Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε PC, είναι πιο φτηνό να το αγοράσεις εκεί. Αν και πλέον έχω ξεκόψει γιατί έχω ξενερώσει από πάρα πολλά πράγματα στο online.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε PC, είναι πιο φτηνό να το αγοράσεις εκεί. Αν και πλέον έχω ξεκόψει γιατί έχω ξενερώσει από πάρα πολλά πράγματα στο online.

Συμφωνω. Κι εγω ξεκοψα απο το online. Παραειναι γρηγορο και Ping Pong, ακόμα και στο manual. Σε offline όμως με παρέα και sliders φυσαει το παιχνιδι, μαγεία. Περιμένουμε την next gen εκδοση με αγωνια...

Ισως δω και εγω αυτα τα sliders που εχετε πει και παιξω λιγο offline. Δεν εχω παιξει offline fifa ποτε...(περαν απο το 98, 99, 2000 ^_^).

Επαιξα ενα ματς τωρα εγω παοκ και ο αλλος αντερλεχτ. Ωραιο ματς, καλυτερο απο τα παιχνιδια που εκανα με μεγαλες ομαδες.

Στο pc τα γραφικά αν είναι high, είναι ίδια με της κονσόλας; Διότι παίζω fifa 14 στο pc τώρα και δε με εντυπωσιάζει.. Τα γραφικά είναι μέτρια, παρόλα αυτά το menu και όλα αυτά που έχεις να κάνεις είναι αρκετά καλά...!

Όχι. Σε PC τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα από της κονσόλας, τουλάχιστον σε θέματα ευκρίνειας, υφών κλπ. Όπως και στο Fifa13 άλλωστε. Είναι λογικό μιας και το PC βγάζει native ανάλυση 1080p, κάτι που δεν μπορεί να κάνει καμία current-gen κονσόλα. Εννοείται όταν λέμε για PC version, μιλάμε πάντα για full detail@1080p.

Το "μέτρια" είναι μάλλον υποκειμενικό. Εμένα μια χαρά μου φαίνονται. Όπως και του PS3 άλλωστε, τηρουμένων των αναλογιών.

Όχι. Σε PC τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα από της κονσόλας, τουλάχιστον σε θέματα ευκρίνειας, υφών κλπ. Όπως και στο Fifa13 άλλωστε. Είναι λογικό μιας και το PC βγάζει native ανάλυση 1080p, κάτι που δεν μπορεί να κάνει καμία current-gen κονσόλα. Εννοείται όταν λέμε για PC version, μιλάμε πάντα για full detail@1080p.

Το "μέτρια" είναι μάλλον υποκειμενικό. Εμένα μια χαρά μου φαίνονται. Όπως και του PS3 άλλωστε, τηρουμένων των αναλογιών.

Το screen shaking που οφείλεται; Πώς φτιάχνεται;

Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς με το "screen shaking". Αν μιλάς για μια οριζόντια γραμμή στο κέντρο της οθόνης που κάνει την εικόνα να "σπάει" στα δύο, τότε φτιάχνει αν ενεργοποιήσεις το "Wait for Vsync" από τα Game Settings (πριν φορτώσεις το παιχνίδι).

Δεν νομίζω να έχω δει τέτοιο πράγμα, δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο πρόβλημα αναφέρεσαι.

ps: επιπλέον για άλλη μια φορά την πάτησα, αφού εδώ είμαστε στο consoles thread, τι wait for sync και αρλούμπες λέω...

pps: ααααα, κατάλαβα τι λες. Είδα video στο YT με πολλούς άλλους που έχουν αυτό το πρόβλημα. Όντως σε πιάνει ναυτία με αυτό το πράγμα!

http://www.youtube.com/watch?v=ZWTJTw3SG5Q

ppps: μισό λεπτό όμως! λίγο που έψαξα είδα ότι το camera shaking αναφέρεται στην έκδοση για PC και μάλιστα στη σπασμένη. Και λένε ότι οφείλεται στο crack των σκιντροου. Αν είναι έτσι, κακώς καθόμαστε και ασχολούμαστε...

Εχοντας παιξει καμια 15αρια 2vs2 online, μπορω να πω οτι δεν διασκεδαζω καθολου (online).

Απλα το παιχνιδι δεν ειναι ...fun. Γινεται πολυ σπαστικο οταν οι αντιπαλοι σου εχουν ολοι στο 100% το full pressing +aggresion και δεν γινεται παιχνιδι. Βουρ απο τις πλευρες και σεντρες. Ή αντε το πολυ πολυ κανα σουτ απο εξω απο την περιοχη οταν εχουν παρει την...Εθνικη Αγγλιας.

Δυστυχως για μενα αν θελουν να επαναφερουν την...διασκεδαση (και την καλυτερη αναπτυξη) στο ονλαιν κομματι του παιχνιδιου θα πρεπει ή να βγαλουν τα custom tactics τελειως απο το παιχνιδι ή αν κανεις full press πανω απο 15 λεπτα, οι παικτες σου να σερνονται πραγματικα μετα το 60. Δεν ειναι δυνατον μεχρι το 90 να τρεχουν σαν τον Flash. Ασε που νομιζω οτι το aggression επηρεάζει και την ταχυτητα αντιδρασης με την οποια "πεφτουν" πανω στην μπαλα οταν αμυνονται.

Αντιθετα φετος διασκεδαζω αρκετα πεζοντας αντιπαλος με την ΑΙ. Συνεχιζω να σπαζομαι σε μερικα σημεια, αλλα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα απο καθε αλλη χρονια. Γινεται παιχνιδι στο κεντρο , ανεβαινουν οι παικτες και γενικα ο ρυθμος ειναι καλυτερος.

Βεβαια τα κλασικα προβληματα υπαρχουν παντα (τα παικτακια σου δεν πανε πανω στην μπαλα-αντιθετα της ΑΙ πανε καρφι, στο τρεξιμο για μια διεκδικηση με την ΑΙ ο δικος μου παντα κατα καποιο μαγικο τροπο θα παει και θα κολλησει πισω απο την πλατη του αντιπαλου κά)και ελπιζω , μαλλον θελω να ελπιζω οτι ειναι εν γενη προβληματα/περιορισμοι της τρεχουσας μηχανης και οτι στην επομενη γενια δεν θα υπαρχουν αυτα τα προβληματα.

Aααα και μια ερωτηση. Οι αλλαγες που κανεις στα sliders για την ΑΙ , "πιανουν" και στο FUT?? Γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν πιανουν!

• Like 4

και εγώ για πρώτη φόρα μετά το 2008 αποφάσισα να αφήσω οριστικά το multiplayer κάποιου FIFA , έχω αηδιάσει εντελώς με τες λόμπες και τους noobαδες. Μακάρι το game στο ΟΝΕ να είναι playable. H EA πάει να καταστρέψει ότι έχει κτήσει με κόπο τα τελευταία 6-7 χρόνια.

και εγώ για πρώτη φόρα μετά το 2008 αποφάσισα να αφήσω οριστικά το multiplayer κάποιου FIFA , έχω αηδιάσει εντελώς με τες λόμπες και τους noobαδες. Μακάρι το game στο ΟΝΕ να είναι playable. H EA πάει να καταστρέψει ότι έχει κτήσει με κόπο τα τελευταία 6-7 χρόνια.

Εγω προσωπικα δεν πολυασχολουμουν ποτε με online. Offline με παρεα το φιφα πεταει...

• Like 1

Εχοντας παιξει καμια 15αρια 2vs2 online, μπορω να πω οτι δεν διασκεδαζω καθολου (online).

Απλα το παιχνιδι δεν ειναι ...fun. Γινεται πολυ σπαστικο οταν οι αντιπαλοι σου εχουν ολοι στο 100% το full pressing +aggresion και δεν γινεται παιχνιδι. Βουρ απο τις πλευρες και σεντρες. Ή αντε το πολυ πολυ κανα σουτ απο εξω απο την περιοχη οταν εχουν παρει την...Εθνικη Αγγλιας.

Δυστυχως για μενα αν θελουν να επαναφερουν την...διασκεδαση (και την καλυτερη αναπτυξη) στο ονλαιν κομματι του παιχνιδιου θα πρεπει ή να βγαλουν τα custom tactics τελειως απο το παιχνιδι ή αν κανεις full press πανω απο 15 λεπτα, οι παικτες σου να σερνονται πραγματικα μετα το 60. Δεν ειναι δυνατον μεχρι το 90 να τρεχουν σαν τον Flash. Ασε που νομιζω οτι το aggression επηρεάζει και την ταχυτητα αντιδρασης με την οποια "πεφτουν" πανω στην μπαλα οταν αμυνονται.

Αντιθετα φετος διασκεδαζω αρκετα πεζοντας αντιπαλος με την ΑΙ. Συνεχιζω να σπαζομαι σε μερικα σημεια, αλλα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα απο καθε αλλη χρονια. Γινεται παιχνιδι στο κεντρο , ανεβαινουν οι παικτες και γενικα ο ρυθμος ειναι καλυτερος.

Βεβαια τα κλασικα προβληματα υπαρχουν παντα (τα παικτακια σου δεν πανε πανω στην μπαλα-αντιθετα της ΑΙ πανε καρφι, στο τρεξιμο για μια διεκδικηση με την ΑΙ ο δικος μου παντα κατα καποιο μαγικο τροπο θα παει και θα κολλησει πισω απο την πλατη του αντιπαλου κά)και ελπιζω , μαλλον θελω να ελπιζω οτι ειναι εν γενη προβληματα/περιορισμοι της τρεχουσας μηχανης και οτι στην επομενη γενια δεν θα υπαρχουν αυτα τα προβληματα.

Aααα και μια ερωτηση. Οι αλλαγες που κανεις στα sliders για την ΑΙ , "πιανουν" και στο FUT?? Γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν πιανουν!

Εχεις απολυτο δικιο και το καταλαβα απολυτα σημερα πιο πολυ απο της προηγουμενες φορες κριμα τα λεφτα που εδωσα.Το πρωτο πραγμα που θελω ειναι να διασκεδασω ακομη και αν χασω αλλα εδω το ονλινε κοματι δεν με συναρπαζει ποια.ΘΑ το σκεφτω πολη για next gen και μονο αμα δω πολυ θετικα πραγματα θα το αγορασω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.xboxygen.com/Focus/Previews/16077-Fifa-14-Xbox-One-nos-dernieres-impressions?lang=fr

αγκλιστι

As you know, Fifa 14 has an important role in the launch of Xbox One since the game will be available with Day One and EA Sports edition seems ready because we were invited to try out the final version of the new Microsoft console in the premises of the Parc des Princes to put us in an atmosphere of champion.

This is a braiding of legs, I beat the flames

This is an opportunity for us to put their hands on the game we were able to test during a demo in Cologne, but this time with most of the game modes available, all teams and gameplay finalized. Obviously, by playing about 4 hours without test online modes, it is not conceivable to establish a test but we will only provide our latest impressions.

One that says Xbox version, called technical quality improved, and this is confirmed from the first moment. In fact, visually, the game is clearly prettier with a better definition of the players on the field, a lawn which can be seen on the grass close-ups, the players face is striking, the crowd is more dynamic and can be seen more animated on the sidelines with the heating of replacement or ball boys who return the same ball sometimes against time, which causes the appearance of two balls on the field, thereby delaying the re- game 
The game is the appearance of several events of this type to paste up to reality, but the most important is the gameplay. From this side, the game uses the current-gen version without seeing the abuse of headed goals, for example (to be confirmed during the test), but management of the physical well controlled and a good level of IA who gets well the characteristics of the style of play of the actual team. For example, Barca is more in keeping the ball while Bayern is in the percussion on the sides. 
Another contribution of the next-gen, the game runs smoothly, no slowdown to note when lots of players are concentrated in one place or when it rains as the Xbox 360, FIFA tended to experience some difficulties. But the flow does not stop the game, this is also the case in the menus. We hardly see any load times, scrolling menus without flinching and the game starts in a very short time.It does not seem much, but in the end, it's fun to navigate the menus at high speed.

Regarding game modes, there are the same as with the FIFA Ultimate Team Legends (with Pele, Van Basten, Romario, etc ...) exclusive to Xbox and Xbox 360 versions One current version. We have not been able to try this mode encountered a malfunction, a patch is obviously planned before the release. 
This final version of FIFA 14 Xbox One, has also allowed us to see the notifications from the console to the success and sequences recording.Since the console is capable of recording continuously in FIFA 14, it automatically saves the hot stock and goals and when the notification appears on the screen, you can enter edit mode to customize the video and / or the upload online.

Fifa 14, the steamroller football

This next-gen version should not disappoint lovers of football as we find all the qualities of the current game with improved graphics, new animations more immersive and smoother menus.FIFA 14 Xbox One imposes his football and should treat us at the launch of the new generation.

also

http://www.capsulecomputers.asia/2013/10/fifa-14-xbox-one-preview-event-legends-figo-romario-and-nedved-revealed/

FUT14-Legends-XboxOne-01-600x337.jpg

ελα μωρη αρρωστια Βαν Μπαστεν να σε βαλω διδυμο με τον Σαλπι να μαθεις πως σκοραρουν...γατακι

αλλο ενα 

http://uk.ign.com/articles/2013/10/23/next-gen-fifa-14-is-it-the-ultimate-version

μοοοοορ

http://www.capsulecomputers.asia/2013/10/hands-on-with-fifa-14-on-xbox-one/

http://www.videogamer.com/features/article/fifa_14_next-gen_whats_new_2.html

εμενα μου αρκει να σταματησω να βλεπω τετοιες συμπεριφορες στο νεξτ τζεν

http://www.easports.com/media/play/video/174732636

να διωχνεται η μπαλα προς τα εξω και ο παικτης αντι να πηγαινει πανω στην μπαλα να πηγαινει απο την αλλη κατευθυνση

Επεξ/σία από The_Sheep

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...