Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενω εσεις λετε επιχηρηματα ... οταν καποιος ειναι κομπλεξικος ποτε δεν θα παραδεχτει την ηττα του ...παιξτε κανα arcade φιφα να μπαινεται απο πλαγια διαγωνια να βαζετε κανα γκολ, δεκα ωρες να αλλαξει καμια πασα, στριβουν λες κ ημαστε αναγκασμενοι ν βλεπουνε το ανιμασιον,εντελως arcade μου θυμιζε τα παλια ποδοσφαιρακια με συγκεκριμενες κινησεις που παιζαμε στα μπιλιαρδαδικα παλια, ερασιτεχνες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ενω εσεις λετε επιχηρηματα ... οταν καποιος ειναι κομπλεξικος ποτε δεν θα παραδεχτει την ηττα του ...παιξτε κανα arcade φιφα να μπαινεται απο πλαγια διαγωνια να βαζετε κανα γκολ, δεκα ωρες να αλλαξει καμια πασα, στριβουν λες κ ημαστε αναγκασμενοι ν βλεπουνε το ανιμασιον,εντελως arcade μου θυμιζε τα παλια ποδοσφαιρακια με συγκεκριμενες κινησεις που παιζαμε στα μπιλιαρδαδικα παλια, ερασιτεχνες.

Αφου σχολιαζες στο νημα του προ14 απο εδω γτ ηρθες για σπαμαρισμα?

Λες το fifa arcade και το pro sim, τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα δλδ.ξερεις να τα ξεχωριζεις αυτα τα δυο ειδη γιατι παιζει νασαι ο πρωτος που το ακουω αυτο.

• Like 1

λοιπον αποψη μου,στο gameplay ειναι ανωτερο το προ,στα ανιμασιον κ γενικα γραφικα το φιφα. προτιμω το προ διοτι δεν με ενδιαφερει το ανιμασιον κτλ αν δεν μπορω να ευχαριστηθω το παιχνιδι. Συγκεκριμενα στο φιφα 13 αργουσε να στριψει,απο πλαγια διαγωνια εκανες σχεδον επιθεσεις ωστε να μπουν πιο σιγουρα τα γκολ λες κ επαιζες επιτραπεζιο ποδοσφαιρακι με καλυτερα γραφικα...το προ πολυ πιο γρηγορο (παντα σε ταχυτητα +2) κ τα γραφικα αρεστα...το φιφα ηταν ακομα πιο συτοματοποιημενο στις κινησεις "ων παιχτων απο οτι στο προ,βεβαια αυτο το ειχε απο πολυ παλια...

λοιπον αποψη μου,στο gameplay ειναι ανωτερο το προ,στα ανιμασιον κ γενικα γραφικα το φιφα. προτιμω το προ διοτι δεν με ενδιαφερει το ανιμασιον κτλ αν δεν μπορω να ευχαριστηθω το παιχνιδι. Συγκεκριμενα στο φιφα 13 αργουσε να στριψει,απο πλαγια διαγωνια εκανες σχεδον επιθεσεις ωστε να μπουν πιο σιγουρα τα γκολ λες κ επαιζες επιτραπεζιο ποδοσφαιρακι με καλυτερα γραφικα...το προ πολυ πιο γρηγορο (παντα σε ταχυτητα +2) κ τα γραφικα αρεστα...το φιφα ηταν ακομα πιο συτοματοποιημενο στις κινησεις "ων παιχτων απο οτι στο προ,βεβαια αυτο το ειχε απο πολυ παλια...

Νταξει δεν χρειαζετε να μας πεις κατι αλλο, μονο αυτο που μαυρισα φτανει.

Δεν πα να παιξεις κανα φλιπερακι λεω εγω καλυτερα?

• Like 2

Και εγω οπως οι περισσοτεροι προ επαιζαν παλια,απο το 1ο κιολας και ας ειχαν χαλια ροστερ και λιγες ομαδες λογω του gameplay,περιμεναμε σαν τρελοι το Patch του thewolf να δουμε προκοπη

Μετα το 2009 ομως δεν τραβαει η ομαδα τι να κανουμε,τα 2 φιφα ειναι πολυ καλυτερα.

Οι μονες 2 χωρες που παιζουν προ ακομα ειναι η ιαπωνια και η ελλαδα αν και για την πρωτη παιζεται και αυτο

το PRO κυριαρχούσε μέχρι το 2009 αφού το ΦΙΦΑ ήταν για γέλια...από τότε γίνεται το αντίθετο...όποιος δεν το βλέπει αυτό εθελοτυφλεί απλά

οκ να πει κάποιος ότι εγώ θέλω arcade καταστάσεις και προτιμώ το PRO...και εγώ παίζω PRO ενίοτε ακόμα και τώρα...το να βγάζεις το FIFA όμως χάλι και να το ισοπεδώνεις δείχνει απίστευτη ξεροκεφαλιά

• Like 2

τι να σου πω φιλε μου,εγω τουλαχιστπκ δεν κρυβομαι το λεω προπερσι αξουμπαγα πιο πολυ φιφα, περυσι μεχρι τωρα προ διοτι μου αρεσει περισσοτερο δηλαδη να πω με το ζορι οτι ειναι καλυετρο το φιφα επειδη παιζουν ολοι οι...οχι δε το λεω, οπου ειναι θα το πω δεν κολαω. το ξαναλεω προσωπικα μαρεσει το gameplay του περισσοτερο του φιφα οπως κ σε αλλους φιλους μου που παιζουμε...το φιφα εχει υπερεκτιμηθει για μενα, ειδικα απο το περδινο το προ που ειναι πολυ καλο, κατσε να δουμε κ τα φετινα .Οσο για πιο πανω που με ρωτησανε γιατι μπαινω σθεμα εδω στο φιφα πρωτον το κανω για να πειραξωκ φυσικα ξερω οτι θα πειραχτω κ επιτελους να ξεκολησπυμε με την τεραστια διαφορα που εχει προκυψει απο το προ στο φιφα διοτι για μενα κ αλλους φιλοθς δεν υφιστατε με το 13 μονο στα λογια.

ωπα δεν το εβγαλα χαλι ειπα υπερτερει στα ανιμασιον κ στα γραφικα οποτε σε ενα παιδακι θα του αρεσει περισσοτερο,εμενα στο προ 13 μου αρκουν κ αυτα που εχει οπως με τραβηξε πιο πολυ 0ο gameplay πιο γρηγορο, πιο ελευθερια κινησεων ...γραφω κ απο κινητο οποτε καταλαβαινεις αλλα πληκτρα πατιουντε...

χαχαχα κ οτι πεις ,να σου πω αν χανεις το κλεινεις η σηκωνεσαι να φυγεις χαχαχα

οταν χανω αγωνα εννοεις?φυσικα και συνεχιζω και παιζω, ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι και οι νικες και οι ηττες και οι ισοπαλιες.

τι να σου πω φιλε μου,εγω τουλαχιστπκ δεν κρυβομαι το λεω προπερσι αξουμπαγα πιο πολυ φιφα, περυσι μεχρι τωρα προ διοτι μου αρεσει περισσοτερο δηλαδη να πω με το ζορι οτι ειναι καλυετρο το φιφα επειδη παιζουν ολοι οι...οχι δε το λεω, οπου ειναι θα το πω δεν κολαω. το ξαναλεω προσωπικα μαρεσει το gameplay του περισσοτερο του φιφα οπως κ σε αλλους φιλους μου που παιζουμε...το φιφα εχει υπερεκτιμηθει για μενα, ειδικα απο το περδινο το προ που ειναι πολυ καλο, κατσε να δουμε κ τα φετινα .Οσο για πιο πανω που με ρωτησανε γιατι μπαινω σθεμα εδω στο φιφα πρωτον το κανω για να πειραξωκ φυσικα ξερω οτι θα πειραχτω κ επιτελους να ξεκολησπυμε με την τεραστια διαφορα που εχει προκυψει απο το προ στο φιφα διοτι για μενα κ αλλους φιλοθς δεν υφιστατε με το 13 μονο στα λογια.

ωπα δεν το εβγαλα χαλι ειπα υπερτερει στα ανιμασιον κ στα γραφικα οποτε σε ενα παιδακι θα του αρεσει περισσοτερο,εμενα στο προ 13 μου αρκουν κ αυτα που εχει οπως με τραβηξε πιο πολυ 0ο gameplay πιο γρηγορο, πιο ελευθερια κινησεων ...γραφω κ απο κινητο οποτε καταλαβαινεις αλλα πληκτρα πατιουντε...

και παλι δεν ισχυει αυτο, τα παιδακια δεν θελουν και συναμα δεν τους ειναι τοσο ευκολο να παιξουν προσωπειοτη ποδοσφαιρου γιαυτο και τα περισσοτερα παιζουν προ μιας και ειναι μοδα πλεον στην ελλαδα αλλα και επειδη περνανε πιο ευχαριστα με τα ρομποτακια.

φετος και εγω σαν καλο παιδακι που ειμαι προ13 επαιζα, ειχα και το fifa13 στο ps3 αλλα οπως πηγα να το βαλω μια φορα στην θηκουλα του καταλαθος το εσπασα και φυσικα δεν πληρωνα παλι.

EDIT: Πριν λιγη ωρα κατευασα και εγω το demo του fifa14 στο pc, προλαβα και επαιξα 3 ματσακια και μπηκα να γραψω τις αποψεις μου.
Ο απολυτος προσωμειοτης μεχρι στιγμης, φοβερο παιχνιδι, αργο οπως πρεπει ναναι και καθιστα την προσοχη του παιχτη ετσι ωστε να μην κανει λαθη και κυριως στις πασες και στα κοντρολ λογο του αργου τεμπο που επικρατει.
Πολυ ωραιες κινησεις ειδα, επεισης δεν πεφτουν ανωμαλα ο ενας πανω στον αλλον οπως γινοτανε μεχρι περσυ, ομορφα σουτ, ομορφες πασες και παρεα με την καταπληκτικη ατμοσφαιρα που δημιουργητε απο τις εξεδρες σε κανει και νιωθεις σαν να συμμετεχεις οντως σε πραγματικο αγωνα.Το μονο που θελω να φτιαξουν και δεν λεν να το φτιαξουν ειναι ο τροπος οπου πεφτουν οι παιχτες μετα απο τακλινκγ..μου φενετε αρκετα χαζος ωρες ωρες.
Μακαρι να ειναι (και θα ειναι πιστευω) ακομα καλυτερη η τελικη εκδοση.
Αντε αυριο περιμενω και το demo απτο pes14 που απο τα βιντεακια φενετε αρκετα ενδιαφερον και επεισης φενετε ναχει βαλει μυαλο η KONAMI φετος (ας μην θυμηθω ομως παλι τις βροχες και τα ισπανικα γηπεδα και μου αναιβει για αλλη μια φορα η πιεση), μακαρι και τα δυο φετος να ειναι εξισου καλα ετσι ωστε να μπορουμε να τα παιζουμε και να τα ευχαριστιομαστε και τα δυο.
Παω να συνεχισω για καμια ωρα ακομα το demo.

Εχει βγει στο 360, παιζω εδω και μια ωρα...

Ενα εχω να πω:

Και κλαμα οι assisteακηδες και σπριντακηδες...

Σε slow/manual αυτο το παιχνιδι ειναι παραδεισος...

Αρχίσαμε πάλι για τα slow/manual.

Κατέβασα και εγώ το demo για pc.

Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό αλλά δεν ενθουσιάζει σε καμία περίπτωση.

Τα animation δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό και μάλλον για ένα αναβαθμισμένο fifa 13 μου κάνει σαν να λέμε από iphone 4 σε 4s.

Στο 2013 και για παιχνίδι ποδοσφαίρου όπου το σκηνικό - γήπεδο είναι στάνταρ έπρεπε να βλέπουμε τουλάχιστον σε γραφικά και κίνηση απίστευτα πράγματα.

Η ea όπως και η konami το έχουν πιάσει το νόημα, οικονομική αφαίμαξη των πελατών κάθε χρόνο με μία από τα ίδια.

Άντε να βγάλει η 2k κάνα ποδοσφαιράκι να τους σβήσει όλους.

οτι λεει ο φιλος μεχρι τελειας.Τα ιδια κ τα ιδια σε καμια περιπτωση δεν ενθουσιαζει.

Το μονο συν του παιχνιδιου το ΤΡΟΜΕΡΟ ultimate team

Ultimate Team και τα μυαλά στα κάγκελα, μακράν το καλύτερο mode που έχει βγει ποτέ σε ποδοσφαιράκι (αν και δεν θα συμφωνήσω ότι είναι και το μόνο του συν). Φοβάμαι όμως ότι θα έχουμε πάλι θέμα με τα δοκάρια φέτος.... Δύο εξάλεπτους αγώνες έβαλα να παίξω και οι δύο ομάδες είχαμε συνολικά 4-5 δοκάρια.

Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ικανοποιημένος. Κάμποσα σημεία του gameplay φαίνονται βελτιωμένα αλλά το μεγαλύτερο ατού φέτος θα είναι το Co-op Seasons, εκεί είναι που έχει να πέσει το άπειρο λιώσιμο (και τα αντίστοιχα μπινελίκια). Αυτό το πράγμα το περίμενα από τότε που παίζαμε 2vs2 online στο PES5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...