Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασίζομαι σε αυτό που διάβασα εδώ: http://forum.ea.com/uk/posts/list/2685976.page

Αν κάνουν λάθος ή κάτι έχει αλλάξει (δεν διάβασα όλο το thread), τότε πάω πάσο. Ότι σαν gameplay είναι καλύτερο, δεν το συζητάω. Απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι σκ... κουβαλάνε στο κεφάλι τους οι μανατζαραίοι της ΕΑ. Μάλλον δεν προλάβαιναν να ενσωματώσουν όλα τα current gen features και έβγαλαν το παιχνίδι όπως-όπως.

• Like 1
  • Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μόνο που δεν έχει co-op seasons, είναι για μένα αρκετός λόγος για να μην το αγοράσω (όταν με το καλό πάρω nextgen κονσόλα). Θα προτιμήσω να περιμένω το 15.

Το πρόσθεσαν αυτό (στο ONE τουλάχιστον)

• Like 2
Δημοσ.

Το πρόσθεσαν αυτό (στο ONE τουλάχιστον)

Και στο ps4 το επιβεβαιωνω. Υπάρχει co-op season. Αυτο που δεν υπάρχει (και μαλλον αυτό εννοούν στα τοπικς) είναι το guest co-op seasons. Δηλαδή να ερθει ενας φίλος σπίτι σου και να παίξετε διπλό seasons με τον έναν να είναι guest απο την ιδια κονσολα. Αυτο δεν υπάρχει σε ps4/xboxone...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο είναι το next gen FIFA? λολ

Οποίος κάνει περισσότερες lob passes κερδίζει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Μαλλον δεν ξερεις να παιζεις άμυνα. Εγω δεν τρώω σχεδον ποτέ lob πασες και γκολ γιατι καλυπτω σωστα τον χωρο πίσω. Οταν μαθεις τα ξαναλεμε...

Δημοσ.

εε ναι ρε συ ,κατι θα ξες και εσυ παραπανω.Εισαι ο master το φιφα,κανεις δεν μπορει να πει την αποψη του,αλλα εσυ που παιζεις φιφα απο το 2000 στην 70 ιντων tv σου.Λες και εμεις κατουρησαμε σε πηγαδι και παιζουμε πρωτη φορα φιφα.

Παιζω απο το 2007 φιφα συνεχως [και καθολου προ],και λεω την γνωμη μου

Για εμενα αυτο το παιχνιδι ειναι το πιο bug game  απο ολα τα φιφα,με παικτες να κολλανε ,να μπερδευουν τα μπουτια του,τα lb Y να ειναι το Α και το Ω των επιθεσεων,ζογκλερικα χωρις καν να χρειαζονται κτλ.

Ειχαν πει οτι οποιος εχει την κατοχη θα εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες απο τον αλλο να κερδισει.ΠΙΠΕΣ.Βαρεθηκα να εχω την κατοχη ,ο αλλος να παιζει foul αμυνα και απλα με το πατημα ενος κουμπιου να φευγει κοντρα επιθεση και μετα ψηλη μπαλια για τετ α τετ.Εχω βαρεθει να κανω 100 φασεις και ο αντοπαλος με μια φαση απο lob πασσα να βαζει γκολ και να χανω.[ειναι αυτο που ελεγαν οτι θα ανταμειβει αυτον που εχει τον ελεγχο του παιχνιδιου]

Καλα παιζκτες σαν τον ιμπραιμοβιτς δεν σταματιουντε ποτε ακομα και αν εχεις τον καλυτερο αμυντικο και εχεις καλυτερη θεση.

Θελετε να κερδιζετε?Πατε μια καλη ομαδα ,παιξτε ταμπουρι πισω και απλα καντε lob πασσες στηναντεπιθεση,WIN Win

καλα μην πω για τα σουτ πλασε εξω απο την περιοχη,σιγουρο γκολ.Οκ θελατε να το κανετε πιο αργο με πιο δυκσολα κοντρολ αλλα το παρακανατε.Πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια φιφα παιζω και εκνευριζομαι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια.

Δημοσ.

εε ναι ρε συ ,κατι θα ξες και εσυ παραπανω.Εισαι ο master το φιφα,κανεις δεν μπορει να πει την αποψη του,αλλα εσυ που παιζεις φιφα απο το 2000 στην 70 ιντων tv σου.Λες και εμεις κατουρησαμε σε πηγαδι και παιζουμε πρωτη φορα φιφα.

Παιζω απο το 2007 φιφα συνεχως [και καθολου προ],και λεω την γνωμη μου

Για εμενα αυτο το παιχνιδι ειναι το πιο bug game απο ολα τα φιφα,με παικτες να κολλανε ,να μπερδευουν τα μπουτια του,τα lb Y να ειναι το Α και το Ω των επιθεσεων,ζογκλερικα χωρις καν να χρειαζονται κτλ.

Ειχαν πει οτι οποιος εχει την κατοχη θα εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες απο τον αλλο να κερδισει.ΠΙΠΕΣ.Βαρεθηκα να εχω την κατοχη ,ο αλλος να παιζει foul αμυνα και απλα με το πατημα ενος κουμπιου να φευγει κοντρα επιθεση και μετα ψηλη μπαλια για τετ α τετ.Εχω βαρεθει να κανω 100 φασεις και ο αντοπαλος με μια φαση απο lob πασσα να βαζει γκολ και να χανω.[ειναι αυτο που ελεγαν οτι θα ανταμειβει αυτον που εχει τον ελεγχο του παιχνιδιου]

Καλα παιζκτες σαν τον ιμπραιμοβιτς δεν σταματιουντε ποτε ακομα και αν εχεις τον καλυτερο αμυντικο και εχεις καλυτερη θεση.

Θελετε να κερδιζετε?Πατε μια καλη ομαδα ,παιξτε ταμπουρι πισω και απλα καντε lob πασσες στηναντεπιθεση,WIN Win

καλα μην πω για τα σουτ πλασε εξω απο την περιοχη,σιγουρο γκολ.Οκ θελατε να το κανετε πιο αργο με πιο δυκσολα κοντρολ αλλα το παρακανατε.Πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια φιφα παιζω και εκνευριζομαι σχεδον σε ολα τα παιχνιδια.

Αν δεν ειρωνευοσουν την απαντηση μου θα καταλαβαινες τι εννοουσα. Δυστυχως ομως δεν...

Εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαι ο master αυτα ειναι δικα σου λογια. Οπως επισης, γνωμη σου ειναι να λες οτι το παιχνιδι ειναι μουφα με λομπες. Αν ηξερες λοιπον να παιζεις οπως λες και εισαι και παλιος, θα ηξερες δυο βασικα πραγματα:

1) Το να παιζεις online assisted τοσα χρονια με τα παιδακια που κανουν παρτι οντως με τις λομπες μπαλιες τρυπες και τις αυτοματοποιημενες πασες, νομιζω δεν σε κανει σοφοτερο. Και εφοσον εισαι παλιος, επρεπε να γνωριζεις το παιχνιδι ειναι εκπληκτικο μονο σε slow/manual. Το λεμε χρονια τωρα οτι το μουφοassisted ειναι για παιδακια να χαιρονται με σκορ πολο...

2) Μαλλον μετα απο τοσα χρονια δεν εμαθες να παιζεις αμυνα σωστα. Παιζεις που παιζεις την μουφα assisted, φτιαξε την αμυνα σου βαθια να μην τρως λομπες τρυπες! Defensive awareness, βελακια μπλε οι αμυντικοι πισω στην αμυνα και παντα να παιρνεις manual γρήγορα τον τελευταιο αμυντικο για να πηγαινεις με βαθος και να κοβεις την μπαλια τρυπα ή να εχεις τον χωρο να μαρκαρεις και να μην σου βγαινουν τετ α τετ. Και σου ξαναλεω, εγω δεν τρωω ποτε σχεδον σκαφτη με Υ κλπ...

Φιλικα παντα...

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ειρωνευοσουν την απαντηση μου θα καταλαβαινες τι εννοουσα. Δυστυχως ομως δεν...

Εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαι ο master αυτα ειναι δικα σου λογια. Οπως επισης, γνωμη σου ειναι να λες οτι το παιχνιδι ειναι μουφα με λομπες. Αν ηξερες λοιπον να παιζεις οπως λες και εισαι και παλιος, θα ηξερες δυο βασικα πραγματα:

1) Το να παιζεις online assisted τοσα χρονια με τα παιδακια που κανουν παρτι οντως με τις λομπες μπαλιες τρυπες και τις αυτοματοποιημενες πασες, νομιζω δεν σε κανει σοφοτερο. Και εφοσον εισαι παλιος, επρεπε να γνωριζεις το παιχνιδι ειναι εκπληκτικο μονο σε slow/manual. Το λεμε χρονια τωρα οτι το μουφοassisted ειναι για παιδακια να χαιρονται με σκορ πολο...

2) Μαλλον μετα απο τοσα χρονια δεν εμαθες να παιζεις αμυνα σωστα. Παιζεις που παιζεις την μουφα assisted, φτιαξε την αμυνα σου βαθια να μην τρως λομπες τρυπες! Defensive awareness, βελακια μπλε οι αμυντικοι πισω στην αμυνα και παντα να παιρνεις manual γρήγορα τον τελευταιο αμυντικο για να πηγαινεις με βαθος και να κοβεις την μπαλια τρυπα ή να εχεις τον χωρο να μαρκαρεις και να μην σου βγαινουν τετ α τετ. Και σου ξαναλεω, εγω δεν τρωω ποτε σχεδον σκαφτη με Υ κλπ...

Φιλικα παντα...

Παντα επαιζα assisted και μια χαρα ηταν το παιχνιδι,δυστηχως φετος ειναι 2 φορες χειροτερο  στις λομπες πασσες.Αντι να το φτιαξουν το κανανε ακομα πιο ευκολο.

Δεν εχω συνηθισει να παιζω defensive ,και οχι δεν θα κατσω να παιξω μανουαλ slow επειδη εκει στην Εα εχουν μαμησει το παιχνιδι στις μπαλιες τρυπα  και στις κοντρες.Πιστεψε με ,στα αλλα φιφα δεν ετρωγα τοσες λομπες ,εδω γινετε πανικος[παικτες κολλανε ,κοντρολ μεσα απο το σωμα του αμυντικου,τα χαφ κοιτανε την μπαλια τρυπα σαν ηλιθιοι ενω ειναι 10 εκατοστα διπλα τους η μπαλα κτλ].

Νομιζω οτι ειναι σοφοτερο να το φτιαξουν το παιχνιδι παρα να παιξω εγω slow manual.

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που συμφωνώ με πολάκι; ειδικά σε αυτό που λέει περι lob pass για τη κάλυψη των χώρων παίρνοντας manual καποιον παίχτη και να καλύψεις; Εμένα αυτό μου φαίνεται πιο "manual" παρα "arcade" σε αφήνει το παιχνίδι να κάνεις η όχι εσύ το λάθος. Και εγώ assisted παίζω λόγω online και λόγω οτι οι φίλοι δε παίζουν manual. Διαφωνώ βέβαια με τη τραγικοποίηση του assisted αν παίξουν 2 άτομα που ξέρουν καλά φιφα οι φάσεις θα είναι σε σωστό αριθμό όπως και τα γκολ. Οκ δε λέω έρχονται κάτι 6-1 στο online αλλά μου έχει τύχει και πολλές φορές να έρθει και 0-0 και under οπως λέμε στο στοίχημα.

Προσωπικη άποψη επίσης είναι οτι έχω βρεί τα 3 λάθη του παιχνιδιού που πιστεύω αν διορθωθούν θα είναι χαρμα!

1ον αυτό με τις κεφαλιές στα κορνερ σεντρες οτι θα πρέπει και ο αμυνόμενος και επιτιθέμενος είτε να πηγαίνουν αυτόματα εκει που πάει η μπάλα για διεκδίκηση κεφαλιάς είτε χειροκίνητα απο το παίχτη που παιζει. Και όχι ο ένας μόνο εκει είναι το overpowerd της κεφαλιάς.
2ον Σουτ και lob pass (το 3ο) δε χρειάζονται ακριβώς νερφάρισμα αλλά να μη μπορούν να τις κάνουν όλοι δε μπορεί να μου κάνει απο τη μια ακρη του γηπέδου στην άλλη την ίδια lob pass ο holebas με τον lahm (τυχαίο παράδειγμα) και δε μπορεί να σουτάρει το ίδιο ο ronaldo και ο suarez με τον giroud. Αυτά για μένα. (αν και δεν είμαι σίγουρος αλλα μου φαίνεται οτι σα να τα έχω ξανα γράψει :-D  δε θυμάμαι)

• Like 2
Δημοσ.

Παντα επαιζα assisted και μια χαρα ηταν το παιχνιδι,δυστηχως φετος ειναι 2 φορες χειροτερο στις λομπες πασσες.Αντι να το φτιαξουν το κανανε ακομα πιο ευκολο.

Δεν εχω συνηθισει να παιζω defensive ,και οχι δεν θα κατσω να παιξω μανουαλ slow επειδη εκει στην Εα εχουν μαμησει το παιχνιδι στις μπαλιες τρυπα και στις κοντρες.Πιστεψε με ,στα αλλα φιφα δεν ετρωγα τοσες λομπες ,εδω γινετε πανικος[παικτες κολλανε ,κοντρολ μεσα απο το σωμα του αμυντικου,τα χαφ κοιτανε την μπαλια τρυπα σαν ηλιθιοι ενω ειναι 10 εκατοστα διπλα τους η μπαλα κτλ].

Νομιζω οτι ειναι σοφοτερο να το φτιαξουν το παιχνιδι παρα να παιξω εγω slow manual.

To fifa εδω και χρονια εχει θεμα με τις σκαφτες μπαλιες τρυπες. Δεν ειναι μονο στο fifa14. Τουλαχιστον στα 3 προηγουμενα φιφα υπαρχει θεμα. Και ναι ευτυχως ή δυστυχως μονο στο manual υπαρχει απολαυση, χρονια το λεω. Το assisted ειναι για τους arcaders χρόνια τωρα. Πρεπει να το χωνεψουμε. Γιαυτο η ΕΑ δινει ολες τις επιλογες χειρισμου. Δεν σε υποχρεωσε κανεις να μαθεις assisted απο την αρχη. Αν επαιζες manual απο την αρχη, τωρα θα ελεγες αλλα και θα ειχες γραμμενο το assisted και τις λομπες του, οπως το εχω εγω...
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι το assisted. Υπάρχει σοβαρό θέμα με την ΑΙ των αμυντικών. Δε υπάρχει πουθενά το να γίνεται κάθετη λόμπα και ο αμυντικός να μην ακολουθεί από μόνος του την πορεία της μπάλας αλλά να σταματάει(!) ή να τρέχει αντίθετα(!) και να έχει τη σωστή αντίδραση μόνο αν τον ελέγχεις εσύ. Η ακόμη περισσότερο να κόβει επιτιθέμενος χωρίς μπάλα και οι αμυντικοί να τον κοιτάνε χωρίς να ακολουθεί κανείς. Η τραγική αμυντική ΑΙ επιβεβαιώνεται και σε άλλες πολλές περιστάσεις όπως όταν μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα οι επιθετικοί τρέχουν για το "ριμπάουντ" ενώ οι αμυντικοί κάνουν τζόκινγκ στην περιοχή ή αν επιθετικός περάσει τον παίκτη που τον μαρκάρει οι γύρω αμυντικοί δεν θα πάνε να τον μαρκάρουν παρά μόνο αν πάρεις εσύ τον έλεγχό τους, διαφορετικά θα συνεχίζουν να μαρκάρουν τους άλλους επιτιθέμενους που δεν έχουν μπάλα άσχετα με το αν ο άλλος βγαίνει τετ-α-τετ. Και άλλα τέτοια που μπορώ να γράφω για ώρες...

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι το assisted. Υπάρχει σοβαρό θέμα με την ΑΙ των αμυντικών. Δε υπάρχει πουθενά το να γίνεται κάθετη λόμπα και ο αμυντικός να μην ακολουθεί από μόνος του την πορεία της μπάλας αλλά να σταματάει(!) ή να τρέχει αντίθετα(!) και να έχει τη σωστή αντίδραση μόνο αν τον ελέγχεις εσύ. Η ακόμη περισσότερο να κόβει επιτιθέμενος χωρίς μπάλα και οι αμυντικοί να τον κοιτάνε χωρίς να ακολουθεί κανείς. Η τραγική αμυντική ΑΙ επιβεβαιώνεται και σε άλλες πολλές περιστάσεις όπως όταν μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα οι επιθετικοί τρέχουν για το "ριμπάουντ" ενώ οι αμυντικοί κάνουν τζόκινγκ στην περιοχή ή αν επιθετικός περάσει τον παίκτη που τον μαρκάρει οι γύρω αμυντικοί δεν θα πάνε να τον μαρκάρουν παρά μόνο αν πάρεις εσύ τον έλεγχό τους, διαφορετικά θα συνεχίζουν να μαρκάρουν τους άλλους επιτιθέμενους που δεν έχουν μπάλα άσχετα με το αν ο άλλος βγαίνει τετ-α-τετ. Και άλλα τέτοια που μπορώ να γράφω για ώρες...

Παντα ετσι ηταν η ΑΙ σε ολα τα ποδοσφαιρακια. Δεν αλλαζει αυτο. Μονο εσυ ελεγχεις τον εκαστοτε αμυντικο και πρεπει εσυ manual να πας να τον κοψεις...Απο το kick off και sensible soccer ισχυει αυτο...

Δημοσ.

Παντα ετσι ηταν η ΑΙ σε ολα τα ποδοσφαιρακια. Δεν αλλαζει αυτο. Μονο εσυ ελεγχεις τον εκαστοτε αμυντικο και πρεπει εσυ manual να πας να τον κοψεις...Απο το kick off και sensible soccer ισχυει αυτο...

Παράλογο αυτό που λες, από τη στιγμή που δε μπορείς να ελέγχεις ταυτόχρονα 3-4 παίκτες, οφείλουν οι υπόλοιποι να συμπεριφέρονται σαν bot και όχι σαν κούτσουρα. Ποδόσφαιρο είναι, τα κενά και οι χώροι καλύπτονται από το σχηματισμό όλης της ομάδας και όχι από 2 ή 3 παίκτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...