Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 [Έκδοση για Consoles]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

akishellas μην λες τέτοια γιατί θα πεταχτεί ο γνωστός άγνωστος με τα 102329823 βραβεία σε προ και συμμετοχές σε τελικούς ελληνικού και παγκοσμίου πρωταθλήματος,10άδες νίκες ps2-3 αλλα και επαγγελματίας manual/slow έτοιμος για challenge χαχαχα :P 

κακώς το κάνουμε και εδώ versus ,ας αναφέρουμε μόνο βίντεο απο το νέο fifa, αν βγει κάνα βίντεο νορμάλ απο next gen ποστάρετε το με ενδιαφέρει πολύ να το δώ ,όχι τις βλακείες απο offcam και zoomed black cameras...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 766
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντα παίζει ρόλο η ΑΙ, εκτός αν έχεις βρει τρόπο να χειρίζεσαι ταυτόχρονα και τους 11 παίκτες...

Οσο και να τα λες καποιοι δεν βλεπουν περα απο το δαχτυλο τους. Η teammate AI του fifa ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει σε sports videogame ειτε παιζεις online ειτε offline ειτε vs human στο σπιτι σου ειτε vs cpu. Εγω δεν θελω τρεις και λιγο να αλλαζω παικτη στην αμυνα για να μαρκαρουν οι παικτες της ομαδας μου. Διοτι η teammate AI δεν μαρκαρει, δεν καλυπτει χωρους, δεν διωχνει την μπαλα, δεν κανει τιποτα. Να πω και για την επιθεση? Για τα τραγικα τρεξιματα στο χωρο? Ξεκολλατε μερικοι και δειτε την πραγματικοτητα. Το fifa εχει ανυπαρκτο ΑΙ, ανυπαρκτο παιχνιδι κεντρου, ανυπαρκτο cpu build up (οχι οτι το pes εχει κανα καλυτερο..) και ακομα και σε slow manual δεν υπαρχει ποικιλια φασεων και γκολ ειδικα απο την πλευρα του cpu. Αυτα δεν θα διορθωθουν στο Fifa 14 και πολυ αμφιβαλλω αν υπαρξει καποια βελτιωση στην εκδοση ταχα next-gen μιας και τα βιντεο που ειδα περα απο τα καλυτερα γραφικα (αυτο ελειπε) δεν ειχαν κατι ιδιαιτερο.

Επισης η εκδοση του pes 14 ειναι next-gen. Καποιοι εχετε χασει τα αυγα και τα πασχαλια. Επειδη δηλαδη τα PS3/X360 δεν σηκωνουν υψηλες αναλυσεις φταιει η Konami?H Konami εχει νεα μηχανη, νεα animations, νεα ball physics. E στο Pc η εκδοση αυτη θα ειναι σε ολα next-gen.

Σε οποιον αρεσει αυτο το αισχος παρακατω τι να πω.. :

http://www.youtube.com/watch?v=pz14J040vW8#t=432

Οι αμυντικοι κοιτανε σαν χανοι, αλλου πατανε και αλλου βρισκονται. Και οι 2 που παιζουν αντιπαλοι παλευουν τα αλλαξουν παικτες στην αμυνα για να μην τους κρεμασει η ΑΙ. Οι επιθετικοι κανουν τρεξιματα μεσα απο 2 και 3 αντιπαλους αμυντικους και μαλιστα περιμενουν να περασει καθετη μπαλια!!Σε καθε απλο τακλιν αμυντικου ο επιθετικος μετα τα "παιζει" και ειτε τρεχει σε αδιευκρινιστες κατευθυνσεις ή απλα καθεται κολλημενος χωρις να κανει τιποτα. 

Κοιταξτε επισης αντιδραση αμυνας και τερματοφυλακα στο γκολ απο το 18:30. Οι αμυντικοι κουτουλανε μεταξυ τους ο τερματοφυλακας βοσκει και φυσικα αυτος που τους χειριζεται τρεχει και δεν φτανει διοτι εχει καταλαβει οτι η ΑΙ δεν το βοηθαει καθολου. 

Επισης εχω χασει το μετρημα στα φαουλ. Ποσα ηταν σε μιση ωρα gameplay? 0, 1 ή 2 στο συνολο??

Ενα ακομη τυπικο παιχνιδι ΕΑ για casual gamers. 

Δεν κανει η αναλυση το next -gen .Εκτος αν η κοναμι επιλεξει να μην δωσει νεας γενιας pes  και του χρονου εχουμε απλα το pes των ps3/360 σε μεγαλυτερη αναλυση στις νεες κονσολες.

Next gen ειναι συνολικα στοιχεια-βελτιωσεις που δεν μπορουν να τρεξουν στα ps360.Η αναλυση δεν μπαινει καν στην κουβεντα κατ'εμε.

Εφοσον λοιπον το pes ειναι στα Ps360 δεν ειναι Νεχτ gen,οτι αναλυση και να τους προσθεσεις.

Οχι οτι το fifa στα ps4/οne θα ειναι.Αυτο θα το δουμε στην πραξη.Αλλωστε το πρωτο fifa της προηγουμενης γενιας δεν ηταν.

Λιγα ειναι τα πραγματικα νεας γενιας παιχνιδια στις νεες κονσολες.Λιγοτερα απο τα μισα.

Δεν κανει η αναλυση το next -gen .Εκτος αν η κοναμι επιλεξει να μην δωσει νεας γενιας pes  και του χρονου εχουμε απλα το pes των ps3/360 σε μεγαλυτερη αναλυση στις νεες κονσολες.

Next gen ειναι συνολικα στοιχεια-βελτιωσεις που δεν μπορουν να τρεξουν στα ps360.Η αναλυση δεν μπαινει καν στην κουβεντα κατ'εμε.

Εφοσον λοιπον το pes ειναι στα Ps360 δεν ειναι Νεχτ gen,οτι αναλυση και να τους προσθεσεις.

Οχι οτι το fifa στα ps4/οne θα ειναι.Αυτο θα το δουμε στην πραξη.Αλλωστε το πρωτο fifa της προηγουμενης γενιας δεν ηταν.

Λιγα ειναι τα πραγματικα νεας γενιας παιχνιδια στις νεες κονσολες.Λιγοτερα απο τα μισα.

Δηλαδη αν η ΚΟΝΑΜΙ αποφασισει και κυκλοφορησει την Ανοιξη του 2014 το PES 14 σε PS4/ONE και το ονομασει PES 14 Ultimate HD+ Edition δεν θα ειναι next-gen? Αφου θα εχει νεα μηχανη, νεα physics κτλ που συνεπαγονται και επισης καλυτερα γραφικα λογω πιο δυνατων μηχανηματων και φυσικα μεγαλυτερων αναλυσεων. Τι θελεις να σου βαλει εκ νεου και αλλη engine? Αφου την αλλαζει τωρα, θελεις να την ξανααλλαξει? Ποιος σας ειπε οτι η αλλαγη μηχανης αποφερει απευθειας καλυτερο gameplay και innovative features? Ολα εξαρτωνται απο τις εταιριες.

Δηλαδη αν η ΚΟΝΑΜΙ αποφασισει και κυκλοφορησει την Ανοιξη του 2014 το PES 14 σε PS4/ONE και το ονομασει PES 14 Ultimate HD+ Edition δεν θα ειναι next-gen? Αφου θα εχει νεα μηχανη, νεα physics κτλ που συνεπαγονται και επισης καλυτερα γραφικα λογω πιο δυνατων μηχανηματων και φυσικα μεγαλυτερων αναλυσεων. Τι θελεις να σου βαλει εκ νεου και αλλη engine? Αφου την αλλαζει τωρα, θελεις να την ξανααλλαξει? Ποιος σας ειπε οτι η αλλαγη μηχανης αποφερει απευθειας καλυτερο gameplay και innovative features? Ολα εξαρτωνται απο τις εταιριες.

Αν το παιχνιδι ειναι Ps360 σε μεγαλυτερη αναλυση,oχι δεν θα ειναι Next -gen για μενα.

Θελω να δω πραγματα που δεν μπορουν να τρεξουν σε ps360.Το να εχουν νεα μηχανη που εχουν παρει απο αυτην τοσα λιγα ωστε να να τρεχει στα Ps360 ,δεν κανει το παιχνιδι νεας γενιας.

Οποτε αυτη η εκδοση σιγουρα δεν ειναι next gen οτι αναλυση και να εχει.

Απο κει και περα ουτε το φιφα μπορει να ειναι.

Λογικα για να μην βγαζουν φετος στα One-ps4 PES ,ετοιμαζουν κατι καλο του χρονου.

Αυτο εγω το βλεπω ως θετικο.Οι περισσοτεροι κραζουν.

Το ελπιζω δλδ γιατι αν χασουν παλι απο την ΕΑ μια ολοκληρη γενια,περαστικα τους.

Το fifa ηταν παιχνιδι του 8 σε αυτην την γενια και το pes του 6 στην καλυτερη.Ξεκινωντας με 4/10 για μενα.

Ελπιζω να δουμε ποδοσφαιρακι στο 9-10/10 αυτη τη φορα.Σαν το NBA 2k.

Οσο και να τα λες καποιοι δεν βλεπουν περα απο το δαχτυλο τους. Η teammate AI του fifa ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει σε sports videogame ειτε παιζεις online ειτε offline ειτε vs human στο σπιτι σου ειτε vs cpu. Εγω δεν θελω τρεις και λιγο να αλλαζω παικτη στην αμυνα για να μαρκαρουν οι παικτες της ομαδας μου. Διοτι η teammate AI δεν μαρκαρει, δεν καλυπτει χωρους, δεν διωχνει την μπαλα, δεν κανει τιποτα. Να πω και για την επιθεση? Για τα τραγικα τρεξιματα στο χωρο? Ξεκολλατε μερικοι και δειτε την πραγματικοτητα. Το fifa εχει ανυπαρκτο ΑΙ, ανυπαρκτο παιχνιδι κεντρου, ανυπαρκτο cpu build up (οχι οτι το pes εχει κανα καλυτερο..) και ακομα και σε slow manual δεν υπαρχει ποικιλια φασεων και γκολ ειδικα απο την πλευρα του cpu. Αυτα δεν θα διορθωθουν στο Fifa 14 και πολυ αμφιβαλλω αν υπαρξει καποια βελτιωση στην εκδοση ταχα next-gen μιας και τα βιντεο που ειδα περα απο τα καλυτερα γραφικα (αυτο ελειπε) δεν ειχαν κατι ιδιαιτερο.

Επισης η εκδοση του pes 14 ειναι next-gen. Καποιοι εχετε χασει τα αυγα και τα πασχαλια. Επειδη δηλαδη τα PS3/X360 δεν σηκωνουν υψηλες αναλυσεις φταιει η Konami?H Konami εχει νεα μηχανη, νεα animations, νεα ball physics. E στο Pc η εκδοση αυτη θα ειναι σε ολα next-gen.

Σε οποιον αρεσει αυτο το αισχος παρακατω τι να πω.. :

http://www.youtube.com/watch?v=pz14J040vW8#t=432

Οι αμυντικοι κοιτανε σαν χανοι, αλλου πατανε και αλλου βρισκονται. Και οι 2 που παιζουν αντιπαλοι παλευουν τα αλλαξουν παικτες στην αμυνα για να μην τους κρεμασει η ΑΙ. Οι επιθετικοι κανουν τρεξιματα μεσα απο 2 και 3 αντιπαλους αμυντικους και μαλιστα περιμενουν να περασει καθετη μπαλια!!Σε καθε απλο τακλιν αμυντικου ο επιθετικος μετα τα "παιζει" και ειτε τρεχει σε αδιευκρινιστες κατευθυνσεις ή απλα καθεται κολλημενος χωρις να κανει τιποτα. 

Κοιταξτε επισης αντιδραση αμυνας και τερματοφυλακα στο γκολ απο το 18:30. Οι αμυντικοι κουτουλανε μεταξυ τους ο τερματοφυλακας βοσκει και φυσικα αυτος που τους χειριζεται τρεχει και δεν φτανει διοτι εχει καταλαβει οτι η ΑΙ δεν το βοηθαει καθολου. 

Επισης εχω χασει το μετρημα στα φαουλ. Ποσα ηταν σε μιση ωρα gameplay? 0, 1 ή 2 στο συνολο??

Ενα ακομη τυπικο παιχνιδι ΕΑ για casual gamers. 

ναι κάποια πράγματα ισχύουν στα αλήθεια αλλά σε πολύ πιο μικρό βαθμό από ότι το κάνεις να φαίνεται. Sorry φίλε , πιο υπερβολικός δεν γίνεται...

• Like 1

Αν και γενικά συμφωνώ με τις περισσότερες απόψεις του fearwhatnow και τις διαβάζω με προσοχή, στο παραπάνω νομίζω πως θα διαφωνήσω κι εγώ. Αρκετή δόση υπερβολής*, αν και τα ίδια λέει κάθε χρόνο :P

Κανένας δεν ισχυρίζεται πως η ΑΙ του Fifa είναι τέλεια (ακόμα και στο online) ή πως γίνεται εκπληκτικό παιχνίδι κέντρου. Αλλά έτσι όπως περιγράφονται αυτά θα νόμιζε κάποιος ότι το Fifa δεν βλέπεται ενώ το Pro είναι με τεράστια διαφορά καλύτερο. Δυστυχώς δεν μπορώ να χαρακτηρίσω το Fifa περισσότερο casual, όσο κι αν προσπαθήσω. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα (και σε αυτό έχουν συμφωνήσει κατά καιρούς και οι ίδιοι οι developers του Pro).

* μιλάει ο ζέππειος διδάκτωρ της υπερβολής, έχοντας ήδη φάει 3 ban από τα επίσημα φόρουμ της EA sports (λόγω άπειρων μπινελικίων προς τα Fifa 12/13)

• Like 1

βασικά το full casual το είδα εγώ στο fifa, χειρησμός με μόνο πάσα τρέξιμο και σουτ.. για παιδάκια φυσικά αλλα αν δεν το λες αυτό casual τότε τι είναι. γενικά σαν επίπεδο δυσκολίας επειδή παίζω χρόνια φανατικά προ μου φαίνεται το φίφα ένα σκαλί παραπάνω ,αλλα το θεωρώ και πιο casual friendly.και όχι μόνο για τον χειρισμό ,μπορείς πολλά πράγματα να τα βάλεις αυτόματα,

Δεν έχεις άδικο, όταν φωνάζω/ουμε εδώ και χρόνια να καταργηθεί το assisted από ΟΛΑ τα ranked online modes, η ΕΑ κάνει την πάπια. Και όχι μόνο η ΕΑ, είναι και αρκετοί εδώ μέσα :P

Προσωπικά guys είμαι μεγάλος fan των manual rankings, απλά επειδή αρκετές φορές δεν βρίσκω game αναγκάζομαι και ψάχνω σε assisted , στα οποία games δυστυχώς κάποιες φορές βλέπεις και κάποια exploits που σε εκνευρίζουν εκτός του κλασσικού χαζοmomentum που έχει αναφέρει άπυρες φορές στο παρελθόν ο nzeppos. Ας ελπίσουμε να καταργήσουν το assisted από το online και ας καθιερώσουν τουλάχιστον τις semi ρυθμίσεις.

Πάρα πολύ αμφιβάλλω. Ελπίζω όμως τουλάχιστον φέτος να εκλείψουν τα καραγκιοζολίκια με τους αρχιcheaters που ήταν πολύ ψηλά στα leaderboards. Όπου πολλοί από αυτούς μπορούσαν να προκαλέσουν disconnect όταν έχαναν χωρίς να τους χρεωθεί ήττα. Απόλυτα επιβεβαιωμένο, δυστυχώς δεν έχω πρόχειρα τα ονόματα αυτή τη στιγμή.

edit: κλασικό παράδειγμα αυτός εδώ: http://www.easports.com/player-hub/cem_ea_id/lllIIIlllIIIllll (21ος στη γενική κατάταξη, 1ος στο Seasons)

Παιδες, εχω ενα προβλημα με το Fifa 13 στο PlayStation 3. Το πρβλημα ειναι οτι προσπαθω να συνδεθω online στο Fifa 13 (δεν εχω κανει εγγραφη στην ea), βαζω email και κωδικο και οταν παταω οκ μου βγαζει αυτο το μυνημα: "The email and password combination used is not valid. if you believe this email to be a valid account, try resetting your password" Εχω βαλει πολλους διαφορετικους κωδικους αλλα περνω το ιδιο μυνημα, παρακαλω βοηθηστε. Τωρα ειδα οτι ειμαι σε λαθος θεμα, παρακαλω καποιον admin να μεταφερει αυτο το μυνημα στο σωστο thread.

Πάρα πολύ αμφιβάλλω. Ελπίζω όμως τουλάχιστον φέτος να εκλείψουν τα καραγκιοζολίκια με τους αρχιcheaters που ήταν πολύ ψηλά στα leaderboards. Όπου πολλοί από αυτούς μπορούσαν να προκαλέσουν disconnect όταν έχαναν χωρίς να τους χρεωθεί ήττα. Απόλυτα επιβεβαιωμένο, δυστυχώς δεν έχω πρόχειρα τα ονόματα αυτή τη στιγμή.

edit: κλασικό παράδειγμα αυτός εδώ: http://www.easports.com/player-hub/cem_ea_id/lllIIIlllIIIllll (21ος στη γενική κατάταξη, 1ος στο Seasons)

μου τυχαινει και μενα να γινεται disconnect στο 86 και α μην χανουν πως γινεται αυτο ρε παιδια? πως προκαλουν disconnect και δεν χανουν? και κατι  αλλο εχω την αισθηση οτι ορισμενα ματς το παιχνιδι δεν θελει να τα κερδισεις

• Like 1

Ε ναι, αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Αν το παιχνίδι έχει προαποφασίσει ότι δεν θα νικήσεις (ή ότι θα σου βγει η πίστη για να το καταφέρεις), τότε πολύ απλά θα γίνει αυτό που θέλει το παιχνίδι και όχι εσύ. Λέγεται momentum, άσχετα αν η ΕΑ δεν θέλει να το παραδεχτεί και επιμένει να μπανάρει όσους αναφέρονται σε αυτό στα φόρουμ της. Ενώ για παράδειγμα δεν μπανάρει τους ανωτέρω αρχιcheaters (μόνο στο Ultimate Team κάτι πήγε να γίνει, γιατί εκεί το είχαν παρακάνει και επίσης εκεί παίζουν και πραγματικά λεφτά, οπότε δεν υπάρχει ανοχή για cheating).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...