alimentas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 να το γραψω καλυτερα δεν βρηκα κατι το τρομερα βελτιωμενο σε σχεση με το περσινo η ακομα κ το προπερσινο ικανο για να με κανει να δωσω τα λεφτα μου(προσωπικα παντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 κατέβασα το fifa 14 demo για το Ps3... σαν το 13 είναι ,ακριβώς ολόιδιο στα μάτια μου, όποιος το έχει λιώσει βλέπει διαφορές λογικά, αλλα για μένα είναι το ίδιο.meh τσάμπα τα σχόλια που διάβαζα σε σιτε...btw τα σουτ μπαίνουν και απο το σπίτι σου στο 14...οι τερματοφύλακες δεν το νιώθουν καθόλου.. θα μιλάμε για παιχνίδια για τουλάχιστον over 7 goal σύνολο συνέχεια....δεν μαρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 το 13 είχε θέμα με τα σουτ από το ημικύκλιο της μικρής περιοχής...μιλάμε με κάποιον καλό παίκτη έμπαιναν 8 στα 10...με είχε χαλάσει πολύ αυτό το πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Βαλτε το slider first touch στο 40 και θα το απολαυσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Υπαρχει κανα slider να στριβουν πιο αργα οι παιχτες? Αυτο ειναι που μου τη σπαει περισσοτερο πλεον στο fifa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τι πιο αργα ρε φιλε; Ηδη στριβουν αργα, κι αλλο θες; Μια χαρα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τι πιο αργα ρε φιλε; Ηδη στριβουν αργα, κι αλλο θες; Μια χαρα ειναι Οχι δεν ειναι καλα για μενα. Στριβουν πολυ αποτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει βελτίωση σε σχέση με πέρσι αλλά κι εγώ θα ήθελα να στρίβουν λίγο πιο αργά (κυρίως γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις εξακολουθούν να αντιδρούν υπερβολικά γρήγορα, ειδικά οι παίχτες που ελέγχονται από το ΑΙ). Στο online πιστεύω πως δεν θα φαίνεται τόσο πολύ αυτό. Το θέμα όμως είναι ότι αν τους έκαναν πιο αργούς, οι περισσότεροι θα άρχιζαν πάλι τη μίρλα "οι παίκτες θέλουν άγκυρα για να στρίψουν κλπ" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει βελτίωση σε σχέση με πέρσι αλλά κι εγώ θα ήθελα να στρίβουν λίγο πιο αργά (κυρίως γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις εξακολουθούν να αντιδρούν υπερβολικά γρήγορα, ειδικά οι παίχτες που ελέγχονται από το ΑΙ). Στο online πιστεύω πως δεν θα φαίνεται τόσο πολύ αυτό. Το θέμα όμως είναι ότι αν τους έκαναν πιο αργούς, οι περισσότεροι θα άρχιζαν πάλι τη μίρλα "οι παίκτες θέλουν άγκυρα για να στρίψουν κλπ" Μην βγαζετε συμπερασματα απο την ΑΙ.Ειναι κουραστικο να κανεις τακλιν και ποτε μην πιανει ,μιας και ξερει ποτε θα το κανεις και περνανε διπλα σου. Το παιχνιδι εχει πολλες βελτιωσεις,αλλα και πολλα θεματακια που δεν τα εχουν φτιαξει.Παλι ειδα Διωξιμο να βρισκει τον αντιπαλο[δεν γινετε να πιεζεις ,να διωχνει ο αλλος και να βρισκει τον ενα παικτη που ειναι τερμα δεξια στο γηπεδο,και ολα αυτα στα τυφλα].Επισης ειδα παικτη να εχει παρει την μπαλα λιγο πιο εξω απο το υψος της περιοχης και να μην τον μαρκαρει κανενας[ειχα barcelona],ο αμυντικος αν και δεν ειχε καποιον πισω του απλα περιμενε να τον παρω εγω[παταγα συνεχεια lb και αναλογικο μπας και τον βρω].Αυτο με τιο διωξιμο πρεπει να το φτιαξουν διαφορετικα ουτε φετος θα εχουμε κεντρο,παρα μονο αντεπιθεσεις ,καθως η πιεση που θα κανεις με την ομαδα σου δεν λειτουργει[μιας και με 1 διωξιμο του αντιπαλου βγαινου αντεπιθεση οι αλλοι] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 @nzeppos, νομίζω κρίνοντας μόνο από τα video το FIFA next θα είναι πολύ πιο ισορροπημένο σε αυτό το τομέα εκτός από τα first touches που φαίνεται να χάνουν την μπάλα πάρα πολύ εύκολα. Tώρα γενικά για το current gen FIFA , έχω να πω ότι δεν υπάρχει κάποια συνταρακτική διαφορά από πέρσι. Το AI θεωρώ είναι καλύτερο και για πρώτη φορά είδα αρκετές διαφορετικές αντιδράσεις από τους αντιπάλους, κάποιες ωραίες κινήσεις στους κενούς χώρους και καλύτερη κάλυψη από τους αμυνόμενους ,Επίσης είδα πολλές διαφορετικές αποφάσεις ακόμη και στα ελεύθερα του τερματοφύλακα και το κυριότερο από ότι φαίνεται έχει μειωθεί δραστικά το cheat από την αντίπαλη AI. Τα shoots είναι εκπληκτικά και οι τερματοφύλακες ακόμη πιο balance, μου έκανε εντύπωση ότι πιο συχνά έκανε λάθος ο Valdes από τους άλλους , αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Βελτιωμένο και χωρίς καμιά αμφιβολία το καλύτερο FIFA μέχρι σήμερα, σειρά παίρνει το next gen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά, το ΑΙ (τουλάχιστον ως αντίπαλος) ούτε εμένα με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αφού το 99% των αγώνων το παίζω αποκλειστικά online. Άντε κανα offline FUT αραιά και που. Αλήθεια, δοκίμασε κανένας Φιφάκιας* το demo του Pro να μας πει εντυπώσεις; Νομίζω ήταν να βγει σήμερα στο PSN. * δίνω έμφαση σε αυτό, γιατί στο PES thread φαντάζομαι οι περισσότεροι δεν θα κοιμηθούν το βράδυ από την ...άβλα ούτως ή άλλως. Για τους τερματοφύλακες αυτό που έχω να πω είναι πως ΠΑΛΙ αρνούνται πεισματικά να βγουν από την εστία τους για να πιάσουν μπαλιές που πάνε άουτ κλπ. Κάποιος να πει στους Καναδούς της ΕΑ πως σε τέτοιες περιπτώσεις ο GK πάντα προτιμάει να πιάσει την μπάλα (ειδικά αν δεν πιέζεται) από το να την αφήσει να καταλήξει άουτ και να πρέπει να κάνει ελεύθερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξερω για σας αλλα εγω παρολου που ειχα παρατησει το αθλημα και ειχα παιξει ελαχιστα το φιφα 13 σε σχεσει με αλλες χρονιες με το που ακουμπισα μπαλα στο 14 οι διαφορες εκαναν μπαμ το ποδοσφαιρακι πλεων εχει παει σε αλλη διασταση τα σουτ και τα body contact super!!! η μονη βελτιωση που θελει, ειναι στα γραφικα και θα νομιζεις οτι βλεπεις αγωνα στην νετ XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το ΑΙ δεν έχει να κάνει με το αν παίζει κανείς online ή offline. Εγώ θέλω όταν παίζω άμυνα να μαρκάρει όλη η ομάδα μου και όχι μόνο ο παίκτης που ελέγχω. Το demo με έχει απογοητεύσει σε αυτόν τον τομέα. Καμία βελτίωση στην ΑΙ των παικτών της ομάδας μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το ΑΙ δεν έχει να κάνει με το αν παίζει κανείς online ή offline. Εγώ θέλω όταν παίζω άμυνα να μαρκάρει όλη η ομάδα μου και όχι μόνο ο παίκτης που ελέγχω. Το demo με έχει απογοητεύσει σε αυτόν τον τομέα. Καμία βελτίωση στην ΑΙ των παικτών της ομάδας μας. Αυτο ειπα πριν,αν δεν διαλεξεις παικτη ,μπορει το cpu σου να μην εχει καποιον παικτη να μαρκαρει και απλα να καθετε και να κοιταει τον αλλο.Τραγικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο ειπα πριν,αν δεν διαλεξεις παικτη ,μπορει το cpu σου να μην εχει καποιον παικτη να μαρκαρει και απλα να καθετε και να κοιταει τον αλλο.Τραγικο. Παιζει ρολο και η δυσκολια που το εχεις. Εγω στο legendary που το βαζω με βοηθανε οι συμπαικτες στο μπουγιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα