Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου μπορεις να δωσεις και 500, θα βρεις καλο λαπτοπ, μην αγχωνεσαι.

Αν μαλιστα και με τα 500 επισης δεν σε νοιαζει να εχει καρτα γραφικων για παιχνιδια, τοτε θα βρεις πολυ καλο.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήμουν εκτός σπιτιού και με το που το είδα κατά τις 2 το πρωί σου έστειλα. Πού να φανταστώ ότι θα είχες βρει τέτοιο διαμάντι!!!

Το κακό είναι ότι επειδή (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) δεν ήξερα καθόλου το μαγαζί, δεν έβαλα την κάρτα μου να τον κλείσω από χτες. Έβαλα ξυπνητήρι 10 που ανοίγουν. χαχαχα. 

Απλώς 1 μήνα τώρα ψάχνομαι για laptop και το περιμένω πώς και πώς. Ήταν ιδανικός αυτός!

Λοιπόν, εγώ παιχνίδια δεν παίζω. Photoshop θέλω να τρέχω, αλλά όχι επαγγελματικά. Ταινίες στην πιο υψηλή ανάλυση θέλω να βλέπω. Επίσης, skype και μεταφραστικά/στατιστικά προγράμματα (δε νομίζω να είναι και τόσο βαριά).

Είμαι ανάμεσα σε Dell και Toshiba (απλώς η Toshiba στα ίδια χαρακτηριστικά και με 2 χρόνια εγγύησης είναι πολύ πιο ακριβή, οπότε μάλλον Dell).

1) Καλό service (2 χρόνια εγγύησης εννοείται)

2) i3 ή i5 (3ης γενιάς)

3) Μνήμη 4 Gb (σίγουρα)

4) 15.6'' οθόνη

5) το πολύ 2,5 κιλά

6) Σκληρό 320 ή 500 (δε με καίει)

7) Λειτουργικό σύστημα δε με νοιάζει αν έχει

8) 400-500 ευρώ (τα δίνω ντούκου, χαχαχα)

9) Usb 3 (καλό θα ήταν να έχει μία, χωρίς να καίγομαι)

10) Επεξεργαστής 2.4 Ghz 

Για το τελευταίο που γράφω έχω τους προβληματισμούς μου. Το laptop θέλω να το έχω 4-5 χρόνια. Επειδή ξέρω πώς με τα χρόνια τα προγράμματα είναι πιο βαριά, αυτό που με καίει είναι να μη σέρνεται το laptop.

Δεν έχω καταλάβει αν θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στον 1.9 Ghz και στον 2.4 Ghz. Αλλά είναι λογικό όταν κάτι το θες για χρόνια να πάρεις όσο το δυνατόν καλύτερο.

Για την προσφορά που βρήκες θα τα έδινα τα 500€! Πόσο μάλλον 400€.  Πιστεύω θα άξιζε. 

Δημοσ.

Αν τα δώσεις τα 500€ για να πάρεις καλύτερο από της προσφοράς αλλά όχι Dell,σε πειράζει?Και εννοείται να καλύπτουν όλες τις άλλες προϋποθέσεις που θέτεις.

http://www.skroutz.gr/s/2850576/Fujitsu-AH532-i5-3230M-4GB-500GB.html (1 χρόνος εγγύηση + 40€ για άλλον έναν)

http://www.skroutz.gr/s/2886998/Samsung-350E5C-A01-i3-3120M-4GB-500GB.html

Και άλλα δύο,πάλι καλύτερα,αλλά με ένα χρόνο εγγύηση

http://www.skroutz.gr/s/3068220/Toshiba-Satellite-C855-S5111-i3-3120M-4GB-500GB.html

http://www.skroutz.gr/s/2749136/Lenovo-G580-i3-3110M-4GB-1TB.html

Δημοσ.

Νομίζω παίζει μεγάλο ρόλο η εγγύηση. Τα θέλω τα 2 χρόνια. Αυτό με τα συν 40 ευρώ για δεύτερο χρόνο εγγύησης μου το είπαν και στο Topsystems, αλλά έχω τις αμφιβολίες μου και είναι ήδη στα 500 για να δώσω συν 40. Μου φαίνεται χαζό.

Dell σκέφτομαι. Αν δεις και προηγούμενα post μου, θα δεις και ποια μοντέλα dell έχω βρει.

Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν δίνω τόσο βάρος στην εγγύηση,αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Το Samsung έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση και μάλιστα collect & return.

Το fujitsu βγαίνει στα 515€ με 2 χρόνια εγγύηση,επίσης collect & return,και είναι το πιο δυνατό όλων.

Αν αποφασίσεις οικονομικά,τότε πάρε το Dell 3521 με τον i3,κατώτερο σε όλα αλλά τουλάχιστον αρκετά φθηνότερο.Αν πας για τα 500€ τότε κοίτα αυτά που σου λέω.

Δημοσ.

Υπάρχει και ο 3520 dell, αν δεις είναι κι αυτός με 2.4 Ghz είναι.

Σίγουρα θα πάρω κάποιον dell, έχω ακούσει τα καλύτερα. Και εγγύηση 2 χρόνια. Θα ελπίζω στη magdalhnh
 που ήταν γουρλού και θα περιμένω 4-5 μέρες ακόμα να δω τι θα μου προτείνει. :lol:  

Αν μπορεί κάποιος να μου πει και το τι παίζει με τους επεξεργαστές κλπ που λέω παραπάνω, θα το εκτιμούσα. 

Ευχαριστώωω!

Δημοσ.

Πάλι πόσταρες και έφυγες εσύ?? χαχαχααχ

Δεν ξέρω αν είναι λάθος, αλλά με ένα τηλ από Δευτέρα θα γνωρίζεις. Αυτή τη φορά δεν σου συνιστώ να το παραγγείλεις άμεσα, γιατί κάτι δεν μου κάθεται καλά στο μάτι.

Ισως πρόκειται για το ίδιο μοντέλο , ίσως και όχι όμως και να έχει γίνει λάθος στην περιγραφή.

http://www.shop13.gr/dell-inspiron-3521-2117u-4gb-500gb-w8-p-98194.html

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι πόσταρες και έφυγες εσύ?? χαχαχααχ

Δεν ξέρω αν είναι λάθος, αλλά με ένα τηλ από Δευτέρα θα γνωρίζεις. Αυτή τη φορά δεν σου συνιστώ να το παραγγείλεις άμεσα, γιατί κάτι δεν μου κάθεται καλά στο μάτι.

Ισως πρόκειται για το ίδιο μοντέλο , ίσως και όχι όμως και να έχει γίνει λάθος στην περιγραφή.

http://www.shop13.gr/dell-inspiron-3521-2117u-4gb-500gb-w8-p-98194.html

Έχεις δίκιο! Γενικά δεν ήξερα ότι υπάρχει τόση άμεση ανταπόκριση. Αν το ήξερα χτες δε θα είχα πάει σε live. Θα ήμουν καρφωμένη στο Pc για να παραγγείλω το laptop.χαχαχαχα.

Μόλις τσέκαρα το link που μου έστειλες. Καταλαβαίνω τι λες. Και είναι πολύ πιθανό να είναι άλλος επεξεργαστής και όχι i5. 

Πέραν αυτού όμως, για να μην την ξαναπατήσω, είναι αξιόπιστο αυτό το μαγαζί;;;

Στοιχεία επικοινωνίας Shop13.gr

Οδός Λ.Λογοθέτη 14, Καρλόβασι Σάμου

Τ.Κ. 83200

Τηλ. 801-11-56200

Από Κινητό. 22730-35618

email. [email protected]

Δημοσ.

Το μαγαζί έχει πολύ καλές αξιολογήσεις στο skroutz. Εθεσα το θέμα αξιοπιστίας, ακριβώς γιατί υπάρχει αυτή η ασυμφωνία στον επεξεργαστή του τίτλου , με τον επεξεργαστή της περιγραφής. Εννοώ πως δεν ξέρω αν έγινε εσκεμμένα αυτό το λάθος.

Δεν μπορείς να παραγγείλεις με αντικαταβολή? Εγώ σε μια τέτοια περίπτωση, όταν ερχόταν το κούριερ στο σπίτι, θα του έλεγα να περιμένει λίγο, και με το service tag που αναγράφεται στο κουτί, θα ξεκαθάριζα με ένα Link.png Site: http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/engr?c=gr&l=en&s=gen">τηλ στην DELL ποιό μοντέλο είναι.

Τώρα κοίταξα το κουτί του δικού μου Dell και εκεί γράφει SN και από κάτω τον αριθμό που χρειάζεσαι, για να εξακριβώσεις ποιο μοντέλο είναι.

Αλλά ακόμα και με πιστωτική να κάνεις την παραγγελία σου, στις αγορές εξ αποστάσεως ( μέσω ίντερνετ ) έχεις το καλό, πως μπορείς να κάνεις κατόπιν, αμφισβήτηση της συναλλαγής μέσω της τράπεζας σου.

ΥΓ Αν δεν βγήκες χθές το βράδυ, την πάτησες, αφού σου απάντησα σήμερα...χαχαχα

Edit: Κανονικά την εξακρίβωση αυτή με το service tag πρέπει να την κάνει το ίδιο το κατάστημα. Πάρε οπωσδήποτε τηλ την Δευτέρα.

Δημοσ.

Όχι εντάξει βγήκα! χαχαχαχα.

Εννοείται θα πάρω τηλέφωνο να μάθω. Το μαγαζί είναι στη Σάμο, οπότε λίγο δύσκολο να πάω από εκεί. 

Να σε ρωτήσω τα εξής: 

1) αυτό με την μπαταρία που άλλες είναι 4 cell κι άλλες 6 cell (πέραν του ότι αλλάζει το βάρος του laptop) παίζει αλλού ρόλο; Στην αυτονομία κλπ; Πρέπει να προτιμάμε μία από τις δύο;

2) όταν λέει κάρτα γραφικών on board, πώς ξέρω ποια είναι κι αν είναι καλή;

3) το μαγαζί έχει πολλά λάθη στις καταχωρίσεις του και πολλές ανακρίβειες κι αυτό με προβληματίζει αρκετά. 

Πάντως αν δε βρω κάποια καλή προσφορά σε i5 (όπως αυτή που βρήκες) θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στους 2 dell (3520 ή 3521). Οπότε θα περιμένω τα φώτα σου. B)

Δημοσ.

Η μπαταρία σε αυτό το μοντέλο, αν είναι το ίδιο και είναι όντως 6 cell θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Γενικά όμως σε διαφορετικά μοντέλα , με διαφορετικούς επεξεργαστές , που έχουν μια μπαταρία πχ 4 cell η αυτονομία τους, εξαρτάται από το πόσο ενεργοβορος είναι ο επεξεργαστής.

Η κάρτα γραφικών όταν λέει on board είναι ενσωματωμένη στην μητρική. Ολες οι intel HD είναι on board.

Οι intel pentium επεξεργαστές έχουν όλοι την HD graphics, οι i3, i5, i7 δεύτερης γενιάς, έχουν την HD 3000 και οι i3, i5, i7 τρίτης γενιάς την HD 4000.

To dell 3520 με τον i3 3110M έχει την HD 4000 , το ίδιο και το dell με τον i5 3337U γιατί και οι δυο επεξεργαστές είναι τρίτης γενιάς.

Η HD 4000 είναι μια πολύ καλή κάρτα γραφικών, μην κολλάς σε αυτό.

Και τέλος , ο i3 3110M είναι πιο δυνατός από τον i5 3337U, αλλά η μπαταρία με τον πρώτο, θα έχει μικρότερη διάρκεια. Αν σε ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία και τελικά το shop13 έχει τον i5, προτίμησε τον.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! Με βοήθησαν πολύ.

Αν κατάλαβα καλά θεωρείς ότι ο i3 3110M, 2.4 Ghz (του 3520) είναι πιο δυνατός κι από τον i3 3327U, 1.9 Ghz (του 3521)

κι από τον 3337U, που φτάνει τα 2.7 Ghz (του 3521 που ήταν σε προσφορά).

Σωστά;;; Ή μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά; Tο λέω επειδή στο μυαλό μου το i5 είναι καλύτερο από το i3 αφού έχουν και οι 2 επεξεργαστές 3ης γενιάς.

Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι το κατά πόσο το 1.9 Ghz θα έχει διαφορά στο μέλλον από το 2.4 Ghz. Αυτό που ρώταγα σε πιο πάνω post μου για το αν θα "σέρνεται" το laptop σε λίγα χρόνια βάσει των απαιτήσεων που γράφω.

Με λίγα λόγια τι θα επέλεγες ανάμεσα σε αυτά τα 3 που συζητάμε. 

Υ.Γ.: Ελπίζω αυτά που ρωτάω να βοηθάνε κι άλλους και να μη γίνομαι απλώς κουραστική. Ελπίζω να μη σε έχω βγάλει off.  :rolleyes:

Δημοσ.

Αχ βρε Sem...τόσες φορές που τα γράψαμε, έφτασα να μάθω απ' έξω τα νούμερα των επεξεργαστών.

Μέχρι τώρα τα κοιτούσα ...χαχαχαχα

Ειναι i3 3227U και είναι πολύ κατώτερος και από τον i5 3337U και φυσικά από τον i3 3110M.

Οπότε και εφόσον μπορείς να διαθέσεις αυτά τα 500 ευρώ, ξεχνάς τον i3 3227U, δεν αξίζει.

Edit. Σου είπα και πιο πάνω. Ο i3 3110M είναι πιο δυνατός, όχι με τεράστια διαφορά βέβαια και η μπαταρία του θα κρατάει πολύ λιγότερο από την μπαταρία του i5 3337U.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...