Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγώ γιατί το βλέπω πολύ διαφορετικό από το περσινό? 

οκ,δεν λέω μπορεί να μην έχει κάτι το revolution αλλά έχει προσθήκες! το pureshot είναι πολύ καλή προσθήκη! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε σεις ποτε θαρθει αυτο το μαγικο αρχειακι για να μπορεσουμε να το παιξουμε στα pc απτον θειο?παει μια βδομαδα τωρα που μου τοφερε ο θειος και ακομα να κυκλοφορησει το αρχειο.

ρε σεις ποτε θαρθει αυτο το μαγικο αρχειακι για να μπορεσουμε να το παιξουμε στα pc απτον θειο?παει μια βδομαδα τωρα που μου τοφερε ο θειος και ακομα να κυκλοφορησει το αρχειο.

Μέχρι να φιλοτιμηθεί να το φέρει ο μπάρμπας στα PC, αυτοί που το έχουν στις κονσόλες θα το έχουν σιχαθεί και παρατήσει :P

Μέχρι να φιλοτιμηθεί να το φέρει ο μπάρμπας στα PC, αυτοί που το έχουν στις κονσόλες θα το έχουν σιχαθεί και παρατήσει :P

Αστα να πανε.

ρε παιδιά οι τύποι στην EA έχουν αφαιρέσει το player hub ή είναι η ιδέα μου??? μλκ γιατί δεν μπορείς να δεις τα stats σου και τους προηγούμενους παίκτες που έπαιξες..

τι γίνεται με τα manual rankings, δεν υπάρχουν??? τέρμα ηλίθιοι οι τύποι...

edit:  άκυρο βρήκα το ιστορικό για προηγούμενα games, αλλά εξακολουθώ να μην βρίσκω τα stats.

Τι να τα κάνεις τα manual stats αφού σχεδόν κανένας δεν παίζει manual, γμ την ΕΑ που δε λέει να (πάμε όλοι μαζί το τροπάριο) αφαιρέσει τα assisted controls από όλα τα ranked modes.

Δεν εχω ακουμπησει online καθοτι το περιμενω για Χ1 , αλλα για την αμυνα τουλαχιστον εχουν βγαλει την επιλογη να διαλεγεις τον παλιο τροπο οταν παιζεις online?

Δεν εχω ακουμπησει online καθοτι το περιμενω για Χ1 , αλλα για την αμυνα τουλαχιστον εχουν βγαλει την επιλογη να διαλεγεις τον παλιο τροπο οταν παιζεις online?

Δε νομίζω. Κανείς μετά δεν θα επέλεγε την tactical γιατί είναι δυσκολότερη.

Δε νομίζω. Κανείς μετά δεν θα επέλεγε την tactical γιατί είναι δυσκολότερη.

Ο σκοπός είναι να υπάρχει μία άμυνα για να παίζουν όλοι υπό όσους όρους. Καλά έκαναν και την έβγαλαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...