Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο gaming festival. Επαιξα απο τις 17.30 μεχρι τις 20.00 με καποια διαλειμματα για να παιζουν αλλοι, αλλα επαιξα αρκετα. Και εδω λοιπον ειχαν το ντεμο οπως και στον Κωτσοβολο. Γελοία ΕΑ και Sony δεν εδωσαν την τελικη εκδοση να την δουμε. Να πω παντως οτι η τελικη εκδοςη ειναι σιγουρα καλυτερη, το ειπαν ολοι οι ξενοι που επαιξαν και ντεμο και τελικη. Τεσπα, παμε στα σημαντικα.

Το παιχνιδι το τεσταρα σε διπλα με φιλους που πηγαμε παρεα. Το ειχαν το ps4 σε τραγικη 32αρα Sony οπου σιγουρα εχανε καποια απο την μαγεία λογω τηλεορασης.

Βαλαμε λοιπον απευθειας slow/manual, διαλεξαμε μια απο τις 6 ομαδες του ντεμο και μπηκαμε στο παιχνιδι με default camera. Παρα λοιπον ολα τα αρνητικα στο περιβαλλον και το στησιμο, το παιχνιδι εκανε μπαμ οτι ειναι next gen! Ολοκαθαρα γραφικα, φοβερο γρασιδι, θεατες πολυ καλοι για πρωτη 3d προσπαθεια, καμεραμαν-φωτογραφοι κλπ κουνιουνται και αλλα διαφορα φρου φρου που δινουν πολυ καλυτερο κλιμα απο την απλη εκδοση. Μοντελα παικτων σιγουρα βελτιωμενα, οι ωμοι ειναι πολυ καλυτεροι πλεον, τα κοντινα πλανα και οι φατσες πολυ καλυτερα και οι παικτες εχουν καλυτερο δερμα.

Παμε τωρα στο gameplay. Πρωτη φορα στη ζωη μου παιζω slow που ειναι πραγματικα πολυ αργο!!! Ειναι το τελειο slow! Για να μην πω οτι και normal να το βαλω, παλι δεν θα ειναι γρηγορο!!!! Η ποικιλια των νεων animations ειναι εμφανεστατη, γινονται πολλες καινουριες κινησεις με αποτελεσμα να βγαινουν και διαφορετικες φασεις σε σχεση με το current gen! Η μπαλα ειναι εντελως ελευθερη σε σχεση με τους παικτες, τα λαθος κοντρολ πανε κι ερχονται, επιτελους οι παικτες εχουν πραγματικο βαρος και δεν κανουν καθολου πατιναζ! Δυσκολευεσαι να αλλαξεις κατευθυνση, υπαρχει αδρανεια σε καθε κινηση και αυτο κανει το παιχνιδι πολυ πιο δυσκολο! Το manual μου φανηκε πιο δυσκολο σε σχεση με το current gen! Δεν μπορουσα να βαλω γκολ με τιποτα! Πολυ ωραια φυσικη μπαλας, η μπαλα δεν φευγει μονη της τοσο δυνατα πλαγιο χωρις να σταματαει κλπ. Ολα διορθωθηκαν! Παλι βεβαια εβαλα κεφαλια απο κορνερ (ενα), δεν ξερω αν ηταν τυχαιο ή υπαρχει παλι το προβλημα με τις κεφαλιες. Χειρηστηριο πολυ καλυτερο απο το ps3, παιζεις ανετα, αλλα νομιζω οτι παλι του 360 ειναι καλυτερο σε κρατημα.

Τελικη εντυπωση πολυ ικανοποιητικη και σιγουρα αξιζει να αγορασει ps4/xbox one καποιος για να λιωσει fifa14 next gen. Εγω πλεον μετα απο αυτο που ειδα, περιμενω την παραγγελια του ps4 μου με αγωνια!

• Like 2
  • Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο σημερα λιωνω φιφα14 σε ps4! Δεν φανταζεστε ποσο καλυτερο ειναι σε ολα. Γραφικα, μενου, αναλυση, τηλεοπτικη παρουσιαση, βαρος παικτων, αδρανεια στις αλλαγες κατευθυνςης, αργος ρυθμος στο slow, manual controls και πειραγμενα sliders και ο ρεαλισμος στο φουλ!!!!

Δεν υπαρχει!!!!

Δημοσ.

Απο σημερα λιωνω φιφα14 σε ps4! Δεν φανταζεστε ποσο καλυτερο ειναι σε ολα. Γραφικα, μενου, αναλυση, τηλεοπτικη παρουσιαση, βαρος παικτων, αδρανεια στις αλλαγες κατευθυνςης, αργος ρυθμος στο slow, manual controls και πειραγμενα sliders και ο ρεαλισμος στο φουλ!!!!

Δεν υπαρχει!!!!

Εγώ το παίζω από τις 25/11 και μπορώ να σε επιβεβαιώσω 100%

Δημοσ.

Παρατήρησε ίσως κάποιος τα λιγοστά φάουλ που γίνονται στους αγώνες offline mode...?έπαιξα πανω απο δέκα αγώνες και με το ζόρι γινόντουσαν 4 φάουλ σε κάθε αγώνα!

Δημοσ.

Παρατήρησε ίσως κάποιος τα λιγοστά φάουλ που γίνονται στους αγώνες offline mode...?έπαιξα πανω απο δέκα αγώνες και με το ζόρι γινόντουσαν 4 φάουλ σε κάθε αγώνα!

σε ps4?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...