Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτάνει πια με την καραμέλα του manual. Ακόμη και αν είχαμε τη δυνατότητα (φίλους) και τη θέληση να παίζουμε manual , πρέπει να περιοριστούμε μόνο στο offline? Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Να το φτιάξουν το παιχνίδι , να παίζεται σωστή μπάλα με όλα τα controls και σε όλα τα modes. Δεν είναι δικαιολογία αυτό.

• Like 2
  • Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φτάνει πια με την καραμέλα του manual. Ακόμη και αν είχαμε τη δυνατότητα (φίλους) και τη θέληση να παίζουμε manual , πρέπει να περιοριστούμε μόνο στο offline? Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Να το φτιάξουν το παιχνίδι , να παίζεται σωστή μπάλα με όλα τα controls και σε όλα τα modes. Δεν είναι δικαιολογία αυτό.

Μια χαρά είναι online, 100% πιο απολαυστικό.

Δημοσ.

Εγω δηλαδη πως παιζω manual 4-5 χρονια σε seasons; Πως βρισκω αντιπαλους και δεν εχω κανενα προβλημα; Δεν ειναι τοσο δυσκολο...

Και οντως συμφωνω με μια αποψη που διαβασα πιο πανω οτι πρεπει να αφαιρεθουν τα assisted controls και να παιζουμε μονο Manual...

Δημοσ.

Εγω δηλαδη πως παιζω manual 4-5 χρονια σε seasons; Πως βρισκω αντιπαλους και δεν εχω κανενα προβλημα; Δεν ειναι τοσο δυσκολο...

Και οντως συμφωνω με μια αποψη που διαβασα πιο πανω οτι πρεπει να αφαιρεθουν τα assisted controls και να παιζουμε μονο Manual...

Aμα γινει αυτο το φιφα θα πουλαει 3.000 κοπιες με το ζορι

Δημοσ.

socratiss το psn μου.

Ειμαι seasdon 8 τωρα ,ξεκινησα με ενα καρο ηττες στην σεζον 10[και ομως],γιατι?Γιατι προσπαθουσα να παιξω ωραιο ποδοσφαιρο με κοντινες πασσες ,κοντρολλ game κτλ,και το μονο που εκανα ηταν να την χανω και να τρωω λομπες στην αμυνα.

Πλεον εχω κανει ενα σερι νικων ,γιατι παιζω οπως πρεπει να παιξεις σε αυτο το φιφα.Τουμπανο ομαδα,1-2 γρηγορα ping pong ,και λομπες ,πλασε εξω απο την περιοχη κτλ.Best fifa

Στην αρχή και εγώ έτσι έπαιζα πινκγκ πονκγ λομπες και αυτά όταν το μάθεις το παιχνίδι όμως καλά αυτά δε σου χρειάζονται θα βγάζεις αυτοματισμους και θα βγαίνεις μπροστά μόνο με κανονικές μπαλιές που φυσικά θα έχουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας διοτί είναι πιο έυκολο απο τον επιθετικό να κοντρολάρει η χαμηλή μπαλιά.

Ειμαι σεζον 7 αηττητος μεχρι τωρα αλλα μου τελειωσε το plus στο ps4 και δεν εχω βαλει λεφτα να συνεχισω...Παντα σε manual παιχνιδια εννοειται...

Δεν αναφερόμουν σε σένα πολάκι εμείς συμφωνούμε γενικότερα.

Με διαφορα ειναι το χειροτερο fifa που εχει βγει τελευταια χρονια.

Δεν νοειται να πιεζεις την αντιπαλη ομαδα, να τους εχεις κλεισει στην περιοχη και να κερδιζει την μπαλα ενας αμυντικος, να κανει διωξιμο απο το υψος της μικρης περιοχης του και να πηγαινει "καρφι" στον αντιπαλο επιθετικο!!!!!

Ο οποιος επιθετικος, θα κανει (ειτε με πιεση, ειτε χωρις πιεση απο αμυντικο μας) το αψογο κοντρολ με την μια και θα φυγει σφαιρα γι΄ αντεπιθεση.

Επαναλαμβανω. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ μπαλια-διωξιμο των αμυντικων να πηγαινει καρφι σε αντιπαλο επιθετικο.

Εννοειται οτι συμφωνω επισης με τις απαραδεκτες lobbed πασες ή τις lobbed through πασες που στανταρ θα πετυχουν τον επιθετικο, ο οποιος με τον αμυντικο κρεμασμενο απο πανω του (και με την πλατη προς κατευθυνση απο οπου ερχεται η μπαλα) κοντρολαρει, κατεβαζει την μπαλα και αφηνει και πισω του τον αμυντικο!!!!

Τα κορνερ οπου οι πιο κοντοι παικτες που παιζουν, παιρνουν τις κεφαλιες στα κορνερ απο τους κατα πολυ ψηλοτερους τους αμυντικους;;;;; (ναι ενω μαρκαρονται, οχι αμαρκαριστοι)

Η Ε.Α. το γαμησε το παιχνιδακι. Τωρα μενει να δουμε αν θα ψοφησει ή οχι......

Έχω γράψει παραπάνω για όλα αυτα. Αυτό με το διώξιμο υπάρχει γιατί ο αντίπαλος τις περισσότερες φορές δε διώχνει με το σουτ που ειναι το "όπως όπως" που λέμε αλλά με τη σέντρα (δε λεω κουμπιά γιατί εγώ τα έχω σα του προ) και η σέντρα στο assisted πάει assisted. Εσυ παλι πρεπει να πάς στη μπάλα ως αμυνόμενος. Που είναι λάθος οπως ξανα είπα η και οι 2 αυτόματα η και οι 2 manual στη μπάλα.

fixer που είσαι και χαμένος μεσα στα άδυτα της αμερικής του nba και του alley-hoop  :-D  μπες να παίξουμε κανένα ματσάκι fifa.

Οσο για τα σκορ εγώ παίζω σε current-gen στο pc που είναι ίδιο με ps3 και 360. Για αυτό γράφω και εδώ στο console games.

Δημοσ.

Τρελη προωθημενη, τρελο σουτ στην κινηση... 

Ενα ωραιο γκολακι με λιγα λογια...  :-)

http://www.easports.com/media/play/video/181150767

Να και ένα γκολ που μόλις έβαλα http://www.easports.com/media/play/video/180749762

μολις έπαιζα και ήθελα να κάνω εγγραφή τα 2 παιχνίδια με fraps αλλα για κάποιο λόγο δεν έγινε έχετε κανένα καλό πρόγραμμα να προτείνετε;

Ωραιο Παντελα!

Δημοσ.

Blue_panter Το ίδιο πράγμα ανέβασες και δεν είναι γκολ είναι η λίστα με όλα τα γκόλ σου. :-)

Εγώ στο pc στο 2v2 με το παιδί που πάιζω καταφέραμε να μπόυμε τοπ 100 leaderboards 94οι είμαστε με σκόρ 124-23-19.

• Like 2
Δημοσ.

Blue_panter Το ίδιο πράγμα ανέβασες και δεν είναι γκολ είναι η λίστα με όλα τα γκόλ σου. :-)

Εγώ στο pc στο 2v2 με το παιδί που πάιζω καταφέραμε να μπόυμε τοπ 100 leaderboards 94οι είμαστε με σκόρ 124-23-19.

Στο Fifa11 ημουν κάποια στιγμή 21ος στα manual rankings.

Δημοσ.

Ωραίος.! Εγώ φέτος, στο pc πάντα, για μια εβδομάδα περίπου ήμουν πρώτος στο 1v1 στο τοπ 100 αλλα οχι στα manual το εχω τραβήξει και φώτο γιατί και ο δεύτερος εκείνη τη περίοδο ήταν Ελληνας. Μετά δεν έπαιζα τόσο σύχνα και έπεσα.

Edit: κανα lan δε παίζει στο fifa;

Δημοσ.

Νάτο! Κοιτάχτε γκολάρα.Απόκρουση μετά απο κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Modric ,αυτός απευθείας το σουτ η μπάλα περνάει πάνω απο τον τερματοφύλακα (ο οποίος μένει άγαλμα) και καταλήγει στα δίκτυα.Δεν έχω ξαναβάλει τέτοιο γκολ

http://www.easports.com/media/play/video/180940127

• Like 1
Δημοσ.

icon1.png

παιζω μονο online και σηχαθηκα το πια ελεος με το scripting και το momentum ειμαι division 8 και δεν μπορω να σταυρωσω νικη και ξερω να παιζω μια χαρα ποιο διαστροφικο μυαλο το εβαλε τοτε στο FIFA 09

Δημοσ.

Φιλε μου νομίζω πως δε καταλαβαίνουμε τι γράφεις.

Να ρωτήσω κάτι εγώ υπάρχουν τίποτα λαν τουρνουά στο fifa 14. Η καποιος site που να τα γράφει που γίνονται;

Δημοσ.

icon1.png

παιζω μονο online και σηχαθηκα το πια ελεος με το scripting και το momentum ειμαι division 8 και δεν μπορω να σταυρωσω νικη και ξερω να παιζω μια χαρα ποιο διαστροφικο μυαλο το εβαλε τοτε στο FIFA 09

Μα το momentum είναι μέρος του πραγματικού ποδοσφαίρου. Οι φαν του "ρεαλιστικού" ποδοσφαίρου θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι.

Anyway είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό αυτό το "feature".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...