Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 751
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι πιο αργα ρε φιλε; Ηδη στριβουν αργα, κι αλλο θες; Μια χαρα ειναι

Οχι δεν ειναι καλα για μενα.

Στριβουν πολυ αποτομα.

Δημοσ.

Υπάρχει βελτίωση σε σχέση με πέρσι αλλά κι εγώ θα ήθελα να στρίβουν λίγο πιο αργά (κυρίως γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις εξακολουθούν να αντιδρούν υπερβολικά γρήγορα, ειδικά οι παίχτες που ελέγχονται από το ΑΙ). Στο online πιστεύω πως δεν θα φαίνεται τόσο πολύ αυτό. Το θέμα όμως είναι ότι αν τους έκαναν πιο αργούς, οι περισσότεροι θα άρχιζαν πάλι τη μίρλα "οι παίκτες θέλουν άγκυρα για να στρίψουν κλπ"

• Like 1
Δημοσ.

@nzeppos, νομίζω κρίνοντας μόνο από τα video το FIFA next θα είναι πολύ πιο ισορροπημένο σε αυτό το τομέα εκτός από τα first touches που φαίνεται να χάνουν την μπάλα πάρα πολύ εύκολα.

Tώρα γενικά για το current gen FIFA , έχω να πω ότι δεν υπάρχει κάποια συνταρακτική διαφορά από πέρσι. Το AI θεωρώ είναι καλύτερο και για πρώτη φορά είδα αρκετές διαφορετικές αντιδράσεις από τους αντιπάλους, κάποιες ωραίες κινήσεις στους κενούς χώρους και καλύτερη κάλυψη από τους αμυνόμενους ,Επίσης είδα πολλές διαφορετικές αποφάσεις ακόμη και στα ελεύθερα του τερματοφύλακα και το κυριότερο από ότι φαίνεται έχει μειωθεί δραστικά το cheat από την αντίπαλη AI. Τα shoots είναι εκπληκτικά και οι τερματοφύλακες ακόμη πιο balance, μου έκανε εντύπωση ότι πιο συχνά έκανε λάθος ο Valdes από τους άλλους , αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου.  

Βελτιωμένο και χωρίς καμιά αμφιβολία το καλύτερο FIFA μέχρι σήμερα, σειρά παίρνει το next gen.

Δημοσ.

Καλά, το ΑΙ (τουλάχιστον ως αντίπαλος) ούτε εμένα με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αφού το 99% των αγώνων το παίζω αποκλειστικά online. Άντε κανα offline FUT αραιά και που. Αλήθεια, δοκίμασε κανένας Φιφάκιας* το demo του Pro να μας πει εντυπώσεις; Νομίζω ήταν να βγει σήμερα στο PSN.

* δίνω έμφαση σε αυτό, γιατί στο PES thread φαντάζομαι οι περισσότεροι δεν θα κοιμηθούν το βράδυ από την ...άβλα ούτως ή άλλως.

Για τους τερματοφύλακες αυτό που έχω να πω είναι πως ΠΑΛΙ αρνούνται πεισματικά να βγουν από την εστία τους για να πιάσουν μπαλιές που πάνε άουτ κλπ. Κάποιος να πει στους Καναδούς της ΕΑ πως σε τέτοιες περιπτώσεις ο GK πάντα προτιμάει να πιάσει την μπάλα (ειδικά αν δεν πιέζεται) από το να την αφήσει να καταλήξει άουτ και να πρέπει να κάνει ελεύθερο.

Δημοσ.

δεν ξερω για σας αλλα εγω παρολου που ειχα παρατησει το αθλημα και ειχα παιξει ελαχιστα το φιφα 13 σε σχεσει με αλλες χρονιες

με το που ακουμπισα μπαλα στο 14 οι διαφορες εκαναν μπαμ το ποδοσφαιρακι πλεων εχει παει σε αλλη διασταση τα σουτ και τα body contact super!!! η μονη βελτιωση που θελει, ειναι στα γραφικα και θα νομιζεις οτι βλεπεις αγωνα στην νετ XD

Δημοσ.

Το ΑΙ δεν έχει να κάνει με το αν παίζει κανείς online ή offline. Εγώ θέλω όταν παίζω άμυνα να μαρκάρει όλη η ομάδα μου και όχι μόνο ο παίκτης που ελέγχω. Το demo με έχει απογοητεύσει σε αυτόν τον τομέα. Καμία βελτίωση στην ΑΙ των παικτών της ομάδας μας.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ειπα πριν,αν δεν διαλεξεις παικτη ,μπορει το cpu σου να μην εχει καποιον παικτη να μαρκαρει και απλα να καθετε και να κοιταει τον αλλο.Τραγικο.

Παιζει ρολο και η δυσκολια που το εχεις. Εγω στο legendary που το βαζω με βοηθανε οι συμπαικτες στο μπουγιο...

Δημοσ.

Απορω αυτοι που προγραμματιζουν την ΑΙ τι σκεφτονται?

-οτι ειναι διασκεδαστικο για μενα να κυνηγαω την μπαλα και να μην μπορω να την ακουμπησω αφου το ποσοστο ευστοχιας στις πασες της Αι ειναι...120%;

-οτι ειναι διασκεδαστικο για μενα να κανω τακλιν και ΟΛΑ μα ΟΛΑ να τα αποφευγει ο αντιπαλος παικτης με χειρουργικη ακριβεια χιλιοστου;

-οτι περναω καλα οταν ο αντιπαλος ΑΙ αμυντικος θα βουτηξει να κοντραρει το σουτ μου ακριβως την στιγμη που ειναι σωστη , ακομα και αν επιχειρησω να κανω σουτ ,ετσι για την πλακα, καμια15 μετρα εξω απο την μεγαλη περιοχη;

-οτι πραγματικα το ευχαριστιεμαι αφου ακομα και αν εχω ενα απο τους πιο γρηγορους πλαγιους που κοστιζει οσο ολες οι Ελληνικες ομαδες μαζι και ειμαι καμια 7-8 μετρα μπροστα απο τον αμυντικο ΑΙ αυτος θα με φτασει και θα παρει ανετα την μπαλλα με ενα τζαρτζαρισμα;

• Like 3
Δημοσ.

Θα πρεπει να παιξουμε με τα sliders , στην αρχη τουλαχιστον , γιατι μεχρι να ερθει το Χ1 δεν θα εχει online αφου δεν εχω σκοπο να το παρω στο PC.

Δημοσ.

Για να κάνω όμως και το δικηγόρο του διαβόλου, σε αυτά τα top επίπεδα δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά παιχνίδια με ΑΙ που δεν "κλέβει". Το κλασικότερο παράδειγμα είναι ίσως το (υποδειγματικό κατά τ' άλλα) NBA 2k, όπου στα Hall of Fame κλπ το ΑΙ βρίσκεται πραγματικά σε άλλη διάσταση.

Δημοσ.

Απορω αυτοι που προγραμματιζουν την ΑΙ τι σκεφτονται?

-οτι ειναι διασκεδαστικο για μενα να κυνηγαω την μπαλα και να μην μπορω να την ακουμπησω αφου το ποσοστο ευστοχιας στις πασες της Αι ειναι...120%;

-οτι ειναι διασκεδαστικο για μενα να κανω τακλιν και ΟΛΑ μα ΟΛΑ να τα αποφευγει ο αντιπαλος παικτης με χειρουργικη ακριβεια χιλιοστου;

-οτι περναω καλα οταν ο αντιπαλος ΑΙ αμυντικος θα βουτηξει να κοντραρει το σουτ μου ακριβως την στιγμη που ειναι σωστη , ακομα και αν επιχειρησω να κανω σουτ ,ετσι για την πλακα, καμια15 μετρα εξω απο την μεγαλη περιοχη;

-οτι πραγματικα το ευχαριστιεμαι αφου ακομα και αν εχω ενα απο τους πιο γρηγορους πλαγιους που κοστιζει οσο ολες οι Ελληνικες ομαδες μαζι και ειμαι καμια 7-8 μετρα μπροστα απο τον αμυντικο ΑΙ αυτος θα με φτασει και θα παρει ανετα την μπαλλα με ενα τζαρτζαρισμα;

Ειδικα το τελος αν ισχυει ειναι για γελια απορω τα χαρακτηριστηκα των παιχτων γιατι υπαρχουν τοτε...αλλα οταν βρισκουν προβατα οι εταιριες αυτα κανουν...ετσι γινεται παντου αν δεν ξεσηκωθεις δεν γινεται τιποτα...

Η AI φυσικα κ οταν μεγαλωνεις την δυσκολια να δυσκολευεσε περισσοτερο αλλα.δεν εχει σχεση π.χ. να ελεγχεις ενα γρηγορο παιχτη κ με αποσταση απο πισω σου να εχεις ενα πιο αργο κ ομως αυτος να σε φτανει ....δηλαδη τα χαρακτηριστικα των παιχτων τοτε τι ρολο παιζουν;η ταχυτητα η επιταχυνση τι ειναι διακοσμιτικα;

Δημοσ.

Καλά, παίξε NBA 2k (είπαμε, η επιτομή του ΑΙ σε αθλητικό παιχνίδι) χωρίς να πειράξεις τα sliders και θα δεις αν και εκεί δεν σε φτάνει το ΑΙ στον αιφνιδιασμό :P Παντού τα ίδια είναι. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο όπου τα δυσκολότερα επίπεδα να είναι πιο έξυπνα. Απλώς τα προγραμματίζουν να κλέβουν περισσότερο και να καταντάνε εκνευριστικό το παιχνίδι. Λογικά κι εδώ θα χρειαστεί σκάλισμα των sliders από όσους θέλουν να παίξουν offline.

Αλλά με το βελτιωμένο FUT και -κυρίως- το co-op seasons να έρχονται, τι το θέλουμε το offline :D

Κατά τ' άλλα συμφωνώ ότι αυτά που περιγράφει το Πρόβατο και ο Άκης είναι όντως τραγικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...