Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pc για την ταράτσα.όταν είσαι με τα φιλαράκια στην ταράτσα και ψήνεται έχετε και το ΤαρατσοPc για κανά game μετά το φαεί. :P

Σοβαρά τώρα δεν ξέρω.

Δημοσ.

ΑΜΑΝ teleshopping το ταρατσοpc. Και για οποιον παραγγείλει εντός 10λεπτων δώρο μια η ψησταριά και τα αναμμένα κάρβουνα. 

Δημοσ.

Πρέπει να είναι κάτι σαν την κεραία που έχουμε στην ταράτσα και πιανουμε το σήμα της τηλεόρασης. Το ταρατσόPc είναι ο server της πολυκατοικίας-οικίματος.

Δημοσ.

Pc για την ταράτσα.όταν είσαι με τα φιλαράκια στην ταράτσα και ψήνεται έχετε και το ΤαρατσοPc για κανά game μετά το φαεί. :P

Σοβαρά τώρα δεν ξέρω.

Τι σχολιάζεις αφού δεν ξέρεις;

http://www.wna.gr/wiki/%CE%A4%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BFpc

Με μια γρήγορη αναζήτηση

Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς απογευματιάτικα αχαχαχα

Το έχω διαβάσει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@biomecanoid

Μπράβο, εξαιρετική δουλειά, με λεπτομέρεια και αγάπη...

Με το λιοπύρι του Ιουλίου πως τα πάει το εργαλείο?

Δημοσ.

3α χρονια που έχει εκεί η κατασκευή δεν έχει πάθει τίποτα ( και έχει αντέξει και καλοκαιρια και χιόνι )μονο μια αναβάθμιση έκανα από Ρ3 που είχα στην αρχή σε P4.

Ο κόμβος ποτε δεν είχε λειτουργικό πρόβλημα, πρόβλημα είχε η σπιτονοικοκυρά που μετά από 3α χρονια αποφάσισε πως δεν το θέλει στην ταράτσα τις και άρχισε να λέει αβάσιμες ιστορίες πως είναι καρκινογόνο, πως έπεσε κομμάτι κεραίας και χτύπησε περαστικό,( που άμα έπεφτε κάτι θα είχαμε νεκρούς τώρα από τον πέμπτο  + ταράτσα) πως κάποιος έπαθε ηλεκτροπληξία, πως επηρεάζω  την κεντρική κεραία TV τις πολυκατοικίας ( όχι πως ήταν σάπια ), πως βγάζω καλο εισόδημα από τον κόμβο ( άμα ξέρεις κανεις πως γίνετε να βγάζεις τόσο εύκολα λεφτά να μου το πείτε και μένα ) etc etc

Τελικά εγώ μετακόμισα ο κόμβος κατέβηκε και ίσως στηθεί σε άλλο μέρος.

Δημοσ.

Στο δικό μου είχα αλλάξει 4 τροφοδοτικά.. στο τελευταίο και με την αύξηση της ΔΕΗ το ξήλωσα και έβαλα ένα routerboard.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...