empire_1924 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ποιο pro ρε παδιά...τα τελευταία 4 χρόνια μόνο fifa υπάρχει στον πλανήτη,το έχει σβήσει το pro.Το pro για να επανέλθει πρέπει να ξεκινήσει απο το μηδέν...το μέτριο/arcade των τελευταίων ετών pro όσο και να το "μπαλώσουν" το ίδιο μένει,γι'αυτό και γράφω ότι πρέπει να ξεκινήσουν απο την αρχή, να δώσουν κάτι καινούριο. Στο fifa έχω "στραβώσει" απίστευτα πάντως με το momentum/scripted ειδικά στις seasons....πρέπει να το "διορθώσουν" οι μλκες είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και επιτέλους ας βάλουν ένα online mode με legacy defence και όχι αν θέλω να παίξω legacy να έχω μοναδική επιλογή το custom mode όπου η συντριπτική πλειοψηφία "τουμπανιάζει" τους παίκτες και δεν παίζει με real squads....έλεος!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 empire συμφωνω απολυτα. Αρχιζει κουραζει και το fifa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως που παράτησα το PES μετά το 2008 και το είδα να πιάνει πάτo με το 2011 - πόσο άθλιο, πόσο...?, έχω παίξει τα FIFA 09, 10, South Africa και 11. Πιο πολύ μου άρεσε από όλα το South Afrika με δεύτερο και επίσης πολύ καλή επιλογή το FIFA 11. Απλά το South Africa αν εξαιρέσει κάποιος 2-3 προβληματάκια που έχει το θεωρώ το καλύτερο FIFA αυτής της γενιάς ή μάλλον το πιο διασκεδαστικό. To FIFA 11 είναι πιο τεχνικό. Από το 12 και μετά με κούρασαν τα FIFA και δεν ασχολήθηκα μαζί τους. To δε PES 2013 είναι το πρώτο καλό PES από το 2008 (για να μην πω από το PES 6) και για φέτος είναι καλύτερο από το FIFA για μένα. Και κυρίως πιο διασκεδαστικό. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2013 από cortaN@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μαρεσει που προσπαθειτε να βρειτε διαφορες απο το fifa 13.Ps3 kai xbox 360 τα εφαγαν τα ψωμια τους,δεν εχουν να δωσουν τιποτα αλλο σε θεμα γραφικων κτλ.Ισως να μπορουν να κανουν καπιοιες μικροαλλαγες στο gameplay αλλα μεχρι εκει.Μιλαμε τωρα για 7 χρονων κονσολες. Το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να θέλει να δει στο φιφα κάποιος είναι τα γραφικά. Το gameplay του θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή Είμαι υπερβολικός αλλά θέλουν πολλά πράγματα αλλαγή και αυτά μπορείς να τα δεις στις υπάρχουσες κονσόλες. Οι επόμενες λίγα πράγματα μπορούν να προσφέρουν παραπάνω εκτός από γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τί πίνετε και δεν μας δίνετε κάποιοι εδω μεσα...Απιστευτα πραγματα διαβαζω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ελπίζω μόνο ορισμένοι να μην λέτε σε λίγους μήνες ότι το PES2013 ήταν άθλιο ενώ το 2014 το καλύτερο ever. Γιατί από το 2008 και μετά αυτό το πράγμα ακούω κάθε χρόνο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Απλά το South Africa αν εξαιρέσει κάποιος 2-3 προβληματάκια που έχει το θεωρώ το καλύτερο FIFA αυτής της γενιάς ή μάλλον το πιο διασκεδαστικό. Για καποιο λογο και μενα αυτο μου αρεσε περισσοτερο μαζι με το 09.Μετα απο αυτα θα εβαζα και εγω το 11. Ελπίζω μόνο ορισμένοι να μην λέτε σε λίγους μήνες ότι το PES2013 ήταν άθλιο ενώ το 2014 το καλύτερο ever. Γιατί από το 2008 και μετά αυτό το πράγμα ακούω κάθε χρόνο... Ειναι κλασικη αξια αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 +1 κι από μένα για το South Africa. Καταπληκτικό ποδοσφαιράκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 .... μολις ειδα ενα βιντεακι με gameplay PES 14....εφτιαξαν το ανιματιον, το πες γινεται φιφα!χαχαχα ....πως να ειναι το νεο φιφα αραγε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire_1924 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 +1 κι από μένα για το South Africa. Καταπληκτικό ποδοσφαιράκι. Τ'αγαπημένο μου το world cup 2010....ο "ρυθμός" του/gameplay μόνο ήταν πραγματικά σκέτη μαγεία!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Τ'αγαπημένο μου το world cup 2010....ο "ρυθμός" του/gameplay μόνο ήταν πραγματικά σκέτη μαγεία!!! οντως απο το μοναδικο φιφα που ξετρελαθηκα!ωραια γραφικα,ατμοσφαιρα που σε εβαζε μεσα, γρηγορος ρυθμος! παρολο που το ειχα στο χβοχ 360 μεχρι προτεινως και επαιζα και παρολο που εδω το χβοχ και πηρα το ps3,ακομα και εκει το εβαλα και λιωνω αθανατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Το world cup 2010 δεν το ειχα παιξει, με κανατε να μπω να δω gameplay και μου τραβηξε το ενδιαφερον, εχει πολυ ωραια σκηνικα μεσα και φενετε να παιζετε καλη μπαλα. Μιας και το βρισκω πολυ φθηνα στον τσιφουτη πλεον μου το προτεινετε να το αγορασω ετσι για να ασχολειθω λιγο?Παιζετε μεχρι και σημερα ή οι μηχανισμοι του εχουν παλιοσει και το gameplay δεν ειναι καλο?Απο γραφικα στο ps3 πως τα παει? Επεισης εχει κανα trophie να ασχολειθουμε ή μονο την κατακτηση του mundial εχουμε και μετα δεν ξαναασχολουμαστε με τον τιτλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ελπίζω μόνο ορισμένοι να μην λέτε σε λίγους μήνες ότι το PES2013 ήταν άθλιο ενώ το 2014 το καλύτερο ever. Γιατί από το 2008 και μετά αυτό το πράγμα ακούω κάθε χρόνο... Eγω ειχα δηλωσει αθλια τα PES 2010 και 2011 εξαρχης. Μιλαμε αθλια. Ειδικα το 2011... Το world cup 2010 δεν το ειχα παιξει, με κανατε να μπω να δω gameplay και μου τραβηξε το ενδιαφερον, εχει πολυ ωραια σκηνικα μεσα και φενετε να παιζετε καλη μπαλα. Μιας και το βρισκω πολυ φθηνα στον τσιφουτη πλεον μου το προτεινετε να το αγορασω ετσι για να ασχολειθω λιγο?Παιζετε μεχρι και σημερα ή οι μηχανισμοι του εχουν παλιοσει και το gameplay δεν ειναι καλο?Απο γραφικα στο ps3 πως τα παει? Επεισης εχει κανα trophie να ασχολειθουμε ή μονο την κατακτηση του mundial εχουμε και μετα δεν ξαναασχολουμαστε με τον τιτλο? Ισως το καλυτερο ποδοσφαιρακι αυτης της γενιας. Ειδικα αν το μαθεις σε manual. Eχεις τρεις επιλογες: assisted, semi-assisted και manual. Στο assisted ειναι πιο διασκεδαστικο και εχει πιο ρυθμο, χωρις ομως να γινεται αυτοματοποιημενο εντελως ουτε να χανει πολυ απο το gameplay. Στο manual ειναι απολαυση, πολυ πολυ δυσκολο, αλλα αν το μαθεις σε κερδιζει. Αποκτας μεγαλη ικανοποιηση οταν βαζεις γκολ η οταν κανεις μια ωραια φαση. Στο semi-assisted, η φαση ειναι λιγο ενδιαμεση και δε θα το προτεινα γιατι δεν εχει ξεκαθαρο προσανατολισμο. Μπορεις ομως να κανεις ενα συνδυασμο επιλογων απο assisted και semi-assisted που να σε βολευει. Π.χ. μπορεις να βαλεις τα σουτ η τις μακρινες πασες στο semi-assisted. Οι μηχανισμοι του gameplay ειναι πολυ ισορροπημενοι, το παιχνιδι εχει 2-3 προβληματακια. Το πρωτο και βασικο ειναι πως αφηνει πλεονεκτημα στον παικτη αρκετη ωρα (που κατανταει εκνευριστικο οταν θες να κανεις τακλιν και να κοψεις τον αντιπαλο), το δευτερο ειναι πως οι παιχτες ορισμενες φορες αργουν να στριψουν λιγο, ενω αλλες φορες στριβουν γρηγορα (ιδιαιτερα αν χρησιμοποιεις στην πρωτη επαφη το δεξιο αναλογικο μοχλο) και το τριτο ειναι πως ειναι πολυ δυσκολο να αποφυγεις τους τερματοφυλακες και εχει ενα πολυ μικρο lag οταν πας ν κανεις σουτ μπροστα απο τον τερματοφυλακα ενω τρεχεις. Τα γραφικα του ειναι παρα πολυ ομορφα, η παλετα χρωματων εξαιρετικη. Το θεωρω το πιο ομορφο ποδοσφαιρακι απο artistic design, το animation ειναι πολυ καλο, ενω και η παρουσιαση του world cup ως event ειναι καταπληκτικη. Πρεπει να το δεις δηλαδη. Eκει που χανει ειναι λιγο στην απεικονιση των προσωπων και σε καποια flat textures που θα δεις εδω και εκει στο σωμα των παικτων. Τελος ο ηχος ειναι σε κορυφαια επιπεδα. Το soundtrack παρα πολυ καλο. Σε γενικες γραμμες, θα στο συνιστουσα. Αν σου αρεσε το FIFA 11, θα σου αρεσει παρα πολυ το South Africa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μην ξεχνάμε και τις βουβουζέλες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 θα πρεπει επιτελους να αφαιρεσουν το momentum και τους scripted αγωνες. εχει καταντησει αηδια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα