labros575 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα! Έχω μια μητρική gigabyte ga-970a-d3 και επειδή άλλαξα το case το 4pin καλώδιο του psu που πηγαίνει στο cpu δεν έφτανε λόγο απόστασης,δημιούργησα δική μου προέκταση. Μόνωσα τις άκρες και το pc μου δούλευε κανονικά για τους επόμενους 6 μήνες. Μία μέρα όμως,και μετά από 2-3 μερικά restart καθώς προσπάθησα να εκκινήσω και πάλι τον υπολογιστή μου ακούστηκε ένα <<τσικ>> από το σημείο του 8 pin connector του cpu στην motherboard. Xωρίς να το καταλάβω και ενώ το pc έσβηνε καθώς bootare στα windows (κάθε φορά ακουγόταν το ίδιο <<τσικ>>) το άναψα 3-4 φορές ακόμα προκαλώντας έτσι μεγαλύτερη ζημιά. Όταν άνοιξα το case,δεν παρατήρησα ούτε μύρισα κάποιο κάψημο. Μετά απο προσπάθεια κατάφερα να βγάλω το 4 pin (καλώδιο του psu) ανακάλυψα ότι είχε λιώσει μέσα στο 8 pin connector της motherboard. Το pc ανάβει κανονικά πράγμα το οποίο μου δείχνει ότι δεν υπήρξε αλλοίωση στην μητρική,αλλά δεν κάνει boot στα windows γιατί το cpu δεν παίρνει ρεύμα. Το μόνο πρόβλημα (τουλάχιστον οπτικά) είναι το λιωμένο πλαστικό μέσα στο 8 pin connector της μητρικής. Υπάρχει κάποια λύση ή πάμε για RMA??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
labros575 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 εχεις εγγυηση Δεν είναι σφάλμα της μητρική ή του psu,δεν το καλύπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα