kjtzemis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ναι ειναι current gen και αποτι φαινεται και φετος παμε με την ιδια μηχανη και μικροαλλαγες στο gameplay. Μακαρι τουλαχιστον να εχουν διορθωσει την ταχυτητα και να ειναι πιο αργο Γιατι ρε παιδια σιγα το γρηγορο.Εγω το εχω δοκιμασει και σε χ360 και σε ΠΣ3 και η ταχυτητα του μου φενετε μα χαρα...ιδια με την περσυνι νομιζω.Εκει που δεν παιζετε με τιποτα (και ισως για εκει να λετε) ειναι στο PC, εκει πανε με τερμα γκαζια και σαν τρελα πανω κατω..το ειχα συνηθισει καποια στιγμη αλλα ειναι σπαστικο και παλι, σε ποναει το κεφαλι να πουμε με τοσο γρηγορους ρυθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peace85 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 και εμενα μου φαινεται μια χαρα η ταχυτητα αλλα γενικα θα ηθελα να το βελτιωσουν σε πολλα σημεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 http://www.eurogamer.net/articles/2013-06-06-fifa-14-preview http://uk.ign.com/articles/2013/06/06/fifa-14-harder-faster-stronger-maybe-better http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-14-hands-on-developer-interview/ http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-14-hands-on-impressions/ επιτελους παιχνιδι κεντρου μου αρεσει που ξενερωσε ο reviewer που λεει οτι του αρεσει να παιζει με chiped balls και γιομες απο τον τερματζη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ας ελπισουμε να αφαιρεθουν αυτα τα ηληθια bugs που χτυπαγε ο ενας παιχτης πανω στον αλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δυστυχώς δεν μας λέει τίποτα για την AI των συμπαικτών σου, η οποία ήταν τραγική στο FIFA 13. Κάνει μια μικρή αναφορά μισής πρότασης για την βελτίωση της AI στην άμυνα, αλλά τίποτα για την επίθεση (πονάει πολύ σε αυτό το FIFA). Να σας πω την αλήθεια, αν κοιτάξω το trailer, χωρίς το preview άρθρο, δεν βλέπω κάποια διαφορά με το 13. Βέβαια παίζοντας θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παντού λένε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πιο αργό και ρεαλιστικό game. Τι περισσότερο να ζητήσει ένας hardcore gamer της σειράς? Κάτι σαν FIFA08 δλδ, αλλά με όλα τα καλούδια και τις προσθήκες των τελευταίων έξι χρόνων... Πάρα πολύ καλά νέα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 περιμένω να δω την Next gen version η συγκεκριμένη δεν με ενδιαφέρει καθόλου, κρίμα που και η Pc version θα είναι last gen.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 περιμένω να δω την Next gen version η συγκεκριμένη δεν με ενδιαφέρει καθόλου, κρίμα που και η Pc version θα είναι last gen.. έχω τις αμφιβολίες μου αν όντως θα έχουν παραμικρή διαφορά, πλην των γραφικών βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 έχω τις αμφιβολίες μου αν όντως θα έχουν παραμικρή διαφορά, πλην των γραφικών βέβαια. Μα ανακοίνωσαν στο conference της ms οτι τα next gen sports games της ea θα είναι όλα με new engine, και αν ισχύει αυτό τότε το new gen fifa δεν θα έχει καμία σχέση με το old gen, μπορεί να είναι καλύτερο μπορεί να είναι χειρότερο ,πιστέυω στην conference της ea αν όχι της Ms θα δούμε gameplay επιτέλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μα ανακοίνωσαν στο conference της ms οτι τα next gen sports games της ea θα είναι όλα με new engine, και αν ισχύει αυτό τότε το new gen fifa δεν θα έχει καμία σχέση με το old gen, μπορεί να είναι καλύτερο μπορεί να είναι χειρότερο ,πιστέυω στην conference της ea αν όχι της Ms θα δούμε gameplay επιτέλα μένει να το δούμε στην πράξη, αν λένε αλήθεια. Και η activision έλεγε ότι έχει νέα μηχανή για COD, αλλά στην πραγματικότητα είναι η παλιά με μερικά tweaks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μαγεια λεμε! Το τελειο γινεται τελειοτερο...Ζεσταμα με fifa14 σε current gen με fluid μαγικη κινηση και εκτοξευση με fifa14 μετα σε next gen. Και ασε το προ να κοιμαται...Καλα μιλαμε ο ρεαλισμος στην κινηση ειναι σε αλλο επιπεδο πλεον! Επιτελους πιο αργο τεμπο για εμας που παιζουμε slow/manual... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το θεμα ειναι να δουμε το next-gen fifa για αυτο κραταω μικρο καλαθι,αν και παιζει ουσιαστικα χωρις αντιπαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το θεμα ειναι να δουμε το next-gen fifa για αυτο κραταω μικρο καλαθι,αν και παιζει ουσιαστικα χωρις αντιπαλο. Next-gen από άποψης γραφικών δεν με πολυενδιαφέρει. Το gameplay είναι που πρέπει να βελτιώσουν και υπάρχει πολύς χώρος για αυτό. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι εδώ και χρόνια παίζουν χωρίς αντίπαλο, καθώς το αντίπαλο δέος μόνο θλίψη προκαλεί. επιτελους παιχνιδι κεντρου μου αρεσει που ξενερωσε ο reviewer που λεει οτι του αρεσει να παιζει με chiped balls και γιομες απο τον τερματζη. Ελπίζω να μην κάθεσαι να διαβάζεις προσεκτικά αυτά τα άθλια πληρωμένα reviews, που τις περισσότερες φορές είναι γραμμένα από τύπους εντελώς άσχετους με το αντικείμενο Πλέον έχω σταματήσει να διαβάζω "official" reviews. Μόνο τα user reviews αξίζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Next-gen από άποψης γραφικών δεν με πολυενδιαφέρει. Το gameplay είναι που πρέπει να βελτιώσουν και υπάρχει πολύς χώρος για αυτό. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι εδώ και χρόνια παίζουν χωρίς αντίπαλο, καθώς το αντίπαλο δέος μόνο θλίψη προκαλεί. Σωστα και εγω δεν αναφερομουν στα γραφικα αν και κατι καλυτερο παντα καλο ειναι αλλα κυριως στο ΑΙ και στις βελτιωσεις που μπορει να φερει η νεα ignite engine. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τα πρωτα previews μιλουν για εκπληκτικα player animations, slower pace επιτελους, παιχνιδι κεντρου κι οχι συνεχεις γρηγορες αντεπιθεσεις και τερμα το τρεξιμο και οι ντριμπλες συνεχεια! Επισης, υπαρχει πλεον καλυτερο inertia και φυσικη σωματος. Οταν ενας παικτης αλλαζει γρηγορα κατευθυνση, καθυστερει λιγο οπως θα επρεπε! Επιτελους!!!!!! Και η πλακα; Το eurogamer ψιλοκραζει το νεο φιφα γιατι λεει γινεται πιο ρεαλιστικο και αυτο λεει θα χαλασει την διασκεδαση!!!! Χαχαχαχαχα!!!! Γελοιοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα