nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μόλις τώρα το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά. Κρατημένο το R1 λίγο πριν σου έρθει η μπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το δοκιμασα και δουλεψε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelistyler Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Γεια παιδια εγω το κατεβασα στο xbox360 μηπως ξερει κανεις πως το κάνω update ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ετοιμαστειτε για λιωσιμο! PS4 επισημα στην Ελλαδα στις 13/12/13!!!! Fifa14 next gen all the way baby!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 εγώ γιατί το βλέπω πολύ διαφορετικό από το περσινό? οκ,δεν λέω μπορεί να μην έχει κάτι το revolution αλλά έχει προσθήκες! το pureshot είναι πολύ καλή προσθήκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ρε σεις ποτε θαρθει αυτο το μαγικο αρχειακι για να μπορεσουμε να το παιξουμε στα pc απτον θειο?παει μια βδομαδα τωρα που μου τοφερε ο θειος και ακομα να κυκλοφορησει το αρχειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnickride Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 καλησπέρα, κανα τουρνουα φιφα παίζει κανένα αυτες τις μέρες? ελληνικο πάντα μιλάμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ρε σεις ποτε θαρθει αυτο το μαγικο αρχειακι για να μπορεσουμε να το παιξουμε στα pc απτον θειο?παει μια βδομαδα τωρα που μου τοφερε ο θειος και ακομα να κυκλοφορησει το αρχειο. Μέχρι να φιλοτιμηθεί να το φέρει ο μπάρμπας στα PC, αυτοί που το έχουν στις κονσόλες θα το έχουν σιχαθεί και παρατήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέχρι να φιλοτιμηθεί να το φέρει ο μπάρμπας στα PC, αυτοί που το έχουν στις κονσόλες θα το έχουν σιχαθεί και παρατήσει Αστα να πανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδιά οι τύποι στην EA έχουν αφαιρέσει το player hub ή είναι η ιδέα μου??? μλκ γιατί δεν μπορείς να δεις τα stats σου και τους προηγούμενους παίκτες που έπαιξες.. τι γίνεται με τα manual rankings, δεν υπάρχουν??? τέρμα ηλίθιοι οι τύποι... edit: άκυρο βρήκα το ιστορικό για προηγούμενα games, αλλά εξακολουθώ να μην βρίσκω τα stats. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Τι να τα κάνεις τα manual stats αφού σχεδόν κανένας δεν παίζει manual, γμ την ΕΑ που δε λέει να (πάμε όλοι μαζί το τροπάριο) αφαιρέσει τα assisted controls από όλα τα ranked modes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχω ακουμπησει online καθοτι το περιμενω για Χ1 , αλλα για την αμυνα τουλαχιστον εχουν βγαλει την επιλογη να διαλεγεις τον παλιο τροπο οταν παιζεις online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχω ακουμπησει online καθοτι το περιμενω για Χ1 , αλλα για την αμυνα τουλαχιστον εχουν βγαλει την επιλογη να διαλεγεις τον παλιο τροπο οταν παιζεις online? Δε νομίζω. Κανείς μετά δεν θα επέλεγε την tactical γιατί είναι δυσκολότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχουν manual stats μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δε νομίζω. Κανείς μετά δεν θα επέλεγε την tactical γιατί είναι δυσκολότερη. Ο σκοπός είναι να υπάρχει μία άμυνα για να παίζουν όλοι υπό όσους όρους. Καλά έκαναν και την έβγαλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα