Tilemaxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω τεράστια χέρια και μακριά δάχτυλα και υποφέρω με το DS3. Το χειριστήριο του 360 ήταν πολύ πιο άνετο για εμένα, αλλά απ' ότι βλέπω άυξησαν επιτέλους το μέγεθος και του DS4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μάλλον θέμα συνήθειας είναι, αφού εμένα πχ. μου αρέσουν περισσότερο οι θέσεις των sticks του 360 gamepad και δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα αυτά του DS3. Ελα ρε συ, θεμα συνηθειας ειναι...και εγω ειχα συνηθησει μονο με dualshock χειριστηρια και γενικα με χειριστηρια (μιλαω για τα imitation που επερνα φθηνα για το pc/ps2 που παντα τα εσπαγα απτα νευρα μου) που ειχαν παραλληλα τα αναλογικα και περσυ αγορασα το wired x360 controller για το pc, ναι στην αρχη ειδικα οταν επαιζα ποδοσφαιρακι εκτος οτι δεν ελεγχα καλα τον παιχτη μου (δεν τον πηγενα παντα ισια, ειδικα οταν ημουν διπλα στην πλαγια γραμμη δυσκολευομουν να τον κρατησω μεσα) με ποναγε και ο αριστερος αντιχειρας..αλλα μετα απο κανα 2 βδομαδες το πολυ το συνηθησα και πλεον παιζω το ιδιο καλα και με τα δυο controller. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν θελει καποιος να παιξει θα βρει τον τροπο με τον καιρο, εδω συνηθησαμε τα move και τα motion joy (λεμε τωρα ) τα controller δεν θα συνηθησουμε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ελα ρε συ, θεμα συνηθειας ειναι...και εγω ειχα συνηθησει μονο με dualshock χειριστηρια και γενικα με χειριστηρια (μιλαω για τα imitation που επερνα φθηνα για το pc/ps2 που παντα τα εσπαγα απτα νευρα μου) που ειχαν παραλληλα τα αναλογικα και περσυ αγορασα το wired x360 controller για το pc, ναι στην αρχη ειδικα οταν επαιζα ποδοσφαιρακι εκτος οτι δεν ελεγχα καλα τον παιχτη μου (δεν τον πηγενα παντα ισια, ειδικα οταν ημουν διπλα στην πλαγια γραμμη δυσκολευομουν να τον κρατησω μεσα) Η ιστορία της gaming ζωής μου από τη στιγμή που έδωσα το PS3 και πλέον στο PC. Ακόμα και τώρα κάποιες φορές αλλού θέλω να πάω τον παίκτη και αλλού πάει εκείνος. Η πλάγια γραμμή και το παράλληλο σε αυτή τρέξιμο αποτελούν ακόμη μια πρόκληση! Αν έβγαινε d-pad με 360 μοίρες κίνηση... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2013 από Alejandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Όσο καταλαβαίνω αυτούς που παίζουν ακόμα με πληκτρολόγιο, άλλο τόσο και όσους επιμένουν στο d-pad! ps: ειδικά όταν αυτό είναι του 360 gamepad, δηλ. μέτριας εργονομίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Όσο καταλαβαίνω αυτούς που παίζουν ακόμα με πληκτρολόγιο, άλλο τόσο και όσους επιμένουν στο d-pad! ps: ειδικά όταν αυτό είναι του 360 gamepad, δηλ. μέτριας εργονομίας. Ούτε λόγος για το d-pad του XBOX360 controller, το θεωρώ κακό. Στο PS3, Fifa έπαιζα με το d-pad του DS3 που με βόλευε πάρα πολύ. Από τότε που έδωσα το PS3 και παίζω μόνο στο PC, με το XBOX360 controller να είναι μονόδρομος, δεν ακούμπησα ξανά d-pad. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αληθεια υπαρχει ακομη κοσμος που παιζει με το d-pad? :-O 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ρε εδώ σου λένε παίζουν ακόμα με πληκτρολόγιο! Αν μπορούσαν θα έπαιζαν ακόμα και με αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Νομιζα πως πλεον ειχαν καταργησει οι εταιριες το παιχνιδι με το d-pad, πιστευα πως τοβαζαν μονο για τις εντολες.Καλα με το πληκτρολογιο ειχα ξεκινησει και επαιζα και εγω πριν 4-5 χρονια μιας και ειχα σπασει οτι κοντρολλερ ειχα και δεν ειχα λεφτα για καινουριο, θυμαμαι στο ps2 επεισης ειχα σπασει τα joystick και ηθελα να παιξω ποδοσφαιρακι..δεν ειχα με τι και συνδεσα την τιμονιερα (μια μουφα που ειχα η οποια ειχε και τα κουμπια Ο,Δ,Χ,Τετραγωνο) και παλευα εκει να παω προς τα μπροστα με τον παιχτη...χαχαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ωραία όλα αυτά, αλλά τις κεφαλιές δεν λένε αν τις έφτιαξαν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Απο οτι καταλαβα, δεν χρειαζεται πλεον το online pass για να παιξεις online. Σωστα? Οταν το πηρα δεν μου το ζητησε καν (οπως εγραψα και κατι σελιδες πριν) και πηγα μονος μου για σιγουρια και το εβαλα στο redeem code στo store. Αν ισχυει το παραπανω, τοτε οποιος θελει να το αγορασει μεταχειρισμενο, δεν εχει θεμα αν εχει χρησιμοποιηθει το online pass. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Απο οτι καταλαβα, δεν χρειαζεται πλεον το online pass για να παιξεις online. Σωστα? Οταν το πηρα δεν μου το ζητησε καν (οπως εγραψα και κατι σελιδες πριν) και πηγα μονος μου για σιγουρια και το εβαλα στο redeem code στo store. Αν ισχυει το παραπανω, τοτε οποιος θελει να το αγορασει μεταχειρισμενο, δεν εχει θεμα αν εχει χρησιμοποιηθει το online pass. Εμενα το πηρε μτχ. ενας φιλος απ το live κ μου λεει πως δεν τον αφηνει να παιξει multiplayer, του ζηταει κωδικο. Του ειπα πως η ΕΑ απ οτι ξερω εβγαλε τα online pass αλλα επιμενει πως θελει κωδικο. Παιζει να ειναι τιποτα αλλο ο κωδικος που του ζηταει; Ρωταω γιατι δεν εχω ιδεα απο φιφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivyhae Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχει εκδοση του παιχνιδιου στο πσ3 με ελληνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχει εκδοση του παιχνιδιου στο πσ3 με ελληνικα? Οχι, αυτά μόνο στο προ με locomondo και μπάφους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τι ακριβώς να τα κάνεις τα ελληνικά σε τέτοιο παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα