polakis21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Πως δεν γινετε?γινετε και παραγινετε. Αλλα βλεπεις δεν τοχεις ψαξει και καθολου το παιχνιδι. Για πες πως γινεται γιατι το εψαξα οταν επιλεγεις controller μερια δεξια αριστερα και δεν εχει κεντρο για να παιξει μονο του. Για πες μας να μαθουμε κι εμεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 απαιτηστε τα λεφτα σας πισω παιδια,μιλαμε για απατεωνες εκει στον ΚΟΝΑΜΙ.Aκου να μην εχει την υπερχρησιμη λειτουργια να αφηνεις το κομπιουτερ να παιζεις μονο του κ εσυ απλα να καθεσαι να βλεπεις.Ξ-Ε-Φ-Τ-Ι-Λ-Ε-Σ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Για πες πως γινεται γιατι το εψαξα οταν επιλεγεις controller μερια δεξια αριστερα και δεν εχει κεντρο για να παιξει μονο του. Για πες μας να μαθουμε κι εμεις... Εχει ξεχωριστο mode για να παιζει το cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) απαιτηστε τα λεφτα σας πισω παιδια,μιλαμε για απατεωνες εκει στον ΚΟΝΑΜΙ.Aκου να μην εχει την υπερχρησιμη λειτουργια να αφηνεις το κομπιουτερ να παιζεις μονο του κ εσυ απλα να καθεσαι να βλεπεις.Ξ-Ε-Φ-Τ-Ι-Λ-Ε-ΣΚαλα οτι ναναι. Ποιος ασχολειται με το κομπιουτερ. Αλλος σχολιασε το θεμα οχι εγω. Απλα εγω τραβηξα βιντεο να παιζει το κομπιουτερ...Για παραδειγμα το ειπαμε ρε φιλε χαλαρωσε λιγο... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2013 από polakis21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 μιας και ειμαι καινουριος στο παιχνιδι εχετε να μου προτεινετε ρυθμισεις στα sliders του παιχνιδιου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ναι αμέ. cpu= sprint speed :44 speed:44 pass error :58 position marking:43 και παίζεις μετά στο επιπεδο δυσκολίας professional ή world class .ανάλογα πόσο καλός είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 με τα συγκεκριμενα sliders που επαιξα στο professional μου φανηκε πιο ευκολο και απο semi-pro, στον αγωνα η αντιπαλη ομαδα ειχε 0 σουτ στο τερμα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ναι αμέ. cpu= sprint speed :44 speed:44 pass error :58 position marking:43 και παίζεις μετά στο επιπεδο δυσκολίας professional ή world class .ανάλογα πόσο καλός είσαι Φίλε μου, βρήκα το Sprint speed, το pass error, και το position marking.. το σκέτο speed που είναι; Και αυτές οι ρυθμίσεις που αναφέρεις, εγώ που θέλω το παιχνίδι να είναι λίγο πιο δύσκολο απ' το Semi-Pro, με καλύπτουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 το σκέτο speed που είναι; sorry το accelaration έννούσα με το speed Αυτά τα sliders ένα παιδί απο το ινσομνια που τα χε πει ,δε θυμάμαι ποιο παιδι.αλλα αμα ξέρει κανείς αλλο καλύτερα sliders ας τα γράψει.Εγω είδα και αυτα στο βίντεο ,δε ξέρω αμα είναι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 εχει κανεις αλλος θεμα με τους τερματοφυλακες;;;; σχεδον ποτε δεν κανουν καποια εξοδο και οταν προκειτε να κανουν εσυ θα πρεπει να εχεις περασει το σημειο του πεναλτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ασχολήθηκα χθές, σχεδόν όλο το βράδυ... Για όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβημα με εμένα, δηλαδή το Semi-Pro τους είναι αρκετά έυκολο ενώ το Professional αρκετά δύσκολο, τους προτετείνω αυτά τα sliders: Eίναι ότι καλύτερο μπορούσα να βρώ.. Spreed Speed - CPU:46 Aceleration - CPU:45 Shot Error - CPU:51 Pass Error - CPU:58 Goalkeeper Ability - CPU:48 Positιoning: Marking - CPU:41 Dificulty Level: Legendary ΥΓ:Μπορεί να έχασα όλο το βράδυ, άλλα βρήκα την υγειά μου. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2013 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μου τοφερε και εμενα προχθες ο θειος και καταφερα και επαιξα καμποσους αγωνες και ειδα και λιγο την καριερα.Τα καινουρια μενου μου αρεσαν αλλα ειχα χασει τον μπουσουλα, χρειαζετε λιγος χρονος ετσι ωστε να τα συνηθησεις. Λοιποοον, ας πω τις εντυπωσεις μου απτο παιχνιδι.Αληθεια υπαρχει καμια διαφορα απτο περσινο 13 ή καποιες ελαχιστες κινησεις + τα μενου?Αυτο ειναι προσωμοιοτης ποδοσφαιρου και δεν ειναι το φετινο προ (δεν ειμαι κανενως fanboy)...ναι καποιοι θα πειτε παιξτο σε slow/manual το επαιξα σε slow (απο manual δεν σκαμπαζω) και μου φενοτανε αρκετα πιο γρηγορο απτην 0 ταχυτητα στο προ...δοκιμασα να βαλω και τα sliders του τρεξιματος (η 1η επιλογη στα sliders) στο 45 απτο 50 (και σε εμενα και σε cpu) και παλι τζιφος..ετρεχαν σαν μπανταλα πανω κατω. Τακλινκ αντι να τσουλισουν λιγο κατω στο χορταρι απλα μου ξαπλωναν εκει οπου ηταν και τεντοναν τα ποδια, κεφαλιες ζητημα ναποιασα 3 σε οσα ματς επαιξα αλλα αυτο δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα διοτι ηθελε εξασκηση σε αυτο το σημειο οποτε και δεν το κατηγορο για τις κεφαλιες. ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ και ξανα ΚΟΚΚΙΝΕΣ, χαχαχα γελαει και το παρδαλο κατσικι...αυτο ειναι ρε το "next gen" ποδοσφαιρο που τραγουδαγατε οι φιφακηδες?Γιαυτο το πραγμα απορριψατε χωρις 2η ευκαιρια το φετινο προ οπου παιζεις πιο ομορφη (σε σημεια) μπαλα?Σε 2 αγωνες στην καριερα μετραγα 5 κοκκινες καρτες, η μια απο αυτες παει στο διαολο ηταν γιατι τον κλαδεψα...οι αλλες 4?σωμα με σωμα πηγεναμε και σφηριζει φαουλ ε ενταξει λεω σιγα, βλεπω τον διαιτητη ερχετε φορτσατος και βγαζει κοκκινη και μενω καπως ετσι , μετα απο 5 λεπτα στον αγωνα μου κανουν οι αντιπαλοι το ιδιο βλεπω κοκκινη και σε αυτους ε μεχρι που μου εγηνε συνηθεια και ηξερα τι να περιμενω σε καθε τζαρτζαρισμα/ακουμπημα/τακλινκ γιατι οπως ειναι γνωστο αναμεσα σε αυτα τα 3 δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα ετσι?Μου αναψαν τα λαμπακια βραδυατικο να πουμε με τις μ@λ@κιες, τιποτα για φετος (οσο παιξω δλδ φετος λογο υποχρεωσεων) προ14 και αυτο απτον θειο γιατι σε γενικες γραμμες παιζετε πιο ομορφο ποδοσφαιρο πιο πραγματικο, εχουν καλυτερες κινησεις οι παιχτες, πιο ωραιες κινησεις στον χορο αλλα θελει και αυτο πολυ δουλεια. Το μονο που συνεχισε να μου αρεσει στο φιφα ειναι οι γρηγορες αντεπιθεσεις που γινοντε. Ειχα τραβηξει και 2 βιντεακια απτα μαρκαρισματα με τις κοκκινες που σας ελεγα παραπανω αλλα δεν μπορω να τα ανεβασω σαν αρχειο γιατι ειναι παραπανω απτο οριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 τα πες ολα πραγματικα,ντροπη για το αθλημα να αποκαλειτε προσομοιωτης ποδοσφαιρου το φιφα [ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγώ γιατί δεν έχω δει ούτε μία κόκκινη ακόμα; Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι δεν έχει προβλήματα το φετινό Fifa, αλλά νομίζω πως είναι υπερβολή το να εστιάζουμε στις κόκκινες, στην... υπερβολική ταχύτητα του slow ή στα (μάλλον σπανιότατα) animated gif σαν το παραπάνω. Επιπλέον αν σε αυτό το thread ρωτήσετε 10 ανθρώπους, μου φαίνεται πως οι 8 (τουλάχιστον) θα σας πουν ότι το Fifa είναι πολύ καλύτερο του Pro*. Οπότε λάθος άτομα προσπαθείτε να πείσετε (ναι, αυτούς που αποκαλείτε "φιφάκηδες"). * εγώ πάλι θα πω ότι αν και το φετινό Pro είναι όντως αρκετά βελτιωμένο, πάλι δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στα δύο παιχνίδια, ειδικά στον τομέα του online 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγώ γιατί δεν έχω δει ούτε μία κόκκινη ακόμα; Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι δεν έχει προβλήματα το φετινό Fifa, αλλά νομίζω πως είναι υπερβολή το να εστιάζουμε στις κόκκινες, στην... υπερβολική ταχύτητα του slow ή στα (μάλλον σπανιότατα) animated gif σαν το παραπάνω. Επιπλέον αν σε αυτό το thread ρωτήσετε 10 ανθρώπους, μου φαίνεται πως οι 8 (τουλάχιστον) θα σας πουν ότι το Fifa είναι πολύ καλύτερο του Pro*. Οπότε λάθος άτομα προσπαθείτε να πείσετε (ναι, αυτούς που αποκαλείτε "φιφάκηδες"). * εγώ πάλι θα πω ότι αν και το φετινό Pro είναι όντως αρκετά βελτιωμένο, πάλι δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στα δύο παιχνίδια, ειδικά στον τομέα του online Εχω λογο να πω ψεματα για τις κοκκινες?Οπως ειπα δεν ειμαι fanboy και ουτε προκειτε να γινω, παιζω οτι μαρεσει περισσοτερο και καθε χρονο δοκιμαζω εξισου και τα δυο παιχνιδια...τα 2 τελευταια χρονια (12,13) επαιζα αποκλειστηκα fifa (ειδικα το 12,το 13 απο ενα σημειο και μετα εσπασα το δισκακι απο μια μλκια μου και επαιζα προ13 απτον θειο οταν μαζευομασταν με τα φιλαρακια) και ναι το online ειναι αυτο που αξιζει υπερβολικα, αξιζει να αγορασεις τον τιτλο μονο και μονο για το διαδυκτιακο κομματι του. Για τις κοκκινες τωρα, ναι ειναι προβλημα...παιζεις καριερα (εγω καριερα επαιζα γτ οπως ειπα τοχω απτον θειο και δεν μπορω να παιξω online) πας σεναν αγωνα, κανει καμποσα τακλινκ και δεν πετυχενεις σχεδον κανενα ολα καλα...ε πας και κοντραρεις τον αλλον με το σωμα και σου βγαζει απευθειας κοκκινη?Στο 2ο ματς στην καριερα δεχτηκα 3 κοκκινες οι 2 απο αυτο τον λογο και η 1 μονο ηταν κανονικη μιας και σακατεψα τον αντιπαλο. Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν απλα αναφερω το τι ειδα παιζοντας τον συγκεκριμενο τιτλο και εκανα μια συγκριση στο ποστ μου (οποιος θελει την διαβαζει) αναμεσα στους δυο τιτλους...τα ιδια ακριβως βλεπαμε και απο εκει στο thread του προ, και οχι μονο στις αρχες αλλα και ακομα τα ιδια γραφουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα