Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και πολύ καλά κάνουν, αφού είναι μακράν το καλύτερο χειριστήριο που έχει υπάρξει ποτέ (μετά το Pacman/Tomahawk για το Kick Off εννοείται).

Εγώ πάντως από τότε που πούλησα το PS3 και παίζω στον υπολογιστή, παλεύω να συνηθίσω το χειριστήριο του XBOX. Για κάποιο λόγο με ξενίζει τρελά το αναλογικό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνήθεια είναι μάλλον. Εγώ πάλι δεν μπορώ με τίποτα το χειριστήριο του PS3 (και έχω ήδη 3 από δαύτα). Τα triggers είναι για τα πανηγύρια (ειδικά τα "αναλογικά" που έχουν... μισό χιλιοστό διαδρομή), τον σταυρό δεν τον αντέχω καθόλου (κάποιοι φίλοι μου έβγαλαν κάλους στα δάχτυλα παίζοντας Top Spin 4 με το d-pad) και γενικά δεν μου αρέσει η συνολική αίσθηση των χειριστηρίων αυτών, ούτε και η διαρρύθμιση των δύο αναλογικών μοχλών (ο ένα δίπλα στον άλλο).

Ούτε το βάρος του μου αρέσει, καθώς το βρίσκω υπερβολικά ελαφρύ. Επίσης το ότι είναι φασαρία να το συνδέσεις σε PC, ενώ του 360 είναι κυριολεκτικά plug 'n' play.

Το μόνα θετικά είναι το accelerometer, το οποίο ούτως ή άλλως χρησιμοποιείται σε ελάχιστα παιχνίδια, και το USB της φόρτισης (σε αντίθεση με το απαράδεκτο proprietary ματσούκι-αντάπτορα της MS).

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποια dualshock δουλευομαστε?? Μπροστα στην επιτομη της στιβαροτηρας κ της ευχρηστιας τα "χαρτινα" dualshocκ θυμιζουν πλεον κατι πανηγυρτζιδικα χειριστηρια που δινανε δωρο κατι περιοδικα προ 15ετιας

Επεξ/σία από alimentas

Συνήθεια είναι μάλλον. Εγώ πάλι δεν μπορώ με τίποτα το χειριστήριο του PS3 (και έχω ήδη 3 από δαύτα). Τα triggers είναι για τα πανηγύρια (ειδικά τα "αναλογικά" που έχουν... μισό χιλιοστό διαδρομή), τον σταυρό δεν τον αντέχω καθόλου (κάποιοι φίλοι μου έβγαλαν κάλους στα δάχτυλα παίζοντας Top Spin 4 με το d-pad) και γενικά δεν μου αρέσει η συνολική αίσθηση των χειριστηρίων αυτών, ούτε και η διαρρύθμιση των δύο αναλογικών μοχλών (ο ένα δίπλα στον άλλο).

Ούτε το βάρος του μου αρέσει, καθώς το βρίσκω υπερβολικά ελαφρύ. Επίσης το ότι είναι φασαρία να το συνδέσεις σε PC, ενώ του 360 είναι κυριολεκτικά plug 'n' play.

Το μόνα θετικά είναι το accelerometer, το οποίο ούτως ή άλλως χρησιμοποιείται σε ελάχιστα παιχνίδια, και το USB της φόρτισης (σε αντίθεση με το απαράδεκτο proprietary ματσούκι-αντάπτορα της MS).

Μεγάλο πράγμα η συνήθεια. Εγώ στο PS3 έπαιζα με το σταυρό γιατί παρόλο που με κούραζε, είχα ακρίβεια στο ότι όταν πατούσα δεξιά, ήξερα ότι θα πάει δεξιά. Ενώ τώρα με το αναλογικό του XBOX, καμία φορά αλλού θέλω να πάω και αλλού με πάει! Σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι ότι το χειριστήριο του PS3 ήταν μέτριο ποιοτικά...

τρελό Hype ίσως φέτος κάνω κωλοτούμπα... και φταίει η κονάμι no next gen version.

Βρηκες και εσυ χρονια να κανεις κωλοτουμπα! Το PES 14 ειναι εξαιρετικο φετος και θα το διαπιστωσετε σε λιγες ημερες. Τωρα που θα φυγεις εσυ προς Fifa βλεπω να επιστρεφει ο polakis σε PES.  :devil:

Το PES ειναι ηδη next-gen. Και μην ανησυχειτε. Αρχες Δεκεμβριου θα ανακοινωσει η ΚΟΝΑΜΙ οτι το παιχνιδι θα βγει και σε PS4. Ειδα το παιχνιδι σε PC και ενα θα πω : Οσοι εχετε gaming pc ετοιμαστειτε να μαζευετε τα σαγονια σας απο το πατωμα. Δεν εχει ξαναβγει sports videogame που ειναι δυσκολο να ξεχωρισεις το παιχνιδι απο εναν πραγματικο αγωνα. Η 2k με το ΝΒΑ και η SCEA με το The Show εχουν πλησιασει αλλα στο PES 14 εινα απιστευτο αυτο που θα δειτε.

Δεν πιστευω οτι ειναι ήδη Next gen οταν περιοριζεται απο τα παλια hardware, αλλα θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι μια καλη γευση της μηχανης για το επομενο PES.Και αυτο ανεβαζει το hype στον θεο,γιατι για πρωτη φορα η κοναμι κανει τα σωστα βηματα προς την κορυφη κατ'εμε.

O τροπος που κρατανε την μπαλα οι παιχτες για παραδειγμα επρεπε να ειναι δεδομενο χαρακτηριστικο στα ποδοσφαιρακια.

Εμενα μου αρεσει το demo ακομα και αν λενε οτι δεν ειναι αντιπροσωπευτικο.Αν το επομενο ειναι καλυτερο ,περιμενω πως και πως την next gen version.

Αν χασουν την ευκαιρια και δωσουν απλα μια ps3/360 εκδοση με καλυτερα γραφικα του χρονου στα ps4/one, θα χασουν μεγαλη ευκαιρια.

To ντεμο του προ 14 θα ειναι 100% αντιπροσωπευτικο του τελικου προιοντος παντως

Οχι. Εχουν γινει επιπλεον καποιες διορθωσεις στη retail εκδοση (κυριως στα φαουλ).

Οχι. Εχουν γινει επιπλεον καποιες διορθωσεις στη retail εκδοση (κυριως στα φαουλ).

Εννοω αυτο που θα βγει μεθαυριο θα ειναι 100% αντιπροσωπευτικο

Όχι, το demo θα βγει μετά την retail έκδοση.

Αυτο θα γινει στα pc,στις κονσολες βγαινει μεθαυριο

Δικό μου λάθος. Παρακολουθώ και το thread για PC και για κονσόλες και παρασύρθηκα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...