Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όποιος θέλει ας με κάνει ένα ADD το ID Μου είναι: Phoen-ix7
Είμαι νέος στο PS4,και πήρα το FIFA, όποιος θέλει να παίξουμε κάνα παιχνιδάκι

• Απαντ. 751
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά,
κάτοχός fifa 14 σε ps4. Είχα να παίξω το παιχνίδι απο το fifa 11-12 στο ps3.
Εγώ πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος απο fifa 14 σε ps4 πάντα.
Αναφορικά με το gameplay με ενοχλούν 2 πράγματα. Οι λόμπες που όλοι αναφέρετε και το πόσο εύκολα μπορείς να κρεμάσεις ενα keeper.

Για τις λόμπες το έλυσα σχεδόν το πρόβλημα βάζοντας τους 2 DC λίγο πιο πίσω. Επίσης δεν ανεβάζω ποτέ τα DC.

Πάιζω κυρίως seasons με Ολυμπιακό μόνο και είναι στο Division 4 (με περισσότερες ήττες από νίκες).

Αυτό που πραγματικά με εκνευρίζει είναι ότι δεν έχω βρει τρόπο να σώσω setting για μια ομάδα (πχ, starting 11, σύστημα κτλ κτλ) και να μπορώ να το χρησιμοποιήσω στα φιλικά.

Έτσι όταν έρχονται φίλοι να παίξουμε πρέπει σε κάθε φιλικό παιχνίδι να κάνω τις ίδιες και ίδιες αλλαγές κάθε φορά!

Ξέρει κανείς αν μπορώ να τα αποθηκεύσω κάπου;

Επίσης, ξέρει κανείς αν ο Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ υποστηρίζονται απο το match-day;

όποιος θέλει να με κάνει add για κανα φιλικό - morpheous1983

Υ.Γ το οτι δεν έχει custom leagues είναι χυδαίο. Ελπίζω να τα επαναφέρουν.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κολλαει σε κανεναν στο online το fifa 14 στο ps3 σημερα?

Εχθες, προχθες, παραπροχθες (και γενικα δηλαδη), επαιζα κανονικα. Σημερα εβαλα να παιξω online και οταν φορτωσε μετα την αρενα για να παει στο παιχνιδι στο seasons με πεταξε και εγραψε οτι χαθηκε η συνδεση με τον αντιπαλο κλπ. Μολις επεστρεψε στο μενου κολλησε ολο το ps3. Το εκλεισα, εστειλε το report στη sony, εκανε τον ελεγχο για τυχον σφαλματα και ξανα ανοιξε χωρις προβλημα. Ξανα βαζω fifa, ξανα online και κολλησε ολο το ps3 παλι, οταν φορτωνε τα online squads. Παλι το κλεινω, παλι ανοιγω κανει ελεγχο, ανοιγει μετα παλι κανονικα και λεω κατσε να μπω να παιξω ενα last of us να δω. Κανονικα ολα. Παω παλι λοιπον fifa και λεω να παιξω online cup να δω και εκει. Μπαινω λοιπον, φορτωνει squads, βρισκει αντιπαλο, παμε να παιξουμε και με πεταει λεγοντας κατι για τη συνδεση παλι. Μολις μπηκε στο μενου και φορτωσε παλι το cup κολλησε... Τι ειναι ρε παιδια? Το κανει σε αλλον?

Δημοσ.

Κολλαει σε κανεναν στο online το fifa 14 στο ps3 σημερα?

Εχθες, προχθες, παραπροχθες (και γενικα δηλαδη), επαιζα κανονικα. Σημερα εβαλα να παιξω online και οταν φορτωσε μετα την αρενα για να παει στο παιχνιδι στο seasons με πεταξε και εγραψε οτι χαθηκε η συνδεση με τον αντιπαλο κλπ. Μολις επεστρεψε στο μενου κολλησε ολο το ps3. Το εκλεισα, εστειλε το report στη sony, εκανε τον ελεγχο για τυχον σφαλματα και ξανα ανοιξε χωρις προβλημα. Ξανα βαζω fifa, ξανα online και κολλησε ολο το ps3 παλι, οταν φορτωνε τα online squads. Παλι το κλεινω, παλι ανοιγω κανει ελεγχο, ανοιγει μετα παλι κανονικα και λεω κατσε να μπω να παιξω ενα last of us να δω. Κανονικα ολα. Παω παλι λοιπον fifa και λεω να παιξω online cup να δω και εκει. Μπαινω λοιπον, φορτωνει squads, βρισκει αντιπαλο, παμε να παιξουμε και με πεταει λεγοντας κατι για τη συνδεση παλι. Μολις μπηκε στο μενου και φορτωσε παλι το cup κολλησε... Τι ειναι ρε παιδια? Το κανει σε αλλον?

Λογικά έτυχε αλλά μου έκανε ακριβώς το ίδιο χθες σε xbox360!

Δημοσ.

Μηπως εχει κανα θεμα η EA? Και παλι, τι θεμα να εχει που να κολλαει ολο το ps3 και ποσο τυχη να μου το κανει αυτο ολες τις φορες που προσπαθησα να παιξω?

Εχθες με φιλο επαιξα 5 ματς το βραδυ κανονικα χωρις θεμα..

Δημοσ.

Eλα, φτιαξε με να ξεαγχωθω... :-D

Εdit: Οχι οτι χαιρομαι που σου κολλησε και σενα, απλα που καταλαβα οτι ειναι μαλλον ''γενικο'' το θεμα..

Δημοσ.

Παραλιγο να σπασω 2 dualshock 4 απο τα νευρα μου......

Τρομερο το φιφα σε ps4 αλλα απαραδεκτο  γιαυτο το παιχνιδι οπως και για το 2κ το gamepad του.

Χαλια σε αισθηση ο αναλογικος και σε λαθος θεση....

Αν εδειναν το οπτικο αποτελεσμα του Ps4 με 360 pad θα ηταν το ιδανικοτερο.

Δημοσ.

Παραλιγο να σπασω 2 dualshock 4 απο τα νευρα μου......

Τρομερο το φιφα σε ps4 αλλα απαραδεκτο  γιαυτο το παιχνιδι οπως και για το 2κ το gamepad του.

Χαλια σε αισθηση ο αναλογικος και σε λαθος θεση....

Αν εδειναν το οπτικο αποτελεσμα του Ps4 με 360 pad θα ηταν το ιδανικοτερο.

φίλε μου να σε ρωτήσω μήπως έχεις και εσύ παρόμοιο θέμα...γιατί έχω αρχίσει να ξενερώνω άγρια!

έχεις εντοπίσει θέμα στο κουμπί L1 του χειρηστηρίου? γιατί μου μαγκώνει. πήγα το πρώτο πίσω μέσω εγγύησης, μου το αντικαθιστούνε, και τα ίδια και στο δεύτερο! μήπως είναι εργοστασιακό το θέμα? γτ θέμα χρήσης αποκλείεται!! επίσης νάναι τυχαίο να πέσαν και τα δυο σε μένα? τι να πω? γιαυτό πολύ θάθελα να μάθω εντυπώσεις και απο άλλους.

Δημοσ.

φίλε μου να σε ρωτήσω μήπως έχεις και εσύ παρόμοιο θέμα...γιατί έχω αρχίσει να ξενερώνω άγρια!

έχεις εντοπίσει θέμα στο κουμπί L1 του χειρηστηρίου? γιατί μου μαγκώνει. πήγα το πρώτο πίσω μέσω εγγύησης, μου το αντικαθιστούνε, και τα ίδια και στο δεύτερο! μήπως είναι εργοστασιακό το θέμα? γτ θέμα χρήσης αποκλείεται!! επίσης νάναι τυχαίο να πέσαν και τα δυο σε μένα? τι να πω? γιαυτό πολύ θάθελα να μάθω εντυπώσεις και απο άλλους.

Και με το L1 και με το R1 ,δυστυχώς το ds4 βγάζει αρκετά προβλήματα ,ποιότητα κατασκευής κάτω του μέτριου......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...