karxantiras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 πιστεψε με ακομα και σε 27αρα (2560χ1444) να πας σε μια μερα θα λες επρεπε να παρω 30αρα Ααα τόσο καλά
XMorsX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Επειδη πλεον δεν εχει νοημα να πας σε οθονη με αναλυση μικροτερη απο 1080p, καλο ειναι να κοιτας απο 23" και πανω, αλλιως θα κουραζεις τα ματια σου. Μην ανυσηχεις για το μεγεθος, συνηθιζεται, ειδικα απο την στιγμη που ειναι wide (16:9). Εφόσον θες οθόνη αποκλειστικα για gaming και εγω την 23αρα της Dell συστηνω (η Asus που ειχα προτεινει εχει hdmi, αν δεν εισαι καθετος οτι θελεις τετοιο να προτιμησεις την Dell): http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html?keyphrase=dell+u2312hm
cabdik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Χαχαχα οκ οκ απλώς θέλω να πάω πιο κάτω γιατί κουράζονται εύκολα τα μάτια μου με τις μεγάλες οθόνες. Πάντως η Dell πολύ ωραία φαίνεται δεν απαντησες ομως σε αυτο που σε ρωτησα!!!!
karxantiras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 δεν απαντησες ομως σε αυτο που σε ρωτησα!!!! Α ναι ναι συγγνώμη Με hdmi τον είχα συνδέσει..αλλά από ότι ξέρω παρόλο που η dell δεν έχει hdmi δεν θα έχω θέμα γιατί έχω διαβάσει ότι το dvi με το hdmi δεν έχουν καμία διαφορά σε πρακτικό επίπεδο..σωστά; Επειδη πλεον δεν εχει νοημα να πας σε οθονη με αναλυση μικροτερη απο 1080p, καλο ειναι να κοιτας απο 23" και πανω, αλλιως θα κουραζεις τα ματια σου. Μην ανυσηχεις για το μεγεθος, συνηθιζεται, ειδικα απο την στιγμη που ειναι wide (16:9). Εφόσον θες οθόνη αποκλειστικα για gaming και εγω την 23αρα της Dell συστηνω (η Asus που ειχα προτεινει εχει hdmi, αν δεν εισαι καθετος οτι θελεις τετοιο να προτιμησεις την Dell): http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html?keyphrase=dell+u2312hm Οook απλώς όπως ρώτησα και τον cabdik hdmi με dvi δεν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά έτσι;
haris013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 όχι ποιοτικά δεν έχουν διαφορά,σκέψου οτι το hdmi έιναι ένα dvi καλώδιο που απλά μεταφέρει και ήχο παράλληλα με την εικόνα. 2
cabdik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 οχι δεν εχουν καμια απολυτως διαφορα σε εικονα. η διαφορα τους ειναι οτι το HDMI μπορει να μεταφερει και πολυκαναλο ηχο με το ιδιο καλωδιο..!! 1
WalkerSW Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Εφόσον η σύνδεση έχει γίνει με hdmi και όχι με dsub το tearing που φανταζομαι είναι και ο λόγος που θέλεις να αλλάξεις οθόνη δεν οφείλεται στην οθόνη. Ετσι γτ βλέπω ότι όλοι πέσατε με τα μουτρα στις οθόνες και κανένας δεν ασχολήθηκε με το πρόβλημα που οδήγησε στην επιθυμία αλλαγής οθόνης!
karxantiras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Εφόσον η σύνδεση έχει γίνει με hdmi και όχι με dsub το tearing που φανταζομαι είναι και ο λόγος που θέλεις να αλλάξεις οθόνη δεν οφείλεται στην οθόνη. Ετσι γτ βλέπω ότι όλοι πέσατε με τα μουτρα στις οθόνες και κανένας δεν ασχολήθηκε με το πρόβλημα που οδήγησε στην επιθυμία αλλαγής οθόνης! Πιστεύεις ότι με άλλου είδους σύνδεση δεν θα έχω tearing;
WalkerSW Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Aκριβώς το αντιθετο σου είπα... Απο την στιγμή που είσαι με ψηφιακή συνδεση και όχι με dsub πχ που θα μπορούσε να δημιουργεί tearing τοτε το tearing σου οφείλεται καπου αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα