G7Lostre Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, λοιπόν ενώ χθες έκλεισα κομπλέ το pc και έπεσα για ύπνο ξυπνάω σήμερα πάω να κάνω ότι τον ανοίγω και τίποτα ναι μεν λειτουργούν τα ανεμιστηράκια και η ψύκτρα αλλά δεν μου κάνει αυτο το μπιπ η μητρική να δώσει σήμα στην οθόνη όπως έκανε πάντα. Απλά μετά από 15-20 δευτερόλεπτα κάνει ένα μακρύ μπιπ και τρεία σύντομα. Έψαξα συγκεκριμένα για την μητρική μου (asus p5n32-e sli) και λέει θέμα με την κάρτα γραφικών (nvidia geforce 8600gt) δεν εχει onboard πάνω δυστηχώς για να δοκίμαζα και απλά την έβγαλα για να δω αν θα κάνει τα ίδια μπιπ και όντως τα έκανε αλλά όχι σε 15-20 δευτερόλεπτα όπως πριν αλλά αμέσως.. Και ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να την πατήσω και να μην είναι η κάρτα αν πάρω άλλη; Κάποια λύση προσωρινή ή τα έφτυσε τελείως; Ευχαριστώ.
veteranos123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δοκίμασε την κάρτα γραφικών ενός φίλου σου και βλέπουμε. Πιο είναι το σύστημά σου?
G7Lostre Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Επεξεργαστής: Intel core 2 quad Q6600 (2.4Ghz)<br> Τροφοδοτικό: 550w chieftec<br> Κάρτα γραφικών: Nvidia geforce 8600gt<br> Μητρική: Asus p5n32-e sli<br> Σκληρός δίσκος: Seagate 320gb
lazaros2222 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 επηδει ειχα παθει και εγώ το ιδιο προβλημα δοκιμασε να βγαλεις τι μπαταρια της μιτρικης για 5 λεπτα και να τη ξαναβαλεις.
G7Lostre Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Όχι δεν έβγαλα την μπαταρία αλλά άλλαζα το jumperaki όπως έκανα παλιά όταν δεν καθόταν κάποιο O/C όμως τώρα δεν ένιωσε..
lazaros2222 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Πηγαινε το στον Μπουταρη τον δημαρχο Θεσσαλονικης θα στο κανει να bootarei! (ελπιζω να καταλαβαινεις οτι κανω χιουμορ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα