broxopios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Θα γίνω γκρινιάρης και θα πω πως, "βέβαια, πλέον όλοι από το σπίτι τους μόνοι και παίζουν online". Ναι δυστυχώς η ΕΑ δε δίνει και πολύ σημασία στο offline. Τουλάχιστον στο 15 θα υπάρχει το tournament mode. Βέβαια ένα δικό μου παράπονο για το φιφα σε αυτό το mode (που υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσεις), είναι ότι αν έβαζες μια custom league, μπορούσες να βάλεις από 4 άτομα και πάνω, ενώ εμείς μαζευόμασταν συνήθως τρεις. Έτσι πάλι άχρηστο μου ήταν. Ελπίζω να το φέρουν ανανεωμένο και να μπορούμε και 3 άτομα να φτιάχνουμε λίγκα. 1
broxopios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Λες και είναι τόσο δύσκολο να το φτιάξουν. Καθόλου δύσκολο, αλλά αν δεν το έχουν ως αίτημα ή ανάγκη, αδιαφορούν.
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αυτοί αδιαφορούν έτσι και αλλιώς για το τι θέλουν οι παίκτες.
jim22479 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ναι δυστυχώς η ΕΑ δε δίνει και πολύ σημασία στο offline. Τουλάχιστον στο 15 θα υπάρχει το tournament mode. Βέβαια ένα δικό μου παράπονο για το φιφα σε αυτό το mode (που υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσεις), είναι ότι αν έβαζες μια custom league, μπορούσες να βάλεις από 4 άτομα και πάνω, ενώ εμείς μαζευόμασταν συνήθως τρεις. Έτσι πάλι άχρηστο μου ήταν. Ελπίζω να το φέρουν ανανεωμένο και να μπορούμε και 3 άτομα να φτιάχνουμε λίγκα. Αυτο που καναμε εμεις ηταν - οταν ειμασταν 2 ατομα - να διαλεγουμε κανονικα τις ομαδες μας και να βαζουμε και 2 τυχαιες( συνηθως μεσαιες ) ομαδες και παιζαμε .... Αυτο στο Pro 2013 - που ειχε σταματησει να βαζει πρωταθληματακια. Ας βαλουν το tournament και ας ειμαι υποχρεωμενος να διαλεξω 4 και ανω ομαδες!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Κι εισαι τωρα στο fifa και παιζεις με εθνικη ομαδα στο world cup. Ολοκληρωνεται η διαδικασια των ομιλων και αποκλειονται Ισπανια-Ιταλια-Αγγλια και περνανε κατι Κοσταρικες,Βελγια κλπ. Τρως την πρωτη ξενερα.Λες ´´μονο στο playstasion γινοντε αυτα´´. Παιζεις ημιτελικο με αντιπαλο την Βραζιλια,ριχνεις καμια 5ρα και τρως κι αλλη ξενερα και το παρατας το παιχνιδι. Λες ´´στην πραγματικοτητα δεν γινονται αυτα!!!´´
nzeppos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Χαχαχαχα, πολύ καλό! Τα ίδια θα γινόντουσαν και στο manager! 1
stratigos24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Το νικητηριο γκολ που εβαλα στο 87' πριν λιγο σε εναν τυπο...http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PS3/Stratigos24/2014/video/192981153 1
vitoribo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 PESάκιας από το 96/97, το χα παρατήσει γενικά το άθλημα τα τελυταία δυο χρόνια λόγω έλλειψης χρόνου, πήρα PS4 και κατέβασα το ντέμο για να παίξω ένα ποδοσφαιράκι και ας είναι και το μουφίφα. Λόγω μουντιάλ, έτυχε να έχω πολύ πρόσφάτα παίξει και το προ 14 σε ενα ps3. Δυο μέρες μετά, αγόρασα το παιχνίδι γιατί έχω πάθει πλάκα. Το βασικό μου θέμα με το φίφα ήταν παλιότερα ότι δεν ήταν fun. Οι φάσεις που έβγαιναν ήταν συγκεκριμένες, μου παραφαινόνταν scripted. Not anymore (ή δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια ακόμα). Το θέμα μου είναι ότι το παιχνίδι μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Γενικά παίζω offline και πχ σε παιχνίδι Real-Rangers κερδίζω 1-0 με τα χίλια ζόρια. World class και semi assisted, normal. Legendary δεν το συζητάω καν. Δεν μπορώ να κλέψω μπάλα, στα 3/4 του γηπέδου, κάποια στιγμή το ΑΙ θα κάνει κάποιο μαγικό κτλ. Αυτά που λένε ότι οι ψιλοκρεμαστές μπαλιές περνάνε, τα κόρνερ μπαίνουν όλα κ.α., εγώ δεν τα βλέπω). Δεν ξέρω αν φταίει που δεν έχω ξαναπαίξει φίφα, αν και δε νομίζω, ή απλά έχω καιρό να παίξω γενικά και φαίνεται. Δεν ξέρω αν φταίει που παίζω semi, αλλά το manual μου φαίνεται ότι θέλει πολύ παίδεμα, και γενικότερα για κάτι settings (orion πχ) με full manual και 15' παιχνίδι, δεν έχω χρόνο. Τις πταίει ρε παίδες;
Red_4ever Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 PESάκιας από το 96/97, το χα παρατήσει γενικά το άθλημα τα τελυταία δυο χρόνια λόγω έλλειψης χρόνου, πήρα PS4 και κατέβασα το ντέμο για να παίξω ένα ποδοσφαιράκι και ας είναι και το μουφίφα. Λόγω μουντιάλ, έτυχε να έχω πολύ πρόσφάτα παίξει και το προ 14 σε ενα ps3. Δυο μέρες μετά, αγόρασα το παιχνίδι γιατί έχω πάθει πλάκα. Το βασικό μου θέμα με το φίφα ήταν παλιότερα ότι δεν ήταν fun. Οι φάσεις που έβγαιναν ήταν συγκεκριμένες, μου παραφαινόνταν scripted. Not anymore (ή δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια ακόμα). Το θέμα μου είναι ότι το παιχνίδι μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Γενικά παίζω offline και πχ σε παιχνίδι Real-Rangers κερδίζω 1-0 με τα χίλια ζόρια. World class και semi assisted, normal. Legendary δεν το συζητάω καν. Δεν μπορώ να κλέψω μπάλα, στα 3/4 του γηπέδου, κάποια στιγμή το ΑΙ θα κάνει κάποιο μαγικό κτλ. Αυτά που λένε ότι οι ψιλοκρεμαστές μπαλιές περνάνε, τα κόρνερ μπαίνουν όλα κ.α., εγώ δεν τα βλέπω). Δεν ξέρω αν φταίει που δεν έχω ξαναπαίξει φίφα, αν και δε νομίζω, ή απλά έχω καιρό να παίξω γενικά και φαίνεται. Δεν ξέρω αν φταίει που παίζω semi, αλλά το manual μου φαίνεται ότι θέλει πολύ παίδεμα, και γενικότερα για κάτι settings (orion πχ) με full manual και 15' παιχνίδι, δεν έχω χρόνο. Τις πταίει ρε παίδες; Θα σου προτεινα μιας και παιζεις πρωτη φορα offline modes στο φιφα να βαλεις πιο ευκολο difficulty και οταν δεις οτι κερδιζεις με 3-0, 4-0 κτλ. να αλλαξεις το mode. Ειδικα εσυ που ησουν PESακιας τοσο καιρο, λογικο ειναι να δυσκολευτεις με το Φιφα στην αρχη, πολυ διαφορετικο απο το προ. 2
Alejandro Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτά που λένε ότι οι ψιλοκρεμαστές μπαλιές περνάνε, τα κόρνερ μπαίνουν όλα κ.α., εγώ δεν τα βλέπω). Αν παίξεις online, θα τα δεις! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2014 από Alejandro 2
vitoribo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αν είχες δυο παιδιά και πάταγες συνέχεια options, θα καταλάβαινες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 PESάκιας από το 96/97, το χα παρατήσει γενικά το άθλημα τα τελυταία δυο χρόνια λόγω έλλειψης χρόνου, πήρα PS4 και κατέβασα το ντέμο για να παίξω ένα ποδοσφαιράκι και ας είναι και το μουφίφα. Λόγω μουντιάλ, έτυχε να έχω πολύ πρόσφάτα παίξει και το προ 14 σε ενα ps3. Δυο μέρες μετά, αγόρασα το παιχνίδι γιατί έχω πάθει πλάκα. Το βασικό μου θέμα με το φίφα ήταν παλιότερα ότι δεν ήταν fun. Οι φάσεις που έβγαιναν ήταν συγκεκριμένες, μου παραφαινόνταν scripted. Not anymore (ή δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια ακόμα). Το θέμα μου είναι ότι το παιχνίδι μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Γενικά παίζω offline και πχ σε παιχνίδι Real-Rangers κερδίζω 1-0 με τα χίλια ζόρια. World class και semi assisted, normal. Legendary δεν το συζητάω καν. Δεν μπορώ να κλέψω μπάλα, στα 3/4 του γηπέδου, κάποια στιγμή το ΑΙ θα κάνει κάποιο μαγικό κτλ. Αυτά που λένε ότι οι ψιλοκρεμαστές μπαλιές περνάνε, τα κόρνερ μπαίνουν όλα κ.α., εγώ δεν τα βλέπω). Δεν ξέρω αν φταίει που δεν έχω ξαναπαίξει φίφα, αν και δε νομίζω, ή απλά έχω καιρό να παίξω γενικά και φαίνεται. Δεν ξέρω αν φταίει που παίζω semi, αλλά το manual μου φαίνεται ότι θέλει πολύ παίδεμα, και γενικότερα για κάτι settings (orion πχ) με full manual και 15' παιχνίδι, δεν έχω χρόνο. Τις πταίει ρε παίδες; Βαλτο στο professional και στο setting πηγαινε CPU gameplay και χαμηλωσε τα στανταρ του υπολογιστη.Εκει που γραφει δηλαδη ταχυτητα σουτ,ταχυτητα πασας positioning marking κι ολα αυτα,εχε τα δικα σου στο 50 και κανε του υπολογιστη 40 και οσο βελτιωνεσαι ανεβαζε τα στανταρ του υπολογιστη.Εγω πλεον παιζω με τα δικα μου στο 50 και του υπολογιστη στο 47.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα