nzeppos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εγώ βάραγα κάποτε το κεφάλι μου στην ντουλάπα αλλά ήταν για το McRae2 και όχι για το Fifa, άρα δεν πιάνει! Ρώτα τον gamwfifa να σου πει για το πόσες ντουζίνες πληκτρολόγια έχει σπάσει ο αδερφός του και για τη φορά που πήρε μαρκαδόρο και έγραψε πάνω στην οθόνη σκορ 1-0 αφού προηγουμένως είχε χάσει το άχαστο. Να σπάσεις TV όμως πάει πολύ, έλεος δηλαδή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 εγώ το κλασσικό , σπασμένα χειριστήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εγώ βάραγα κάποτε το κεφάλι μου στην ντουλάπα αλλά ήταν για το McRae2 και όχι για το Fifa, άρα δεν πιάνει! Ρώτα τον gamwfifa να σου πει για το πόσες ντουζίνες πληκτρολόγια έχει σπάσει ο αδερφός του και για τη φορά που πήρε μαρκαδόρο και έγραψε πάνω στην οθόνη σκορ 1-0 αφού προηγουμένως είχε χάσει το άχαστο. Να σπάσεις TV όμως πάει πολύ, έλεος δηλαδή. χαχαχαχααχαχα μικρος θεουλης για το μαρκαδορο και την οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ενα ωραιο χθεσινο γκολακι με lampard. Και ξαναλεω...οποιος θελει κανα ματσακι ή κανα 2v2 σε ps3 ας με κανει add (stratigos24). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisZ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ενα ωραιο χθεσινο γκολακι με lampard. Και ξαναλεω...οποιος θελει κανα ματσακι ή κανα 2v2 σε ps3 ας με κανει add (stratigos24). Καλό το γκολ!Σε 2-3 μέρες,σου στέλνω αίτημα για κανα ματσάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 +1 κι από μένα για το γκολ. Το έσταξε ο Φρανκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ενημερωτικά στο σουτ είχα το μοχλό στόχευσης προς τα μπροστά (προς το τέρμα) και όχι ανάποδα όπως έπαιζα πιο πολύ στα προηγούμενα φιφα. Πάει καλύτερα. Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Οταν λες προς στα μπροστα ρε στρατηγέ εννοείς ετσι οπως πάει η κατεύθηνση του λαμπαρτ δε το κούνησες κάν οταν βάρεσες το σουτ. δηλαδη αν κοιτάμε το χειριστήριο απο πάνω το είχες διαγώνια πάνω και αριστερά. Το πήρες σε ps3 φέτος τι να σου κάνω δε μπορούμε να παίξουμε μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Αυτο εκανα οπως λες. ..στον υπολογιστη δεν παιζω πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Το ξέρω... Περισυ τουλάχιστον παίζαμε κανα ματσακι .Οσο για το σουτ το ξανα επισήμανα γιατί ετσι οπως το πες ηταν λες και το είχες βάλει αριστερα ετσι οπως το κοιτάμε απο πάνω. Ωραίο γκολ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ....!.... Ακριβως οπως παει ο lampard.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 <p>....!....</p> <p> </p> <p>Ακριβως οπως παει ο lampart.</p> Και στο 13 εμπαινε πολυ πιο ευκολα ετσι αν δεν κανω λαθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Στο 13 εμπαινε και έτσι αλλα έμπαινε και εύκολα στη κλειστή γωνια του τερματοφύλακα φέτος για να μπεί στη κλειστή πρέπει να είναι πολύ δυνατό το σουτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ναι εχεις δικιο σε αυτο.. Το ελιωσα κανα 2ωρακι..καλο πολυ ειναι..συγκριτικα με προ 14 πολυ καλυτερο,εχοντας παιξει και τα 2.. Οποιος παιζει ονλαιν ας μου πει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wanderer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Site: Life-Size Messi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα