Trigger Happy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 κάνε rma... ιδίως για το κατάστημα που προανέφερες.
rfc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 κάνε rma... ιδίως για το κατάστημα που προανέφερες. Αυτο κανε σαν τελευταια λυση μιας και το jumperaki να ειναι σεταρισμενο στο clear cmos...... ειναι λιγο υποπτο.
8anos94 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μπορει να θελει updade το bios και να μην ανοιγη.Θυαμε ειχα ενα σχεδον παρομοιο προβλημα με τις μνημες μου γιατι δεν ειχα κανει updade στο bios.....κατευασε το last upade της μητρικης σου βαλτω σε ενα φλασακι,κλεισε το pc βαλε το jumber....απο το on στο off(στο μεσεο και το δεξι πινακι διλαδη) ανοιξε το και θα σε βαλει κατευθειαν σε updade bios.... οχι λαθος ειμαι...να μην εχεις καθολου το jumper οταν το κανεις
dimuscrossfire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 λογικά αναβοσβήνουν τα πληκτρολόγια γιατί κάτι έχεις πειράξει στο jumperaki που έχει πίσω από την υποδοχή του ps2.κάνε ένα σωστό cmos.μπαταρία την βγάζεις απλώς για να σβηστούν τα υπάρχοντα δεδομένα.δεν χρειαζόταν να την βγάλεις τιμωρία που είπες.δεν φταίει η μπαταρία.όταν λες ότι δεν άνοιγε αν δεν πείραζες το jumper του cmos τι εννοείς?σε ποια θέση ήταν αρχικά το jumper?στην 1-2?κι εσύ το έβαλες στην θέση 2-3 και άνοιξε? 1
8anos94 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 λογικά αναβοσβήνουν τα πληκτρολόγια γιατί κάτι έχεις πειράξει στο jumperaki που έχει πίσω από την υποδοχή του ps2.κάνε ένα σωστό cmos.μπαταρία την βγάζεις απλώς για να σβηστούν τα υπάρχοντα δεδομένα.δεν χρειαζόταν να την βγάλεις τιμωρία που είπες.δεν φταίει η μπαταρία.όταν λες ότι δεν άνοιγε αν δεν πείραζες το jumper του cmos τι εννοείς?σε ποια θέση ήταν αρχικά το jumper?στην 1-2?κι εσύ το έβαλες στην θέση 2-3 και άνοιξε? Οντως για πες μας λιγο για τι το κανονικο ειναι 1-2....
steliosmavros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Για να κανω rma (οντως ως τελευταια λυση,αφου δοκιμασω αυριο με usb keyboard) θα πρεπει να πραγματικα να υπαρχει προβλημα με τη μητρικη.Η κανω λαθος?Γιατι και το τζαμπερακι οταν το μετακινησα επαιξε..Θα μου πουνε οτι δεν υπαρχει καμμια παρατυπια και ισως με χρεωσουν και για ελεγχο.. Γιατι αν τελικα θελει μνημη οπως ισχυριζεται ο trek (κατα 90%) και το παω,θα βγω μλκς!!!Ε? Σας στελνω φοτος γιατι ισως να μην τα εξηγω καλα. Ανοιγω το πισι κι εμφανιζει μετα απο λιγα δευτερα αυτην την εικονα στην οθονη.Παγωμενη.Καταψυξη λεμε.. Θανο δε κανει μπουτ ρε συ..Παντως με το τζαμπερακι εντελως οφ(δεν το ειχα ξανακανει)>Μαυρη οθονη..Μαυρη σα τη ψυχη μου και τ'ονομα μου..
dimuscrossfire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ρε συ δεν μας εξηγείς ακόμα τι έκανες με το jumperaki του cmos.ήταν στην θέση 1-2 και το μετακίνησες στην θέση 2-3 για να ανοίξει όπως λες?
steliosmavros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 λογικά αναβοσβήνουν τα πληκτρολόγια γιατί κάτι έχεις πειράξει στο jumperaki που έχει πίσω από την υποδοχή του ps2 Το τζαμπερακι αυτο δεν το πειραξα στην αρχη.Συνδεσα πληκτρολογιο (μετα δοκιμασα αλλα 2) κι αναβοσβηναν τα λεντακια χωρις να κανωκατι.Αργοτερα εκανα συνδυασμους με ολα τα τζαμπερακια και τπτ.. Οταν κουμπωσα το board δεν επαιζε.Καταλαβα οτι εφταιγε το παλιο τροφοδοτικο (350w).Αγορακα καινουριο και παλι δεν αναβε.Εβαζα - εβγαζα μνημες κοιταζα τα λεντακια το board...ΤΠΤ.. Ωσπου ξαφνικα μου εκοψε να μετακινησω το τζαμπερακι απο τη θεση 2-3 που το εβλεπα ολη μερα στην θεση 1-2. ΚΑΙ ΑΝΑΨΕ!
steliosmavros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ρε συ δεν μας εξηγείς ακόμα τι έκανες με το jumperaki του cmos.ήταν στην θέση 1-2 και το μετακίνησες στην θέση 2-3 για να ανοίξει όπως λες? Δλδ ηταν στη θεση 2-3 και το μετακινησα στη θεση 1-2. (ΑΦΟΥΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΟ 2-3)!! Ακυρο Δεν πειραζει βρε...Δεν ειναι τπτ 2 λεπτα μπροστα στις 4 μερες που εχω χασει! Θενκς παντως
8anos94 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 προτα απο ολα αμα το πηρες και ητανε στην θεση 2-3 wtf?Καλα εκανες και το πηγες1-2 αλλα πηραξες και τα υπολοιπα?
dimuscrossfire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 αν ήταν στην θέση 2-3 εξαρχής τότε υπάρχει πρόβλημα.η μητρική έχει πειραχτεί...να πας στο cosmodata και να τους τα ψάλλεις.θα στην αλλάξουν κατευθείαν.βάλε τα jumperakia στις κανονικές τους θέσεις όπως δείχνει ο κατασκευαστής.όπως φαίνεται στην φωτό ή δες το manual.κάνε ένα σωστό cmos με τον διακόπτη του τροφοδοτικού κλεισμένο και άνοιξε τον.
steliosmavros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 προτα απο ολα αμα το πηρες και ητανε στην θεση 2-3 wtf Μα που να το δω γμτ μου..Δεν το παρατηρησα.Γνωριζω οτι εργοστασιακα δεν αφηνουν το τζαμπερακι εκει.. πηραξες και τα υπολοιπα? Ε ναι!Αφου βλεπω οτι δεν κινειται τπτ..Κι ιδιωςοταν αντιληφθηκα οτι μετατοπιζοντας ενα τζαμπερακι αναψε,τι να κανω?Επαιξα και με τα υπολοιπα. Βασικα εκανα ολους τους συνδυασμους και με τα 3 τζαμπερακια του board (οπως φαινεται στην 1η φοτο που εστειλα).(Δε δοκιμασα με τζαμπερακι στον αερα) Λες να αποσυντονιστηκε κατι?
8anos94 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 παντως αποτι βλεπω στο manual λεει οτι *DDR3 and DDR2 are supported separately.**DDR3 memory is only supported by installing AM3/AM3+ CPU.****DDR2 memory is only supported by installing AM2/AM2+/AM3 CPU.*****Support with AM3 / AM2+ CPU. Επεξεργαστη αυτον εχεις AMD ATHLON II X2 250 ? μια χαρα στον υποστηριζει αμα εχεις και ddr3 αρα κοιτα μια με τα default jumberakia εκτος απο το cmos
steliosmavros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ναι αλλα το λινκ που εστειλε ο τρεκ http://www.asrock.com/mb/memory/N68C-GS%20FX.pdf δεν αναφερει πουθενα τη μνημη μου!!Και με βαζει σε υποψιες...Και ειναι παραξενο.. Επεξεργαστη αυτον εχεις AMD ATHLON II X2 250 Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα