s2117 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το δοκίμασα και αυτο,αλλά και στα 30, αλλά τζίφος
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδες . FIFA 14 demo στο Origin υπαρχει απο χθες . Αλλη φαση . Βεβαια για PC οπως ολοι θυμαστε ηταν παντα 1 χρονο πισω απο τις κονσολες. Αυτο σταματησε περσι με το 13 . Για ps3 δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα πιστευω πως δεν θα εχει διαφορα. Τωρα για next gen ( ps4 - xbox one ) με το ignite engine θα ειναι ενα πρωτοποριακο ειδος παιχνιδιου το οποιο κατα τη γνωμη μου θα μαμαει . Μια μικρή διόρθωση μόνο και ελπίζω να μην κάνω λάθος. Απ' ότι θυμάμαι το πρώτο Fifa που ήταν ίδιο μεταξύ PC και 360/PS3 ήταν το 12. Το δε 11 ήταν το πρώτο nextgen Fifa για PC και πρακτικά είχε το ίδιο gameplay με των κονσολών, απλώς από το PC έλειπε το Be goalkeeper, το online 11vs11 (νομίζω είχε μόνο μέχρι 5vs5) και το Personality feature. Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το 14 next-nextgen απομένει να το δούμε. Να σας πω ρε παίδες,δεν ξέρω αν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα, κατέβασα το demo, αλλά δε μου πάει καλά στο πισί σα να ψιλοκολλάει. Το pc μου είναι CPU:AMD FX 6100 Radeon HD 6850 8GB RAM. DirectX 11 Δε θα έπρεπε να μου πηγαίνει καλά? Κατέβασα και drivers για την gpu,αλλά τίποτα Γενικά πρέπει να έχει θέμα optimization το παιχνίδι. Εγώ παίζω σε [email protected], Radeon 6950/2GB με drivers 13.4, 8GB RAM και σε ανάλυση 1920x1080 χωρίς ΑΑ. Το Fifa14 φαίνεται να κομπιάζει περισσότερο από το περσινό και ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού η κίνηση "σπάει" με εμφανή τρόπο. Αργότερα νομίζω ότι στρώνει λιγάκι (εκτός αν είναι ιδέα μου επειδή το... συνηθίζω). Δοκίμασα να κλειδώσω στα 60fps και νομίζω υπήρξε ελάχιστη βελτίωση αλλά όχι κάτι σημαντικό. Ελπίζω το τελικό προϊόν να παίζει λίγο καλύτερα.
PolonosJ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Οριστε και το πρωτο πατσακι με 25 ομαδες για το ντεμο http://www.moddingway.com/file/36885.html
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το πέρασα και παίζει, αν και στην αρχή δεν φόρτωνε το παιχνίδι. Έφτιαξε όταν έσβησα το cl.ini (και τώρα θέλω να δοκιμάσω να το ξαναβάλω). Αρχίσανε τα όργανα... http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/videos/ugc/170470221
PolonosJ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ζεπο λες να κανουν τετοιες γκαφες η τερματοφυλακες?
nikpoth Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίο το πατσακι αλλα με πετάει όταν ο αγώνας πάει στα πέναλτι γαμώτο,πιστεύω ότι ο Ariel είναι γάτα σε αυτά,θα το σενιάρει άμεσα.
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ζεπο λες να κανουν τετοιες γκαφες η τερματοφυλακες? Δεν ξέρω τι θα γίνει στην τελική έκδοση, πάντως στο demo έχω ήδη δει κάμποσες (με αποκορύφωμα αυτή που ανέβασα). Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δεν βγαίνουν ούτε με αίτηση και ότι πολλές φορές σε σχετικά εύκολες σέντρες, αντί να πιάσουν σταθερά την μπάλα είτε αφήνουν τον επιθετικό να πάρει ανενόχλητος την κεφαλιά, είτε διώχνουν στα γμίδια. Δεν είναι τραγικά τα πράγματα αλλά χρίζουν βελτίωσης. Ωραίο το πατσακι αλλα με πετάει όταν ο αγώνας πάει στα πέναλτι γαμώτο,πιστεύω ότι ο Ariel είναι γάτα σε αυτά,θα το σενιάρει άμεσα. Κι εδώ τα ίδια.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) τι ΠΑΤΑΤΑ είναι αυτό ρε παιδια?Σαν μιξη fifa 99 με φιφα 13 έιναι αυτό το πράγμα! Τριγωνικοί παιχτες? edit:τελικά ήταν θέμα συνηθειας Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2013 από BLuE_PaNtHeR
Alejandro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει προσέξει κανείς ότι όταν εκτελείς στημμένο ή κόρνερ, με σέντρα, δεν δουλεύουν τα φάλτσα; Πηγαίνουν όλα ίσια...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 πωω ζαλιστικα απο το πολύ fifa ...Αυριο πάλι.τελικά αρχίζει και μ αρεσει
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει προσέξει κανείς ότι όταν εκτελείς στημμένο ή κόρνερ, με σέντρα, δεν δουλεύουν τα φάλτσα; Πηγαίνουν όλα ίσια... Να σου πω την αλήθεια δεν το πρόσεξα αλλά θα το ελέγξω σήμερα. Γενικά τα φάλτσα των nextgen Fifa πάντα είχαν ένα θέμα και δυσκόλευαν τον κόσμο μέχρι να καταλάβει πώς ακριβώς δουλεύουν. Άπαξ και το εμπεδώσεις όμως, μπορείς να κάνεις παπάδες.
Alejandro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Να σου πω την αλήθεια δεν το πρόσεξα αλλά θα το ελέγξω σήμερα. Γενικά τα φάλτσα των nextgen Fifa πάντα είχαν ένα θέμα και δυσκόλευαν τον κόσμο μέχρι να καταλάβει πώς ακριβώς δουλεύουν. Άπαξ και το εμπεδώσεις όμως, μπορείς να κάνεις παπάδες. Αν κερδίσεις φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και σουτάρεις, παίρνει κανονικά φάλτσο με τον αριστερό αναλογικό. Αν το ίδιο φάουλ ή κόρνερ, το εκτελέσεις με σέντρα δεν παίρνει φάλτσο με τίποτα.
LIV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Απο που συμφερει να αγορασουμε το fifa 14 σε pc??? Απο origin ή απο κατι άλλα site τυπου http://www.buygameco...-origin-cd-keys Γιατι αυτη η διαφορα στην τιμή??
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 απο μαγαζια που πουλάνε serials φυσικά
LIV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 απο μαγαζια που πουλάνε serials φυσικά Γιατι ομως;; Και μεσω origin ηλεκτρονικα θα το παρεις...κι απο αυτο το μαγαζι http://www.buygameco...-origin-cd-keys παλι τον κωδικο θα παρεις και θα το κατεβασεις παλι μεσω origin...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα