Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω προς τα που πάει, αλλά αν (ξανα)καταλήξει σε arcade εγώ το διαγράφω δια παντός και αρχίζω να ασχολούμαι μόνο με δηλωτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μακρινα goals απο συγκεκριμενα σημεια και τετοια, ε αυτα ειναι τραγικα αν οντως γινονται...

Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πήγες πολλάααα χρόνια πίσω τώρα χεχε.

Αυτό που θα πρέπει να μάθεις για το online είναι να αμύνεσαι σωστά σε σέντρες/κόρνερ , διότι όντως μπαίνουν εύκολα γκολ από τέτοιες φάσεις. Επίσης θα μάθεις να φτιάχνεις την άμυνα σου έτσι ώστε να μην περνάνε εύκολα οι ψιλοκρεμαστές μπαλιές. 

Δεν θα τις κόβεις ποτέ όλες , αλλά σίγουρα μπορείς να μειώσεις τον κίνδυνο από αυτές.

Όπως λέμε και παραπάνω , το online κομμάτι τείνει περισσότερο προς arcade φάση. Εμένα προωπικά δε μου αρέσει αυτό, αλλά ακόμη παίζω συχνά πυκνά , σε μερικά match υπάρχει ακόμη η δυνατότηα να πεχτεί καλό ποδόσφαιρο , σε άλλα πάλι είναι για κλάματα. Αν ήταν όμως πιο αργό και ποιο sim , θα το είχα λιώσει  B)

Προσωπικά για μένα τείνει και στα 2 που γράφεις ο καλος παίχτης για να σταθώ εκει μέσα στη περιοχή αν το βαρέσεις ΕΣΥ σωστά θα το βάλεις αν κάνεις λάθος η αν σε ψαρέψει ο τερματοφύλακας και δε το κάνεις σωστά δε θα το βάλεις. Όσο για τις σέντρες και τις ψηλές μπαλιές είμαι ακόμα διχασμένος για το τι ισχύει στην αρχή έλεγα οτι έχει θέμα το παιχνίδι τώρα πλέον μετα απο πάααααρα πολλα παιχνίδια εχω αρχίσει και πιστεύω οτι είναι στο χέρι σου πάλι να αποτρέψεις τη κεφαλιά και τη ψηλή μπαλιά.

Μια ενημέρωση στο τι κάνω εγώ για να αποτρέψω κεφαλια.  Για αρχή παίζω με μαρκάρισμα δεύτερου παίχτη (teammate contain).

Περίπτωση σέντρας απο πλάγια: ο αντίπαλος τρέχει για σέντρα έχουμε πατημένο το teammate contain και ο δεύτερος μας παίχτης τον φυλάει (συνήθως το δεξί η αριστερό back αρκεί να το κάνουμε σωστα). Εμείς έχοντας στη χρήση μας το center back υπολογίζουμε αν προλαβαίνουμε να κόψουμε με διαγώνια κίνηση προς τη πτέρυγα απο όπου θα βγεί η σέντρα τον εξτρέμ του αντιπάλου αν δε προλαβαίνουμε πατάμε το jockey (δοκιμάστετο τι κάνει) και καθόμαστε με ηρεμία και χωρίς να πολυ-κουνιόμαστε (εκτός και αν κινείτε αυτός αρα πρέπει να τον ακολουθήσουμε) μπροστα απο τον επιθετικό που είναι έτοιμος για κεφαλια αν το κάνουμε σωστά θα παρουμε εμείς τη κεφαλιά κ οχι ο αντίπαλος.

Περίπτωση corner: Με το που εκτελείτε το corner πατάμε ενα τακ ισα ισα να βγεί ο τερματοφύλακας αν τη φτάνει θα βγεί τελείως μόνος του μετά και θα διώξει με γροθίες η θα τη μπλοκαρει σε περίπτωση που δε προλαβαίνει να θα γυρίσει πίσω στη θεση του, αμέσως μετα το τακ του τερματοφύλακα πατάμε την αλλαγή παίχτη ωστε να μας πάρει τον αμυντικό που πάει η μπάλα προς εκείνον και προσπαθούμε είτε να σπρώξουμε τον επιθετικό είτε να πάρουμε καλύτερη θέση απο εκείνον.

Αυτά απο μένα ξέρω είναι δύσκολο έτσι οπως το διαβάζετε αλλα δοκιμάστε το προπονηθείτε και θα τα κατεφέρετε εγώ έχω σωθεί εχω καιρό να φάω γκολ απο κεφαλιά με αυτό το τρόπο.

Εγω διαφωνω με το arcade του online αλλα αυτές είναι απόψεις και διαφέρουν

http://www.youtube.com/watch?v=Zi6Nal_YojY

Video από PS4, η ατομική AI φαίνεται να έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό. Το πιο ευχάριστο για όσους πάνε για FIFA σε XBOXONE, PS4.

• Like 1

http://www.youtube.com/watch?v=Zi6Nal_YojY

Video από PS4, η ατομική AI φαίνεται να έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό. Το πιο ευχάριστο για όσους πάνε για FIFA σε XBOXONE, PS4.

Aυτο που δειχνει το βιντεο δεν ειναι ποδοσφαιρο παντως. Καποιο καινουριο αθλημα μαλλον ειναι που εχει εφευρει η ΕΑ.

- Οι αμυντικοι cpu απλα κοιτανε τους επιθετικους και οι μισοι κανουν crab walk.

- Παιχνιδι κεντρου ανυπαρκτο.

- Οι επιθετικοι της cpu παιρνουν την μπαλα και ντριμπλαρουν αδιακοπα.

- Οι παικτες στριβουν λες και ειναι κινεζικες ηλεκτρικες σβουρες.Μονο στα πρωτα 15 δευτερολεπτα μετα τη σεντρα ενας παικτης cpu εχει κανει περι τις 20 σβουρες. 

- Αυτα τα διωξιματα των αμυντικων της ΑΙ με λομπα-καμιναδα που φτανει η μπαλα στην στρατοσφαιρα ειναι ο,τι πιο γελοιο εχω δει.

- Δεν θα μπορουσε φυσικα να λειψει το σημα κατετεθεν γκολ του Fifa απο τη διαγωνιο.

- Στο 58' εχει κερδισει η Ρεαλ (cpu) φαουλ κατω απο το κεντρο προς την περιοχη της και εκτελει το φαουλ στην αντιπαλη περιοχη λες και ειναι στο 90' αφηνοντας 1(!!!!!) παικτη αμυντικο πισω!!!Φυσικα γινεται το 2-0 με αλλο κλασικο Fifa γκολ-σκαψιματακι της πλακας.

- Στο 2-1 ανυπαρκτη teammate cpu AI.

Kατα τα αλλα θα ακουσουμε παλι τα γνωστα "εγω παιζω offline στον καναπε με φιλους μου σε slow/manual", "δεν μας ενδιαφερει να παιζουμε εναντιον της cpu" και αλλα γλαφυρα/αστεια.

• Like 2

Μπήκαν δύο γκολ, το ένα με κεφαλιά, το δεύτερο με lob through.

I rest my case :P

Αυτό που θέλω να πω είναι πως όσο καλό ή ρεαλιστικό και να φαίνεται οπτικά, δύο τυπικοί αντίπαλοι στο online, με τον κλασικό συνδυασμό "5στερη ομάδα-assisted controls-φλιπεράκι-ατέλειωτες σέντρες/λόμπες" μπορούν να κάνουν το παιχνίδι χειρότερο και από το Microprose Soccer. Οπότε τι να το κάνω το next gen; Πάλι δεν θα το παίζω, όπως γίνεται και με το current gen Fifa 14. Όσο η ΕΑ δεν αφαιρεί το assisted, δεν ελαττώνει την ταχύτητα, δεν δίνει κίνητρα για να πάρουμε μικρότερες ομάδες, δεν νερφάρει σέντρες, δεν βελτιώνει το fatigue model, το παιχνίδι στο online θα παραμένει χάσιμο χρόνου (κατ' εμέ).

δλδ χωρις να χαλασει πραγματα οπως οι ποδοσφαιρικοι κανονισμοι, την αποκριση στις εντολες πχ πασες, σουτ κλπ , το ονλαιν ......να γινει προ14? :-D   (το οποιο εχω παρατηρησει οτι και με 4 μπαρες  βοηθειας να παιξεις οι πασες δεν πανε συστημενες παντα πλεον.) 

δλδ χωρις να χαλασει πραγματα οπως οι ποδοσφαιρικοι κανονισμοι, την αποκριση στις εντολες πχ πασες, σουτ κλπ , το ονλαιν ......να γινει προ14? :-D   (το οποιο εχω παρατηρησει οτι και με 4 μπαρες  βοηθειας να παιξεις οι πασες δεν πανε συστημενες παντα πλεον.) 

Με τα (πολλα) προβληματα του το PES14 ειναι σαφως πιο "ποδοσφαιρικο" παιχνιδι και εχει παρει και τα ηνια και στο animation των παικτων.

Στο PES14 οι πασες δεν πανε συστημενες ουτε στη full βοηθεια διοτι μετρουν περισσοτερo τα player attributes. 

Ο μονος τροπος να ευχαριστηθει λιγο καποιος το Fifa 14 ειναι στο pc, οπου μπορεις να επεμβεις στα αρχεια και να αλλαξεις καπως τη συμπεριφορα της cpu AI. 

Aυτο που δειχνει το βιντεο δεν ειναι ποδοσφαιρο παντως. Καποιο καινουριο αθλημα μαλλον ειναι που εχει εφευρει η ΕΑ.

1. Οι αμυντικοι cpu απλα κοιτανε τους επιθετικους και οι μισοι κανουν crab walk.

2. Οι επιθετικοι της cpu παιρνουν την μπαλα και ντριμπλαρουν αδιακοπα.

3. Οι παικτες στριβουν λες και ειναι κινεζικες ηλεκτρικες σβουρες.Μονο στα πρωτα 15 δευτερολεπτα μετα τη σεντρα ενας παικτης cpu εχει κανει περι τις 20 σβουρες. 

4. Στο 58' εχει κερδισει η Ρεαλ (cpu) φαουλ κατω απο το κεντρο προς την περιοχη της και εκτελει το φαουλ στην αντιπαλη περιοχη λες και ειναι στο 90' αφηνοντας 1(!!!!!) παικτη αμυντικο πισω!!!Φυσικα γινεται το 2-0 με αλλο κλασικο Fifa γκολ-σκαψιματακι της πλακας.

5. Στο 2-1 ανυπαρκτη teammate cpu AI.

1. Προφανώς το παιχνίδι έγινε σε amateur ή βαριά semi-pro.

2. Και χωρίς σκοπό και αιτία.

3. Πάλι χωρίς σκοπό και αιτία.

4. Όταν κερδίζω φάουλ σε εκείνη τη θέση, τρέμω για την αντεπίθεση που θα φάω! Το 2-0 είναι από τα μεγαλύτερα fails αφού ο τέρμας γίνεται ένα με το χορτάρι και τρώει σκάψιμο με τη μπάλα να σηκώνεται μισό μέτρο από το έδαφος.

5. Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι αν δεν χειρίζεσαι εσύ τον αμυντικό, αυτός απεργεί...

• Like 1

Ως μεγάλος σε ηλικία αλλά και ως έμπειρος σε Online παιχνίδια ποδοσφαίρου, να πv και εγώ δύο λογάκια για το φετινό FIFA.

Παίζω αποκλειστικά τα τρία τελευταία χρόνια Ultimate Team και με παρέα Pro Clubs. Το φετινό λοιπόν FIFA είναι μακράν το χειρότερο (συνολικά) των τελευταίων ετών. Και το περσινό ήταν κακό καθώς το Pace, τα σουτ και οι σέντρες ήταν παντελώς αστεία αλλά ήταν μακράν πιο διασκεδαστικό να το παίξεις. Και επιπρόσθετα είχες τη δυνατότητα να σταματήσεις όσους (όλους σχεδόν δηλαδή) προσπαθούσαν να εκμεταλευτούν τα στραβά του. Φέτος είναι πολλά τα στραβά και πραγματικά ΑΝΥΠΟΦΟΡΑ. 

1. Σέντρες από παντού με 100% ακρίβεια και από όποιον παίκτη θες. (Καμία απολύτως σημασία τα stats)

2. Οι κεφαλιές 95% είναι στον στόχο. Κανένας μα κανένας αν πιάσει την κεφαλιά δεν αστοχεί (υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις)

3. Το ΑΙ της άμυνας ειδικά στις σέντρες είναι για γέλια.

4. Δεν μπορείς να κάνει Skill Moves με επιτυχία. Οι παίκτες στρίβουν με την μπάλα σαν τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ.

5. Όλα αυτά ενισχύονται με το FULL ASSISTED MODE. Τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι στο SEMI - ASSISTED.

6. Έχει πλήρως καταστραφεί το Ultimate Team απ' τους Coin Sellers που με 500+ λογαριασμούς ο καθένας έχουν διαλύσει την αγορά.

7. Στο PRO - CLUBS ακόμα χειρότερα. Βγαίνω τετ α τετ και πάω στο πλάι για σέντρα!!!! Lobbed through balls LB + Y όλη την ώρα. όλοι μα όλοι οι παίκτες μπορούν με ακρίβεια να κάνουν 70 μέτρα μπαλιές ανεξάρτητα απ' τα stats τους.

Υ.Γ. Είναι το πιο ARCADE FIFA μακράν τα τελευταία χρόνια και το λιγότερο διασκεδαστικό. Και βέβαια μην ακούσω μπούρδες τύπου παίξε Offline κτλ εν έτος 2013-2014. 

• Like 2

με εχετε ξενερωσει παρα πολυ....και τι να κανω δηλαδη? Να περιμενω να βγει αλλο ποδοσφαιρακι (δηλαδη pro) στο PS4? Και τι να παρω στο launch που δε την παλευω καθολου με τα 1st person χωρις ποντικι?

- Οι αμυντικοι cpu απλα κοιτανε τους επιθετικους και οι μισοι κανουν crab walk.

- Παιχνιδι κεντρου ανυπαρκτο.

- Οι επιθετικοι της cpu παιρνουν την μπαλα και ντριμπλαρουν αδιακοπα.

- Οι παικτες στριβουν λες και ειναι κινεζικες ηλεκτρικες σβουρες.Μονο στα πρωτα 15 δευτερολεπτα μετα τη σεντρα ενας παικτης cpu εχει κανει περι τις 20 σβουρες. 

- Αυτα τα διωξιματα των αμυντικων της ΑΙ με λομπα-καμιναδα που φτανει η μπαλα στην στρατοσφαιρα ειναι ο,τι πιο γελοιο εχω δει.

- Δεν θα μπορουσε φυσικα να λειψει το σημα κατετεθεν γκολ του Fifa απο τη διαγωνιο.

- Στο 58' εχει κερδισει η Ρεαλ (cpu) φαουλ κατω απο το κεντρο προς την περιοχη της και εκτελει το φαουλ στην αντιπαλη περιοχη λες και ειναι στο 90' αφηνοντας 1(!!!!!) παικτη αμυντικο πισω!!!Φυσικα γινεται το 2-0 με αλλο κλασικο Fifa γκολ-σκαψιματακι της πλακας.

- Στο 2-1 ανυπαρκτη teammate cpu AI.

Kατα τα αλλα θα ακουσουμε παλι τα γνωστα "εγω παιζω offline στον καναπε με φιλους μου σε slow/manual", "δεν μας ενδιαφερει να παιζουμε εναντιον της cpu" και αλλα γλαφυρα/αστεια.

Μάλλον θα πρέπει να ειναι τραγικό το νεο fifa14, το νεο nba2k14 κλπ. Δεν θα παρω τιποτα γιατι μας κοροιδευουν οι εταιρειες. Ουτε ps4 θα παρω γιατι ειναι απατη. Ετσι δεν ειναι fearwhatnow; Αυτο δεν ηθελες να ακουσεις, εσυ που τα ξερεις ολα και εχεις εμπειρη κριση και αλανθαστη; LOL

Απορω γιατι δεν αυτοκτονουν ομαδικως σε EA και 2K oι υπάλληλοι με τετοια εκτρωματα που θα μας δωσουν σε λιγες μερες...

Υ.Γ. Μαλλον δεν καταλαβαινετε γιατι η ΕΑ δινει sliders και επιλογη ταχυτητων και assisted/manual. Για τον προφανη λογο οτι θελει να εχει με το μερος της παικτες για ολα τα γουστα. Τον χαβαλε arcade και τον σκληροπυρηνικο ρεαλιστη που του αρεσει το sim. Αν καποιοι εδω μεσα δεν μπορουν στα δυσκολα (slow/manual χαμηλωμενα sliders), τα κουβαδακια τους και σε αλλη παραλια (pes2014)...

• Like 1

Μάλλον θα πρέπει να ειναι τραγικό το νεο fifa14, το νεο nba2k14 κλπ. Δεν θα παρω τιποτα γιατι μας κοροιδευουν οι εταιρειες. Ουτε ps4 θα παρω γιατι ειναι απατη. Ετσι δεν ειναι fearwhatnow; Αυτο δεν ηθελες να ακουσεις, εσυ που τα ξερεις ολα και εχεις εμπειρη κριση και αλανθαστη; LOL

Απορω γιατι δεν αυτοκτονουν ομαδικως σε EA και 2K oι υπάλληλοι με τετοια εκτρωματα που θα μας δωσουν σε λιγες μερες...

Υ.Γ. Μαλλον δεν καταλαβαινετε γιατι η ΕΑ δινει sliders και επιλογη ταχυτητων και assisted/manual. Για τον προφανη λογο οτι θελει να εχει με το μερος της παικτες για ολα τα γουστα. Τον χαβαλε arcade και τον σκληροπυρηνικο ρεαλιστη που του αρεσει το sim. Αν καποιοι εδω μεσα δεν μπορουν στα δυσκολα (slow/manual χαμηλωμενα sliders), τα κουβαδακια τους και σε αλλη παραλια (pes2014)...

Δεν μπαινω καν στον κοπο να συγκρινω Fifa με NBA2k και πουθενα δεν ειπα οτι θα ειναι τραγικο το 2k14. Κρινω τα βιντεο και δυστυχως ειδικα του Fifa ηταν αθλιο. Η cpu AI στο Fifa δεν ειναι θεμα slow/manual ουτε τα sliders κανουν θαυματα. Με 10 sliders δεν γινεται δουλεια. Τα 2k εχουν 80 sliders. Κατεβα σιγα σιγα απο το early next-gen αλογο, οπως αρχισαν να κατεβαινουν οι περισσοτεροι, διοτι απο πλευρας gameplay βγαινει μουλαρι. Επισης κανε μια βολτα και δες τι ετοιμαζει η SCEA με το The Show 14 για να δεις τι σημαινει πραγματικο next-gen.

Aν βγαλει σοβαρο παιχνιδι next-gen η ΕΑ γραψε μου. Ερχεται και το NFS 2013 για να γελασει η gaming υφηλιος (ηδη γελαει με τα βιντεο).

Μην ξεχνας οτι ερχεται απεραντο γελιο και με το NBA Live. 

Edit: Ολοι οι "πεινασμενοι" old-gen κατοχοι κονσολας μονο, εχουν παθει nextgenιαση και εχουν ξεφυγει πληρως. Ξεχνανε ευκολα. Οπως ξεχνανε οσοι τωρα πανηγυριζουν και παθαινουν σοκ που το next-gen 2k14 θα δειχνει για 10 δευτερολεπτα μια συνεντευξη on court πριν το ημιχρονο. Το οτι το ιδιο ακριβως πραγμα ειχε και το 2k6 φυσικα το εχουν ξεχασει..

με εχετε ξενερωσει παρα πολυ....και τι να κανω δηλαδη? Να περιμενω να βγει αλλο ποδοσφαιρακι (δηλαδη pro) στο PS4? Και τι να παρω στο launch που δε την παλευω καθολου με τα 1st person χωρις ποντικι?

Μη ξενερώνεις εγώ σου προτείνω να το πάρεις και ακόμα καλύτερα βρές καπου να το παίξεις όλο και σε κάποιο πλαίσιο media markt καποιο τελος πάντων θα το έχουν για να το παίξειες. Παίχτο δές το και αποφασίζεις μόνος σου.

Δεν μπαινω καν στον κοπο να συγκρινω Fifa με NBA2k και πουθενα δεν ειπα οτι θα ειναι τραγικο το 2k14. Κρινω τα βιντεο και δυστυχως ειδικα του Fifa ηταν αθλιο. Η cpu AI στο Fifa δεν ειναι θεμα slow/manual ουτε τα sliders κανουν θαυματα. Με 10 sliders δεν γινεται δουλεια. Τα 2k εχουν 80 sliders. Κατεβα σιγα σιγα απο το early next-gen αλογο, οπως αρχισαν να κατεβαινουν οι περισσοτεροι, διοτι απο πλευρας gameplay βγαινει μουλαρι. Επισης κανε μια βολτα και δες τι ετοιμαζει η SCEA με το The Show 14 για να δεις τι σημαινει πραγματικο next-gen.

Aν βγαλει σοβαρο παιχνιδι next-gen η ΕΑ γραψε μου. Ερχεται και το NFS 2013 για να γελασει η gaming υφηλιος (ηδη γελαει με τα βιντεο).

Μην ξεχνας οτι ερχεται απεραντο γελιο και με το NBA Live.

Edit: Ολοι οι "πεινασμενοι" old-gen κατοχοι κονσολας μονο, εχουν παθει nextgenιαση και εχουν ξεφυγει πληρως. Ξεχνανε ευκολα. Οπως ξεχνανε οσοι τωρα πανηγυριζουν και παθαινουν σοκ που το next-gen 2k14 θα δειχνει για 10 δευτερολεπτα μια συνεντευξη on court πριν το ημιχρονο. Το οτι το ιδιο ακριβως πραγμα ειχε και το 2k6 φυσικα το εχουν ξεχασει..

Δεν ασχολουμαι με nba live και διαφορα τετοια, ουτε σε κανενα next gen αρμα ειμαι. Το εχω ξαναπει και το ξαναλεω. Το ποδοσφαιρακι αν θες ρεαλισμο ειναι φτιαγμενο για να παιζεται offline σε slow/manual και με πειραγμενα sliders. Τα υπολοιπα που λες εσυ (ΑΙ, online και τα ρεστα) ποσως με ενδιαφερουν. Το παιχνιδι οταν το παιξεις οπως πρεπει offline ειναι μαγεία. Κατσε εσυ και ανελυε το καθε δευτερολεπτα απο καθε βιντεο κι ασε μας εμας να λιωνουμε οπως ξερουμε χωρις κανενα απο τα προβληματα που αναφερεις. Το fifa14 next gen θα ειναι καλυτερο απο το current gen σε ολους τους τομεις. Τωρα πολυ ή λιγο παλι ποσως μας ενδιαφερει. Αρκει που θα ειναι καλυτερο και θα μας διασκεδασει παραπανω. Τωρα τι ψαχνεις εσυ, δεν απασχολει τον πολυ κοσμο. Α και λεω να μην παιξουμε το nba2k14 επειδη ειχε συνεντευξεις στο nba2k6...Τι αλλο θα ακουσουμε...

Με τα (πολλα) προβληματα του το PES14 ειναι σαφως πιο "ποδοσφαιρικο" παιχνιδι και εχει παρει και τα ηνια και στο animation των παικτων.

Στο PES14 οι πασες δεν πανε συστημενες ουτε στη full βοηθεια διοτι μετρουν περισσοτερo τα player attributes. 

Α οκ καταλαβα. Απο αυτο το σχολιο καταλαβαινω για το ποιο ειναι το κριτηριο σου για τα ποδοσφαιρακια. Σηκωνω τα χερια ψηλα...

• Like 1

Αν και οι τύποι που παίζουν μεταξύ τους είναι ασυγκράτητοι και έχουν συνηθίσει να παίζουν όπως CG, παρόλα αυτά μπορείς να διακρίνεις αρκετά πράγματα που το αναβαθμίζουν σαν ποδοσφαιράκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...