dimuscrossfire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 πες μας ποια είναι η μνήμη σου ακριβώς.μοντέλο και τύπο.
steliosmavros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 κάνε ένα σωστό cmos με τον διακόπτη του τροφοδοτικού κλεισμένο και άνοιξε τον Το ξαναξαναξαναξαναξαναξαναξαναεκανα! Αλλα μηπως δεν κανω σωστα το clear cmos? (Ειπαμε χαζευω σιγα σιγα..) 1.Κλεινωτο τροφοδοτικο απο τον διακοπτη 2.Μετακινω μετα απο λιγα δευτερολεπτα το τζαμπερακι απο το 1-2 στο 2-3. 3.Περιμενω λιγα δευτερολεπτα 4.Μετακινω το τζαμπερακι απο το 2-3 στο 1-2. 5.Αναβω το πισι. 6.Μια απ τα ιδια... correct ?? πες μας ποια είναι η μνήμη σου ακριβώς.μοντέλο και τύπο. Το ξαναεγραψα.4 gb kingston kvr 1333D3N9/4G 1,5V,η οποια επαιζε αριστα στο προηγουμενο pc Αλλα ουτε μπιπ,ουτε τπτ...
8anos94 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 δεν ειναι παντα το ποιο σιγουρο.....Κλεισε το πσ βγαλε το καλωδιο και πατα 10-15 φορες το power μεχρι να χασει ολο το power η μπαταρια....
rfc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 δεν ειναι παντα το ποιο σιγουρο.....Κλεισε το πσ βγαλε το καλωδιο και πατα 10-15 φορες το power μεχρι να χασει ολο το power η μπαταρια.... δλδ εσυ πιστευεις οτι με αυτο το τροπο χανει ολο το power της η μπαταρια?
dimuscrossfire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 μπαταρία παιδιά απλώς πρέπει να βγει.δεν χάνει κάποιο power η μπαταρία όπως το αποκαλείτε.απλώς με την βοήθεια της μπαταρίας μένουν αποθηκευμένα τα settings.τίποτε άλλο δεν κάνει η μπαταρία.αυτό με το power το κουμπί αποφορτίζονται οι πυκνωτές τελείως
steliosmavros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Κλεισε το πσ βγαλε το καλωδιο και πατα 10-15 φορες το power μεχρι να χασει ολο το power η μπαταρια Το εκανα.Και θα χασω εγω το power μου φαινεται.. Ολα αυτα με το DVDROM πανω η οχι?Μαλλον δεν εχει σημασια... (Γιατι σκληρο που να τολμησω να βαλω...) μπαταρία παιδιά απλώς πρέπει να βγει Ολο το βραδυ ηταν βγαλμενη. Τεσπα σκεφτομαι να παω να ξαναλαξω τη μητρικη αρχικα..
dimuscrossfire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 η αλήθεια είναι ότι αν δεν το έχουμε μπροστά μας το πρόβλημα δεν μπορούμε να το διορθώσουμε πάντα.από τα μηνύματα μόνο δεν γίνεται και πολύ δουλειά. δεν μας είπες ακριβώς ποια είναι η μνήμη σου
steliosmavros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 δεν μας είπες ακριβώς ποια είναι η μνήμη σου 3η φορα 4 gb kingston kvr 1333D3N9/4G 1,5V,η οποια επαιζε αριστα στο προηγουμενο pc η αλήθεια είναι ότι αν δεν το έχουμε μπροστά μας το πρόβλημα δεν μπορούμε να το διορθώσουμε πάντα.από τα μηνύματα μόνο δεν γίνεται και πολύ δουλειά. Πιστεψε με κι εδω να ησουν δε θα μπορουσες να κανει κατι παραπανω.Ολες οι οδηγιες που μου δινετε ειναι κατατοπιστικες και σας ευχαριστω για το χρονο σας.Αλλα δεν τσουλαει...
dimuscrossfire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 με συγχωρείς.δεν είδα ότι μου είχες γράψει το μοντέλο.χαχαχα.η μνήμη σου είναι μια χαρά.την υποστηρίζει η μητρική σου.δεν κατάλαβα από που το συμπέρανε ο άλλος φίλος ότι δεν κάνει.
dimuscrossfire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 φίλε μου το τσέκαρα κι εγώ πριν.την έχει την μνήμη σου.απλώς δεν έχει με τα 4gb.έχει την 1gb και την 2gb με τα ίδια timings τα δικά σου.απλώς όταν βγήκε η μητρική λογικά δεν θα είχαν βγει οι 4άρες μνήμες.θα υπήρχαν μέχρι των 2gb.για αυτό και δεν την αναφέρει.
8anos94 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 δλδ εσυ πιστευεις οτι με αυτο το τροπο χανει ολο το power της η μπαταρια? εκτεταμενη ταχυτητα συγνωμη :/ δεν ηθελα ακριβως αυτο να πω Στο θεμα μας τωρα....το καλυτερο που εχεις να κανεις για να μην γινει καποια ζημια κιολας ειναι να την πας με το jumber οπως ητανε και παιξτω ανηξερος.....αμα σου πουνε ε αυτο ειναι(το jumber )τοτε πες τους οτι το εκανες και εσυ και δεν αλαξε τιποτα
rfc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 εκτεταμενη ταχυτητα συγνωμη :/ δεν ηθελα ακριβως αυτο να πω To ξερω.. σε εχω τσεκαρει οτι το κατεχεις φιλεμ.
Trigger Happy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Site: http://en.wikipedia.org/wiki/Return_merchandise_authorization">rma
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα