Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τσάμπα μιλάμε ,ειδικά εδώ σε αυτό το thread για κόντρα Pes fifa, φέτος δεν υπάρχει καν κόντρα, μιλάμε για καμμένους gamers,φορουμάκιδες που έχουμε δεν έχουμε θα πάμε να αγοράσουμε νέα κονσόλα και εκει θα παίζει μπάλα μόνο fifa, μπράβο στα μυαλά της κονάμι που αποφάσισαν να μην βγάλουν νεξτ γεν ποδοσφαιράκι και να αφήσουν το φιφα 1 χρόνο κεφάλι...μπράβο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε συ Polakis οταν ειχε βγει το pes το fifa ουτε για π..α δεν εκανε ... παλι καλα που βγηκε αυτο το παιχνιδι κ αντεγραψε σχεδον ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΙΦΑ  Κ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ . ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ PRO . Eiπαμε μη τα ισοπεδωνουμε ολα . Προσωπικα εγω απο προπερσυ εχω κ τα δυο κ ομως προτιμω το pro κ στα δυο δικια μου αποψη κτλ αλλα εγω κ οι φιλοι μου με αυτο τα βρισκουμε κ να σου πω κ κατι σιγα την τεραστια διαφορα ... το τοσο το εχετε κανει τοσο κ οπως σου ειπα αλλοι οπως εμεις βλεπουμε το προ καλυτερο απο το φιφα κ ειδικα το 13 μια που το βαλαμε με τα φιλαρακια κ μια το βγαλαμε  ... Οταν λοιπον το προ γαμα..ε το φιφα ακομα πιπ.ς του επαιρνε κ αντεγραφε κ αντεγραψε πολυ καλλλααααααααα ....

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που δεν έχουν λιώσει τα παλιότερα Pro ή δεν έχουν τεράστιο σεβασμό προς αυτά. Αλλά τι να το κάνω όταν το τελευταίο καλό Pro βγήκε το... 2007 (ή να πρέπει να πάμε 10-15 χρόνια πίσω για να μιλήσουμε για την εποχή που το Fifa άρχισε να παίρνει τα @@ του Pro).

Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται. Αλλιώς (το έχω ξαναπεί) να βάλω να παίξω Match Day, Tehkan World Cup, Microprose Soccer και Kick Off, αφού αυτά είναι τα ποδοσφαιράκια που άνοιξαν το δρόμο και αντιγράφτηκαν από τα επόμενα (το Goal! καλύτερο όλων :P)

Όσο για το ποιο απ' τα δύο αρέσει περισσότερο στον καθένα (και την παρέα του), αυτό είναι προσωπικό ζήτημα. Παρ' ολ' αυτά, και μετά από 25+ χρόνια λιωσίματος με κάθε είδους ποδοσφαιράκι, δεν αντέχω να μην αναρωτηθώ πως γίνεται το Fifa να μην αρέσει καθόλου σε κάποιους και να θεωρούν το Pro πολύ καλύτερο. Απλώς δεν το καταλαβαίνω. Όχι ότι το Fifa είναι τέλειο (απέχει πολύ απ' αυτόν τον χαρακτηρισμό). Αλλά...

• Like 1

nzeppos εμένα προσωπικά με χαλάει λίγο η ai του fifa , παίζω και σόλο αρκετά και δεν με ικανοποιεί όσο του Pes, για versus human οι περισσότεροι παίζουν προ οπότε πας εκεί, αν ο άλλος δεν γνωρίζει το φιφα δεν θα κάτσει να σε παίξει φίφα όσο καλύτερο και αν είναι και εδώ είναι που πρέπει να πατήσει η εα στην next gen μια που δεν θα έχει αντίπαλο να το διαφημίσει όσο δεν πάει και σε χώρες που δεν πάει καλά όπως η ελλάδα μπας και κερδίσει κόσμο

Το Φιφα ειναι ο τιτλος παιχνιδιου με τις μεγαλυτερες πωλησεις παγκοσμιως. 

Και αυτο για ενα παιχνιδι που βγαινει καθε χρονο.

Χεσ@#$κε η ΕΑ αν μερικοι ταλαιπωροι Ελληνες παιζουν περισσοτερο το PES απο το ΦΙΦΑ.

Αν ακομα και τα τελευταια χρονια δεν μπορουν να καταλαβουν ποιο ειναι το καλυτερο και επιμενουν να παιζουν PRO , δεν προκειται να τους σωσει ποτε τιποτα.

Το Φιφα ειναι ο τιτλος παιχνιδιου με τις μεγαλυτερες πωλησεις παγκοσμιως. 

Και αυτο για ενα παιχνιδι που βγαινει καθε χρονο.

Χεσ@#$κε η ΕΑ αν μερικοι ταλαιπωροι Ελληνες παιζουν περισσοτερο το PES απο το ΦΙΦΑ.

Αν ακομα και τα τελευταια χρονια δεν μπορουν να καταλαβουν ποιο ειναι το καλυτερο και επιμενουν να παιζουν PRO , δεν προκειται να τους σωσει ποτε τιποτα.

κιόμως Sheep κάνεις λάθος, όταν έχεις ένα ανταγονιστικό προιόν και κάνει καλές πωλήσεις(παραπάνω απο το 1/3) τότε προσπαθείς να πάρεις κομμάτι απο την πίτα,άσχετα αν μιλάμε για ελλάδα και για κάθε χώρα,όπου βλέπεις είσαι κάτω προσπαθείς να ανέβεις.εδώ προσπάθησε η Ms να πουλήσει στην ιαπωνία τι να λέμε τώρα...

• Like 1

Aυτο που θελω να πω οτι καποιοι , θα συνεχισουν να τρωνε την κονσερβα λαντσιον μιτ ακομα και αν εσυ τους προσφερεις το καλυτερο κομματι κρεας μαγειρεμενο απο τον τοπ σεφ. 

Απλα ειναι κολλημενοι. 

Και οταν δεν εχουν κανει αλλαγη τα τελευταια χρονια που η διαφορα ειναι τεραστια , δεν προκειται να κανουν ποτε.

Και εγω προ επαιζα μεχρι πριν απο 4-5 χρονια

• Like 1

Θα συμφωνήσω με τον skanjos στο θέμα της ΑΙ. Αυτή του Fifa είναι γενικά για τα πανηγύρια, αλλά μάλλον δεν είμαι σε θέση να κρίνω αφού το 99% των αγώνων που παίζω είναι online (φέτος με το 2vs2 seasons μάλλον θα φτάσω το 100% :P)

Εμενα το 90% των αγωνων φιφα ειναι offline με φιλους στο σπιτι σε slow/manual και η διαφορα με το προ ειναι διαστημικη. Το υπολοιπο 10% ειναι online αγωνες με αλλους. Οποτε η ΑΙ δεν με απασχολουσε ποτε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που δεν έχουν λιώσει τα παλιότερα Pro ή δεν έχουν τεράστιο σεβασμό προς αυτά. Αλλά τι να το κάνω όταν το τελευταίο καλό Pro βγήκε το... 2007 (ή να πρέπει να πάμε 10-15 χρόνια πίσω για να μιλήσουμε για την εποχή που το Fifa άρχισε να παίρνει τα @@ του Pro).

Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται. Αλλιώς (το έχω ξαναπεί) να βάλω να παίξω Match Day, Tehkan World Cup, Microprose Soccer και Kick Off, αφού αυτά είναι τα ποδοσφαιράκια που άνοιξαν το δρόμο και αντιγράφτηκαν από τα επόμενα (το Goal! καλύτερο όλων :P)

Όσο για το ποιο απ' τα δύο αρέσει περισσότερο στον καθένα (και την παρέα του), αυτό είναι προσωπικό ζήτημα. Παρ' ολ' αυτά, και μετά από 25+ χρόνια λιωσίματος με κάθε είδους ποδοσφαιράκι, δεν αντέχω να μην αναρωτηθώ πως γίνεται το Fifa να μην αρέσει καθόλου σε κάποιους και να θεωρούν το Pro πολύ καλύτερο. Απλώς δεν το καταλαβαίνω. Όχι ότι το Fifa είναι τέλειο (απέχει πολύ απ' αυτόν τον χαρακτηρισμό). Αλλά...

Kανεις ενα σημαντικο λαθος εχω φιφα  2012-2013 καθε χρονο με λιγα λογια περνω και τα δυο ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΙΔΙΚΑ TO PRO 2013 ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΦΙΦΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ PRO  :-(  ,Δηλαδη τι να λεμε οτι επειδη μερικοι αμπαλοι παιζουν φιφα :-D παει να πει κ οτι ειναι κ καλυτερο ? Μπα χλωμο ... Αν θελετε χωριζομαστε κ σε ομαδες να πα να παιξουμε κανα 8χ8 να δουμε πιοι ειναι κ πιο μαχημοι... κ ποιοι τι βρισκουν πιο πολυ σε αυτο που δεν γνωρισαν ποτε απο κοντα η απλα προσπερασαν στα γρηγορα  :whistle:  Κ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΦΙΦΑ :devil: ....

Παντως ρε παιδια λετε για τις τρομερες αλλαγες που κανει το φιφα καθε χρονια ... μιλαμε εχει αφησει πολυ πισω το προ ... α ρε τι να πω...τα ιδια κ τα ιδια τρωτε κ εσεις . Εμεις ναι ειδαμε οντως μεγαλη αλλαγη απο 21012 στο 2013 κ οντως με υπερικανοποιειε το 2013 το προ . Αν ειχε κ τις επιλογες που εχει το φιφα στο μενου θα ταν αψογο . Σιγα μην παιζω το copy paste ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ ... B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...