BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 κάτι ρώτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 κάτι ρώτησα Και; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 πως γίνεται και το αγοράσανε νωρίτερα το PS4 ή το xbox one ; Αφού σε μια και 2 βδομάδες βγαίνουν αντίστοιχα πως γίνεται και το αγοράσανε νωρίτερα το PS4 ή το xbox one Το αγοράσανε ή τους το χαρίσανε; Καμια... ΕΑ ας πούμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 α μαλιστα,τους το χαρίσανε γι διαφημιστικους λόγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ποιά προβλήματα ακριβώς; Γιατί εγώ που παίζω χρόνια offline με φίλους σε slow/manual με πειραγμένα sliders, το βλέπω πιο τέλειο από ποτέ...Εκτός κι αν μιλάς για το online που πάντα ήταν Ping Pong festival... Φίλε polakis , δυστυχώς δεν έχω φίλους που να παίζουν fifa οπότε το offline multiplayer για μένα δεν είναι επιλογή. Οπότε το μόνο multiplayer για μένα είναι το Online και σε αυτό με manual δεν βρίσκεις αντίπαλο. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τη θέση μου. Το προβλήματα του online τα γνωρίζουμε όλοι νομίζω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 α μαλιστα,τους το χαρίσανε γι διαφημιστικους λόγους Δεν ξέρω ρε συ, υπόθεση κάνω. Γενικά είμαι πολύ επιφυλακτικός προς κάθε τέτοιου είδους παρουσιάσεις, από -υποτίθεται- "αγνούς" gamers που όλως τυχαίως δεν κουράζονται ποτέ να πλέκουν το εγκώμιο του παιχνιδιού και της εταιρίας. Είδα στα γρήγορα το video και η κριτική τους δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα αντικειμενική, ούτε επικεντρώθηκαν στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα του παιχνιδιού και το αν/πως αυτά λύνονται στη nextgen έκδοση. Το πιθανότερο είναι να τα "παίρνουν", με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο (κάτι συνηθισμένο και με τους "επαγγελματίες" reviewers, μη χέσω). Φίλε polakis , δυστυχώς δεν έχω φίλους που να παίζουν fifa οπότε το offline multiplayer για μένα δεν είναι επιλογή. Οπότε το μόνο multiplayer για μένα είναι το Online και σε αυτό με manual δεν βρίσκεις αντίπαλο. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τη θέση μου. Το προβλήματα του online τα γνωρίζουμε όλοι νομίζω... Εγώ παραδοσιακά συμφωνώ με τον polakis για το slow/manual του Fifa. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός εδώ και... χρόνια πραγματικά απογειώνει το παιχνίδι. Μου θυμίζει όμως αυτό που συνηθίζω να λέω αστειευόμενος στους φίλους μου, όταν πιάνουμε κουβέντες για φαγάδικα και άλλα μαγαζιά. Πχ. πετάγεται ένας και λέει "το καλύτερο σουβλατζίδικο της υφηλίου είναι στο τάδε μέρος του Πειραιά". Και η πάγια απάντησή μου είναι "δεν με ενδιαφέρει, είναι πολύ μακρυά από μένα, άρα δεν πρόκειται να πάω και εφόσον είναι μακρυά είναι σαν να μην υπάρχει, τέλος". Το πολύ-πολύ να κάτσουμε να το συζητήσουμε αν το εν λόγω μαγαζί κάνει delivery σε όλη την Αθήνα και μπορεί να εξυπηρετήσει πολύ κόσμο. Κάπως έτσι και με το slow/manual. Εφόσον κατά 99% παίζω online, εφόσον στο online σχεδόν κανένας δεν παίζει slow/manual, εφόσον ακόμα και offline ελάχιστοι από τους φίλους μου παίζουν έτσι, ε τότε τι να το κάνω; Το θέμα είναι το παιχνίδι να καλύπτει τον κόσμο σε όλα τα modes και να μην είναι τσιρκουλοφλιπεράκι στο normal/assisted που παίζεται κατά κόρον στο online αλλά καταπληκτικό σε slow/manual. Για να μην αρχίσω (πάλι) και με τις σέντρες και τις κεφαλιές... Οπότε +1 στον fixxxer29. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Όπως τα λες nzeppos. Να κοιτάμε το παιχνίδι συνολικά και όχι μόνο το 10% (και πολύ λέω) που έχει τη δυνατότητα να παίζει manual σε multiplayer. Γιατί δηλαδή να μη φτιάξουν και το assisted/semi να παίζεται σωστό ποδόσφαιρο σε όλα τα modes? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω ρε συ, υπόθεση κάνω. Γενικά είμαι πολύ επιφυλακτικός προς κάθε τέτοιου είδους παρουσιάσεις, από -υποτίθεται- "αγνούς" gamers που όλως τυχαίως δεν κουράζονται ποτέ να πλέκουν το εγκώμιο του παιχνιδιού και της εταιρίας. Είδα στα γρήγορα το video και η κριτική τους δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα αντικειμενική, ούτε επικεντρώθηκαν στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα του παιχνιδιού και το αν/πως αυτά λύνονται στη nextgen έκδοση. Το πιθανότερο είναι να τα "παίρνουν", με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο (κάτι συνηθισμένο και με τους "επαγγελματίες" reviewers, μη χέσω). Εγώ παραδοσιακά συμφωνώ με τον polakis για το slow/manual του Fifa. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός εδώ και... χρόνια πραγματικά απογειώνει το παιχνίδι. Μου θυμίζει όμως αυτό που συνηθίζω να λέω αστειευόμενος στους φίλους μου, όταν πιάνουμε κουβέντες για φαγάδικα και άλλα μαγαζιά. Πχ. πετάγεται ένας και λέει "το καλύτερο σουβλατζίδικο της υφηλίου είναι στο τάδε μέρος του Πειραιά". Και η πάγια απάντησή μου είναι "δεν με ενδιαφέρει, είναι πολύ μακρυά από μένα, άρα δεν πρόκειται να πάω και εφόσον είναι μακρυά είναι σαν να μην υπάρχει, τέλος". Το πολύ-πολύ να κάτσουμε να το συζητήσουμε αν το εν λόγω μαγαζί κάνει delivery σε όλη την Αθήνα και μπορεί να εξυπηρετήσει πολύ κόσμο. Κάπως έτσι και με το slow/manual. Εφόσον κατά 99% παίζω online, εφόσον στο online σχεδόν κανένας δεν παίζει slow/manual, εφόσον ακόμα και offline ελάχιστοι από τους φίλους μου παίζουν έτσι, ε τότε τι να το κάνω; Το θέμα είναι το παιχνίδι να καλύπτει τον κόσμο σε όλα τα modes και να μην είναι τσιρκουλοφλιπεράκι στο normal/assisted που παίζεται κατά κόρον στο online αλλά καταπληκτικό σε slow/manual. Για να μην αρχίσω (πάλι) και με τις σέντρες και τις κεφαλιές... Οπότε +1 στον fixxxer29. Το μεγαλυτερο προβλημα του παιχνιδιου... Πρωτη φορα φετος δεν αγορασα fifa. Μακαρι να αλλαξει αυτο στην Next gen εκδοση αλλα δεν βλεπω πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=rPIR2byEcw8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=g4M7UUmiO_A gameplay φουλ ματσακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=g4M7UUmiO_A gameplay φουλ ματσακι μία σελίδα πίσω έχει ξαναμπεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια, τοσο χαλια ειναι το online? Θα παρω PS4 στο launch, και περαν των δωρεαν παιχνιδιων του PS+ σκοπευω να παρω μονο 1 παιχνιδι για αρχη το οποιο ομως να μπορω να το λιωσω και τα Χριστουγεννα στο online... και ειχα αποφασισει να παρω το Fifa μιας και ανεκαθεν μου αρεσαν τα ποδοσφαιρακια (αν και διεπρεπα στην εποχη Fifa 96-99 στο PC και με πληκτρολογιο). Αλλα αμα ειναι να ειναι τοσο χαλια μηπως πρεπει να δω κατι αλλο για online? Το κακο ειναι οτι δε την παλευω για 1st person χωρις ποντικι οποτε το killzone ειναι ηδη off....και μονο σε κανα need for speed μπορω να καταληξω περαν του fifa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 <p>Ρε παιδια, τοσο χαλια ειναι το online?</p> <p>Θα παρω PS4 στο launch, και περαν των δωρεαν παιχνιδιων του PS+ σκοπευω να παρω μονο 1 παιχνιδι για αρχη το οποιο ομως να μπορω να το λιωσω και τα Χριστουγεννα στο online... και ειχα αποφασισει να παρω το Fifa μιας και ανεκαθεν μου αρεσαν τα ποδοσφαιρακια (αν και διεπρεπα στην εποχη Fifa 96-99 στο PC και με πληκτρολογιο). Αλλα αμα ειναι να ειναι τοσο χαλια μηπως πρεπει να δω κατι αλλο για online? Το κακο ειναι οτι δε την παλευω για 1st person χωρις ποντικι οποτε το killzone ειναι ηδη off....και μονο σε κανα need for speed μπορω να καταληξω περαν του fifa...</p> Κοιτα,ειναι απολυτα υποκειμενικο το αν θα σου αρεσει η αν ειναι χαλια το ονλαιν του φιφα.Εμενα προσωπικα με χαλαει πολυ,για λογους που εχουν αναφερθει και απο αλλα παιδια.. Μπορει ομως εσενα να σου αρεσει το fast pace gameplay του και να το λιωσεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Κοιτα,ειναι απολυτα υποκειμενικο το αν θα σου αρεσει η αν ειναι χαλια το ονλαιν του φιφα.Εμενα προσωπικα με χαλαει πολυ,για λογους που εχουν αναφερθει και απο αλλα παιδια.. Μπορει ομως εσενα να σου αρεσει το fast pace gameplay του και να το λιωσεις.. η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε η εξελιξη των fifa με το manual mode κλπ... Οχι οτι ηταν κακη, ηταν 10 βηματα μπροστα στον τομεα simulation, και ηταν "κατι" σαν βελτιωση αντι καθε χρονο να βλεπουμε απλα καλυτερα γραφικα...ομως για εναν αγωνα 1on1 προτιμουσα την πιο arcade αισθηση των παλιων fifa και ολη η ουσια να επικεντρωνεται στο συστημα, τις γρηγορες πασες-σωστες επιλογες. Δηλαδη το να μπαινουν σιγουρα goal μεσα απο την περιοχη αν σουταρεις στη γωνια με καλο παικτη δε με πειραζει, ετσι ηταν και παλια και στην τελικη αυτο αναζητουσες με το παιχνιδι σου, το να παιξεις σωστα για να φτασεις σε αυτο το σημειο που το goal πλεον να ειναι σχεδον σιγουρο... Ομως καποια πραγματα που διαβαζω παραπανω, πχ να μπαινουν goal πανευκολα με σεντρες και κεφαλιες (εκει που ουσιαστικα ο αμυνομενος δε μπορει να κανει και πολλα για να το αποτρεψει) ή αλλα bugs του τυπου μακρινα goals απο συγκεκριμενα σημεια και τετοια, ε αυτα ειναι τραγικα αν οντως γινονται... Προς τα που λοιπον τεινει το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα