aquadim3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 εχω την συγκεκριμενη εδω και 3 μηνες , εδω και δυο βδομάδες μου εχει το εξης : το λευκο μου γινεται μωβ για 2 με 3 δευτερολεπτα και μετα φτιαχνει. π.χ. στα 10 λεπτα μπορει να μου το κανει 5 με 6 φορες στο περιπου. Ειδικα οταν π.χ. ειμαι σε office word στη λευκη σελιδα φαινεται εντονα η αλλαγη. (ακομη και δω τωρα που γραφω αυτες τις γραμες το λευκο μου εγινε μωβ για λιγο) καρτα γραφικων εχω μια sapphire radeon 6450 , την ειχα στο hdmi , εβαλα σε dvi με ανταπτορα , μετα vga , μετα στην vga της μητρικης ....... τα ιδια !! Το περιεργο ειναι οτι συνδεσα netbook στην hdmi και δεν εκανε τιποτα . Τωρα τι μπορει να φταει ? Να αλλαξω για αρχη την καρτα γραφικων και να δω , η να πεσει τηλεφωνακι στην LG για αντικατασταση ?
sotiris123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 εχω την συγκεκριμενη εδω και 3 μηνες , εδω και δυο βδομάδες μου εχει το εξης : το λευκο μου γινεται μωβ για 2 με 3 δευτερολεπτα και μετα φτιαχνει. π.χ. στα 10 λεπτα μπορει να μου το κανει 5 με 6 φορες στο περιπου. Ειδικα οταν π.χ. ειμαι σε office word στη λευκη σελιδα φαινεται εντονα η αλλαγη. (ακομη και δω τωρα που γραφω αυτες τις γραμες το λευκο μου εγινε μωβ για λιγο) καρτα γραφικων εχω μια sapphire radeon 6450 , την ειχα στο hdmi , εβαλα σε dvi με ανταπτορα , μετα vga , μετα στην vga της μητρικης ....... τα ιδια !! Το περιεργο ειναι οτι συνδεσα netbook στην hdmi και δεν εκανε τιποτα . Τωρα τι μπορει να φταει ? Να αλλαξω για αρχη την καρτα γραφικων και να δω , η να πεσει τηλεφωνακι στην LG για αντικατασταση ? με τι την εχεις συνδεδεμενη? με hdmi?
aquadim3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 το super energy sav ειναι ΟΝ , παιζει κανα ρολο ? Mε hdmi της καρτα την ειχα , μετα συνδεσα στην DVI της καρτα αλλα λογω που η οθονη δεν εχει dvi με ανταπτορα , μετα εβαλα vga την onboard (μητρικη). με την Onboard ομως τωρα τελευταια δεν το κανει , θα αλλαξω την καρτα , θα την παω πισω και θα πω εχει προβλημα , εχω εγγυηση. Αν με καινουργια το ξανακανει τοτε βλεπουμε για οθονη. Παντως και οθονη να αλαξω , καινουργια μου στελνουν , πηρα τηλ . Ειχα αλλαξει και πιο παλια την 23" DM2352M 3D TV .
Foker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Πριν αλλαξεις καρτα γραφικων , δοκιμασε την σε μια αλλη οθονη να δεις . Οταν συνδεσες το netbook χρησιμοποιησες το ιδιο hdmi καλωδιο ? Αγορασες οθονη χωρις να εχει dvi-d ?
aquadim3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ναι το ιδιο καλωδιο εβαλα , λες να φταει το καλωδιο που το εχω κατι χρονια ? Μηπως τα hdmi εχουν συνδεση 1.4 και αυτο το καλωδιο λογω που ειναι αρχαιο κανει θεμα ? Θα βαλω ενα αλλο να δω . Δεν εχει dvi η οθονη ,τι να το κανω αφου εχει 2 hdmi που το ενα μαλιστα ειναι και MHL !!!!!!!!!! (και Vga φυσικα)
Αστροβασίλης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 το super energy sav ειναι ΟΝ , παιζει κανα ρολο ? Κλειστο
sotiris123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 το super energy sav ειναι ΟΝ , παιζει κανα ρολο ? Mε hdmi της καρτα την ειχα , μετα συνδεσα στην DVI της καρτα αλλα λογω που η οθονη δεν εχει dvi με ανταπτορα , μετα εβαλα vga την onboard (μητρικη). με την Onboard ομως τωρα τελευταια δεν το κανει , θα αλλαξω την καρτα , θα την παω πισω και θα πω εχει προβλημα , εχω εγγυηση. Αν με καινουργια το ξανακανει τοτε βλεπουμε για οθονη. Παντως και οθονη να αλαξω , καινουργια μου στελνουν , πηρα τηλ . Ειχα αλλαξει και πιο παλια την 23" DM2352M 3D TV . λοιπον μπορει να παιζει το ιδιο προβλημα οπως με μενα... συνδεω το πσ με Hdmi με τη τηλεοραση (εχω δοκιμασει καμια 10αρια καλωδια απο 1 μεχρι 5μετρα) και μετα απο αρκετη ωρα γινετε ροζ η οθονη. καποιες φορεσ ξανααλαζει καποιες φορες μενει... με dvi ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα... τα ιδια καλωδια τα συνδεω με το λαπτοπ και την ιδια θυρα της τηλεορασης(εχω δοκιμασει ολες τις θυρες) και δε μου εχει εμφανισει ποτε μα ποτε προβλημα... οπτοτε 99.99999% η φταινε τα φτηνα καλωδια που χρησιμοποιω η γενικα η 6850 (μπορει και η ατι ολοκληρη) να εχει προβλημα με το Hdmi... τωρα να πας να αγορασεις 25-30 ευρω καλωδιο και να εχει παλι προβλημα εγω δε στο προτεινω(και το θεωρω κοροιδια)... οποτε διαλεγεις η dvi η dp(οτι εχει η οθονη σου μιας και η καρτα γραφικων τα εχει και τα δυο λογικα)... γενικα το hdmi σε πολλες οθονες-τηλεορασεις, και σε φιλων μου, εχει προβλημα... οποτε ξεφορτωσουτο και λογικα υα βρεισ την υγεια σου....
aquadim3 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 θα δοκιμασω και αλλο καλωδιο , στον αλλο υπολογιστη μου εχω την LG DM2352 και καρτα την 6450 εκει εχω συνδεσει με hdmi 1.4 και δεν εχω το παραμικρο !!!!!! Στο pc με την 237L και καρτα την 5450 που εχω το προβλημα ειπατε για dvi , η οθονη δεν εχει αλλα στην καρτα μπορω να βαλω στο dvi εναν ανταπτορα και παλι το καλωδιο hdmi προς την οθονη. Αλλαζω καλωδιο και βλεπουμε !! (ισως αυτο που εχω ειναι 1.3 hdmi και θα παρω 1.4 , ισως παιζει ρολο . . . . . ισως και οχι .. δεν ξερω να πω σιγουρα ! ) (και οχι με 25 ευρω καλωδιο ..... ελεος !!! )
jordan4 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Φιλε μου το έλυσες το προβλημα σου? Αν οχι, κλείσε το super energy saving, γιατί ΝΑΙ παιζει ρόλο στις μεταβολές των χρωμάτων..
aquadim3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Oλα καλα , με το που εκλεισα το s e saving δεν εκανε το παραμικρο !!!!!! μα καλα τοσο πολυ επιρεαζει ? τελος παντων ... τελος ... θα το αφησω off, αλλα θα κερδιζα τιποτε αν ηταν στο on ? Παντω .. ουφ ... για μια στιγμη ανησύχησα οτι επαθε κατι η οθονη , γιατι γενικος η συγκεκριμενη ειναι τουμπανο σαν οθονη , οτι καλυτερο υπαρχει .... ευτυχως .. τελος καλο .. ολα καλα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα