Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τελειο τελειοτερο παιδια, μην το ψαχνετε. 250 χρονια μπροστα απο το προ και φέτος...

Ηδη φαινονται οι διαφορες:

1) Πιο αργο τεμπο επιτελους ποδοσφαιρικο ρεαλιστικο κι οχι run and gun. Και αυτο ειναι normal speed οποτε μαγεία! Αν βάλεις και manual, εχουμε εκτοξευση...

2) Πιο ελευθερη μπαλα

3) Πιο αργη μπαλα στο σουτ και τις σεντρες, πιο ρεαλιστικη

4) Κοντρες με το σώμα παικτων, φαινεται το protect the ball

5) Ποικιλία στα σουτ, συρτα, φάλτσα, ψηλά κλπ

6) Λίγο πιο sharp τα γραφικά φαίνονται

7) Είπαν οτι θα έχει καλύτερους θεατές και περιβάλλοντα

8) Καλύτερα κοντρόλ με το στήθος και γυρίσματα (γιατί στο 13 καθυστερούσε αρκετα και σαν να εμενε η μπαλα στον αερα κατα την στροφή)

Θέλετε κι άλλα από ένα ήδη απολαυστικό ποδοσφαιράκι όπως ήταν το 13; Δεν νομιζω.

Καλή προσπάθεια από Κονάμι, αλλά ούτε και φέτος προ.

Fifa14 all the way again...

Καλά πάρτε και next gen γεύση!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4u1bw50MmX8

Δημοσ.

Καλά πάρτε και την πρώτη εικόνα από το next gen fifa in game:

post-52918-0-34649200-1371045027_thumb.jpg

Εχετε δει πιο αληθινη εικονα σε ποδοσφαιρικο video game; Κοιτάξτε τις εξέδρες...

• Like 1
Δημοσ.

είδα το βίντεο πόσες μπουνιές θέλω να βαρέσω αυτόν όταν λέει soccer....τα βίντεο πριν είναι απο last gen fifa? θέλω να δω διαφορές.αν υπάρχει κάνα βίντεο απο ps4-xbox one καθαρού gameplay ποστάρετε το.

• Like 1
Δημοσ.

Tα βιντεο πριν ειναι απο τωρινη γενια. Δεν υπαρχει gameplay απο next gen fifa. Υπαρχει εμπαργκο απο ΕΑ γιατι προωθουν το current gen...

Δημοσ.

Το τελειο τελειοτερο παιδια, μην το ψαχνετε. 250 χρονια μπροστα απο το προ και φέτος...

1) Πιο αργο τεμπο επιτελους ποδοσφαιρικο ρεαλιστικο κι οχι run and gun. Και αυτο ειναι normal speed οποτε μαγεία! Αν βάλεις και manual, εχουμε εκτοξευση...

2) Πιο ελευθερη μπαλα

3) Πιο αργη μπαλα στο σουτ και τις σεντρες, πιο ρεαλιστικη

4) Κοντρες με το σώμα παικτων, φαινεται το protect the ball

5) Ποικιλία στα σουτ, συρτα, φάλτσα, ψηλά κλπ

6) Λίγο πιο sharp τα γραφικά φαίνονται

7) Είπαν οτι θα έχει καλύτερους θεατές και περιβάλλοντα

8) Καλύτερα κοντρόλ με το στήθος και γυρίσματα (γιατί στο 13 καθυστερούσε αρκετα και σαν να εμενε η μπαλα στον αερα κατα την στροφή)

9) Θέλετε κι άλλα από ένα ήδη απολαυστικό ποδοσφαιράκι όπως ήταν το 13; Δεν νομιζω.

10) Καλή προσπάθεια από Κονάμι, αλλά ούτε και φέτος προ.

O polakis ξέρει πόσο τον εκτιμώ αρά ελπίζω ότι δεν θα παρεξηγηθεί όσα και να του πω. :P Ειδικά αφού σε πολλά θα υπερβάλω, ακριβώς για να τονίσω το "φέτος αν δε δω, δεν πιστεύω"

1) Κάθε χρόνο τα ίδια λες και κάθε χρόνο το παιχνίδι κινείται σε διαστημικές ταχύτητες, τουλάχιστον στο normal speed που παίζει η συντριπτική πλειοψηφία στο online (νομίζω εξαίρεση το Fifa12). Slow σε online πολύ δύσκολα να βρεις (βέβαια εσύ παίζεις μόνο με παρέα άρα δε σε ενδιαφέρει). Η αλήθεια πάντως είναι ότι από τα πρώτα video φαίνεται να είναι πιο αργό από το 13, αλλά δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν η ΕΑ ανέβαζε την ταχύτητα λίγες μέρες πριν το demo.

2) ...τι να το κάνεις όταν λόγω momentum το παιχνίδι έχει προαποφασίσει ποια ομάδα θα παίξει καλύτερα... (υπάρχει momentum και δεν μου το βγάζει κανένας από το μυαλό, έφαγα ήδη δύο ban από το φόρουμ της ΕΑ φωνάζοντας γι' αυτό το αίσχος). Απομένει να δούμε τι σκ... θα κάνουν με το 14.

3) Για τις σέντρες δεν ξέρω, αλλά τα σουτ φαίνονται ελαφρώς βελτιωμένα. Για την ακρίβεια μού θύμισαν αυτά του Fifa World Cup 2010, όπου -επιτέλους- έπαιρναν ρεαλιστικές καμπύλες και έμπαιναν από μακρυά. Περιέργως αυτό δεν συνεχίστηκε στα επόμενα Fifa. Παραπέμπω όμως στο (2), όπου το παιχνίδι έχει προαποφασίσει πως θα χάσεις 5 δοκάρια σε ένα ημίχρονο ό,τι και να κάνεις.

4) Πόσο περισσότερο θα φλωρέψουν την άμυνα; Στο τέλος θα καταργήσουν και τα τάκλιν μία και καλή για να έχουμε περισσότερες φάσεις.

5) Φαντάζομαι μιλάς για τα σουτ του ΑΙ, γιατί τα δικά μας τα ορίζουμε όπως θέλουμε εμείς (ειδικά εσύ που παίζεις μόνο manual). Όμως άλλα ήταν τα μεγάλα προβλήματα του ΑΙ, όχι τα σουτ.

6) (τα γραφικά είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει)

7) (βλ. παραπάνω, θα μου άρεσε όμως να βελτίωναν τους φωτισμούς και κυρίως να καταργήσουν επιτέλους τα unskippable animations των αλλαγών)

8) Σωστό αυτό. Επ! Λάθος! Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να συμφωνώ. Πάλι scripted θα είναι οι κόντρες και τα κοντρόλ και είτε θα ξέρεις από πριν πού θα πάει η μπάλα, είτε παίκτες σαν το Messi δε θα μπορούν να κάνουν κοντρόλ από τα 3 μέτρα ενώ κάτι σάπιοι της βήτα εθνικής θα κατεβάζουν μπαλιές 60 μέτρων με απλό χάιδεμα, σαν τον Μπέκαμ στα καλά του (ή έστω τον Κολομπούρδα).

9) Η ΕΑ θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ για να βγάλει χειρότερο ποδοσφαιράκι από το 13.

10) Ε, εδώ όσο και να προσπαθώ για το αντίθετο, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Δεν υπάρχει ελπίδα για την Konami, θα είναι άλλη μια χρονιά που ούτε βδομάδα δεν θα αντέξει το Pro στο PC πριν φάει uninstall (πέρσι άντεξε 10 μέρες, ρεκόρ).

Κάθε διαφωνία, ένσταση, αντίρρηση είναι όχι μόνο καλοδεχούμενη αλλά και απαραίτητη!

• Like 1
Δημοσ.

Αρα οντως υπαρχει momentum...δεν ηταν ιδεα μου οταν επαιζα διπλο με φιλο και ειχα ριξει γκολ πρωτος στην Μπαρτσα μετα δεν μπορουσα να παρω μια μονομαχια με τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το momentum δεν είναι μόνο για έναν αγώνα αλλά ακόμα και για σειρά αγώνων. Η κλασική περίπτωση που ανεξαρτήτως κατηγορίας στο Seasons, μπορείς να κάνεις συνεχόμενες νίκες (ή αντίστοιχα ήττες) με την ομάδα να πετάει (σέρνεται).

Δημοσ.

όχι ρε alimenta, εμείς που το λιώσαμε το FIFA μπορούμε να σε διαψεύσουμε πολυ εύκολα. Καμία σχέση πχ το FIFA10-FIFA11 με το FIFA13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...