nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δεν είπα ότι λες ψέματα και δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα προβλήματα που ανέφερες. Απλώς σημείωσα ότι εγώ δεν θυμάμαι να έχω δει υπερβολικές κόκκινες, ούτε και να έχω διαβάσει για κάτι αντίστοιχο εδώ ή σε άλλα φόρουμ (ακόμα και στα επίσημα φόρουμ, από τα οποία έχω φάει αρκετά μπαναρίσματα λόγω κραξίματος που ρίχνω κάθε χρόνο για το παιχνίδι). Για τα τάκλιν θα συμφωνήσω, πως θα προτιμούσα να ήταν σαν του Pro. Γιατί στο Fifa οι αμυντικοί δεν γλυστράνε καν, αυτό το πράγμα δεν είναι sliding tackle, αλλά πέφτω κάτω και απλώνω το ποδάρι 30 πόντους πιο πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δεν είπα ότι λες ψέματα και δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα προβλήματα που ανέφερες. Απλώς σημείωσα ότι εγώ δεν θυμάμαι να έχω δει υπερβολικές κόκκινες, ούτε και να έχω διαβάσει για κάτι αντίστοιχο εδώ ή σε άλλα φόρουμ (ακόμα και στα επίσημα φόρουμ, από τα οποία έχω φάει αρκετά μπαναρίσματα λόγω κραξίματος που ρίχνω κάθε χρόνο για το παιχνίδι). Για τα τάκλιν θα συμφωνήσω, πως θα προτιμούσα να ήταν σαν του Pro. Γιατί στο Fifa οι αμυντικοί δεν γλυστράνε καν, αυτό το πράγμα δεν είναι sliding tackle, αλλά πέφτω κάτω και απλώνω το ποδάρι 30 πόντους πιο πέρα. Καπου ειχα διαβασει για κοκκινες και νομιζω πως το ειχε γραψει ενα παλικαρι σε προηγουμενο ποστ του εδω (δεν ειμαι σιγουρος ομως) αλλα δεν ειχα δοσει σημασια. Θα ανεβαζα τα βιντεο να γελασετε αλλα δεν εχω τροπο και βαριεμαι να τα ανεβασω στο youtube. Οσο για τους 30 ποντους ισως να λες και πολλους ισα την πατουσα κουνανε μπας και, 2-3 φορες επεσε σωστα αμυντικος μου για τακλινκ μεσα στην περιοχη εκει που ηταν ετοιμοι να με καρφωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Το χειρότερο του φετινού Fifa είναι τα offsite, ποτέ δεν έχει πλεονέκτημα ο επιθετικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxalis7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 πολυ καλο το φιφα 14..το πατσ εκανε αρκετες βελτιωσεις στο παιχνιδι..αρκετα ρεαλιστικο απλα νομιζω πως δεν υπαρχουν και τρομερες αλλαγες σε σχεση με το 13.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγω παντως ειμαι 3η σεζον στην καριερα,ξεκινησα ραπιντ Βιεννης,την επομενη σεζον εφυγα δανεικος Σκωτια στην Κιλμαρνοκ και την 3η χρονια με πηρε η Νιουκαστλ.Ειμαι 20 χρονων και overall εχω 75. Μεχρι στιγμης δεν εχω δεχτει ουτε μια κοκκινη καρτα. Εν το μεταξυ εχω πορωσει ολη την παρεα μου και φετος ολοι φιφα παιζουν.Πρωτη χρονια μετα απο πολλα ετη μονο προ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλα ειναι δυνατον οταν παιζω με μαυρες εμφανισεις ο διαιτητης να ειναι ντυμενος στα μαυρα και οταν ο αντιπαλος εχει πορτοκαλι φανελες ο διαιτητης να φοραει κοκκινη ; @#$!@#!@3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και πάλι τυχερός είσαι που παίζεις εναντίον 12. Στην Ελλάδα οι περισσότερες ομάδες παίζουν εναντίον 14 και βάλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το ειχα παιξει σε φιλο μου (εγω εναντιον του στο pc που το αγορασε εκεινος) και μαρεσε. Το πηρα σημερα στο ps3 και επαιξα 5 παιχνιδια online. Μ'αρεσει αλλα μεχρι στιγμης βλεπω να σε βαζει σε ενα τριπακι της ψιλης προωθημενης που γινεται πανευκολα και μενει μονος του ο επιθετικος, με αποτελεσμα να μην μπορει καποιος να ξεχωρισει για το δικο του τροπο παιχνιδιου. Οι 4 στους 5 αντιπαλους που επαιξα επαιζαν ετσι. Καθολου σκεψη για το πως θα σπασεις την αμυνα του αλλου, πως να μπορεσεις να διεισδυσεις, να ανοιχτεις κλπ. Απο την αλλη βλεπω οτι ειπαν του τρελου να χεσει και εκεινος ξεκολλιαστηκε, οσον αφορα την προωθηση των παιχτων. Στα προηγουμενα ολο και εκαναν τους παιχτες να ανεβαινουν περισσοτερο (καθε χρονο και λιγο παραπανω) ωστε να βοηθαει στην καλυτερη ροη του παιχνιδιου, να μη σου κοβονται επιθεσεις λογω του οτι δεν ειχες σε καποιον να δωσεις τη μπαλα, αλλα εδω παραεγινε νομιζω. Το αν ειναι καλο τελικα αυτο ή οχι θα φανει, ακομα δεν εχω σχηματισει αποψη, ειναι και πολυ νωρις ακομα. Οποιος θελει stratigos24 ειμαι να με κανει add για κανα ματς, πρωταθλημα ή οτιδηποτε αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πο πο δεν αντεχω αλλο πραγματικα, κανα fix για το γ@μημενο το bug με τις κοκκινες θα βγει? :@ Επαιζα καριερα με δικο μου παιχτη και μεσα σε 10 αγωνες μετραγα 7 κοκκινες και χωρις να φταιω το κερατο μου, με το Ο (ομικρον) τους μαρκαρα σωμα με σωμα και αλλες φορες παλι με το Ομικρον το παταγα μπας και κλεψει την μπαλα και αν ακουμπαγε τον παιχτη εδινε κοκκινη. Τελειως ηληθιοτητες, μαρκαρισματα σκληρα που ειναι να τα σφυριξει δεν τα σφυριζει και οτι δεν ειναι παει και βγαζει κοκκινη...μονο μια φορα ειδα να βγαζει κιτρινη και αυτη στον αντιπαλο που το μαρκαρισμα του ηταν καρακοκκινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Αλλα 4-5 παιχνιδια σημερα και δυστυχως δεν μου εχει αρεσει τοσο. Το πρωτο fifa που κατι με ξενιζει. Στο 11, 12, 13 κανενα θεμα. Κουραστικο κατανταει και ψιλοβαρετο οταν σχεδον ολες οι επιθεσεις εχουν το ιδιο μοτιβο (γιομες που ειπα και πιο πανω). Ρουτινα... Οκ, γυρνας τους αμυντικους, κοιτας να μη σου φυγει κανεις απο προωθημενη κλπ. Αλλα συνεχεια αυτο? Να κοιτας πως να καλυψεις γιατι ξερεις οτι ερχεται γιομα κλασσικα και να ευνοειται σχεδον παντα ο επιθετικος και οι αμυντικοι να ψιλο κολλανε, να τα χανουν να κανουν οτι να ναι κοντρολ κλπ.. Κριμα. Ακομα, βλεπω οτι οι παιχτες δεν σου δινουν μια αισθηση σιγουριας...την πιο απλη πασα, μπαλια, μπορει να την χασουν. Ενα δεδομενα απλο κοψιμο, παλι μπορει να μην το κανουν. Σου φευγει η ψυχη που λεει ο λογος για απλα πραγματα. Φανταζομαι σε manual...απαπαπαπα.... Η κινηση των παιχτων μαρεσει, οσο παει ειναι και πιο ρεαλιστικη. Κατι τελευταιο. Παλια ειχαμε το 5λεπτο αμα βλεπαμε lag και μπορουσαμε να βγουμε. Τωρα? Υπαρχει κατι? Πχ στο 13 πριν μπει στο παιχνιδι οταν ησουν στην αρενα και περιμενες να ξεκινησει το ματς, μετραγα καποιο χρονο. Αν εμπαινε μεσα σε αυτο το οριο δεν ειχα lag. Αν ομως εμενε 5-10 δευτερολεπτα παραπανω στην αρενα, καταλαβαινα οτι θα εχω lag με τον αντιπαλο και οντως ειχα και εβγαινα. Τωρα αν στην αρενα δω οτι αργει να μπει και οτι θα εχω lag, μπορω να βγω καπως απο κει χωρις να χασω το παιχνιδι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ναι, alt-F4. Διαφορετικά υπάρχει και το mutual quit (λένε, προσωπικά δεν το έχω καν δοκιμάσει), που φυσικά ρισκάρεις να μην το δεχτεί ο αντίπαλος και να παίζεις επί 90 λεπτά σε συνεχόμενα στοπ καρέ. Fuck EA, απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 μπορείς να επιλέξεις τη συναινετική έξοδο , αλλά πρέπει να συμφωνήσει και ο αντίπαλος δυστυχώς. Εκεί που γράφει quit νομίζω κάνεις το δεξί αναλογικό μοχλό στα δεξιά και το επιλέγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Nzeppos στο ps3 alt+f4? @anamenos Δηλαδη ξεκιναει το ματς, πατας start πας στο quit? Εκει ολο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ωχ, είμαστε στο consoles thread, δεν το είχα δει Πας στο quit, κάνεις δεξιά το δεξί stick για να αλλάξεις το menu και επιλέγεις mutual quit (άρα όχι σκέτο quit). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Και κατι που ξεχασα και μου εκανε εντυπωση. Εβαλα το παιχνιδι και περιμενα να μου ζητησει το online pass αλλα τιποτα. Μπηκα seasons και ηταν ετοιμο να παιξει... τι γινεται? Πηγα και εκανα μονος μου redeem code απο το μενου του ps store για σιγουρια πριν παιξω seasons. @Nzeppos. Πια μονο στο console θα ειμαι.... Δεν βλεπεις την καρτουλα στο συστημα της υπογραφης...? Ουτε πασιεντζα.. Εσυ που το παιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα