Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ βάραγα κάποτε το κεφάλι μου στην ντουλάπα αλλά ήταν για το McRae2 και όχι για το Fifa, άρα δεν πιάνει! Ρώτα τον gamwfifa να σου πει για το πόσες ντουζίνες πληκτρολόγια έχει σπάσει ο αδερφός του και για τη φορά που πήρε μαρκαδόρο και έγραψε πάνω στην οθόνη σκορ 1-0 αφού προηγουμένως είχε χάσει το άχαστο.

Να σπάσεις TV όμως πάει πολύ, έλεος δηλαδή.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ βάραγα κάποτε το κεφάλι μου στην ντουλάπα αλλά ήταν για το McRae2 και όχι για το Fifa, άρα δεν πιάνει! Ρώτα τον gamwfifa να σου πει για το πόσες ντουζίνες πληκτρολόγια έχει σπάσει ο αδερφός του και για τη φορά που πήρε μαρκαδόρο και έγραψε πάνω στην οθόνη σκορ 1-0 αφού προηγουμένως είχε χάσει το άχαστο.

Να σπάσεις TV όμως πάει πολύ, έλεος δηλαδή.

χαχαχαχααχαχα μικρος θεουλης για το μαρκαδορο και την οθόνη.

Ενα ωραιο χθεσινο γκολακι με lampard.

Και ξαναλεω...οποιος θελει κανα ματσακι ή κανα 2v2 σε ps3 ας με κανει add (stratigos24).

Καλό το γκολ!Σε 2-3 μέρες,σου στέλνω αίτημα για κανα ματσάκι ;)

Ενημερωτικά στο σουτ είχα το μοχλό στόχευσης προς τα μπροστά (προς το τέρμα) και όχι ανάποδα όπως έπαιζα πιο πολύ στα προηγούμενα φιφα. Πάει καλύτερα.

Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App

Οταν λες προς στα μπροστα ρε στρατηγέ εννοείς ετσι οπως πάει η κατεύθηνση του λαμπαρτ δε το κούνησες κάν οταν βάρεσες το σουτ. δηλαδη αν κοιτάμε το χειριστήριο απο πάνω το είχες διαγώνια πάνω και αριστερά. Το πήρες σε ps3 φέτος τι να σου κάνω δε μπορούμε να παίξουμε μαζι :P

Το ξέρω... Περισυ τουλάχιστον παίζαμε κανα ματσακι :P .
Οσο για το σουτ το ξανα επισήμανα γιατί ετσι οπως το πες ηταν λες και το είχες βάλει αριστερα ετσι οπως το κοιτάμε απο πάνω. Ωραίο γκολ!

Στο 13 εμπαινε και έτσι αλλα έμπαινε και εύκολα στη κλειστή γωνια του τερματοφύλακα φέτος για να μπεί στη κλειστή πρέπει να είναι πολύ δυνατό το σουτ.

Ναι εχεις δικιο σε αυτο..

Το ελιωσα κανα 2ωρακι..καλο πολυ ειναι..συγκριτικα με προ 14 πολυ καλυτερο,εχοντας παιξει και τα 2..

Οποιος παιζει ονλαιν ας μου πει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...