lak10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 παω να παιξω ενα game ονλινε και αρχιζω τα καντηλια εφτασα α εχω 192 νικες 208 ητττες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Η λύση είναι να σταματήσεις να παίζεις, όπως έκανα εγώ ήδη από τον περασμένο Γενάρη και βρήκα την υγειά μου. Μόνο κανα χαλαρό 2vs2 αραιά και που ή λίγο UT (best mode ever). Από φέτος βέβαια που και το 2vs2 γίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ranked, έχουν να πέσουν τα καντήλια του αιώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί. Σύμφωνα με τη Microsoft, τα preorder του Xbox One θα έχουν δωρεάν το Fifa14. https://twitter.com/majornelson/status/369756900122173440 edit: υπάρχει ολάκερο thread... http://www.insomnia.gr/topic/496426-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%84%CE%BF-fifa-14-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-xbox-one/ Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2013 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 εδώ και μέρες και ήταν αυτό που ουσιαστικά με έπεισε να κάνω το preorder μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστόοος ps: πόσο πήγε το μαλλί αν επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 £431.03. είναι κάπου στα 505 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slider23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω φετος ειχα σε 62 σεζον 27 league titles....Στο assisted με 380 νικες και 112 ηττες !!Ντορτμουντ,Ρεαλ Σοσιεδαδ,Λιβερπουλ,Αρσεναλ και Σαλκε οι ομαδες που επαιξα περισσοτερο!Στο Fifa 14 σκεφτομαι να κοψω το online....Παιρναν ολοι εδω κ πολλα χρονια Ronaldo Fc τωρα που πηρανε και Bale θα μας πρηξουνε!!!Σπανια χρησιμοποιω ομαδα 5 αστερων ειλικρινα!Αυτα τα λιγα απο μενα...Περιμενω και εγω το Ps4 με φιφα 14 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εγώ έχω κόψει τις 5στερες εδώ και πολλά χρόνια. Η καλύτερή μου είναι όταν καταφέρνω να βρω αντίπαλο με κάτι παρακμιακές ιρλανδέζικες και σία (2-3 αστέρια το πολύ). Αλλά φυσικά αυτοί οι αντίπαλοι σπανίζουν. Φέτος βλέπω να επιστρέφουμε σε εποχές PES6, όπου οι μισοί θα παίρνουν Chelsea ένεκα Ετό (θυμάστε τι γινόταν πέρσι με την Ανζί). Το χειρότερο όμως δεν είναι να παίρνουν Ρεάλ/Μπάρτσα κλπ. Είναι που πάνε και ανακαλύπτουν αυτές τις 3-4στερες κωλο-cheat-ο-ομάδες με τα αράπια, που τρέχουν πιο γρήγορα και από τον Μπολτ. Και που η ΕΑ κάνει μήνες να διορθώσει αυτά τα exploits (αν το κάνει κιόλας) μέσω roster update. Το παραπάνω πρόβλημα προκύπτει από την πολύ απλή ανίσωση: "speed > all" και από το ότι το fatigue model είναι για τα πανηγύρια (όσο περνάει η ώρα απλώς μειώνεται η διάρκεια του turbo αλλά επιτάχυνση/μέγιστη ταχύτητα παραμένουν οι ίδιες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 δεν μπορεσα ποτε να κερδισω αγωνα με αντιπαλο την saint etienne Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 "speed > all" θυμαστε πανω σ αυτο το θεμα στα προπολεμικα iss που περναμε Νηγιρια για τον Μπαμπαγκιντα????? ΧΑΧΑΧΑΧΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 όπως πάντα πολύ εμφάνταστες οι διαφημίσεις του FIFA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 γελασα με τον καφρο τον τσιτσαριτο που την ειπε στον γκομενακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 btw , αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι και η πρώτη φορά που η ΕΑ βγάζει διαφήμιση FIFA με το χειριστήριο του 360 σε πρώτο πλάνο, μετά το FIFA07 εννοείτε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Και πολύ καλά κάνουν, αφού είναι μακράν το καλύτερο χειριστήριο που έχει υπάρξει ποτέ (μετά το Pacman/Tomahawk για το Kick Off εννοείται). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα