Προς το περιεχόμενο

FIFA 14

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Παιδες . FIFA 14 demo στο Origin υπαρχει απο χθες . Αλλη φαση . Βεβαια για PC οπως ολοι θυμαστε ηταν παντα 1 χρονο πισω απο τις κονσολες. Αυτο σταματησε περσι με το 13 . Για ps3 δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα πιστευω πως δεν θα εχει διαφορα. Τωρα για next gen ( ps4 - xbox one ) με το ignite engine θα ειναι ενα πρωτοποριακο ειδος παιχνιδιου το οποιο κατα τη γνωμη μου θα μαμαει . 

Το οποίο σημαίνει ότι πάλι είμαστε πίσω από τις κονσόλες. ;)

Next-Gen ή Current Gen -> Consoles = Consoles.

Αθάνατη ΕΑ Sports...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γενικά πρέπει να έχει θέμα optimization το παιχνίδι. Εγώ παίζω σε [email protected], Radeon 6950/2GB με drivers 13.4, 8GB RAM και σε ανάλυση 1920x1080 χωρίς ΑΑ. Το Fifa14 φαίνεται να κομπιάζει περισσότερο από το περσινό και ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού η κίνηση "σπάει" με εμφανή τρόπο. Αργότερα νομίζω ότι στρώνει λιγάκι (εκτός αν είναι ιδέα μου επειδή το... συνηθίζω). Δοκίμασα να κλειδώσω στα 60fps και νομίζω υπήρξε ελάχιστη βελτίωση αλλά όχι κάτι σημαντικό. Ελπίζω το τελικό προϊόν να παίζει λίγο καλύτερα.

Λες στο full game να παίζει ομαλά?

Ρισκάρεις όμως να το ψωνίσεις αν το demo σου κολλάει ? :fear:

Αν το καταφέρεις κάπως να παίξει καλύτερα δώσε κανά hint :-)

Γιατι ομως;; Και μεσω origin ηλεκτρονικα θα το παρεις...κι απο αυτο το μαγαζι http://www.buygameco...-origin-cd-keys

παλι τον κωδικο θα παρεις και θα το κατεβασεις παλι μεσω origin...

ναι σορρυ δεν είδα τον λινκ που έδωσες ,τέτοια μαγαζιά εννοώ σαν κι αυτό στο λινκ σου

λοιπον το ξαναπαιξα με καθαρό μυαλό σήμερα και όχι ,οχι είναι τραγικό το παιχνίδι ,δε το αγοράζω σε καμμία περίπτωση.Ισως στο ps4 να είναι καλύτερο αλλά για pc χαλια μάυρα.ουτε προ 2014 θα αγοράσω φέτος θα μείνω με το fifa 13

Λες στο full game να παίζει ομαλά?

Ρισκάρεις όμως να το ψωνίσεις αν το demo σου κολλάει ? :fear:

Αν το καταφέρεις κάπως να παίξει καλύτερα δώσε κανά hint :-)

Συνήθως οι τελικές εκδόσεις του Fifa είναι ελαφρώς πιο optimized από τα demo. Συνήθως. Δεν μου κολλάει σε ενοχλητικό βαθμό πάντως. Ήδη με το lock to 60fps ελαττώθηκε πλέον το πρόβλημα και σχεδόν δεν με ενοχλεί. Το PC ούτως ή άλλως είναι αρκετά δυνατό για να σηκώσει πολύ πιο βαριά παιχνίδια, οπότε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο κάπως θα το καταφέρω να παίξει τέλεια. Προς το παρόν λέω να δοκιμάσω τους beta drivers της ATI γιατί με τους official έχω μείνει μισό χρόνο πίσω.

Συνήθως οι τελικές εκδόσεις του Fifa είναι ελαφρώς πιο optimized από τα demo. Συνήθως. Δεν μου κολλάει σε ενοχλητικό βαθμό πάντως. Ήδη με το lock to 60fps ελαττώθηκε πλέον το πρόβλημα και σχεδόν δεν με ενοχλεί. Το PC ούτως ή άλλως είναι αρκετά δυνατό για να σηκώσει πολύ πιο βαριά παιχνίδια, οπότε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο κάπως θα το καταφέρω να παίξει τέλεια. Προς το παρόν λέω να δοκιμάσω τους beta drivers της ATI γιατί με τους official έχω μείνει μισό χρόνο πίσω.

ΟΚ αν τους δοκιμάσεις πες μήπως τους βάλω κι εγώ μήπως είναι αυτό το πρόβλημα :cry:

Έπαιξα λίγο ακόμα σήμερα, πάμε με μερικές παρατηρήσεις:

1. Διάβασα ότι στο co-op seasons ο κάθε friend μας θα αντιστοιχεί και σε διαφορετική σεζόν. Πολύ καλό! Έτσι θα μπορούμε να προχωράμε μαζί και θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το mode.

2. Στο FUT όσο έπαιξα (λίγο) δεν διαπίστωσα σημαντικές διαφορές και το gameplay παραμένει (νομίζω) λίγο πιο γρήγορο και arcade από του "κανονικού" παιχνιδιού. Μπορεί να ήταν και ιδέα μου βέβαια. Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν έκατσα να διαβάσω τι features θα προσθέσει το φετινό FUT.

3. Μετά από... umpteenth αγώνες διαπίστωσα ότι έχει αλλάξει το control του δεξιού αναλογικού στικ για πρώτη φορά από το Fifa08! Πλέον δεν χρειάζεται να πατάμε L2+δεξί μοχλό για να κάνουμε τις τρίπλες του παιχνιδιού, αρκεί ο σκέτος μοχλός. Το αν αυτό θα είναι θετικό θα δείξει. Φοβάμαι πως πολλοί θα το βρουν ευκολότερο από ότι στα προηγούμενα Fifa και θα λιώσουν στα καραγκιοζιλίκια.

4. Συνέπεια του παραπάνω είναι πως άλλαξε ο τρόπος που λειτουργούσε ο σκέτος δεξιός μοχλός μέχρι πέρσι. Όπου απλώς κουνώντας τον, προωθούσες την μπάλα προς την αντίστοιχη μεριά. Με είχε βολέψει πάρα πολύ, ειδικά για να "κόβω" γρήγορα την μπάλα όταν δεχόμουν πάσα και βρισκόμουν υπό πίεση. Φέτος η ίδια κίνηση χρειάζεται και turbo ταυτόχρονα με το μοχλό. Επίσης όσο περισσότερο κουνήσουμε το μοχλό, τόσο πιο μακρυά θα φύγει η μπάλα (αναλογικός γαρ).

5. Στην αρένα όταν πατάς L2+R2 (το super cancel που λέγαμε στο Pro, πρωτοποριακό για την εποχή του) ο παίκτης ναι μεν σταματάει να τρέχει προς την μπάλα μόνο όμως όσο τον κατευθύνεις με τον αριστερό μοχλό. Αν αφήσεις την κατεύθυνση ξανατρέχει προς την μπάλα, κάτι που δεν γινόταν μέχρι πέρσι. Όχι πως έχει μεγάλη σημασία, μιας και σε κανονικό αγώνα σπανίως να πατάς L2+R2 για τόση πολλή ώρα. Απλώς μου φάνηκε περίεργο.

6. Για τα φάλτσα σε φάουλ/κόρνερ που λέγαμε τελικά όντως ισχύει. Ό,τι κι αν δοκίμασα δεν κατάφερα να στρίψω τη ρημάδα την μπάλα. Μάλλον έχει αλλάξει η λογική και δεν κάνω κάτι εγώ σωστά. Δεν νομίζω να είναι τόσο μλκες και να τα αφαίρεσαν από το παιχνίδι.

Συμφωνω με ζεπο!!!Εγω κατι αλλο παρατηρησα τα σουτ με φαλτσο πιστευω παλι θα γραφουνε ευκολα οπως το φιφα 12!!!Και κατι αλλο για οσους γνωριζουνε για ultimate team ...Θα εχουμε τους παικτες μας απο το 13 στο 14? ή τα λεφτα μας??

Για το FUT νομίζω πως δεν θα γίνεται να μεταφέρεις τίποτα από πέρσι (όπως και τις προηγούμενες χρονιές). Τα λεφτά φυσικά θα εξακολουθούν να υπάρχουν στο FUT 13 αλλά τι να το κάνεις.

Πολλοί γκρινιάζουν για αυτή την πρακτική της ΕΑ, από την άλλη όμως σκεφτείτε τι θα γινόταν με κάποιον που ξεκινάει τώρα το FUT. Θα έπαιζε FUT online Seasons, όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί στη δυναμικότητα, και θα βρισκόταν διαρκώς αντίπαλος με χρυσές ομάδες εκατομμυρίων όταν ο ίδιος θα είχε... bronze και φραγκοδίφραγκα.

Οπότε για να μεταφέρονται τα λεφτά από Fifa σε Fifa, είτε αυτό το τελευταίο θα πρέπει να αλλάξει (οι bronze να παίζουν μόνο με bronze κ.ο.κ), είτε να παρέχονται τρόποι στους νέους παίκτες να ανέβουν γρήγορα (άρα το FUT θα καταντήσει μλκια).

Πάντως αυτό που έχει ανακοινωθεί είναι πως προβλέπεται μεταφορά παικτών/λεφτών κλπ από το Fifa 14 360/PS3 στην αντίστοιχη έκδοση Xbox One/PS4.

edit: επί του θέματος βρήκα αυτά http://www.fifagamenews.com/transfer-fifa-points/ και http://news.futhead.com/posts/fifa-14/25450-fifa-points-will-transfer-from-fut13-to-fut14

edit2: για τα φάλτσα ακόμα τίποτα το συγκεκριμένο, τι στο καλό, δεν το έχει προσέξει κανένας άλλος;

Για τα φαλτσα σε φαουλ κορνερ δεν το εχω παρατηρησει ακομα γιατι εχω πειραματιστει περισσοτερο στην αρενα. Περιμενω να παιξω διπλο για να νοιωσω το παιχνιδι. 

Οσο για το ανοιγμα της μπαλας το "πρωτο" ανοιγμα που λεμε το κανει πλεον με το sprint με ενα πατημα του ζεπο δοκιμασε το αυτο που λεω για την αλλαγη της κατευθηνσης οταν δεχοσουν πασα. Επισης επειδη κ εγω ημουν ενας απο αυτους που εκανε τριπλες πολλες αλλα μονο οταν νικαγα οχι οπου να ναι (και οταν εβλεπα τον αλλον οτι ηταν τετοιος του ξεκιναγα κ εγω κ ξερναγε) μου ειναι πιο δυσκολο φετος δε ξερω γιατι ισως πατωντας το L2 ειχα μια αντισταση στην αλλη πλευρα του χειριστηριου αυτο εχω καταλαβει. Στη συνεχεια μπορει να το συνιθισω αλλα προς το παρον δυσκολευομαι.

Οσο για τα finesse shot επιστρεψανε ναι αλλα νομιζω οχι τα ηλιθια finesse shot και απο αχριστους σε τεχνικη (δε λεω για αυτον στο βιντεο ειχα βαλει τετοια με κατι ταγαρια) οπως : http://cdn.www.easports.com/media/play/video/110450792

Επισης αυτο που παρατηρησα εγω ειναι οτι τωρα ενω τρεχουμε πχ ευθεια κ αλλαξουμε κατευθηνση αποτομα απο 90+ μοιρες αλλαζει κατευθηνση τρεχοντας αργα βεβαια κ την ανοιγει κιολας δοκιμαστε το.

3. Μετά από... umpteenth αγώνες διαπίστωσα ότι έχει αλλάξει το control του δεξιού αναλογικού στικ για πρώτη φορά από το Fifa08! Πλέον δεν χρειάζεται να πατάμε L2+δεξί μοχλό για να κάνουμε τις τρίπλες του παιχνιδιού, αρκεί ο σκέτος μοχλός. Το αν αυτό θα είναι θετικό θα δείξει. Φοβάμαι πως πολλοί θα το βρουν ευκολότερο από ότι στα προηγούμενα Fifa και θα λιώσουν στα καραγκιοζιλίκια.

6. Για τα φάλτσα σε φάουλ/κόρνερ που λέγαμε τελικά όντως ισχύει. Ό,τι κι αν δοκίμασα δεν κατάφερα να στρίψω τη ρημάδα την μπάλα. Μάλλον έχει αλλάξει η λογική και δεν κάνω κάτι εγώ σωστά. Δεν νομίζω να είναι τόσο μλκες και να τα αφαίρεσαν από το παιχνίδι.

3. Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτοί που κάνανε καραγκιοζιλίκια στο 13, εδώ θα πάνε σε άλλο επίπεδο και το κακό είναι ότι και κάποιοι που δεν κάνανε, τώρα θα τα αρχίσουν! Σε αυτό όμως δε φταίει η ΕΑ, είναι εγκεφαλικό το θέμα.

6. Αν σε κερδισμένο φάουλ σουτάρεις, παίρνει κανονικά φάλτσο, στις σέντρες μόνο το εντοπίζω εγώ.

• Like 2

Χλωμό το κόβω. Εγώ κάτω από 32 δεν το έχω βρει (τουλάχιστον σε όσα αξιόπιστα cd key site έχω κοιτάξει). Εκτός αν παίξει κανα κουπονάκι ή καμια τρελή προσφορά. Έχουν περάσει πλέον οι εποχές που αγοράζαμε PC Fifa nextgen στα 20-25 ευρώ :P

Φτηνά το έχω βρει από amazon -γύρω στα 30€- με 5$ κουπόνι για μελλοντική αγορά και 24 gold packs (νομίζω αν προπαραγγείλεις μόνο) . Μπορείς να το πάρεις και από Origin Ινδίας ή Βραζιλίας -γύρω στα 20€- αλλά θέλει proxy και δεν είμαι σίγουρος  αν λειτουργεί φέτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...