Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, λοιπόν ενώ χθες έκλεισα κομπλέ το pc και έπεσα για ύπνο ξυπνάω σήμερα πάω να κάνω ότι τον ανοίγω και τίποτα ναι μεν λειτουργούν τα ανεμιστηράκια και η ψύκτρα αλλά δεν μου κάνει αυτο το μπιπ η μητρική να δώσει σήμα στην οθόνη όπως έκανε πάντα.

Απλά μετά από 15-20 δευτερόλεπτα κάνει ένα μακρύ μπιπ και τρεία σύντομα. Έψαξα συγκεκριμένα για την μητρική μου (asus p5n32-e sli) και λέει θέμα με την κάρτα γραφικών (nvidia geforce 8600gt) δεν εχει onboard πάνω δυστηχώς για να δοκίμαζα και απλά την έβγαλα για να δω αν θα κάνει τα ίδια μπιπ και όντως τα έκανε αλλά όχι σε 15-20 δευτερόλεπτα όπως πριν αλλά αμέσως..

Και ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να την πατήσω και να μην είναι η κάρτα αν πάρω άλλη; Κάποια λύση προσωρινή ή τα έφτυσε τελείως;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επεξεργαστής: Intel core 2 quad Q6600 (2.4Ghz)<br>

Τροφοδοτικό: 550w chieftec<br>

Κάρτα γραφικών: Nvidia geforce 8600gt<br>

Μητρική: Asus p5n32-e sli<br>

Σκληρός δίσκος: Seagate 320gb

Δημοσ.

επηδει ειχα παθει και εγώ το ιδιο προβλημα δοκιμασε να βγαλεις τι μπαταρια της μιτρικης για 5 λεπτα και να τη ξαναβαλεις.

Δημοσ.

Όχι δεν έβγαλα την μπαταρία αλλά άλλαζα το jumperaki όπως έκανα παλιά όταν δεν καθόταν κάποιο O/C όμως τώρα δεν ένιωσε..

Δημοσ.

Πηγαινε το στον Μπουταρη τον δημαρχο Θεσσαλονικης θα στο κανει να bootarei! (ελπιζω να καταλαβαινεις οτι κανω χιουμορ) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...