Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κι αλλο preview εδω:

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-14-next-gen-preview/

Διαβαζω αποθεωτικα σχολια και τρελενομαι! Πρεπει να βρω τα λεφτα για ps4+fifa14!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όταν το πάρω στα χέρια μου , θα είναι η ώρα που δεν θα ξαναμπεί το FIFA στο 360.

Το κυριότερο φαίνεται να έχουμε να κάνουμε με μια πραγματικά σοβαρή AI σε παιχνίδι FIFA.

• Like 1

Κι αλλο preview εδω:

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-14-next-gen-preview/

Διαβαζω αποθεωτικα σχολια και τρελενομαι! Πρεπει να βρω τα λεφτα για ps4+fifa14!!!!

Ρε πολακι...ημαρτον,για να παιζεις με Ds3 το fifa γατακι πρεπει να εισαι :P!!!!πρεπει να βρεις λ7 για Χ1+fifa 14 (exclusive content)

Ρε πολακι...ημαρτον,για να παιζεις με Ds3 το fifa γατακι πρεπει να εισαι :P!!!!πρεπει να βρεις λ7 για Χ1+fifa 14 (exclusive content)

Δεν παιζω με ds3, παιζω σε 360. Και στο ps4 θα ειναι εντελως διαφορετικο το χειριστηριο...

Παράλληλα αναλογικά στικς......τι άλλο να πούμε?Οποίος έχει μαθει να παιζει με του xbox ειτε αθλητικό τιτλο ειτε fps αυτό το πράμα δεν το πιανει στα χεριά του!!!

• Like 1

Παράλληλα αναλογικά στικς......τι άλλο να πούμε?Οποίος έχει μαθει να παιζει με του xbox ειτε αθλητικό τιτλο ειτε fps αυτό το πράμα δεν το πιανει στα χεριά του!!!

αυτό ακριβώς , ο μοχλός είναι και ο νούμερο ένα λόγος που παραμένω και αυτή τη γενιά στο XBOX. COD και FIFA είναι σχεδόν unplayable για μένα με το DS3, φαντάζομαι και DS4, σε άλλα games είναι OK πάντως.

Παντως σε πολλα previews λενε οτι ειναι καλυτερο του ps4.

απο κει και περα τα χερια ειναι ιδια και ποτε δεν καταλαβα γιατι να μην ειναι παραλληλα τα αναλογικα.Δεν ειναι το ενα χερι απο alien και το αλλο ανθρωπινο.

Aλλα πραγματα ηταν μαλλον τα ατου του 360 χειριστηριου.

Μάλλον θέμα συνήθειας είναι, αφού εμένα πχ. μου αρέσουν περισσότερο οι θέσεις των sticks του 360 gamepad και δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα αυτά του DS3.

Σιγουρα παιζει ρολο η συνηθεια.

Απλα ηταν ανωτεροι και οι αναλογικοι σαν ποιοτητα στο 360 χειριστηριο.

Προσωπικα αυτο θεωρω σημαντικο ατου και οχι τις θεσεις των αναλογικων.

Το μειονεκτημα του ds3 ηταν το μεγεθος του.Οχι οι παραλληλοι αναλογικοι.Απλα επειδη ηταν μικρο αν εφερνες το ενα δεξια και το αλλο αριστερα σκουντουφλουσαν μεταξυ τους.Τωρα το ds4 το κανανε πολυ πιο μεγαλο και δεν υπαρχει αυτο.Να ξερουμε τι λεμε,ηδη εχουν βγει reviews που αποθεωνουν το ds4 και μενει να το δουμε απο κοντα.

Τι πραγμα ειναι αυτο να κρινετε αρνητικα ακομα και το κοντρολερ πριν το πιασετε στα χερια σας?

+1 από εμένα για την αύξηση του μεγέθους. Έχω πραγματικά σιχαθεί τα μικρά gamepads, που ο λόγος σχεδίασής τους είναι πρωτίστως τα... μικρά χέρια των Ιαπώνων, έλεος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...