Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Polaki εγώ είμαι παίκτης του manual, έτυχε να παιξουμε μερικές φορές στο live. Το πρόβλημα σε σχέση με το assisted είναι ότι δύσκολα βρίσκεις διαθέσιμο παίκτη. Φυσικά η εμπειρία δεν θα διαφωνήσω, είναι από την γη ως τον ουρανό...

• Like 1
  • Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Polaki εγώ είμαι παίκτης του manual, έτυχε να παιξουμε μερικές φορές στο live. Το πρόβλημα σε σχέση με το assisted είναι ότι δύσκολα βρίσκεις διαθέσιμο παίκτη. Φυσικά η εμπειρία δεν θα διαφωνήσω, είναι από την γη ως τον ουρανό...

Πηρες ps4 για να παίξουμε; Το id μου ειναι polykarpos

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι το assisted. Υπάρχει σοβαρό θέμα με την ΑΙ των αμυντικών. Δε υπάρχει πουθενά το να γίνεται κάθετη λόμπα και ο αμυντικός να μην ακολουθεί από μόνος του την πορεία της μπάλας αλλά να σταματάει(!) ή να τρέχει αντίθετα(!) και να έχει τη σωστή αντίδραση μόνο αν τον ελέγχεις εσύ. Η ακόμη περισσότερο να κόβει επιτιθέμενος χωρίς μπάλα και οι αμυντικοί να τον κοιτάνε χωρίς να ακολουθεί κανείς. Η τραγική αμυντική ΑΙ επιβεβαιώνεται και σε άλλες πολλές περιστάσεις όπως όταν μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα οι επιθετικοί τρέχουν για το "ριμπάουντ" ενώ οι αμυντικοί κάνουν τζόκινγκ στην περιοχή ή αν επιθετικός περάσει τον παίκτη που τον μαρκάρει οι γύρω αμυντικοί δεν θα πάνε να τον μαρκάρουν παρά μόνο αν πάρεις εσύ τον έλεγχό τους, διαφορετικά θα συνεχίζουν να μαρκάρουν τους άλλους επιτιθέμενους που δεν έχουν μπάλα άσχετα με το αν ο άλλος βγαίνει τετ-α-τετ. Και άλλα τέτοια που μπορώ να γράφω για ώρες...

Για το πρώτο που αναφέρεις για τις lob pass ο επιτιθέμενος τις περισσότερες φωνές και στη πραγματικότητα ξεπετάγεται πρώτος απο τον αμυντικό. Tώρα αν ο αμυντικός που τον φυλλάει θεωρεί πως πρέπει να τον ακολουθήσει η οχι (στη περίπτωση του οχι οταν βγαίνει offside) τον ακολουθάει και αυτό γίνεται και στο φίφα. Aπλά εκείνη την ώρα θα σταματήσει μετα απο λίγο λόγω του offside που ανέφερα ΑΛΛΑ δεν σταματάει στο όριο του offside σταματάει λίγο πριν βγέι offside ο επιτιθέμενος εκει αυτός που χειρίζεται την ομάδα που κάνει επίθεση αν τη κάνει σωστά βγήκε η μπαλια και το τετατετ. Εσύ τώρα ως αμυνόμενος πρέπει να πάρεις εκεινη την ώρα τον παίχτη αυτόν και να τον συνεχίσεις δηλαδή αν δε χρειαζόταν και αυτό σκέψου λίγο θα ήταν η άμυνα τελείως arcade διοτί θα χρειαζόταν να φυλάς μόνο τον παίχτη που έχει τη μπάλα και όχι χώρους. Για αυτό υπάρχει και το teammate contain για να φυλάς με το παίχτη σου χώρους.

Υπάρχουν φορές που εγώ οταν βγαίνει αντεπίθεση ο άλλος κρατάω εναν αμυντικό συνέχεια πίσω που τον χειρίζομαι εγώ και έχω πατημένο το teammate contain. Αν δώ οτι κάτι κάνει λάθος εκείνη την ώρα ο αντίπαλος μου πατάω με τη μια την αλλαγή παίχτη και μου παίρνει τον πιο κοντινό παίχτη στη μπάλα ο οποίος είναι αυτός που κάνει το teammate contain και τη κλέβω.

Επίσης να αναφέρω πως για να καταφέρουμε να πάρουμε πχ ενα παίχτη μακρια απο τη μπάλα αλλάζουμε παίχτες με το δεξι αναλογικό εγώ αυτό κανω και όχι με το κουμπι που αλλάζει ο παίχτης αυτο μόνο οταν θέλουμε να πάρουμε αυτον που είναι κοντά στη μπάλα.

Για το δεύτερο που αναφέρεις για τα rebound ναι συμφωνώ και είναι στη κατηγορία που ανάφερα στο προηγούμενο ποστ μου αυτό με τις κεφαλιές. Ισχύει και στα rebound γιατί έχουν κάνει τους επιθετικούς να πηγαίνουν αυτόματα στη μπάλα ενώ οι αμυντικοί όχι. Πρέπει ή και οι 2 αυτόματα ή και οι 2 manual (φυσικά προτιμότερο)

Παράλογο αυτό που λες, από τη στιγμή που δε μπορείς να ελέγχεις ταυτόχρονα 3-4 παίκτες, οφείλουν οι υπόλοιποι να συμπεριφέρονται σαν bot και όχι σαν κούτσουρα. Ποδόσφαιρο είναι, τα κενά και οι χώροι καλύπτονται από το σχηματισμό όλης της ομάδας και όχι από 2 ή 3 παίκτες.

μπορείς να ελέγχεις 2 όμως παίχτες και αν κάνουν 3+ κίνηση η μπάλα είναι μια σε έναν θα δώσει μάντεψε το σωστό.

Υ.Γ : δεν τα λέω επιθετικά φιλικά τα γράφω-και γράφω προσωπικά πράγματα που κάνω-ως συμβουλές :-)

Δημοσ.

Για εμενα αυτο το παιχνιδι ειναι το πιο bug game  απο ολα τα φιφα,με παικτες να κολλανε ,να μπερδευουν τα μπουτια του,τα lb Y να ειναι το Α και το Ω των επιθεσεων,ζογκλερικα χωρις καν να χρειαζονται κτλ.

Ειχαν πει οτι οποιος εχει την κατοχη θα εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες απο τον αλλο να κερδισει.ΠΙΠΕΣ.Βαρεθηκα να εχω την κατοχη ,ο αλλος να παιζει foul αμυνα και απλα με το πατημα ενος κουμπιου να φευγει κοντρα επιθεση και μετα ψηλη μπαλια για τετ α τετ.Εχω βαρεθει να κανω 100 φασεις και ο αντοπαλος με μια φαση απο lob πασσα να βαζει γκολ και να χανω.[ειναι αυτο που ελεγαν οτι θα ανταμειβει αυτον που εχει τον ελεγχο του παιχνιδιου]

Καλα παιζκτες σαν τον ιμπραιμοβιτς δεν σταματιουντε ποτε ακομα και αν εχεις τον καλυτερο αμυντικο και εχεις καλυτερη θεση.

Θελετε να κερδιζετε?Πατε μια καλη ομαδα ,παιξτε ταμπουρι πισω και απλα καντε lob πασσες στηναντεπιθεση,WIN Win

καλα μην πω για τα σουτ πλασε εξω απο την περιοχη,σιγουρο γκολ.Οκ θελατε να το κανετε πιο αργο με πιο δυκσολα κοντρολ αλλα το παρακανατε.Πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια φιφα παιζω και εκνευριζομαι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια.

Φαντάζομαι/υποθέτω παίζεις και online για να είσαι τόσο εξοργισμένος γιατί εκεί είναι τα "ωραία"!!!  :P

Μπήκα σήμερα λοιπόν μετά απο 1 μήνα αποχής να παίξω seasons....εντάξει εμετικό ΑΠΛΑ!!!!!!Τα ίδια....και μπορώ να πω το scripted "χειροτερεύει".....απίστευτα πράγματα!!!

Η Konami πρέπει οπωσδήποτε να "στρώσει" το PES γιατί αν συνεχίσει και άλλο το "πανηγύρι" με την EA fifa "θ'αναγκαζόμαστε" να παίζουμε μόνο offline.....απαράδεκτοι!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι/υποθέτω παίζεις και online για να είσαι τόσο εξοργισμένος γιατί εκεί είναι τα "ωραία"!!!  :P

Μπήκα σήμερα λοιπόν μετά απο 1 μήνα αποχής να παίξω seasons....εντάξει εμετικό ΑΠΛΑ!!!!!!Τα ίδια....και μπορώ να πω το scripted "χειροτερεύει".....απίστευτα πράγματα!!!

Η Konami πρέπει οπωσδήποτε να "στρώσει" το PES γιατί αν συνεχίσει και άλλο το "πανηγύρι" με την EA fifa "θ'αναγκαζόμαστε" να παίζουμε μόνο offline.....απαράδεκτοι!!!!

Για online μιλαω φιλε.Ειναι οτι χειροτερο εχω παιξει τα τελευταια χρονια σε ποδοσφαιρακι.Δεν υπαρχει φαντασια ,και αν πας να παιξεις κοξντρολ παιχνιδι ποτε δεν θα ανοιξεις την αμυνα του αντιπαλου.Αμα παιξεις ωραιο φυσικολογικο ποδοσφαιρο κατοχης με φαντασια θα φας τα μουτρα σου,το μονο που πιανει ειναι ψηλε μπαλιες και καθετες.

Αλλα μαλλον δεν φταιει αυτο,φταιει που ειμαστε noobαδες :-( :-(

Δημοσ.

guys αν αποφασίσετε ποτέ να παίξετε manual (ακόμη και online) θα δείτε ένα παιχνίδι που είναι κλάσεις ανώτερο από το assisted. O polakis έχει απόλυτο δίκαιο που εδώ και 2-3 χρόνια λέει συνέχεια , manual - slow. Πάρα πολύ κοντά στο ρεαλισμό. (FIFA14 , next gen)

Το μόνο letdown είναι αυτή η βλακεία με το momentum που ακόμη και τώρα καταφέρνει να μας σπάσει τα νεύρα μας. Παιχνίδι Liverpool - Swansea (manual) ενώ προηγούμαι 2-1 στο 90`, η μπάλα πάει στον τερματοφύλακα μου , και ενώ για 2 δευτερόλεπτα προσπαθώ να πατίσω για να διώξει τελικά δεν γίνεται τίποτα και ο επιθετικός της Swasnea κλέβει την μπάλα και μπαίνει στα δίκτυα. (100% εσκεμμένο bugs από του developers)

Δημοσ.

guys αν αποφασίσετε ποτέ να παίξετε manual (ακόμη και online) θα δείτε ένα παιχνίδι που είναι κλάσεις ανώτερο από το assisted. O polakis έχει απόλυτο δίκαιο που εδώ και 2-3 χρόνια λέει συνέχεια , manual - slow. Πάρα πολύ κοντά στο ρεαλισμό. (FIFA14 , next gen)

Μα το scripted που αναφέρω δεν έχει να κάνει με το αν παίζεις manual ή assisted ή έτσι τουλάχιστον πιστεύω.

Όπως και αν έχει, "προκαλώ" οποιονδήποτε να παίξει manual στο seasons και να μου πει ειλικρινά τι division είναι/εχει φτάσει....!!!!division 1;

Δημοσ.

Το μόνο letdown είναι αυτή η βλακεία με το momentum που ακόμη και τώρα καταφέρνει να μας σπάσει τα νεύρα μας. Παιχνίδι Liverpool - Swansea (manual) ενώ προηγούμαι 2-1 στο 90, η μπάλα πάει στον τερματοφύλακα μου , και ενώ για 2 δευτερόλεπτα προσπαθώ να πατίσω για να διώξει τελικά δεν γίνεται τίποτα και ο επιθετικός της Swasnea κλέβει την μπάλα και μπαίνει στα δίκτυα. (100% εσκεμμένο bug από του developers)

Δεν εχω ορεξη να ιδρωσουν τα χερια μου και τα μυαλα μου.Οποτε δνε θα παιξω manual.Τοσα χρονια γιατι δεν μιλαγα  ασχημα για το παιχνιδι και φετος το κραζω?Παντα επαιζα assisted normal και ποτε δεν τα ειχα με το παιχνιδι τοσο πολυ.και δεν ειμαι ο μονος που το κραζω ,ψαξε λιγο στο ιντερνετ ξενα φορουμ και θα καταλαβεις.Οτι και ο ιδιος μας λες οτι το παιχνιδι ειναι unplayable σε νορμαλ ,τοτε επρεπε να ειχες ηδη προβληματιστει.

Μα το scripted που αναφέρω δεν έχει να κάνει με το αν παίζεις manual ή assisted ή έτσι τουλάχιστον πιστεύω.

Όπως και αν έχει, "προκαλώ" οποιονδήποτε να παίξει manual στο seasons και να μου πει ειλικρινά τι division είναι/εχει φτάσει....!!!!division 1;

Με λιγα λογια σου λενε οτι οι lob pass δεν υπαρχουν στα manual ,γιατι ειναι παρα πολυ δυσκολο να τις βγαλεις.Το οτι ακομα και οι αμυντικοι βγαζουν μπαλιες τρυπες λομπες δεν ειναι προβλημα?

Δημοσ.

socratiss το psn μου.

Ειμαι seasdon 8 τωρα ,ξεκινησα με ενα καρο ηττες στην σεζον 10[και ομως],γιατι?Γιατι προσπαθουσα να παιξω ωραιο ποδοσφαιρο με κοντινες πασσες ,κοντρολλ game κτλ,και το μονο που εκανα ηταν να την χανω και να τρωω λομπες στην αμυνα.

Πλεον εχω κανει ενα σερι νικων ,γιατι παιζω οπως πρεπει να παιξεις σε αυτο το φιφα.Τουμπανο ομαδα,1-2 γρηγορα ping pong ,και λομπες ,πλασε εξω απο την περιοχη κτλ.Best fifa

Δημοσ.

Ειμαι σεζον 7 αηττητος μεχρι τωρα αλλα μου τελειωσε το plus στο ps4 και δεν εχω βαλει λεφτα να συνεχισω...Παντα σε manual παιχνιδια εννοειται...

Δημοσ.

Με διαφορα ειναι το χειροτερο fifa που εχει βγει τελευταια χρονια.

Δεν νοειται να πιεζεις την αντιπαλη ομαδα, να τους εχεις κλεισει στην περιοχη και να κερδιζει την μπαλα ενας αμυντικος, να κανει διωξιμο απο το υψος της μικρης περιοχης του και να πηγαινει "καρφι" στον αντιπαλο επιθετικο!!!!!

Ο οποιος επιθετικος, θα κανει (ειτε με πιεση, ειτε χωρις πιεση απο αμυντικο μας) το αψογο κοντρολ με την μια και θα φυγει σφαιρα γι΄ αντεπιθεση.

Επαναλαμβανω. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ μπαλια-διωξιμο των αμυντικων να πηγαινει καρφι σε αντιπαλο επιθετικο.

Εννοειται οτι συμφωνω επισης με τις απαραδεκτες lobbed πασες ή τις lobbed through πασες που στανταρ θα πετυχουν τον επιθετικο, ο οποιος με τον αμυντικο κρεμασμενο απο πανω του (και με την πλατη προς κατευθυνση απο οπου ερχεται η μπαλα) κοντρολαρει, κατεβαζει την μπαλα και αφηνει και πισω του τον αμυντικο!!!!

Τα κορνερ οπου οι πιο κοντοι παικτες που παιζουν, παιρνουν τις κεφαλιες στα κορνερ απο τους κατα πολυ ψηλοτερους τους αμυντικους;;;;; (ναι ενω μαρκαρονται, οχι αμαρκαριστοι)

Η Ε.Α. το γαμησε το παιχνιδακι. Τωρα μενει να δουμε αν θα ψοφησει ή οχι......

• Like 1
Δημοσ.

Με διαφορα ειναι το χειροτερο fifa που εχει βγει τελευταια χρονια.

Δεν νοειται να πιεζεις την αντιπαλη ομαδα, να τους εχεις κλεισει στην περιοχη και να κερδιζει την μπαλα ενας αμυντικος, να κανει διωξιμο απο το υψος της μικρης περιοχης του και να πηγαινει "καρφι" στον αντιπαλο επιθετικο!!!!!

Ο οποιος επιθετικος, θα κανει (ειτε με πιεση, ειτε χωρις πιεση απο αμυντικο μας) το αψογο κοντρολ με την μια και θα φυγει σφαιρα γι΄ αντεπιθεση.

Επαναλαμβανω. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ μπαλια-διωξιμο των αμυντικων να πηγαινει καρφι σε αντιπαλο επιθετικο.

Εννοειται οτι συμφωνω επισης με τις απαραδεκτες lobbed πασες ή τις lobbed through πασες που στανταρ θα πετυχουν τον επιθετικο, ο οποιος με τον αμυντικο κρεμασμενο απο πανω του (και με την πλατη προς κατευθυνση απο οπου ερχεται η μπαλα) κοντρολαρει, κατεβαζει την μπαλα και αφηνει και πισω του τον αμυντικο!!!!

Τα κορνερ οπου οι πιο κοντοι παικτες που παιζουν, παιρνουν τις κεφαλιες στα κορνερ απο τους κατα πολυ ψηλοτερους τους αμυντικους;;;;; (ναι ενω μαρκαρονται, οχι αμαρκαριστοι)

Η Ε.Α. το γαμησε το παιχνιδακι. Τωρα μενει να δουμε αν θα ψοφησει ή οχι......

Από όλα αυτά που λες δεν συμβαίνει τίποτα στα manual controls. Απλά τα πράγματα...

Δημοσ.

Από όλα αυτά που λες δεν συμβαίνει τίποτα στα manual controls. Απλά τα πράγματα...

Ναι ρε συ polaki. Μπορει να μη συμβαινει. Aλλα αντε παιξε στα pro clubs με manual controls και αν βρεις κανεναν ελα να μου πεις.

Ή αντιστοιχα για 1vs1 στο seasons ψαξε για manual controls αντιπαλο.

Πιο πιθανο ειναι να βρουμε χρηματα σαν χωρα να ξεπληρωσουμε τα χρεη μας, παρα να πετυχεις αντιπαλο με manual controls.

Αν δεν βγαλουν το #αμημενο το assisted απο το online μερος του παιχνιδιου, δεν προκειται να δουμε ασπρη μερα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...