Tilemaxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω, μου αρέσει και τα δύο αθλήματα το ίδιο. Αλλά μπορώ να ζήσω πλέον χωρίς PES/FIFA. Χωρίς 2Κ με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εμ, φαίνεται και από το avatar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Περιττό να πώ οτι ο ΑΙ είναι απόλαυση στο 2Κ13... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, έπαιξα 2-3 αγώνες PES2014 στο PS3 και μπορώ να πω ότι δεν είναι καθόλου άσχημο. Την περισσότερη ώρα βέβαια πάλευα να καταλάβω τα κουμπιά, αλλά σε γενικές γραμμές το ευχαριστήθηκα. Αύριο θα το δοκιμάσω περισσότερο. Σε κάποια πράγματα ήταν καλύτερο από το Fifa, πχ. μπορείς να κάνεις τάκλιν και να σπάσεις κανα ποδάρι (ενώ στο Fifa πλέον 1/5 τάκλιν πετυχαίνει και αν). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_answer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν λες πετυχαινει εννοεις να σπας κανα ποδαρι??? Χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά από τότε που η άμυνα του Fifa άλλαξε σε Tactical (κάτι που μου άρεσε, καθώς πολλές από τις τεχνικές του Tactlcal, πχ. shadowing με το L2, τις χρησιμοποιούσα ήδη), τα τάκλιν έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Είναι αρκετά πιο δύσκολο να πετύχουν και σχεδόν αδύνατον να κάνεις φάουλ κατά βούληση. Εκεί μου φάνηκε να υπερέχει το Pro, γιατί η... ακτίνα δράσης του τάκλιν είναι μεγαλύτερη και ο αμυντικός φαίνεται να κατευθύνεται αυτόματα προς την μπάλα/πόδια του αντίπαλου. Φυσικά υπάρχουν πολλοί που δεν χρησιμοποιούν καν τα τάκλιν (ή το κάνουν με διαφορετική λογική) και αυτούς δεν τους πειράζει. Επίσης το Pro μού φάνηκε ένα κλικ πιο αργό, κάτι που είναι προφανώς θετικό. Θα προτιμούσα ακόμα πιο αργό το φετινό Fifa (μη μου πείτε πάλι για slow, γιατί μετά τον πρώτο μήνα δε θα βρίσκετε online αντίπαλο σε τέτοιο mode ούτε για αστείο). Κατά τ' άλλα στο Pro είναι ασύλληπτα εκνευριστικά κάποια slowdowns, ειδικά όταν η μπάλα περνάει τη γραμμή του άουτ (ή ακόμα και του τέρματος...) Και υπάρχουν πολλά slowdowns σε κάθε αγώνα. Φαντάζομαι θα τα φτιάξουν αργότερα. Τέλος τα roster είναι απλά τραγικά (ο Μασάδος είναι ξανθός...) Έβαζα να παίξω με random αντίπαλο και 7/10 φορές μου έβγαζε κάτι απίθανες κινεζοκορεάτικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slider23 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εγινε ρε παιδια?Στα σουτ εξω απο την περιοχη μπηκε autoaim???Πολλα σουτ παραθυρακι απο τα 30 μετρα....Επισημα το Playstation 4 ποτε κυκλοφορει Ελλαδα?Εχει γινει γνωστο? Υ.Γ Ευχαριστω σε οποιον απαντησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μια ερωτηση το ελληνικο πρωταθλημα θα υπαρχει στην εκδοση του PS Vita? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μια ερωτηση το ελληνικο πρωταθλημα θα υπαρχει στην εκδοση του PS Vita? Γιατι τελικα αποφασισαν πως στο fifa14 θα υπαρχει το Ελληνικο πρωταθλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά από τότε που η άμυνα του Fifa άλλαξε σε Tactical (κάτι που μου άρεσε, καθώς πολλές από τις τεχνικές του Tactlcal, πχ. shadowing με το L2, τις χρησιμοποιούσα ήδη), τα τάκλιν έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Είναι αρκετά πιο δύσκολο να πετύχουν και σχεδόν αδύνατον να κάνεις φάουλ κατά βούληση. Εκεί μου φάνηκε να υπερέχει το Pro, γιατί η... ακτίνα δράσης του τάκλιν είναι μεγαλύτερη και ο αμυντικός φαίνεται να κατευθύνεται αυτόματα προς την μπάλα/πόδια του αντίπαλου. Φυσικά υπάρχουν πολλοί που δεν χρησιμοποιούν καν τα τάκλιν (ή το κάνουν με διαφορετική λογική) και αυτούς δεν τους πειράζει. Επίσης το Pro μού φάνηκε ένα κλικ πιο αργό, κάτι που είναι προφανώς θετικό. Θα προτιμούσα ακόμα πιο αργό το φετινό Fifa (μη μου πείτε πάλι για slow, γιατί μετά τον πρώτο μήνα δε θα βρίσκετε online αντίπαλο σε τέτοιο mode ούτε για αστείο). Κατά τ' άλλα στο Pro είναι ασύλληπτα εκνευριστικά κάποια slowdowns, ειδικά όταν η μπάλα περνάει τη γραμμή του άουτ (ή ακόμα και του τέρματος...) Και υπάρχουν πολλά slowdowns σε κάθε αγώνα. Φαντάζομαι θα τα φτιάξουν αργότερα. Τέλος τα roster είναι απλά τραγικά (ο Μασάδος είναι ξανθός...) Έβαζα να παίξω με random αντίπαλο και 7/10 φορές μου έβγαζε κάτι απίθανες κινεζοκορεάτικες. Μια χαρά τάκλιν κάνω εγώ. Τα 3 στα 5 μου πετυχαίνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρά τάκλιν κάνω εγώ. Τα 3 στα 5 μου πετυχαίνουν... Ρε συ μας δουλευεις?Πως γινετε οι περισσοτεροι παικτες να μην μπορουνε να πετυχουν ουτε ενα τακλιν και εσυ να πετυχενεις 3/5? Εγω μια φορα οσες φορες μου βγαινουν τετατετ και δεν θελω να φαω γκολ προσπαθω να τον σακατεψω τον αλλον πριν μπει περιοχη και ενω εχω 2 παιχτες πισω στην αμυνα πεφτω για τακλιν και δεν τον πετυχενουν με καμια παναγια. Πες μας τωρα οτι και σε αυτο παιζει ρολο το slow/manual. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα τακλιν , η αλήθεια είναι με την αλλαγή που έκαναν τα βρήσκω πιο εύκολα από πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 +1 και εγώ βρίσκω παίχτη αν θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Τι να πω, μπράβο σας. Εγώ δεν καταφέρνω να κάνω τάκλιν με τίποτα. ΄Η εν πάση περιπτώσει του Pro μού φάνηκαν πολύ πιο εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Τι να πω, μπράβο σας. Εγώ δεν καταφέρνω να κάνω τάκλιν με τίποτα. ΄Η εν πάση περιπτώσει του Pro μού φάνηκαν πολύ πιο εύκολα. SKILLLLZZZZZ :cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα