Fronimitis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τις αλλες χρονιες επαιζα πιο πολυ προ αλλα φετος το διεγραψα και παιζω μονο φιφα. Ξεκινησα το αγαπημενο μου be a pro κι ο προπονητης μαλλον δεν με πολυγουσταρει χαχαχαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 εχει θεματακια παντως το παιχνιδι.Ειδικα στις κεφαλιες πολλες φορες οι αμυντικοι κολλανε .Εφαγα goal ετσι εχθες και ου τα εσπασε τα νευρα .Πρεπει να τα φτιαξουν αυτα,οπως επισης και τις lob passes ,καμιναδες συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Epic post is epic: i havent lost a match yet online..IM HATING this game more than any other FIFA, im prepared to trade this in , and wait for PES to get patched.The online has FUNDEMENTAL ISSUES.1. HEADERS AFTER PATCH EXPLOIT- so many goals conceded and scored its dumb and impossible to defend against. LOL @ Llorente .2. THROUGH BALLS EXPLOIT3. LOBBED BALL -Any * who doesant know how to play can do this.4. PRESSURE PACE. I have the ball bamb the players chasing after me. This never happens in real life, because of player stamina.THIS GAME IS BROKEN ONLINE !!!!!!im so annoyed. Pace abuse seems more heavenly than all THAT *.I dont feel in control anymore, knowing if i concede a corner... THEY WILL SCORE A HEADER.ive score 6 headers in 3 games.My opponent roughly the same.The shots seem overpowerd at times, ive handed people defeats, but i dont feel good about them.This game has turned me into a prophet. I can predcit when the goals going to go in .And our evil freind Momentum ... im sure is back. Coincodence of goals right after i scored. ?? http://forum.ea.com/uk/posts/list/2612504.page ps: όχι δεν τα λέω εγώ (ούτε και συμφωνώ με κάποια από αυτά), έχω φάει ban από τα forum αυτά εδώ και καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Γυρίστε το σε μπασκετάκι 2Κ να βρείτε την υγειά σας. Οι άνθρωποι πλέον σας κλέβουν μπροστά στα μούτρα σας και τους λέτε και ευχαριστώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Περί της αφαίρεσης του Online Team Play http://forum.ea.com/uk/posts/list/2599360.page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 4. PRESSURE PACE. I have the ball bamb the players chasing after me. This never happens in real life, because of player stamina. Μακάρι να το διαβάσει κάποιος αρμόδιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι με τις κεφαλιες τι?Εχθες ξενερωσα.,κανει κορνερ στο 90 και ο αμυντικος μου κολλησε,ουτε καν σηκωθηκε,και φυσικα ο αντιπλαος σκοραρε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Φαντάζομαι έχεις κατεβάσει το day-one patch που νερφάρει τις κεφαλιές. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι η δική περίπτωση ήταν ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Παντως μεχρι στιγμης το offline του παιχνιδιου μ'αρεσει πολυ. Απο το φιφα 98 ειχα να ασχοληθω τοσο. Μεχρι και το GTA 5 ψιλοπαρατησα για να παιζω ματσακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι το patch κανει τιποτα σε κανενα τομεα gameplay , διορθωνει καποια πρωτα bugs. Αυτα που ειπαν για nerf θα ειναι σε επομενο. Εγω μεχρι στιγμης εχω παιξει μονο με ΑΙ , και με λιγο "κουνημα" στα sliders ειναι πιο απολαυστικο απο καθε αλλη χρονια. Δεν εχω δει να μπαινουν γκολ υπερβολικα απο κεφαλιες (αλλα φυσικα ειναι ηδη αθλος να παρει απο την ΑΙ κεφαλια) αλλα αυτο που κολλαει ο αμυντικος στο χωμα ενω εχεις πατησει να κανει κεφαλια μου εχει συμβει πολλες φορες. Καταφεραν να βγαλουν προβλημα απο το πουθενα αφου πρωτη χρονια γινεται κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Α ναι, έχεις δίκιο. Σύμφωνα με όσα λένε εδώ http://forum.ea.com/uk/posts/list/2605613.page το... nerf patch δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Παίδες , θέλει λίγο δουλειά στις κεφαλιές το 14. Παίζω arsenal , με Giroud μπροστά ώρες-ώρες νιώθω ότι "κλέβω" το παιχνίδι.. Στο world class παίζω. Online επίσης κάνω και μου κάνουν φυσικά τα ίδια.. Ένα nerf χρειάζεται πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raiden5 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το παιχνιδι στην βαση του ειναι φοβερο...αλλα εχει καποια σοβαρα θεματα που πρεπει να λυθουν... Οσοι παιζουν offline κ με πειραματισμους στα sliders δεν θα εχουν θεμα, αλλα online θελει επειγοντος update το παιχνιδι. Καταρχας στο αμυντικο κομμάτι, οι αμυντικοι ειναι αργοκίνητες μαουνες, αργουν παρα πολυ να στριψουν κ να αντιδρασουν με αποτελεσμα να ξεμαρκαρετε για πλακα ο επιθετικος. Δευτερον, τα μακρινα σουτ βρισκουν υπερβολικα ευκολα στοχο ασχέτως αν σημαδεύεις καλα η οχι. Τριτον, οι κεφαλιες επίσης μπαίνουν υπερβολικά ευκολα. Χρειαζεται επειγοντος διόρθωση το game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδια οταν φτιαχνεις πρωταθλημα δεν μπορεις να βαλεις περισσοτερους απο 2 γυρους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μια ερωτηση στο φιφα 13 πατουσα το R1 και η μπαλα περνουσε κατω απο τα ποδια τοθ παικτη μου ξερετε πως το κανουμε τωρα? γιατι οσες φορες δοκιμασα δεν επιασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα