anamenos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 σε ποια χώρα είσαι και αγορασες κιόλας xbox one? import είναι , όπως και όλοι υπόλοιποι. early adopters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) σε ποια χώρα είσαι και αγορασες κιόλας xbox one? Όταν έχεις περάσει τόσες ώρες στο current gen , μπορείς από τα αρκετά videos που κυκλοφορούν να καταλάβεις ακριβώς τι γίνεται. Μια βόλτα επίσης από τα official forums και βλέπεις ότι τα ίδια προβλήματα αναφέρονται και για την καινούργια έκδοση. Το gameplay το ίδιο είναι. Στα θετικά του μερικά νέα όμορφα animations. Υ.Γ. Το έχει φιλαράκι import επίσης. Υ.Γ. 2 : Δεν απευθυνόσουν σε μένα Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2013 από fixxxer29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δεν είδα κανένα μα κανένα reviewer να μιλάει για τα πραγματικά προβλήματα του παιχνιδιού. Παίζουν μερικά games και γράφουν το review. Δημιουργούν μια ψεύτικη εικόνα κάθε χρονιά. Τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες ενασχόληση με το παιχνίδι σε όλα τα modes και μετά θα έπρεπε να γράφουν την άποψή τους. Αν έβαζα +1 εκατομμύριο, θα ήταν πραγματικά λίγο. Μέσα σε 2 γραμμές, συνόψισες τη γνώμη μου για το 99% των reviews του Fifa (αλλά και πολλών άλλων παιχνιδιών). Φυσικά οι reviewers δεν έχουν στη διάθεσή τους τόσες βδομάδες, αλλά και πάλι είναι φανερό πως ζήτημα να έχουν παίξει πάνω από 10 αγώνες. Γιατί κάπου εκεί αρχίζει να αμβλύνεται το αρχικό hype και να βγαίνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα του -εκάστοτε- παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 χμμ δηλαδη ειναι καλο? το ειχε μεσα το xbone μου, και πλεον εχει κατεβει κιολας (~11gb) τι να βαλω για να γουσταρω ετσι λιγο? υποψην εχω να παιξω ποδοσφαιρακι απο την εποχη που ο polakis ειχε μαλλια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 χμμ δηλαδη ειναι καλο? το ειχε μεσα το xbone μου, και πλεον εχει κατεβει κιολας (~11gb) τι να βαλω για να γουσταρω ετσι λιγο? υποψην εχω να παιξω ποδοσφαιρακι απο την εποχη που ο polakis ειχε μαλλια! Βάλε να παίξεις offline με φίλο, slow speed, manual χειρισμό και πειραγμένα sliders να γουστάρεις. Αν θες, σε διδάσκω κιόλας! LOL. Πουσαι ρε petran. Χαθηκαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εντυπωσεις κανεις απο την N-G εκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Βάλε να παίξεις offline με φίλο, slow speed, manual χειρισμό και πειραγμένα sliders να γουστάρεις. Αν θες, σε διδάσκω κιόλας! LOL. Πουσαι ρε petran. Χαθηκαμε αντε, να κανονισουμε να βρεθουμε, να μου δειξεις κιολας. προσπαθησε ο προβατος να μου εξηγησει μεσα απο το live, αλλα εγω εχω generation gap στα ποδοσφαιρακια... θυμασαι στην αρχη της προηγουμενης γενιας που διαφωνουσαμε για το ποιο ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι? (pro/fifa) ε, επαιξα λιγο εκεινης της χρονιας, αντε εβαλα και ειδα και της επομενης, και απο τοτε -> σημερα παλι. φλινστοουνς κι ετσι πχ εντυπωσιαστηκα που τα κλασσικα μου τακλιν μπροστα απο τον παιχτη δεν πιανουν μια πια, ή που πλεον οι παιχτες δεν στριβουν μονο κατα τις βασικες κατευθυνσεις του pad, αλλα πανε ..αναλογικα? μωρε μπραβο εξελιξεις! 2-3 παιχνιδια επαιξα, πηρα ολυμπιακο και μου εβαλε αντιπαλο βαζελο στα καπακια χαχα καθαρα γραφικα, ωραιο animation, ωραια ατμοσφαιρα, το χειριστηριο ακουει. εγω αυτα καταλαβαινω. εσεις που ξερετε πως ητανε τα περσινα ποδοσφαιρακια, σιγουρα θα ξερετε καλυτερα για το ποιες ειναι οι διαφορες κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κανόνισε να ερθω να παιξουμε γιατι ακομα δεν μου ηρθε η κονσόλα που έχω παραγγείλει! Θέλω fifa!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 χεχε check πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jamest Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Οποίος ψήνεται για fifa online, clubs κλπ στο xbox one ας με κάνει add. OveReeM GR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 To fifa 14 next gen ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχετε παιξει μεχρι σημερα. Τελεία! Δεν ειναι το τελειο ποδοσφαιρακι , αλλα το καλυτερο μεχρι στιγμης. Αν στο 14 σε 360/ps3 βλεπατε τον αμυντικο να ερχεται η μπαλα προς αυτον και αυτος να κανει κυκλους γυρω απο τον εαυτο του , αυτο εδω δεν υπαρχει. Τουλαχιστον δεν εχω δει μεχρι τωρα τετοια αντιδραση. Θυμαστε που οποτε διωχνει ο αντιπαλος τερματοφυλακας η μπαλα παει στον αντιπαλο επιθετικο που την κατεβαζει μονος του; Πλεον ο σεντερ μπακ ειναι κρεμασμενος επανω του και κατι τετοιο παρατηρειται 1 στις 10 και μονο αν δεν αμυνθειτε σωστα. Γενικοτερα αν στο 14 ως τωρα οταν κατι δεν πηγαινε καλα 6 στις 10 φορες εφταιγε η ΑΙ , τωρα θα ελεγα οτι ειμαστε στο 2/10. Ποιο fluid , με περισσοτερα animations και σαφεστατα πιο εξυπνη ΑΙ . Εξαιρετικη παρουσιαση και ωραιος ηχος. Δεν επαιξα ονλαιν γιατι ειμαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα ειναι οπως στο cg. Αν η ΕΑ θελει να αλλαξει το ονλαιν θα πρεπει να κανει τεραστιες αλλαγες στην φιλοσοφια της. Υγ στο βιντεο η αντιπαλη ΑΙ ειναι semi-pro λογω tournament 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Οι καμερες ειναι οι ιδιες παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 δεν τις εψαξα γιατι παντα χρησιμοποιω την ιδια. Σιγουρα η αρχικη που εχει default οταν αρχιζει ειναι "καινουργια" αφου δειχνει και τον κοσμο στις κερκιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δεν επαιξα ονλαιν γιατι ειμαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα ειναι οπως στο cg.Αν η ΕΑ θελει να αλλαξει το ονλαιν θα πρεπει να κανει τεραστιες αλλαγες στην φιλοσοφια της. ^^^^ σωστότατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 To fifa 14 next gen ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχετε παιξει μεχρι σημερα. Τελεία! Δεν ειναι το τελειο ποδοσφαιρακι , αλλα το καλυτερο μεχρι στιγμης. Αν στο 14 σε 360/ps3 βλεπατε τον αμυντικο να ερχεται η μπαλα προς αυτον και αυτος να κανει κυκλους γυρω απο τον εαυτο του , αυτο εδω δεν υπαρχει. Τουλαχιστον δεν εχω δει μεχρι τωρα τετοια αντιδραση. Θυμαστε που οποτε διωχνει ο αντιπαλος τερματοφυλακας η μπαλα παει στον αντιπαλο επιθετικο που την κατεβαζει μονος του; Πλεον ο σεντερ μπακ ειναι κρεμασμενος επανω του και κατι τετοιο παρατηρειται 1 στις 10 και μονο αν δεν αμυνθειτε σωστα. Γενικοτερα αν στο 14 ως τωρα οταν κατι δεν πηγαινε καλα 6 στις 10 φορες εφταιγε η ΑΙ , τωρα θα ελεγα οτι ειμαστε στο 2/10. Ποιο fluid , με περισσοτερα animations και σαφεστατα πιο εξυπνη ΑΙ . Εξαιρετικη παρουσιαση και ωραιος ηχος. Δεν επαιξα ονλαιν γιατι ειμαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα ειναι οπως στο cg. Αν η ΕΑ θελει να αλλαξει το ονλαιν θα πρεπει να κανει τεραστιες αλλαγες στην φιλοσοφια της. Υγ στο βιντεο η αντιπαλη ΑΙ ειναι semi-pro λογω tournament Να υποθέσω ότι παίζεις σε normal speed και full assisted controls έτσι; Χάνει πολύ έτσι το παιχνίδι φίλε, δεν το χαίρεσαι...Πολύ απλό και χάνεται ο ρεαλισμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα