telegamesvg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εχω το παρακατω προβλημα . 1 server συγκεκριμενου προγραμματος (video club) windows server 2003 3 υπολογιστες (windows XP) Oλα συνδεονται σε ενα ενσυρματο ρουτερ της HOL ,αφου εχει μεσολαβησει ενα απλο switch της Level One . Οι υπολογιστες βλεπουν το προγραμμα που τρεχει στον server και μπαινου κανονια στο ιντερνετ . Με τα απο λιγο ομως αρχιζει να αργει πολυ ο internet browser φορτωσει σελιδες και το προγραμμα του video club κανει καποια κομπιασματα . Λετε να φταιει το ethernet switch? Πειτε καμια ιδεα μπας και βρω μια ακρη . Σημ. Εχω αλλαξει ip στον router της HOL ωστε να εχει την 192.168.0.50 , γιατι αυτη ζητουσε ο server μιας και η ip του ειναι 192.168.0.1
Trigger Happy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 αν τα pc κάνουν νερά είναι πιθανόν να μην διαβάζουν κάτι σωστά. αν ο server κάνει νερά τότε μάλλον μπορείς να αποκλείσεις το switch..... δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις συνδέσει αλλά φαντάζομαι δίκτυα, gateway, dns, policies κλπ είναι σωστά για να παίζεις ήδη.
telegamesvg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Kαι εγω αυτο πιστευω οτι ολα αυτα ειναι σωστα . Ενα παραδειγμα συμπεριφορας να αναφερω . Π,χ σε οποιοδηποτε υπολογιστη και να συνδεθεις π.χ στο youtube και αρχισεις να αλλαζεις σελιδες , μετα απο 2-3 αρχιζει και αργει να φορτωσει την σελιδα απο λιγο μεχρι ..πολυ .. χμμμ...λετε να παιζει και τιποτα με malware ?
Trigger Happy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 δεν θα το έλεγα. μπορεί να έχεις αλλάξει οτιδήποτε και να καθυστερεί. δοκίμασε μήπως έχεις κάποιο bottleneck στο δίκτυο πρώτα.μπορεί στα interfaces να τρέχεις τέρμα. μπορεί να έχεις κάποιο application που ανταλλάσει data, κάποιο firewall... πχ εμένα σε network to smb σκαναρίσματα με έκοβε απίστευτα το antivirus γιατί προσπαθούσε να σκανάρει την θύρα!
rfc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Για δοκιμασε ακομη να κλεισεις και για κανα λεπτο το switch και δοκιμασε παλι με επανεκινηση των pc's ταυτοχρονα και το ρουτερ.
naiv_dim Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, Αν όλα παίζουν ταυτόχρονα, φταίει το LEVEL1 (hub or switch?). Άν όχι - Για δοκίμασε να παίξεις βάζοντάς τα απευθείας στο μοντεμακι της ΗΟΛ. - αναβάθμιση last firmware στο μοντεμάκι, συνίσταται γενικότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα