BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Και εμένα με εκνευρίζει παρα πολύ τα τελευταία 3 χρόνια το Online του με αποτέλεσμα να μην παίζω πάνω από 150 αγώνες τον χρόνο.Κάθε φορά λέω να το αρχίσω τελικά χάνω απο τον αντίπαλο ενώ είμαι καλύτερος και έτσι το παρατάω για 2-3βδομάδες και μετα ξαναρχίζω.Δηλαδή παίζω 4-5 ματς online μετά σταματάω για 2-3 βδομάδες απο τα νέυρα μου και ούτω καθ εξής 1
Karellen Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Τι custom tactics βάζεις εσύ? Εγώ βάζω counter attack/high pressure-και balanced/attacking υποθετω αυτο το ερωτημα ειναι για μενα...φιλε εγω μεσω youtube ειδα εναν που ισχυριζεται οτι ετσι παιζει η Μπαρτσελονα (κατω στα σχολια τον ευχαριστουσαν κι ολας) αυτος μαλιστα αλλαζει τον RB σε RWB που εγω ομως δεν το εκανα. Ειδα μεγαλη αλλαγη στον τροπο που κανουν κινηση οι παιχτες στο γηπεδο και μου ταιριαζει καλυτερα στον τροπο παιχνιδιου μου.
RoS23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 @Karellen Τι εχεις να πεις για αυτην την γκολουμπα? http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/spirosronto/2014/video/195552754
Karellen Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 @Karellen Τι εχεις να πεις για αυτην την γκολουμπα? http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/spirosronto/2014/video/195552754 εντυπωσιακη φιλε !!!! τρελη τροχια (ο τερματοφυλακας τι εκανε τοσο εξω???) ΟΜΩΣ γενικα επειδη μιλαμε για παιχνιδι προτιμω περισσοτερο τα γκολ που ειναι αποτελεσμα ομορφων συνδυασμων passing game κι οχι πατησα το Χ απο μακρυα και οπου παει η μπαλα... Στην πραγματικη ζωη ολοι θαυμασαμε πχ το γκολ του James στο μουντιαλ που περασε ΑΛΛΑ αυτα τα γκολ μπαινουν μια στο τοσο και παιζει πολυ ο παραγοντας τυχη ( κι ο ο αερας ) 1
Karellen Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.easports.com/media/play/video/195675808 εκπληκτικης ωραιοτητας γκολ (με φωνη Χελακη χα χα χα) 1
Karellen Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μπεντεκε ...τι παιχτουρα ειναι αυτη !!!! αποκαλυψη!!!!
newlynx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αποχαιρέτισα σήμερα το FIFA 14 και περιμένω -σε λίγες ώρες- να ξεκινήσω FIFA 15 demo. Bye bye 14.......... 1
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικά δεν θα μου λείψει καθόλου, στο καλό να πάει.
kostass13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Παίζω ποιο πολύ fut ..εχω 3 συνεχόμενα παιχνιδια τωρα στο online που ενω κερδιζω στο τελος μου λεει οτι αποσυνδεθηκα...τι σκατα παιζει???
kostass13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξερω..πρωτη φορα μου συμβαινει...εγινε χθες το βραδυ μια φορα και νομιζα οτι ηταν απο το maintance που εκαναν γτ στο καπακι εκλεισαν οι servers.σημερα ομως παλι..το παρατησα γτ μου ανεβηκε η πιεση..χαχαχαχ..
Karellen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 κι εγω μολις επαιξα 2 ματς το 1ο ενω κερδιζα 3-1 με πεταξε και με χρεωσε ηττα...(νομιζω δλδ για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος 100%) το 2ο το κερδισα 2-1 (κερδιζα 1-0 το εκανε 1-1 και ....απολαυστε το 2ο) http://www.easports.com/media/play/video/195805329 RoS23 ο Ναβας στο αφιερωνει (σπανια σουταρω απο μακρυα, απλα εκατσε η φαση κ το πιασε τελεια!!) 1
Karellen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ποσο παυλα ειναι να χανεις 1-2 ΑΛΛΑ να το γυριζεις στο 84' σε 3-2 και να κανει αμεσως quit Ο ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ gameplay...που στηριζεται στην ταχυτητα και ουσιαστικα σε τπτ αλλο.
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μια λύση γι' αυτό θα ήταν το ηθελημένο quit να είχε σοβαρότερες συνέπειες (πχ. αφαίρεση πόντων από το πρωτάθλημα του Seasons) και όχι απλώς να ανέβαζε το ποσοστό των εγκαταλείψεων. Μετά βέβαια άντε να διακρίνεις ανάμεσα στις περιπτώσεις που ο άλλος πάτησε alt-F4 ή το παιχνίδι κράσαρε λόγω προβλήματος κλπ. Αλλά εδώ υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις που ο άλλος κάνει quit στο 80' και το παιχνίδι δεν μετράει καν το αποτέλεσμα... 2
arma1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 παληκαρια μια απορια, επειδη εχω παιξει μονο προ μεχρι στιγμης, στο fifa υπαρχει αυτο το σπαστικο οταν χανει ο αλλος να με πεταει εξω και να μη παιρνω βαθμους? εχω αγανακτησει με αυτους που δε ξερουν να χανουν, πειτε μου τι παιζει να παω προς fifa μερια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα