Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εβαλα να δω το τελευταιο βιντεο και το εκλεισα στο σημειο που ο ενας τους λεει "It's much more realistic" και στο αμεσως επομενο δευτερολεπτο κανει μια ντριμπλα 360 με ταχυτητα 4mach..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://uk.ign.com/articles/2013/11/11/fifa-14-revie

Review απο Ign 9.1 βαθμολογια

Μου μυρίζει user rating γύρω στο 7 τότε.

ps: κι εμένα αν για το εκάστοτε παιχνίδι, μου τα έσκαγε η ΕΑ ή/και μου πλήρωνε τζάμπα ταξιδάκια στο Αμέρικα και στις Ε3 ή/και τζάμπα φαΐ/ούζα σε αυτές ή/και γυναίκες (εχμ...) ή/και τζάμπα κόπιες πριν την κυκλοφορία κλπ, θα του έβαζα άνετα δεκάρι κι ας μην είχα σώσει να το παίξω ποτέ. Δεν λέω συγκεκριμένα για το Fifa (που είναι καλό παιχνίδι όταν παίζουν όσοι θέλουν να παίξουν μπάλα και όχι φλιπεράκι), αλλά γενικά για οποιοδήποτε game...

Εχω την εντυπωση(απο τα βιντεο που βλεπω) οτι το FIFA 14 σε next gen θα ειναι ενα παιχνιδι με ιδιο gameplay απλα με καλυτερα γραφικα και κανα 4 animation παραπανω.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι που βρισκεται η Ignite engine(εκτος απο τα γραφικα) ??

Υ.Γ Θελω ενα πολυ σοβαρο λογο για να πειστω να παρω το Φιφα 14 σε next gen κονσολα!!

Αχ, τι βλέπουν τα κατακαημένα τα ματάκια μου πρωί-πρωί. Οι τύποι έχουν πάρει Μπαρτσελόνα και κάθονται και κάνουν... σέντρες μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Αν είδα δέκα επιθέσεις, οι πέντε ήταν σέντρα του Τσάβι για κεφαλιά στο Μέσι, μέσα στα θηρία της Ρεάλ.

(εντάξει, τώρα έκαναν και μερικές απανωτές through, σου λέει στις εκατό η μία θα περάσει).

Όσο καλό κι αν είναι ένα παιχνίδι, αν αυτοί που το παίζουν δεν... μπλα μπλα μπλα μπλα.

Κι όμως αυτοί οι τύποι τα παίρνουν από την ΕΑ και βγαίνουν να πουλήσουν και μούρη. Καλύτερα να πάει ο Παντελής, να διδάξει λίγο (έως πολύ). Να κάνουμε petition. :D

• Like 1

Εγώ έχω μείνει στο fifa12, τώρα το ερώτημα είναι αξίζει να πάω να δώσω 60 ευρώ να πάρω το 14? απο τη στιγμή που δέν έχουν κάνει και καμία τεράστια αλλαγή! πείτε μου την γνώμη σας ρε παίδες

60 ευρω και να το παρεις που; Σε Ps4/X1? Αν ναι και το τελευταιο που εχεις παιξει ειναι το 12 σιγουρα αξιζει.

Αν το παρεις σε cg κονσολες, νομιζω οτι θα το βρεις πολυ πιο φτηνα απο 60 ευρω

60 ευρω και να το παρεις που; Σε Ps4/X1? Αν ναι και το τελευταιο που εχεις παιξει ειναι το 12 σιγουρα αξιζει.

Αν το παρεις σε cg κονσολες, νομιζω οτι θα το βρεις πολυ πιο φτηνα απο 60 ευρω

με συγχωρείς, ps3

60 έχει http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-paixnidia-games/EA-Fifa-14-PS3.htm

με συγχωρείς, ps3

60 έχει http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-paixnidia-games/EA-Fifa-14-PS3.htm

60 το εχουν οι κ....  ας μη γραψω τιποτα γιατι θα μου το σβησουν.

Δες εδω καλυτερα http://www.skroutz.gr/s/3385386/FIFA-14-PS3.html

• Like 1

Το review του ign ειναι δικαιοτατο. Λεει αυτο ακριβως που φαίνεται οτι ισχυει. Ειναι καλυτερο σε όλα σε σχέση με το cg. Τωρα θελετε λίγο καλύτερο; Αυτό αρκει προς το παρον για πρωτο παιχνιδι νεας γενιας. Γιαυτο και το 9.1. Δεν το αποθεωνει με δεκα και π@π@ριες. Του αφηνει φυσικα περιθωρια γιατι θα γινει καλυτερο στο μελλον με ακομα καλυτερα γραφικα και περισσοτερες διορθωσεις (λογικα). Οποτε το αναμενουμε για να το λιώσουμε. Οποιος ξέρει να παίζει sim, θα το απολαύσει...

Κι όμως αυτοί οι τύποι τα παίρνουν από την ΕΑ και βγαίνουν να πουλήσουν και μούρη. Καλύτερα να πάει ο Παντελής, να διδάξει λίγο (έως πολύ). Να κάνουμε petition. :D

χαχαχαχαχα ευχαριστώ ζεπο :P

Εγω η αλήθεια είναι οτι με σέντρες δε παίζω καθόλου σχεδον δηλαδή αν φτάσω στο σημείο για σέντρα τη πατάω πίσω τη μπάλα και πάω για σουτ έξω απο περιοχή (ποτέ στα ποδοσφαιράκια δε μάρεσαν οι σέντρες).

Αλλα εντάξει με ψηλές μπαλιές παίζω οταν μπορεί να βγεί βέβαια κάθετη χαμηλή κ όχι ψηλή θα τη προτιμήσω γιατί τα ταγάρια μπροστά και τα scripted του fifa που λέμε θα σε αναγκάσουν να κάνεις ενα κοντρόλ μετα τη ψηλή που και ο παππούς μου καλύτερα θα τη κατέβαζε ενω με τη χαμηλή μειώνονται οι πιθανότητες λάθους κοντρολ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...