nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αν γίνει κάτι αντίστοιχο στο Fifa '14, τότε κατά 90φεύγα τοις εκατό παίρνεις εσύ τους 3 βαθμούς. Υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις αλλά είναι πολύ σπάνιες. Στο '13 το φαινόμενο ήταν πολύ πιο συχνό και ήταν καθαρά θέμα cheating. Ελπίζουμε ότι στο Fifa '15 θα λυθεί ολοκληρωτικά το πρόβλημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ...έτσι ...Οι cheaters τώρα θα κλάίνε που δε θα μπορούν να κάνουν τα δικά τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ε ναι βρε παιδια, παιζουμε για να ξεσκασουμε και αυτοι παιζουν με τα νευρα μας, ωραια φετος ειμαι για fifa 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.easports.com/media/play/video/196205200 Ο πρωτος τον ειδε και ο 2ος τον ακουσε! Γκολαααατσοοοοοοοο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το εξής μήνυμα στο FUT "Your security question could not be created"; Πλέον δεν με αφήνει να μπω στο FUT. Δηλαδή εντάξει το ξέρουμε ότι είναι τραγικοί στην ΕΑ, αλλά τόσο ξεφτίλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω πρέπει να μπεις πρώτα στο FUT mode μέσω του παιχνιδιού και να ορίσεις την secret question από εκεί. Μόνο τότε θα μπορείς να προσπελάσεις και το web app. Νομίζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέσω το παιχνιδιού μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Και είναι και ο υπολογιστής που πρωτοάρχισα το FUT mode. Δυστυχώς με αυτό το παιχνίδι δεν βγάζεις άκρη σε κανέναν τομέα. Πρώτη φορά νιώθω ότι έδωσα πραγματικά για το τίποτα τα χρήματα μου. Ευτυχώς το πήρα σε πολύ χαμηλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πόσο το πήρες και από που; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Το είχα πάρει πριν καιρό στα 6.5 ευρώ από το Nuuvem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Βλέπω είναι κλασικό πρόβλημα: http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/Cannot-access-FIFA-14-FUT-says-quot-Your-security-question-could/td-p/2043841 Αλλά μέχρι στιγμής δεν βρήκα κάπου λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ούτε εγώ και τα παράτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.easports.com/media/play/video/196480222 Αυτο το γκολακι το τρωει ο Νοιερ...εντωμεταξυ αν και ειχα πατησει το σουτ ΔΕΝ πιστευα οτι θα σκοραρω και πατησα αμεσως να δωσει πασα (κι αλλη πασα χα χα χα) στο εξτρεμ που ειχε πατησει περιοχη αλλα ειχε παρει την εντολη. Ηθελε να μπει... ετσι! ομαδικο πνευμα! 2-0 & quit ο αντιπαλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ηταν μια καλη χρονια με το '14 αλλα ηρθε η ωρα της μεταβασης. FIFA 15 τωρα. Καλη συνεχεια σε οσους παραμεινουν εδω μεσα, και ευχαριστω διοτι με τα posts τους βοηθησαν να μαθω παραπανω πραγματα για το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Σωστος. Θα ερθω κι εγω αργοτερα μου φαινεται... Θελω καποια στιγμη ρε φουστη μου να πω ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ, οχι καθε χρονια να μπαινω στο τριπακι για νεο ποδοσφαιρακι=money.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Επαιξα κοντρα σε αυτη την ομαδα (παραθετω φωτο) Οπως φαινεται ο τυπος εχει λεφτακια...Αγκουερο, Ρομπεν, κλπ... Η ομαδα μου μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ για χαντικαπ (ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΧΥΕ!!!!) κλπ (παραθετω φωτο) Η ομαδα του ταχυτατη...(πως μπορουν και παιζουν τοσο γρηγορα, τους θαυμαζω μερικες φορες αν και διαολιζομαι κοντρα σε τετοιους αντιπαλους ονλαιν) Ο τυπος ανοιγει το σκορ πολυ νωρις με τον Cuadrado και λεω οκ τελειωσε...στην πορεια ομως παρατηρω οτι περισσοτερο τρεχει (αυτο βεβαια ειναι σημαντικο γιατι μια μπαλια να περασει τελειωσες!!!!!!!) παρα παιζει μπαλα...ολη την ωρα να προσεχω την αμυνα μου, να σκιζομαι να τον κοψω και να προσπαθω να μην χασω την μπαλα απο την κατοχη μου...ματαια ομως εκλεβε πολυ γρηγορα λες και επαιζε Λεγκασι αμυνα και εγω απο μια στιγμη και μετα εδιωχνα κουτουρου αφου δεν προλαβαινα να σκευτω που να δωσω πασα...δεν με βολευε και η καμερα (δεν εβλεπα πολυ γηπεδο). Πριν τελειωσει το ημιχρονο κανω το 1-1 με τον Αλβαρεζ (ποιος ειναι αυτος ρε παιδια? ) και παιρνω λιγο τα πανω μου. Η αληθεια ειναι οτι μολις ξεκινησε το 2ο ημιχρονο επαιζα ετσι ωστε να καθυστερω και να του σπασω παραλληλα τα νευρα! Η *** ομως ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ αλλαγες!βλεπεις ακολουθησα πιστα τις οδηγιες περι χαντικαπ...και ειχα κατι μπρονζε παιχτακια που ουτε που τα ηξερα απλα για να εχω χαμηλο rate! Bγαζω Dembele & Sinclair που τα χουν φτυσει και πεταω μεσα εναν Τοραλ και εναν Μπαρερα!!!!!!! Σκευτομαι νεα παιδια ειναι θα τρεξουν! χα χα χα Στο 90 γινεται μια φαση διαρκειας, με δοκαρι και διωξιμο της μπαλας πανω στην γραμμη!! https://www.easports.com/fifa/game-data/media/PLATINI_ATHENS/fifa14-pc (το 2ο βιντεο) Απιστευτη φαση ο τυπος πρεπει να εριξε ΤΑ καντηλια!!!Ολα δουλεψαν υπερ μου ομως...(χαντικαπ ? ισως) ή ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΛΑ το γκολ. Και στο καπακι (παραθετω βιντεο) τον παστελωνω με τον Μπεν Αρφα (βγηκαν οι πασες λιγο εξω απο την περιοχη του, ενα τριγωνακι αστραπιαιο, βγηκε μονος του, οπλισε και ....QUIT o αντιπαλος!!!!χα χα χα-ντι-καπ!!!!) https://www.easports.com/fifa/game-data/media/PLATINI_ATHENS/fifa14-pc (το 1ο βιντεο) Ολα αυτα τα γραφω ομως γιατι....γιατι δεν βρισκω νοημα σε ολο αυτο....οσο και αν μου αρεσε το ντεμο του φιφα 15 διαβαζω παλι μια απο τα ιδια....το gameplay και η λογικη ειναι περα για περα μακρυα απο το ποδοσφαιρο...(αναφερομαι ΜΟΝΟ για το ονλαιν μερος του παιχνιδιου) Οκ μην λεω μεγαλες κουβεντες...Θα περιμενω σιγουρα τον ανταγωνιστη και μετα βλεπουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα