anamenos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχουν manual stats μια χαρα... μπορεί να μην τα έχω δει επειδή δεν έχω αρχίσει ακόμη τα manual games, αλλά όταν κοίταξα δεν υπήρχαν πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Βγηκε το καλο update στο fifa14 απο EA και το παιχνιδι βελτιωθηκε σαφως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αν το update είναι όπως στου PC, δεν νομίζω να είναι τόσο αισθητή η βελτίωση. Από την άλλη σημαίνει (τουλάχιστον για μένα) πάρα πολλά ότι η ΕΑ φαίνεται να υποστηρίζει το παιχνίδι και να μην βγάζει τα κλασικά patches που φτιάχνουν 2 bugs στο Career και τέλος. Είναι σημαντικό να διορθώνονται οι ατέλειες του gameplay μέσα στο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά ωραίο το Fifa άλλα εμένα που μου αρέσει να παίζω και εναντίον του CPU, δεν υπάρχει ένα μέτριο επίπεδο δυσκολίας.. Για να σας δώσω να καταλάβετε, στο Semi-pro παίρνω τον Παναθηναϊκό και ρίχνω τριάρες στη Barcelona ενώ στο Professional παίρνω την Barcelona και τρώω τρία απο την ΆΕΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά ωραίο το Fifa άλλα εμένα που μου αρέσει να παίζω και εναντίον του CPU, δεν υπάρχει ένα μέτριο επίπεδο δυσκολίας.. Για να σας δώσω να καταλάβετε, στο Semi-pro παίρνω τον Παναθηναϊκό και ρίχνω τριάρες στη Barcelona ενώ στο Professional παίρνω την Barcelona και τρώω τρία απο την ΆΕΚ.. Δεν υπαρχει balanced δυσκολια στο Fifa. Η ΕΑ πρωτοπορει και εδω. Αν βαλεις και World Class ή Legendary θα δεις και full court pressing απο την Κατω Πετρομαγουλα εναντιον της Barca για 90 λεπτα. Τα τζιμανια της ΕΑ βρηκαν και τον τροπο να μειωσουν την επιτυχια στις κεφαλιες (δοκιμασα το νεο patch στο ps3): Ειπαν λοιπον να κανουν τις κεφαλιες με το παραμικρο κουνημα του stick να πηγαινουν προς τα 2 κορνερ!!Αυτο σε semi control. Φανταζομαι αν το βαλω σε manual πιθανως οι κεφαλιες μου να καταρριψουν καθε νομο φυσικης και να βρεθει η μπαλα διπλα στο αμερικανικο σημαιακι στο φεγγαρι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπαρχει balanced δυσκολια στο Fifa. Η ΕΑ πρωτοπορει και εδω. Αν βαλεις και World Class ή Legendary θα δεις και full court pressing απο την Κατω Πετρομαγουλα εναντιον της Barca για 90 λεπτα. Τα τζιμανια της ΕΑ βρηκαν και τον τροπο να μειωσουν την επιτυχια στις κεφαλιες (δοκιμασα το νεο patch στο ps3): Ειπαν λοιπον να κανουν τις κεφαλιες με το παραμικρο κουνημα του stick να πηγαινουν προς τα 2 κορνερ!!Αυτο σε semi control. Φανταζομαι αν το βαλω σε manual πιθανως οι κεφαλιες μου να καταρριψουν καθε νομο φυσικης και να βρεθει η μπαλα διπλα στο αμερικανικο σημαιακι στο φεγγαρι... Εισαι εντελως λαθος πιστευω. Εγω παιζω χρόνια μόνο manual και σημερα και μετα το update, μια χαρα στελνω τις κεφαλιες προς το τερμα. Καμια δεν παει στο σημαιακι. Προπονησου... Ορίστε και ένα βιντεο που τραβηξα σημερα στο 360 μετά το update. Εχω βαλει τον υπολογιστη να παιζει ΑΕΚ-ΟΣΦΠ σε slow speed και με πειραγμενα sliders. Σορρυ για το flicker αλλα τραβαω απο iphone5. Βαλτε το 1080p για να φανει καλυτερα. Η τηλεοραση ειναι η Samsung Plasma 64F8500 τελευταίο μοντέλο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 υπαρχει κανενα update με τις τελευταιες μεταγραφες;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Παπαρια updates Γιομες με απο πισω που πατα βγαινουν,σεντρες ξυραφια και αμυντικοι που κολλανε.Τραγελαγικοι τερματζηδες για αλλη μια φορα.Θελει fixes το παιχνιδι.Το 85% των γκολ ειναι απο ψηλες λομπες και σεντρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εχω βαλει τον υπολογιστη να παιζει ΑΕΚ-ΟΣΦΠ σε slow speed και με πειραγμενα sliders. Σορρυ για το flicker αλλα τραβαω απο iphone5. Βαλτε το 1080p για να φανει καλυτερα. Η τηλεοραση ειναι η Samsung Plasma 64F8500 τελευταίο μοντέλο: Καμία αίσθηση ρεαλισμού στο βίντεο. Η ΑΕΚ της Γ' εθνικής έχει σημαντικά μεγαλύτερη κατοχή από τον Ολυμπιακό και οι άλλοι είναι και οι 11 πίσω από το κέντρο... Με αυτό το βίντεο δικαιώνεις αυτούς με τους οποίους διαφωνείς. Δεν υπάρχει balanced δυσκολία, στο semi-pro δεν μαρκάρει ούτε με τα μάτια η CPU ενώ στο pro μπορεί να σου πάρει και 70% κατοχή. Τα παραπάνω levels δυσκολίας είναι καθαρό cheat της CPU με παίκτες σαν τον Hummels να παίρνουν σε sprint τον Ρονάλντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 υπαρχει κανενα update με τις τελευταιες μεταγραφες;;;; Kαθε μερα γινονται updates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 εμενα παντως δεν εχει αλλαξει κατι στα ροστερ των ομαδων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Καμία αίσθηση ρεαλισμού στο βίντεο. Η ΑΕΚ της Γ' εθνικής έχει σημαντικά μεγαλύτερη κατοχή από τον Ολυμπιακό και οι άλλοι είναι και οι 11 πίσω από το κέντρο... Με αυτό το βίντεο δικαιώνεις αυτούς με τους οποίους διαφωνείς. Δεν υπάρχει balanced δυσκολία, στο semi-pro δεν μαρκάρει ούτε με τα μάτια η CPU ενώ στο pro μπορεί να σου πάρει και 70% κατοχή. Τα παραπάνω levels δυσκολίας είναι καθαρό cheat της CPU με παίκτες σαν τον Hummels να παίρνουν σε sprint τον Ρονάλντο. Δεν ξερω αν καταλαβες αλλα παιζει ο υπολογιστης μονος του, δεν παιζω εγω για να εχω κατοχη με την αεκ. Περιμενεις εσυ να καταλαβει ο υπολογιστης οτι η αεκ ειναι χειροτερη ομαδα και δεν πρεπει να εχει κατοχη; Ή μήπως στο προ14 γίνεται αυτο; Α ξεχασα, στο ανεκδιηγητο προ δεν μπορεις καν να βάλεις τον υπολογιστη να παιξει μόνος του...Δειξε μου ενα ποδοσφαιρακι που εχει τέτοιο IQ για να μπορει να ξεχωρισει τις δυνατες ομαδες απο τις αδυνατες, και παραταω τωρα το φιφα14... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξερω αν καταλαβες αλλα παιζει ο υπολογιστης μονος του, δεν παιζω εγω για να εχω κατοχη με την αεκ. Περιμενεις εσυ να καταλαβει ο υπολογιστης οτι η αεκ ειναι χειροτερη ομαδα και δεν πρεπει να εχει κατοχη; Ή μήπως στο προ14 γίνεται αυτο; Α ξεχασα, στο ανεκδιηγητο προ δεν μπορεις καν να βάλεις τον υπολογιστη να παιξει μόνος του...Δειξε μου ενα ποδοσφαιρακι που εχει τέτοιο IQ για να μπορει να ξεχωρισει τις δυνατες ομαδες απο τις αδυνατες, και παραταω τωρα το φιφα14... Αρχικά να σου επισημάνω ότι δεν ανέφερα πουθενά το PES 14, οπότε μην κυνηγάς μάγισσες. Στην ουσία τώρα, φυσικά και περιμένω να "καταλάβει", το ίδιο το παιχνίδι, ποιά είναι η καλύτερη ομάδα, γι αυτό το λόγο υπάρχουν και τα skills του κάθε παίκτη. Είναι το μεγαλύτερο fail, να μαρκάρουν το ίδιο αποτελεσματικά ο Ρονάλντο με τον Πουγιόλ ή μια ομάδα σαν αυτή την ΑΕΚ να παίζει στο μισό γήπεδο τον Ολυμπιακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά έλεος , σχολιάζουμε έναν αγώνα cpu vs cpu ? Ουδέποτε προέκυπτε κάτι ρεαλιστικό από αυτό! Μου αρκεί π.χ. στο career mode σε world class δυσκολία με Arsenal που θα βάλω την 5άρα μου σε hull city , crystal palace κτλ. αλλά εναντίον της United ή την Chelsea θα μου φύγει ο πάτος για να κερδίσω και αν. Η Dortmund στο Champions league μου ρίξε 4αρα. Όσον αφορά το online κομμάτι, έχεις δίκιο για τις γιόμες και γενικά τις ψιλοκρεμαστές μπαλίες , υποτίθετε ότι τις έφτιαξαν αλλά ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι. Η λύση είναι να παίζεις με Cover τους αμυντικούς αλλιώς θα σε τρυπάνε για πλάκα. Αντιμετωπίζεται σχετικά εύκολα πάντως αρκεί να μην έχεις πολύ αργούς αμυντικούς. Τέλος για την δυσκολία , μπορείς να βάλεις το Professional και να πειράξεις τα cpu sliders ώστε να το κάνεις λίγο πιο εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξερω αν καταλαβες αλλα παιζει ο υπολογιστης μονος του, δεν παιζω εγω για να εχω κατοχη με την αεκ. Περιμενεις εσυ να καταλαβει ο υπολογιστης οτι η αεκ ειναι χειροτερη ομαδα και δεν πρεπει να εχει κατοχη; Ή μήπως στο προ14 γίνεται αυτο; Α ξεχασα, στο ανεκδιηγητο προ δεν μπορεις καν να βάλεις τον υπολογιστη να παιξει μόνος του...Δειξε μου ενα ποδοσφαιρακι που εχει τέτοιο IQ για να μπορει να ξεχωρισει τις δυνατες ομαδες απο τις αδυνατες, και παραταω τωρα το φιφα14... Πως δεν γινετε?γινετε και παραγινετε. Αλλα βλεπεις δεν τοχεις ψαξει και καθολου το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα