vitoribo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τελικά διαφορά άρχισα να βλέπω όσο έπαιζα world class. Σε χαμηλότερο lvl, αν δεν σπριντάρεις, ο αμυντικός σε αφήνει, μια νρτιμπλίτσα στην περιοχή και τέλος. Δυσκολεύομαι αλλά τουλάχιστον έιναι πιο κοντά στην πραγματικότητα το παιχνίδι έτσι.
vitoribo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω αν το gameplay που λένε κάποιοι είναι το ίδιο εδώ και 2 χρόνια. Αλλά είναι πολύ καλό. συμφωνώ ότι είναι λες και είναι μισό το παιχνίδι, δεν μπορώ καν να το φανταστώ χωρίς το WC. Το σπρώξιμο στο UT είναι κατ εμέ απαράδεκτο. Κατα τ΄άλλα, ανυπομονώ για το 15
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ήθελα να ρωτήσω αν το επίπεδο έχει ανέβει στο Seasons. Ήμουν Division 2 όταν πρωτοβγήκε στο PS4 και λίγο πιο μετά και τώρα από Division 5 για να πάω στην 4 έφτυσα αίμα. Δύσκολα θα πάω στην 3.
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Full serie A στο fifa15: http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-15-serie-a-announcement
lak10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 ας τελειωσει το αστειο μμε τα scripted match στο online η μουν division 3 και ξαφνικα βρεθηκα division 6 και δεν μπορω να ανεβω με τιποτα. οχι δεν ξεχασα το Fifa απλα η θα γινονται τρελες καραμπολες και θα τρωω η γκολ οι οι παικτες μου θα σερνονται. ας καταργησουν τα seasons και να εχουμε μονο ranked matches
polakis21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 ας τελειωσει το αστειο μμε τα scripted match στο online η μουν division 3 και ξαφνικα βρεθηκα division 6 και δεν μπορω να ανεβω με τιποτα. οχι δεν ξεχασα το Fifa απλα η θα γινονται τρελες καραμπολες και θα τρωω η γκολ οι οι παικτες μου θα σερνονται. ας καταργησουν τα seasons και να εχουμε μονο ranked matches Φιλε εγω ειμαι division1 μηνες τώρα. Παίζω μόνο manual παιχνίδια και δεν έχω τιποτα scripted...Αν παιζεις assisted με τα παιδακια δεν σου φταιω εγω. Κάποιοι το φωνάζουμε χρόνια... 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Το πρώτο μου γκολ που ανεβάζω με to share button ,Απολάυστε! πατηστε και στο HD button να φαίνεται καλύτερα https://www.facebook.com/photo.php?v=10204166674187902
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 χαχα επική νίκη 4-0 πριν λίγο ...στο 4ο γκολ που έβαλα ο αντίπαλος δεν άντεξε και πάτησε quit .Μαλιστα ήταν και Τουρκος απο τι είδα στο profile του.Σε PS4 όλα αυτά
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Γι' αυτό δεν πρέπει να βάζουμε πιο πολλά γκολ από όσα πρέπει 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Βρε παιδιά.Ξέρει κανείς γιατί δεν με εμφανίζει στα leaderboards του seasons στο Fifa 14 σε PS4? Δεν έχω κάνει ποτέ cheating.
toykaki Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Απορια για FIFA 14 [PS4] Μπορω να κανω season (πρωταθλημα) στο fifa 14 (ps4)?και αν ναι πως?Βασικα να πω δεν εχω ιντερνετ (καρτα εννοω για να παιζω Online) ..Ιντερνετ εχω γενικα απλα την καρτα δεν εχω,αλλα μονος μου μπορω να το κανω δηλαδη να παιζω πρωταθλημα?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Και εγω φιφα 14 στο ps4 παιζω ακομα,γιατι μου αρεσει περισσοτερο απο το 15.Δυστυχως στο ps4 πρεπει να πληρωσεις για να παιξεις ονλαιν.Σου δινουν 14 μερες δωρεαν να το δοκιμασεις,μπας και καταφερουν να σε πεισουν να παιζεις ονλαιν και να τους τα σκας καθε χρονο,εκτος απο την αγορα του παιχνιδιου. Μπορεις να παιζεις οφλαιν καριερα,κατι που κανω κι εγω.
nzeppos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Και στο Χbox One πρέπει να πληρώσεις. Δεν είναι θέμα του παιχνιδιού ή της κονσόλας, αλλά ολόκληρης της πλατφόρμας για online gaming. Και στα δύο (PSN, Xbox Live) για να παίξεις online το οτιδήποτε, πληρώνεις συνδρομή.
EllhnasEll Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αλλά π.χ. στο Xbox Live πληρώνεις 35 ευρώ για 12 μήνες αλλά παίρνεις και κάποια παιχνίδια.Δεν είναι και οι καλύτεροι τίτλοι αλλά τουλάχιστον κάποιες φορές δίνει καλά παιχνίδια 1
thant Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 FIFA 14 για PS2 - Ρυθμίσεις controller Καλησπέρα. Αγόρασα το FIFA 14 για PS2 και προσπαθώ να ρυθμίσω τα κουμπιά του μοχλού στη θέση που εγώ θέλω και οχι τους τυποποιημένους συνδυασμούς που υπάρχουν. Το FIFA δεν το έχω ξανα παιξει μιας και για πολλά χρόνια ήμουν κολλημένος με το PES. Στο Pro είχες την δυνατότητα να βάζεις το σουτ όπου ήθελες, την πάσα, το τάκλιν κτλ. και έτσι εχω μάθει να παίζω με συγκεκριμένο συνδυασμό κουμπιών. Μπορώ να κάνω το ίδιο με το FIFA ή πάει χαμένη η αγορά; Κάπουα βοήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα