δεν περάσεις πρώτα τους driver την μητρικής έχει ως αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει κάποια περιφέρεια και το μεγαλύτερο ποσοστό είναι τα ηχεία ;p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...