polakis21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παιζω του θειου και αναμενω την παραγγελια μου για ps4+fifa14 next gen... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 κυκλοφορησε η region free εκδοση στα γνωστα μερη.Καλα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Λιώνετε όλοι και δεν ποστάρει κανείς ε; LOL!!! Είναι πορωση το ατιμο... Βγηκε ηδη το πρωτο patch που διορθωνει καποια λαθακια, και σε 15 μερες περιπου ερχεται patch που φτιαχνει τα overpowered headers και finesse shots... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα ειναι στο δρομο, μου το φερνει ο θειος.Εχει δρομο ακομα μεχρι να φτασει σεμενα. Αυριο θα το εχω στα χερια μου ομως και θα το δοκιμασω, μακαρι ναναι καλο...πριν λιγο εβλεπα το Γιουναϊτεντ - Λιβερπουλ και καπως πορωθηκα και θελω να ξεκινησω ενα career με την Λιβερπουλ.Θα μου πειτε γιατι δεν ξεκινας στο προ, στο προ δυστηχως δεν εχουν τα δικαιωματα του αγγλικου πρωταθληματος (οπως οι περισσοτεροι αλλωστε θα γνωριζετε) και αυτο μου την δινει τρελα, ειναι λες και παιζω με αυτες τις ομαδες που εχουν "δημιουργησει" απο μονοι τους οι σχισοματηδες.Δεν μπορω να βλεπω αφτιαχτες τις φανελες τοσο μεγαλων ομαδων. Οποτε αυριο εχει ξυπνησα καφεδουμπα,τσιγαρακι και λιωσιμο στο fifa (θα εβαζα και ραδιο αλλα αποτι ειχα διαπυστωσει στο demo του παιχνιδιου η ατμοσφαιρα μεσα στο γηπεδο ειναι φοβερη οποτε θα εχω την tv στο φουλ, ετσι για να πορωθουμε λιγο ). Μια ερωτηση μονο, θελω να μου πειτε αν τα επιπεδα δυσκολιας τα εχουν φτιαξει καθολου γιατι στο 13 μετα το proffessional (ακομα και αυτο αρκετες φορες) ηταν απανθρωπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 σε χακαρισμένο ps3 ή χακαρισμένο xbox 360 θα το παίξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 σε χακαρισμένο ps3 ή χακαρισμένο xbox 360 θα το παίξεις? σε pc. χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimnikou1971 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Το πήρα για Ps3....Έπαιξα λίγο χθες, και εγώ με Liverpool (Career Mode)....Άστα, είναι που είναι οι παίχτες μας μέτριοι για επίπεδο top club πάω να κάνω μεταγραφές και τι να δώ? Εκεί που φιλτράρεις τι παίκτη θες να βρεις, μου βγάζει ότι να ναι (άγνωστους) γιατι έχουν masking στα στατιστικά τους....Δεν ξέρω αν εκανα κάτι λάθος αλλά ξέρει κανεις τίποτα για αυτό? Κάτι άλλο...στο management του ροστερ για την ενδεκάδα κολλάει στο scroll up-down αλλά και στο check παίκτη προς αλλαγή, τι να φταίει? Μήπως επειδή έχω fat Ps3 1ης γενιάς? Αν όχι τότε αστα..... Όχι τίποτα άλλο, αλλά βαριέμαι να κάνω αλλαγές και σε κανά κύπελλο τι θα κάνω που πρεπει θα αλλαξω ολη την 11αδα γιατι θα λιώσουν από την κούραση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά... επειδη με όλη τη σειρά ασχολούμουν μόνο με ματσάκια με φίλους μπορει να μου δώσει κάποιος ένα λινκ οπου εξηγει ολα τα mode και τις διαφορές τους γιατι σκέφτομαι να ασχοληθω διαφορετικά αυτή τη φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ελα για παμε. Πρωτο βιντεο full gameplay απο next gen fifa14 σε ps4!!!! Φανταστικό φαίνεται αν και οι τύποι παίζουν σε normal ταχυτητα και assisted controls! Εκπληκτική αναλυση και smoothness με 60fps, θεατες φοβεροι 3d και μεμονωμένοι, φάτσες φοβερές, φανέλες κουνιούνται, έξτρα animations σε σχέση με current gen, φοβερή τηλεοπτική σκηνοθεσία και καμερα, νομιζω καλυτερα ball physics και γενικοτερα ενα καλύτερο feeling σε σχέση με αυτό που παίζουμε τώρα! Cant wait!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ελα για παμε. Πρωτο βιντεο full gameplay απο next gen fifa14 σε ps4!!!! Φανταστικό φαίνεται αν και οι τύποι παίζουν σε normal ταχυτητα και assisted controls! Εκπληκτική αναλυση και smoothness με 60fps, θεατες φοβεροι 3d και μεμονωμένοι, φάτσες φοβερές, φανέλες κουνιούνται, έξτρα animations σε σχέση με current gen, φοβερή τηλεοπτική σκηνοθεσία και καμερα, νομιζω καλυτερα ball physics και γενικοτερα ενα καλύτερο feeling σε σχέση με αυτό που παίζουμε τώρα! Cant wait!!! Φρου φρου και αρωματα. Οπως τα ελεγα πριν καιρο, μην περιμενετε διαφορα σε gameplay και ο τυπος το λεει ξεκαθαρα : Παρολο που εινα διαφορετικη η μηχανη το gameplay ειναι το ιδιο. Διαρκως μιλανε για τα γραφικα (για να μεγαλωσουν το hype οσων εχουν προπαραγγειλει τις νεες κονσολες. Λες και δεν το ξεραμε οτι οι νεες κονσολες αυτοματως θα εχουν και καλυτερα γραφικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Φρου φρου και αρωματα. Οπως τα ελεγα πριν καιρο, μην περιμενετε διαφορα σε gameplay και ο τυπος το λεει ξεκαθαρα : Παρολο που εινα διαφορετικη η μηχανη το gameplay ειναι το ιδιο. Διαρκως μιλανε για τα γραφικα (για να μεγαλωσουν το hype οσων εχουν προπαραγγειλει τις νεες κονσολες. Λες και δεν το ξεραμε οτι οι νεες κονσολες αυτοματως θα εχουν και καλυτερα γραφικα. Και ποιος σου ειπε οτι θελουμε διαφορετικο gameplay; Οι περισσοτεροι ειμαστε πληρως ικανοποιημενοι απο το τωρινο gameplay, γιατι να το χαλασουν. Υπαρχει για ολα τα γουστα. Απο assisted ping pong party arcade μεχρι φουλ δυσκολο και ρεαλιστικο σε slow/manual. Απλά κάθε χρόνο θα βελτιωνουν τα γραφικα σιγα σιγα και θα προσθετουν πινελιες εξτρα στο gameplay για να γινεται οσο το δυνατον περισσοτερο ρεαλιστικο. Γιατι να αλλαξουν κατι πετυχημενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=x5xyVUI2nCU στις 17:00 αρχιζει το στριμ ηταν τραγικο χτες, ελπιζω σημερα να το βελτιωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Και ποιος σου ειπε οτι θελουμε διαφορετικο gameplay; Οι περισσοτεροι ειμαστε πληρως ικανοποιημενοι απο το τωρινο gameplay, γιατι να το χαλασουν. Υπαρχει για ολα τα γουστα. Απο assisted ping pong party arcade μεχρι φουλ δυσκολο και ρεαλιστικο σε slow/manual. Απλά κάθε χρόνο θα βελτιωνουν τα γραφικα σιγα σιγα και θα προσθετουν πινελιες εξτρα στο gameplay για να γινεται οσο το δυνατον περισσοτερο ρεαλιστικο. Γιατι να αλλαξουν κατι πετυχημενο; Kαι η κοναμι με το ιδιο σκεπτικο εκανε το προ 2008 και ολοι ειδαμε το αποτελεσμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 είναι φανερό πάντως ότι έχουν ρίξει την ταχύτητα κάτω εν σχέση με την CG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι η κοναμι με το ιδιο σκεπτικο εκανε το προ 2008 και ολοι ειδαμε το αποτελεσμα Η κοναμι το χαλασε το παιχνιδι, δεν το αφησε ιδιο οπως το προ6...Εδω ειναι φανερο οτι ειναι ιδια πετυχημενη μηχανη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα